uitgerekend rond kerst-oud&nieuw! - Zwangerschapsforum

marie - schreef op 13-05 om 22:11
Jezus Nynke, wat erg! Hopen dat het over gaat na het 1e trimester. Liever nog morgen natuurlijk!
Wij wilden het komend weekend vertellen aan ouders, vrienden en familie, maar ik heb vandaag wat oud bloed op m'n wc papier gezien na het plassen. Ben er een beetje down van. Ik heb natuurlijk wel gelezen dat dat normaal kan zijn, maar ik vind het doodeng! Hebben meer meiden dit gehad?
Omdat ik verder ook helemaal geen symptomen heb (sorry Nynke en anderen, niet eerlijk he) alleen nog maar mijn testen (5 inmiddels! haha) die positief hebben aangegeven. Hebben we morgen bij een particulier bedrijf een echo gepland. Ik hoop zoooo erg dat ze daar al een hartje kunnen zien met uitwendige echo. Dan zie ik zelf dat het "echt" is.
Ik weet namelijk nog steeds niet of ik 7 of 8 weken ben en volgens de testen misschien zelfs 6+ ??? Echt heel spannend. Ik hoop dat ik komend weekend de ouders het kan vertellen, zonder dat bange paniekerige stemmetje in mijn achterhoofd.... x
887 antwoorden en 45083476x bekeken
Ster - schreef op 13-05 om 22:14
am, ik ben bij mijn eerste twee keer opgenomen in totaal twee weken lang. de eerste keer een paar dagen en de tweede keer anderhalve week ik bleef maar braken alles wat ik er instopte ging er nog sneller uit. uiteindelijk mocht ik met sondevoeding weer naar huis. ik wil dat echt niet nog een keer mee maken vond het echt verschrikkelijk. ik mag nu 1 a 2 zetpillen per dag het liefst 1.

wat vervelend dat je je ook zo rot voelt heb je ook het idee dat ze denken dat je je aanstelt. heb je al moeten braken of is dat je bespaart gebleven? 

ik vecht er constant tegen mijn moeder zegt steeds dat ik moet ontspannen en het laten gebeuren maar ik kan het niet helpen ik vind het zo naar om te braken.
Mikkie - schreef op 13-05 om 23:39
Hoi meiden ,

Hier ook nog standaard op de bank, mijn misselijkheid gaat redelijk zo lang ik me aan om de twee uur eten hou ( wat helemaal mijn neus uitkomt).

Morgen moet ik weer aan de gang en is mijn twee weken vakantie voor bij , daar zie ik wel erg tegenop omdat ik tot nu toe echt nogsteeds nul energie heb.

Wel gek ik had zwangerzijn wel ander voorgesteld :
Wel met kwaaltjes maar niet vast op de bank en ik had verwacht dat ik blij zou zijn ( maar ik ben bang dat ik dat pas durf te zijn met drie maanden

Xx
Sjannie86 (Gast) - schreef op 14-05 om 06:55
@ Nynke, veel beterschap meid! Wat een naar begin van je zwangerschap...Hopelijk word je volgende week beloond met een mooie echo.

@ Marie Louise, heb jij de 1e echo bij een particulier bedrijf gepland staan? Waarom?
Ik heb pas bij 10 weken m'n eerste echo bij de vk en ze wilde dat niet naar voren halen, dus dat lijkt me ook wel wat!

Dankjewel nog voor jullie boekentips. Ik ga dit weekend eens goed googlen en bestellen!!
Ster - schreef op 14-05 om 09:47
hey marie louise,

ik zie je berichtje nu pas ik snap heel goed hoor dat je je zo onzeker voelt. ziek zijn is niet leuk en ook geen garantie dat het goed gaat maar het geeft je toch wat meer vertrouwen.

ik snap ook dat je bij een particulier een afspraak bent gaan maken. sommige VK vooral in de buiten gebieden wachten tot 10 a 12 weken voor ze een echo laten maken behalve als je al een miskraam heb gehad dan krijg je er een extra met 8 weken. dus heb je geen miskraam gehad dan heb je "pech" en moet je wachten. de miskramen van mij zijn inmiddels al weer zes jaar geleden en ik merk wel dat de pijn al bijna weg is. de angst niet hoor.  

nou meis hoop dat je vandaag goed nieuws hebt gekregen en een paar mooie fotootjes hebt mee gekregen ik duim voor je.
marie - schreef op 14-05 om 21:32
Zo! We zijn terug! Met een beetje gemengde gevoelens.Op de echoscopie was helemaal niet zoveel te zien! Een heel klein vruchtje maar. Volgens de meneer 6-7 weken. Ik had 8 weken gehoopt maar mijn cyclus was al zo onregelmatig dat ik het echt niet wist! Maar wel met een hartslag van 110 (weet iemand of dit veel is a.u.b:ermm Dus vriendlief helemaal blij met een trots koppie langs mij. Dat ik me niet zo'n zorgen moest maken over dat beetje bloed. Want volgens de man ook innestelingsbloed wat heel normaal was. 
Dus een "ferme" hartslag, en vroeger dan we verwacht hadden dus helaas niet zoveel te zien. 
Ik heb dus ook deze echo gepland omdat in onze regio idd ook de eerste echo een 12 weken echo is, en omdat ik het wilde vertellen aan familie, wilde ik ook iets zien! Of horen in ons geval dan haha. 
Ik hoop dat ik nu wat rustiger slaap. Buikkrampjes lijken spontaan verdwenen haha x
lethetia Willemsen - schreef op 14-05 om 23:56
Hoi marie-louise,

Fijn om te horen dat toch alles goed is !!
Dat geeft toch een fijn gevoel he !!

Succes verder!!

Gr lethetia
Evelien - schreef op 14-05 om 22:04
dat is wel etg fijn marie louise! helemaal super dat je een kloppend hartje hebt gezien :-)
je hoort hier toch meer dat ze een week tetug gezet zijn, kan me voorstellen dat, dat niet goed voelt. volgens mij zitten we allemaal te wachten totde 12 weken en er niet zoveel meer mis kan gaan.
ik wel! je merkt wel aan je lijf dat je zwanger bent, maar het blijft heel onzeker tot de echo en dan weer verheugen op de volgende echo enz..... haha
nog even 9 daagjes geduld voor mij
marie - schreef op 15-05 om 07:12
Voelde ik maar aan mijn lijf dat ik zwanger was... Ik zit de hele dag op mijn borsten te duwen of ze nog wel wat gespannen zijn, ik ging gisteravond voor het slapen gaan naar het toilet voor een "grote boodschap", en toen was er zelfs helder bloedverlies. Heb er toch even om moeten huilen. Ik vind dat zo eng! Ik wil zo graag dit kindje houden! Er blijven ook van die ongesteldheidskrampjes in mijn buik.
De verloskundige heb ik de hele week niet kunnen bereiken om een afspraak te maken. (maar 3 keer per week kan je bellen, telefonisch bereikbaar 3kwartier op een dag!)
Volgende week maandag is het pinksteren kan ik weer niet bellen. balen zeg. Ik heb niemand met wie ik het erover kan hebben. Alleen mijn mannetje en jullie gelukkig! x
drue - schreef op 15-05 om 08:46
Marie-louise, als je een hartje hebt gezien, kun je er wel vanuit gaan dat alles nu goed gaat. Bloedverlies is heel normaal. Ik heb vanaf week 6 circa 12 weken lang flink bloedverlies gehad en toch een gezonde zoon gekregen, dus het hoeft echt niets te betekenen. Heb vertrouwen in je lichaam, komt vast goed!!!
lies1984 (Gast) - schreef op 15-05 om 09:31
Gefeliciteerd!!
Ik ben op 25 dec uitgerekend
Precies op 1e kerstdag dus.
Ster - schreef op 15-05 om 10:45
marie louise, 
ik snap het wel hoor maar een hartje zien is echt een goed teken hou je daar maar aan vast.

ik heb ook een vraagje hebben ze tegenwordig internet op de ziekenhuis kamers? ik moet vanmiddag weer naar de VK en heb dikke kans om door gestuurd te worden naar het ZH. ergens hoop ik van niet maar dat is meer omdat ik zo bang ben voor naalden en de sonde maar goed daar na zal ik me wel veel beter voelen en gewoon weer voor mijn jongens kunnen zorgen en naar school kunnen en zo.
drue - schreef op 15-05 om 11:03
Ster Nynke, bij ons in het ziekenhuis was alles op de kamer, tv, internet, radio... heel goed geregeld. Tegen een klein bedrag kon ik dat afnemen.
Heel veel sterkte in ieder geval en ik hoop dat je snel opknapt!
Debbie - schreef op 15-05 om 11:05
Hi nynke, ahhhh ik heb echt met je te doen... Zoooo misselijk de hele tijd moet echt verschrikkelijk zijn.  Ik een ziekenhuis hebben ze meestal wel gratis wifi, dus internet ..
Sterkte vanmiddag.

Ik lig inmiddels ook al twee dagen op de bank.. Ben snip en snipverkouden. Blegh wat voel ik me lamlendig.
X
Ster - schreef op 15-05 om 11:18
nou ik hoop dat ze dat dan hier ook hebben anders word het jullie volgen via de foon 

bedankt voor jullie steun dat voelt echt goed
Mikkie - schreef op 15-05 om 12:54
Marie - kan je niet een andere verloskundige krijgen , eentje die wel gewoon berijkbaar is ?


Nynke sterkte hè xxx
Evelien - schreef op 15-05 om 16:39
sterkte sterbnynke eb marie louise!
Hoe is het gegaan Nynke!

Marie Louise, ik ken het wel hoor zoeken naar symptomen, is het nog wel zo? gisteren heb ik ook wat bloed verloren, toch erg spannend, het geeft me wel een fijn gevoel de geruststellende woorden hier!
marie - schreef op 15-05 om 17:06
@Mikkie, in ons "dorp" heb je 3 verloskundigen die samenwerken, dus je belt naar 1 nummer, en dat was toevallig die dag niet bereikbaar, en nu met al die speciale dagen erbij, duurt het langer. Ik overweeg om mijn vriend morgen te laten bellen. Die weet ook welke dagen ik zeker kan. Zullen ze wel niet vaak meemaken maar ja haha! 
Ben vandaag bij een vriendin geweest, en heb het haar alvast als eerste verteld, en ze heeft me weer gerustgesteld. Ook zij had bloedverlies, en heb haar vandaag geholpen op een kinderfeestje, dus nu ben ik pas echt gerust! pfff paniekmens dat ik er ben!
Ster - schreef op 15-05 om 17:28
Dank jullie voor de steun hier lig ik dan in het ziekenhuis ik krijg straks een infuus heb net een echo gehad een super snelle ik ben nu 6 weken volgens de gin. Ik mag misschien overmorgen weer naar huis.
vicky - schreef op 16-05 om 14:13
@ster nynke  moed houden komt wel goe ! vriendin van mij heeft ook 2 keer in het ziekenhuis gelegen aan infuus omdat ze niks kon binnenhouden had zelfs uitdrogingsverschijnselen ; ni leuk ma komt uiteindelijk allemaal goe .
Ster - schreef op 15-05 om 19:30
ja ze hebben gelukkig hier wel iwfi daar ben ik echt super blij mee. laptopje en internet meer heb ik niet nodig om me te vermaken. ja mijn foon is natuurlijk ook onmisbaar. ze konden het infuus moeilijk zetten en nu doet mijn hele hand pijn rechts nog wel moet met links typen gaat een beetje lastig hahah. 


ik heb ook net een super snelle echo gehad hij zegt dat ik 6 weken ben maar vraag het me heel sterk af omdat ik dan een dag na de innesteling al een positiefe test zou hebben gehad dat kan toch nooit of wel.
Debbie - schreef op 15-05 om 21:14
Ja ik weet niet. Ik had dus ook dus ook dat ik twee weken ben teruggezet, wat naar mij idee niet kan. Raar hè .  Maar je hoort het zo vaak. Een vriendin van mij is vier weken teruggezet en heeft nu een gezonde zoon, dus het zegt ook niet zoveel.
Late innesteling ofzo.
X
Mikkie - schreef op 15-05 om 21:42
Wow vier weken terug gezet , dat is wel heel veel
Verhoefem (Gast) - schreef op 15-05 om 22:21
Hoi dames! Ik typ dit even snel op de mobiel van mijn vriend. We zitten al de hele week zonder internet....Ik word helemaal gek, want ik heb vandaag mijn echo gehad en ik van alles delen/laten zien, maar reageren via een mobiel is geen pretje....
Kort samengevat: alles was helemaal oké! We hebben het hartje zien kloppen !!!!!!!! Ik zat goed met mijn berekeningen, want ik ben idd rond de 8 weken. Over 2 weken termijnecho! We zijn zoooooo blij! Hoop dat de andere echo's ook goed waren! Sorry dat ik niet alles kan teruglezen, gaat zo lastig op een mobiel! Dit weekend kan ik de foto van de echo plaatsen!
Evelien - schreef op 16-05 om 07:38
Goed om te horen Verhoefem!

Sterkte Nynke. Hopelijk knap je snel op!
drue - schreef op 16-05 om 08:42
@verhoefem gefeliciteerd met je goede echo,
en voor nynke sterkte, hoop dat je snel op knapt!
Ster - schreef op 16-05 om 11:03
hoi dames,

het gaat wel hier vanochtend mijn thee er wel weer uitgegooid maar ja. mijn zusje kwam nog even langs vanochtend met grappige verhalen over mijn kids dus dat vrolijkte wel op. net een slokje  bojon genomen en die zit er nog in  ik ben nu wel heel moe van het douche en het zes keer wakker worden van nacht ik ga zo nog maar even slapen denk ik.
vicky - schreef op 16-05 om 14:15
succes meid , hoop da je snel naar huis kan
charlotje - schreef op 16-05 om 14:18
Alle nieuwelingen gefeliciteerd en welkom!

@Ster Nynke, wat vervelend voor je! Hopelijk knap je snel op hoor!
@Verhoefem, wat goed dat je echo goed ging, prachtig om te zien he!

Vandaag heb ik mijn 2e (termijn)echo gehad!
Volgens de echo ben ik vandaag niet 9 maar 10 weken!!!! (big smile!)
Wat een verschil van de eerste echo (6 weken +2) en dan de tweede echo (10 weken) ineens is onze kleine zo groot. We zeiden allebei WOW! hihihi ik ben super blij!!!!  Maar dus voor de meiden die ook bij de 1e echo 1 of 2 weken zijn teruggezet.. de kleine kan dus nog flink groeien!

Onze kleine heeft een mooie hartslag en liet ons ook zien dat zij/hij goed kan bewegen, dat was zoooo mooi
om te zien!! Kleintje was aan het boksen, schoppen en met de rug zichzelf aan het verplaatsen...
Handjes, voetjes en het hoofd zijn echt duidelijk te zien..echt zoveel gegroeid

Nou ik gun jullie ook allemaal zo'n mooie echo! Over 2half week (4 juni)  mag ik weer komen voor een derde echo!
Ik vind dat ze hier best veel echo's doen en dat zonder medische redenen ofzo, super leuk natuurlijk!
Mijn 4e echo wordt dan de 20 weken echo! En onze vaste uitgerekende datum is nu 12 december
Evelien - schreef op 16-05 om 14:30
Gefeliciteerd charlotje! super zeg en bijzonder dat een kleintje zo snel kan groeien!
vind het allemaal heel bijzonder :-)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'uitgerekend rond kerst-oud&nieuw!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan