Vals positieve test - Zwangerschapsforum

sweet - schreef op 24-04 om 16:57
Hoi allemaal,

28-12-2018 zijn wij ouders geworden van een prachtige dochter.
Nu heb ik net een Kruidvat test gedaan (2voor5), en daar zie ik een lichte streep. Geeft die wel eens vals positief? Heb de foto meegestuurd.
28 antwoorden en 23907619x bekeken
bloempje19 - schreef op 24-04 om 18:41
Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje!  Is deze foto binnen de afleestijd genomen? Ik heb bij deze test nooit een valse test gehad..

Zijn jullie bezig voor een tweede?
Mama vanJ - schreef op 24-04 om 19:14
Ik heb met deze testen ook nooit vals positief getest... als ik niet zwanger was, was de test ook echt Omo wit. En bij wel zwanger een tweede streep!
Bibi - schreef op 24-04 om 20:08
Ik heb met die testen ook nooit een vals positieve uitslag gehad.
Van harte gefeliciteerd Sweet Was het gepland?? 
riri - schreef op 24-04 om 20:39
Ik had met deze test een aantal maanden geleden een heel licht positief streepje, heb toen 2 dagen later toch men menstruatie gekregen  maar ik had toen ook wel last van hevige buikkrampen
Ik denk dat ze heel gevoelig zijn dus test voor de zekerheid overmorgen nog eens 
Bibi - schreef op 24-04 om 21:02
Dan heb je waarschijnlijk een vroege miskraam gehad riri. Vooral.omdat je zegt dat je hevige buikkrampen had
Emmy - schreef op 24-04 om 22:23
Waarom had je een test gedaan? Heb je klachten/signalen?
sweet - schreef op 24-04 om 22:52
We waren er niet mee bezig, 1 keer onvoorzichtig geweest, en nu is morgen mijn nod. Maar mijn man had een vermoeden omdat ik weer super moe ben en nachtmerries heb, en had dus deze testjes meegenomen.
Bloempje dankjewel  ja het was binnen de tijd, binnen 1 minuut zag ik een streepje.
Het is niet gepland, zeker wel gewenst. Wij wilden niet te lang tussen de kindjes, maar goed 1 jaar verschil was ook niet helemaal de bedoeling 
bloempje19 - schreef op 24-04 om 23:15
Wat een wonder.. Gefeliciteerd meis! 
Puck - schreef op 25-04 om 07:05
Gefeliciteerd. (En maar even bijkomen van de schrik nu dan  ) 
Anoniem (Gast) - schreef op 25-04 om 07:48
Zwanger!
sweet - schreef op 25-04 om 09:28
Het is inderdaad een wonder 
Vanochtend weer een test gedaan en moet inderdaad echt van de schrik bekomen, heb van schrik mijn koffie poeder laten vallen 
Anoniem (Gast) - schreef op 25-04 om 09:58
Gefeliciteerd, en ook wel succes gewenst. Ik hoop voor je dat je al redelijk hersteld bent van je vorige zwangerschap. Twee dicht op elkaar vraagt veel van je lijf, zorg goed voor jezelf.
Belangrijkste: gewoon blijven ademen, en het komt goed! 
Sharon - schreef op 25-04 om 10:04
proficiat! Het zal u wel effe overvallen hebben, maar gelukkig waren er al plannen voor een tweede. Mijn tweeling (nr 2 en 3) waren net 1 jaar geworden toen ik onverwacht zwanger was van nr 4. Dat was ook erg schrikken maar eens je daar over heen bent komt het allemaal wel goed. Geniet ervan! 
sweet - schreef op 25-04 om 12:23
Dankje anoniem, ik ben gelukkig hersteld van de bevalling. Ben een van de gelukkige die er “zonder kleerscheuren” is uitgekomen. Het is dat het niet mocht in het ziekenhuis, anders had ik dezelfde avond nog een rondje gaan lopen over de gang om mijn benen te strekken. Dat mocht pas 2 dagen later. 
Sharon, zeker, ben eigenlijk nog steeds in shock, en kan het niet geloven. 1 keer onvoorzichtig, ben ook gelijk gaan douchen en alles eruit gespoeld dacht ik.  De plannen waren er zeker. We hadden in ons hoofd om in augustus voor de tweede te gaan 
Super leuk 4 kindjes. Ik wil ook graag een groot gezin 
sweet - schreef op 02-06 om 14:55
Wilde jullie toch even laten weten dat ik 30-05 met de echo te horen heb gekregen dat het mijn derde miskraam wordt  is niet verder gegroeid dan 6 weken en 2 dagen en geen hartslagje.
Ook al was het erg onverwachts, ben ik kapot van verdriet. 
Puck - schreef op 02-06 om 15:27
Oh Sweet, wat ontzettend jammer! Ook al is het onverwacht, zodra het raak is ben je verkocht toch? Heel veel sterkte 
sweet - schreef op 02-06 om 16:01
Puck dat is zeker waar  je bent gelijk zo blij en verheugd je zo op de kleine. Mijn lichaam heeft me voor de gek gehouden, de zwangerschap voelde heel goed, tot 1 dag voor de echo. Heb vrijdag en zaterdag ook flink gebloed dus ik hoop dat mijn baarmoeder schoon is volgende week donderdag en dan ga ik mijn vragen stellen. Ik ben bang dat er ergens toch iets mis is met me. 
Puck - schreef op 02-06 om 16:06
Ben je uiteindelijk zelf gaan bloeden? En wat was er dan 1 dag voor de echo? 
Ik kan me voorstelken dat je hier enorm onzeker van wordt. Het is ook zo zuur dat je eerst zo verrast wordt en dan zo teleurgesteld. Ga je vragen of ze nog verder onderzoek gaan doen?
Gelukkig heb je inmiddels wel een mooie dochter. Probeer maar dubbel van haar te genieten en wees lief voor jezelf!
sweet - schreef op 02-06 om 16:24
Woensdag avond had ik ineens wat bloedverlies, dacht eerst aan een gesprongen adertje, maar mijn gevoel zei wat anders. En de echo bevestigde dat. Vrijdag echt krampen en heel veel bloed, nu nog bloedverlies maar geen krampen meer. Dus heb hoop dat alles schoon is.
Na de tweede miskraam is het chromosomen onderzoek al gedaan. Dit was goed. Maar bloedstolling is nog niet onderzocht. We hebben inderdaad een prachtige dochter en geniet iedere dag meer van haar  
Maar ook bij haar tot 15 weken bloed verlies gehad en iets zegt mij dat het toch ergens vandaan komt 
Puck - schreef op 02-06 om 17:04
Kl*** zeg! 
Gelukkig dat eerder onderzoek goed was. Ik hoop dat er verder ook niks afwijkends blijkt te zijn en dat jullie een volgende keer wel geluk hebben.
Sterkte voor nu 
proud_mommy - schreef op 02-06 om 17:12
Wat erg sweet. Heel veel sterkte. Ik hoop dat het snel raak zal zijn. Echt super jammer.
sweet - schreef op 02-06 om 21:17
Dankjewel puck !
Ik hoop ook dat er niets uit komt, maar 3 keer zulke pech vind ik gewoon veel dus wil dat even laten uit zoeken. Hopelijk wordt dat ook gewoon gedaan. Ik weet dat je niet te veel op internet moet zoeken, maar naar meerdere miskramen krijg je steeds meer kans op een miskraam en dat maakt mij angstig.
Dankje proudmommy 
Aurora - schreef op 02-06 om 21:32
Ik lees al sinds het begin mee in het topic van januari 2020. Ik zag dat je sinds je echo niets meer gepost had en vroeg me echt af hoe je echo was geweest. Wat is dit verdrietig nieuws seg.. Ik hoop dat je snel de antwoorden krijgt die je zoekt. En dat het geluk volgende keer weer aan jullie zijde mag staan! 
Sofie - schreef op 02-06 om 21:41
Oh bah wat verdrietig Sweet.. heel veel sterkte!!
sweet - schreef op 02-06 om 21:47
Klopt Aurora, ik wilde het echt even laten bezinken. Ik dacht eerst ook echt dat het aan mijn blaasontsteking lag, maar woensdag avond voor het slapen was het echt ineens een aantal toilet papiertjes vol, dus toen was ik al bang dat het daar niet meer aan zou liggen, en ik hoopte toen nog een adertje maar van binnen weet je gewoon beter  vandaag had ik ook echt weer een verdrietige dag, en mijn man probeert me met van alles op te vrolijken, super lief maar ja het helpt maar eventjes en dan ga ik gelijk weer piekeren en verdrietig zijn 
proud_mommy - schreef op 02-06 om 22:02
Is ech t verschrikkelijk. Probeer afleiding te zoeken bij je dochtertje. Speel met haar etc. Dikke knuffel meid. Ik vind het echt jammer.
Aurora - schreef op 03-06 om 06:10
Veel sterkte sweet. Fijn om te lezen dat je zo'n goede partner hebt. Is denk ik heel belangrijk bij de verwerking. Take care. Dikke knuffel.
proud_mommy - schreef op 03-06 om 07:49
Inderdaad. Op dit moment is een goede partner belangrijk en die heb jij gelukkig.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vals positieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan