Joolz Day Earth Edition Parrot Blue

Brabbels vergeleek de pijzen van Joolz Day Earth Edition Parrot Blue en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Joolz

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00
BabyPark € 999.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Joolz Day Earth Edition Parrot Blue

Joolz Day Earth EditionEen speciale editie van Joolz Day. De Joolz Day Earth, een wagen die zich aan u aanpast, en niet andersomDe Joolz Day Earth is helemaal gericht op comfort, zoals het omkeerbare stoeltje op tafel hoogte dat zorgt voor intieme interacties met uw baby en biedt de mogelijkheid om samen de wereld te ontdekken.Groene, glooiende heuvels. De uitgestrekte Afrikaanse savanne. Witte kiezelstranden. Een orkest van junglegeluiden. De Joolz Day Earth edition is Inspired by Nature. Een ode aan de schoonheid van onze aarde. Deze speciale editie komt in de op de natuur geïnspireerde kleuren, zoals Elephant grey, Turtle green en Cactus green.Bij de Joolz Earth edition zijn de duwbeugel en veiligheidsbeugel afgewerkt met stijlvol bruin leatherette. De Joolz Day Earth edition wordt compleet geleverd, inclusief verzorgingstas en bekerhouder. De slaapzak is in bijpassende kleur los verkrijgbaar.Eigenschappen:* Het comfortabele stoeltje heeft een verstelbare voetensteun in 3 standen.* De veiligheidsbeugel is met één hand te openen.* De duwstang is in hoogte verstelbaar.* Vering op de voor- en achterwielen.* Kan gebruikt worden met Maxi-Cosi autostoel.* De voorwielen zijn zwenkwielen, en kunnen vast gezet worden. (handig bij ruwer terrein)* De Joolz Day is inklapbaar met het stoeltje en kan rechtop worden weggezet.* De duwstang en veiligheidsbeugel zijn afgewerkt met leer.* Het stoeltje is omkeerbaar, zowel naar je toe als van je af.* Het stoeltje is verstelbaar in verschillende standen. ( met ligstand)Inclusief:* Reistas, reiswieg, frame met zitgedeelte, boodschappenmand, regenhoes en bekerhouder.

Type:
Merk: Joolz

 

Prijsverloop van de 'Joolz Day Earth Edition Parrot Blue'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Joolz Day Earth Edition Parrot Blue onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Joolz Day Earth Edition Parrot Blue

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Joolz Day Earth Edition Parrot Blue

 

Vertel wat jij van Joolz Day Earth Edition Parrot Blue vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Joolz Day Inzet Black / Sand Joolz Day Inzet Black / Sand
Kinderwagen Joolz Day Black Red Kinderwagen Joolz Day Black Red
Joolz Day Parasol Wit 2013 Joolz Day Parasol Wit 2013
Joolz Day Zilver Compleet Zilver 2013 Joolz Day Zilver Compleet Zilver 2013
Reiswieg Joolz Day Jeans Reiswieg Joolz Day Jeans
Joolz Day Zwart Zitgedeelte Zwart 2013 Joolz Day Zwart Zitgedeelte Zwart 2013
Reiswieg Joolz Day Antraciet Reiswieg Joolz Day Antraciet
Joolz Day Verzorgingstas Antraciet 2013 Joolz Day Verzorgingstas Antraciet 2013
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan