uitgerekend rond kerst-oud&nieuw! - Zwangerschapsforum

Yanah - schreef op 07-06 om 20:39
Debbie, heel veel sterkte met je verlies!
Hopelijk heb je snel terug een wondertje in je buik!!
887 antwoorden en 45083725x bekeken
Ster - schreef op 07-06 om 20:52
he debbie, wat een verschrikkelijk nieuws heel veel sterkte de komende tijd.
marie - schreef op 07-06 om 20:54
Sterkte Debbie! Verschrikkelijk nieuws. x
Medkod - schreef op 08-06 om 00:03
Debbie, wat vreselijk voor jullie! Heel veel sterkte gewenst!

Ster Nynke, ik hoop dat de medicijnen aanslaan! Vervelend hoor, die extreme misselijkheid! Hoezo 7 weken doorbijten? Waarom zou het dan minder moeten worden?
kaatje - schreef op 08-06 om 11:28
Debbie & Vicky; wat verschrikkelijk nieuws! Heel veel sterkte! Sterkte met het verwerken van dit verlies en ik hoop dat jullie het een plaatsje kunnen geven. Ik hoop voor jullie dat jullie weer snel zwanger mogen worden en dan een beetje kunnen genieten...
kaatje - schreef op 08-06 om 11:32
Ster Nienke; er is een website over HG, misschien heb je hier iets aan. 
www.steunpunthg.nl
Ster - schreef op 08-06 om 13:40
medkod, bij mijn vorige twee zwangerschappen had ik het achteraf gezien ook al. toen was ik met 16 weken van de misselijkheid af. volgens de gyn ben ik nu 9 weken dus daar ga ik dan maar van uit zo dat ik me zelf niet teleurstel.  

kaatje, dankjewel ik heb deze site inderdaad al helemaal door gespit en toen ik bij de symthomen was had ik ze allemaal. ik heb daarna mijn VK gebeld om te vragen of zij ook dachten dat ik dat heb en daar waren ze zeker van ze kunnen alleen niets er aan doen.

mijn schoonmoeder is er nu ook en die doet nu echt van alles met de kids. zo leuk om te horen dat ze het naar hun zin hebben met Oma. ook ik word op mijn wenken bedient zo fijn ze blijft nog tot morgen en daarna heeft mijn man drie dagen vrij om voor ons te zorgen.
Ster - schreef op 09-06 om 19:40
hoi dames,

ik heb even een vraagje mijn hart gaat soms nou ja over de dag best wel vaak in eens sneller kloppen. ik ga dan ook sneller ademen en ik word daar na ook misselijk. wat zouden jullie doen de VK bellen of niet. ik moet morgen de HA al bellen om te vertellen hoe heet van het weekend is gegaan met de nieuwe medicatie. graag hoor ik wat jullie zouden doen ik wil ook niet als een aanstelster over komen.
verhoefem - schreef op 09-06 om 19:58
Hoi dames!

Heerlijk weer gehad afgelopen dagen! Vandaag was wat minder, maarja het zonnetje is nu eindelijk doorgekomen! Met mij gaat het ook goed!
Ik voel me prima, en morgen heb ik ook weer een echo! Na de tegenvallende termijnecho 2 weken geleden (ik werd 6 dagen terug gezet), gaan we morgen voor de herkansing! En we hopen een prachtig mooi mensje te zien met alles erop en eraan!
Ben vandaag 11 weken, en wat voelt dat heerlijk. Voor mijn gevoel heb ik er echt een eeuwigheid op moeten wachten! Deze week gaan we, als de echo morgen goed is, het meer mensen vertellen; ook op ons werk!

De directeur heb ik het inmiddels wel verteld. Ik wilde een afspraak met hem maken, maar hij zat de aankomende weken vol, dus ik heb het hem maar meteen verteld. Hij feliciteerde me allereerst, maar gaf wel aan dat hij "dubbele gevoelens" had over mijn werk. Mijn contract is dus net weer verlengd, en hij gaf aan dat het vervelend is om naar de ouders te communiceren dat ze rond november/december weer een nieuwe juf hebben. Dat begrijp ik wel....Maarja, misschien heel hard, maar niet mijn probleem! Ik heb gewoon recht op verlof, en ik ben ERG blij met mijn verlengde contract.

Een speciale dag morgen: om 12:00 in ondertrouw en om 13:15 de echo....Hoop zo dat alles goed is, dat zou de dag nog mooier maken.

@Ster Nynke, fijn dat je familie je zo helpt! Pas in dit soort situaties weet je op wie je kan rekenen! Over je hart: als je je zorgen maakt, gewoon bellen! Vooral als dit niet bekende klachten zijn bij jou! Het kan ook zijn dat je je zorgen maakt en je een beetje hyperventileert, maar dat zou ik ook melden bij de vk.

Afgelopen dagen heb ik gelezen over Debbie en Vicky, maar ik kon nog niks op het forum zetten. Ik ben me zo rot geschrokken en vind het zo erg voor ze....Ik heb het gevoel dat we er allemaal nu bijna zijn, die 12-weken grens. En dan nog zulke berichten. Brrrr.....ik merk dat ik me nu ook extra zorgen begin te maken over mijn echo morgen!
Ster - schreef op 09-06 om 21:01
verhoefem, bedankt voor je berichtje. ik heb de VK toch maar gebeld en die zei dat het er helemaal bij hoort dus dan zal ik me er maar niet druk om maken. ik kan me goed voorstellen dat je je nu meer zorgen maakt. gelukkig hoef je niet lang meer te wachten op je echo.
verhoefem - schreef op 10-06 om 14:58
Hoi dames,

Ik heb me weer eens zorgen gemaakt om niks, gelukkig
Alles was helemaal goed! Hartje klopte goed, 2 armpjes, 2 beentjes, 10 vingertjes en 2 hersenhelften. Mijn bloeddruk was perfect en mijn ijzergehalte ook.
Het kindje zat allerlei acrobatische trucjes uit te oefenen in mijn buik, zo leuk om te zien!
Ik ben nu officieel 29 december uitgerekend!
Foto's staan in mijn mapje!

@Ster Nynke, toch goed dat je hebt gebeld. Beter het zekere voor het onzekere nemen, toch?
Ster - schreef op 10-06 om 16:59
verhoefem, super fijn zo'n goede echo!!!! gefeliciteerd!! ja ik ben wel blij dat ik even gebeld heb nu maar weer rustig aan doen.
Evelien - schreef op 11-06 om 09:02
Jeetje Debbie wat een vreselijk nieuws zeg... Ik schrik hier net als Verhoefem enorm van... Veel sterkte met het verlies..

Verhoefem fijn dat je echo goed was! is je datum nog bijgesteld?
Hoe was de ondertrouw?
Lees nu pas dat je dit allemaal gisteren had!
Yanah - schreef op 11-06 om 09:10
@AM: Het zijn bloedingen van in de baarmoeder en ze komen steeds terug. Ik moet me verder geen zorgen maken zei de gynaecoloog dus ga ik dat ook niet doen.

Gisteren mijn 12 weken - echo gehad. ben wel 13 weken al maar alles was dik in orde! We hebben zelfs een high five gekregen van ons kindje, zo schattig om te zien, kon de traantjes niet bedwingen!
Morgen moet ik bellen voor de uitslag van men bloedonderzoek ivm de nekplooimeting en nieuwe afspraak te maken in juli, hopelijk weten we dan het geslacht!

Groetjes
AM - schreef op 11-06 om 21:14
@Debbie sterkte morgen en neem daarna even de tijd voor jezelf!

@Yanah, ok wat fijn dat je je verder geen zorgen hoeft te maken en super als je je kleintje zo treveden op de echo ziet..spannen morgen..hoop dat alles goed is!
@Ster Nynke gelukkig dat t niets ernstigs was..ik heb t ook al een paar keer gehad..hoe gaat t met de misselijkheid?
@Verhoefem wat fijn dat je zo'n goede echo hebt gehad, leuke foto zat er tussen met t armpje omhoog

Voor de meiden die het geslacht willen weten,vanaf hoeveel weken kunnen jullie een echo laten maken voor geslachtsbepaling?Ik ben zo benieuwd wie er in me groeit en beweegt..lijkt me zo leuk omdat we de namen al weten om voor jezelf te weten wie t is..miscchien een beetje raar om t zo te zeggen maar ben gewoon veel te nieuwsgierig
Yanah - schreef op 11-06 om 21:17
Ik heb bij 17 weken mijn volgende echo en dan gaat de gynaecoloog zijn best doen om het geslacht ge achterhalen, anders is het bij 20 weken.

Wij kijken er alvast naar uit!
Ster - schreef op 13-06 om 09:45
hallo dames, 

vandaag een spannende dag ik krijg van middag mijn eerste echte echo!!! en ga ik hopelijk voor het eerst het hartje zien van ons wondertje mijn man is aan het werk dus mijn moeder of zus gaat met me mee. ik vind het zooo spannend!! ik laat jullie natuurlijk weten hoe het gegaan is. wat de misselijkheid betreft gaat het best wel goed ik voel me ook al weer een stukje beter dan de afgelopen weken. tot van middag
Yanah - schreef op 13-06 om 10:58
Ster Nynke,

Heel veel succes! Gaat zo leuk zijn voor de eerste keer het hartje horen/zien!
Ster - schreef op 13-06 om 14:59
he dames,

daar ben ik dan weer. samen met mijn moeder naar de echo geweest. ze was super dwars en daar door konden Omi en ik langer naar haar kijken. ik ben nu 11 weken en 1 dag maar vier daagjes terug gezet. ik ben nu uitgerekend op 1-1-2014. weet iemand hoe je je uitgerekende datum kunt veranderen?
Yanah - schreef op 14-06 om 08:45
Heb gisteren maar gebeld naar de gynaecoloog want kreeg hem woensdag niet te pakken, alles was in orde, heb geen verhoogd risico op een kindje met syndroom van down ofzo, al men waarden waren ook uitstekend!

Nu voor mijn afspraak in juli heb ik bij een vroedvrouw, een uur lang, maar ik heb geen idee wat er daar allemaal gaat gebeuren of gezegd worden? kan iemand mij daar iets over vertellen?
Naar het schijnt wordt er dan ook geen echo gemaakt dus moet ik langer wachten op geslachtsbepaling

@ AM : ja ik heb toch al wel een buik, kan em allesinds niet meer wegstoppen dus iedereen heeft het wel gezien, ga er in de week eens een foto van opzetten!

Groetjes
Ster - schreef op 14-06 om 09:29
am, dankjewel ik ga het proberen. en het is gelukt

zo leuk om te zien dat alle profiel foto's veranderen naar echo foto's we zijn ook langzaam met zijn allen naar een ''veilige'' periode aan het groeien.  

yanah, hebben ze je dat niet vertelt? als je niet eerst bij de gyn had gelopen zou ik zeggen dat ze waarschijnlijk een dochee gaan maken samen met jou. vragen stellen over eventuele
miskramen ziektes die in de fam. voor komen enzovoort. maar ik ga er van uit dat je dat al bij de gyn hebt gehad dus die zou die informatie door moeten geven aan de VK. dus ik zou het eigenlijk niet weten waarom je daar een uur moet zijn. succes er gebeurt vast niets engs anders bel je ff wat de bedoeling is.
Yanah - schreef op 14-06 om 09:37
Ster Nynke,

Neen ze hebben met dat helaas niet vertelt, ik zou denken dat het misschien zou gaan over de bevalling en wat nog te doen ervoor enzo.
En inderdaad, dat heb ik de eerste keer dat ik bij de gynae langs ging gedaan, dat dossiertje..

trouwens, jouw foto'tje is echt leuk!

groetjes
anouk - schreef op 14-06 om 23:57
Heej dames.. Ben er even een tijdje niet geweest ben behoorlijk ziek geweest.. Of ja ziek,Last van de kwaaltjes.. En nog steeds maar gelukkig al iets minder. Gelukkig niet zo als ster nynke maar het drukt wel de pret van yes ik ben zwanger.mijn maag is een wrak..maar volgende week donderdag mag ik weer voor een echo..

Iedereen weet nu dat we een kindje gaan krijgen, vinden jullie dat ook zo'n leuk gevoel? Niks meer verbergen heerlijk!
Isabella - schreef op 17-06 om 15:25
Anouk ja ik heb ook eindelijk iedereen op de hoogte gebracht. En ja dat is wel een hele opluchting gewoon nietmeer op je woorden hoeven letten. En ik heb vlak na het ontbijt en avondeten een misselijkheid aanval maar als ik dan ga rondlopen dan gaat het na tien minuten wel weg. En voor de rest veel hoofdpijn. Maar ik probeer er ook van te genieten.
Evelien - schreef op 17-06 om 07:50
Hoi dames,

Nieuwe week die begint met zonnenstralen!
Iemand nog belangrijke afspraken / controles?

Hoe is het met Nynke?
Isabella - schreef op 17-06 om 15:27
Hoi evelien ja eindelijk dat het vrolijke zonnetje er is. Echt lekker.
Deze week nog geen afspraken maar volgende week donderdag voor de tweede keer naar de verloskundige toe.
Mikkie - schreef op 17-06 om 09:39
Hey , ik heb volgende week maandag eindelijk mijn eerste afspraak met de verlos kundige. En ik heb gister voor het eerst weer gewerkt naast school , ik vond het heel spannend maar ging gelukkig goed

Verder gaat alles hier wel goed zo ver ik dat zelf aan voel xx
Lili - schreef op 17-06 om 16:00
Hoi!
Ook hier alles goed, behalve dat ik net plots door de regen liep  
Overmorgen de tweede echografie met combinatietest.
Nu komt het zonnetje er hier ook opnieuw door 
Groetjes!
Ster - schreef op 17-06 om 18:43
hoi dames,

ik heb me de afgelopen dagen wat te druk gemaakt en daar pluk ik nu de zure vruchten van helaas. woensdag weer naar de VK hartje luisteren. verder geen bijzondere afspraken. ik doe gewoon weer lekker rustig aan en hoop dat ik snel me weer wat beter voel zo ziek als een paar weken terug ben ik niet meer. gelukkig!
AM - schreef op 17-06 om 19:03
Wat fijn Nynke!!Rustig aan!
Hier de 12 weken grens bereikt en hebben vakantie  er lekker 3weekjes op uit met m'n mannetje..
Fijne avond!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'uitgerekend rond kerst-oud&nieuw!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan