Wie het eerst vertellen op t werk? - Zwangerschapsforum

Laura28 - schreef op 19-12 om 15:29
Hallo
Ik ben inmiddels bijna (denk ik) 8 weken zwanger, en over 2 weken op 2 jan. hebben we onze eerste echo, eindelijk!!! Daarna willen het ook tegen iedereen vertellen dat we zwanger zijn. Maar mijn vraag is dus: aan wie het eerst vertellen op t werk, aan je teamleidster of aan je collega's (werk in vz huis)? Bij mijn eerste zwangerschap had ik een andere baan en heb ik dit niet gehad, omdat t al eerder was uitgelekt dat ik zwanger was

Grtz Laura
4 antwoorden en 45587460x bekeken
Iza - schreef op 19-12 om 16:20
Ik zou het als eerste aan je teamleidster vertellen (zodat ze het niet van andere hoort, wel zo netjes) en daarna aan je collega's .
Laura28 - schreef op 19-12 om 18:57
Bedankt voor je reactie. lijkt me idd ook verstandiger!
*Mandy - schreef op 19-12 om 19:41
Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!! spannend de eerste echo..
Ik zou het idd ook eerst aan je teamleidster vertellen kan je er ook geen gezeur achteraf mee krijgen en is ook wel zo netjes.
Laura28 - schreef op 19-12 om 21:02
Dankje! Jazeker heel spannend, kan eigenlijk niet wachten.. En ga t ook eerst aan mn teamleidster vertellen voordat ik t aan de rest vertel!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie het eerst vertellen op t werk?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan