is dit normaal? - Zwangerschapsforum

Wondertje2020 - schreef op 30-06 om 15:18
Hallo Allemaal,
Ik ben morgen 9 weken zwanger, nu heb ik alleen helemaal geen symptomen, ook helemaal niet gehad.
Is dit normaal? Het maakt me ergens best onzeker dat ik niks voel.
Vorige week had ik een echo en daar was een mooi kloppend hartje te zien. Dat was natuurlijk heel mooi en fijn om te zien! Maar ergens ben ik nog steeds bang/onzeker dat het mis gaat.
Is de kans nog groot bij een kloppend hartje?
En is het geen slecht teken dat er geen symptomen zijn?
Het enigste wat ik wel heb is menstruatie krampen… en gerommel/zenuwachtig gevoel onder in de buik ( geen idee hoe ik dat het beste kan omschrijven haha )
2 antwoorden en 23132547x bekeken
An2020 - schreef op 30-06 om 16:00
Maak je vooral niet zo'n zorgen en geniet van deze bijzondere tijd. Mijn kwaaltjes waren eigenlijk weg en ineens weer helemaal aanwezig.. zo is het bij iedereen weer anders 
Maria - schreef op 30-06 om 20:01
Maak je geen zorgen, ik heb zowel bij mijn eerste als bij mijn huidige zwangerschap (bijna) nergens last van gehad. Na de eerste zwangerschap geloofde ik wel dat er vrouwen zijn die er pas na een maand of 4-5 achter komen dat ze zwanger zijn. Als wij er niet bewust mee bezig geweest waren had ik het compleet over het hoofd gezien. Bij de 2e had ik ook geen gevoel van 'ohja, dit herken ik. Prijs jezelf gelukkig dat je weinig merkt, hoewel ik je onzekerheid snap.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'is dit normaal?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan