Roze verlies - Zwangerschapsforum

sterkekinderwens - schreef op 09-02 om 18:29
Ik ben vandaag precies 9 weken en 5 dagen.
Al vanaf week 4 verlies ik regelmatig dagenlang roze afscheiding. Het ene moment heb ik het een paar dagen, en het volgende moment ben ik er weer een paar dagen vanaf. Heb inmiddels al 3 echo's gehad, en alle drie waren het goede echo's, kindje deed het goed.
Maar toch maak ik me regelmatig ongerust. Zijn er hier ook meiden die er last van hebben van dat roze verlies??
25 antwoorden en 30723800x bekeken
Petrouska - schreef op 16-02 om 21:38
Ik heb het ook meegemaakt!Vanaf week 4,bruin/roze en zelfs rood bloedverlies,heb het ongeveer 3 weken gehad,maar ook de echo s waren goed!Probeer er nu langzaam van te genieten!
Jenny - schreef op 17-02 om 14:47
Ik kan me voorstellen dat je je ongerust maakt maar bloedverlies tijdens je zwangerschap is heel gewoon. Lang niet iedereen heeft er last van. Pas als je pijn krijgt of als er grotere stukken meekomen is er echt reden tot ongerustheid.

Als je 10 weken zwanger bent is de kans op een miskraam gelukkig al echt heel klein !
Marieke - schreef op 02-03 om 16:14
Ik ken het...van week 4 tot en met week 7 bruinverlies met in week 6 zelfs een korte bloeding...Alles gelukkig in orde!
sterkekinderwens - schreef op 02-03 om 17:31
Ben nu inmiddels alweer 3 maanden en 4 dagen zwanger, en heb sinds een week of 3 GEEN roze verlies meer gehad. Er is geen duidelijke oorzaak voor geweest, want ik heb tot nu toe 3 echo's gehad ( laatste was 2 weken geleden ) en alles is gewoon in orde met de kleine. Loop bij de gyn onder controle wegens hoge bloeddruk en krijg nu dus iedere 4 weken een controle. Moet nu weer 12 maart komen.
linsey - schreef op 04-03 om 12:55
ben ook wel blij om dit allemaal te lezen ben nu 10 weken zwanger van de derde en verlies nu voor de tweede keer bruin/oudbloed en af en toe wat rood bloed. morgen echo dus weet ik wat meer van hoe en wat met de kleine bij de andere twee had ik dit niet. vandaar
miran (Gast) - schreef op 01-07 om 21:38
Hallo allemaal. Ik ben vijf weken en twee dagen zwanger. Nu had ik eerst alleen misselijkheid, erg pijnlijke borsten en krampen in buik en onderrug(net of je ongesteld word) heb drie testen gedaan en allemaal positief. Maar nu sinds gister minder pijn in buik maar meer richting heupen/liezen en wat lichte vlekjes bloedverlies. Het maakt je zo onzeker. Ik wil niet onnodig de vk bellen. Schijnt er bij te horen als ik hier en daar lees. Ook heb ik steeds doorzichtig afscheiding erbij maar geen bloedpropjes...zou je je dan zorgen moeten maken? Wel heb ik nog steeds mega last van pijnlijke borsten en lichte krampjes(plopjes in me buik) aan eind vd dag of als ik te veel heb gedaan....plus vreselijk moe dat ik echt een uurtje rust nodig heb. Weet iemand misschien of ik me zorgen moet maken of gewoon genieten van de spannende tijd? Thanks en iedereen succes en veel zwangerplezier.
jalytifah (Gast) - schreef op 05-05 om 21:31
Bij mij is 't een ander verhaal. Ik ben al 3weken overtijd. Ik heb eerst 4testen gedaan allemaal negatief, ik ben naar de huisarts gegaan en een verwijskaart gevraagt voor bloedprikken of ik wel zwanger ben of niet. Hij zei mij dat ik gwn nog een test moet doen en weer Negatief! Dit maakt mij zo onzeker! Ik heb nog wel oud bloed gehad maar nog steeds niet ongesteld &dat oud bloed dat was 2weken geleden? Dus wat moet ik nou doenn!! Weer langs de huisarts gaan of weer gaan testen. Bij mijn 1ste was mijn test gelijk negatief, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt! HELP
jalytifah (Gast) - schreef op 05-05 om 21:32
*bij mijn 1ste was het gelijk Postief 'bdoelde ik!
fieke1709 - schreef op 05-05 om 22:53
Jalytifah, misschien is naar een andere dokter gaan om bloed te laten prikken? Zijn jouw vorige cyclussen altijd regelmatig geweest? Anders kan het wel zijn dat jouw cyclus nu gewoon veel langer duurt.

Aan al de anderen met roze of licht bloedverlies, ik had dat op 7 weken ook en de gyne vertelde mij dat het nig innestelingsbloed is en het absoluut geen kwaad kan. T wordt pas ernstig als je echt veel bloedverlies hebt met krampen. Als je echt twijfeld kan je altijd naar de materniteit bellen, beter een keertje te veel bellen dan te weinig...
jalytifah (Gast) - schreef op 06-05 om 09:51
Ja normaal hoor ik op de 18e ongesteld te worden. Maar ik heb een maand al overgeslagen, op 18april hoorde ik teworden en het is nu al 6Mei. Zwaar overtijd. Ja vandaag ga ik maar eens langs de dokter, eis ik voor een verwijskaart! Gisteren avond kreeg ik dat eiwit achtige slijm met een beetje roze bloedd.. Dus ik vind dit toch nog allemaal een beetje raaar!
Anoniem (Gast) - schreef op 05-05 om 23:34
Ik had dit topic in februari 2012 geopend. De zwangerschap is verder goed gegaan, en ik heb een dochtertje gekregen. Ze is inmiddels alweer bijna 8 maanden.
Angelique (Gast) - schreef op 23-04 om 10:52
fijn dat er is iemand reageert dat alles goed is gekomen met haar.
Ik heb hetzelfde probleem... Lichte kraampjes... 4 dagen geleden 2 dagen HARDE krampen gehad en lichtjes beginnen bloeden 1 dag 1 keertje wat meer bloed verloren, met slijm... 
Ik vind het een beetje "onnodig" dat is misschien veel gezegd om naar de gyne te gaan, om dan miss na 3 maanden toch een miskraam te krijgen, het kan goed gaan maar ook slecht, ik denk dat het vooral afwachten is...
wonder (Gast) - schreef op 08-09 om 09:45
Ik heb sind gisyer avond ook slijm met wat roze van kleur met afvegen 
 Hoeft niks ergs te zijn maar vanacht geen oog dicht gedaan 
En vanmorge had ik het nog 
 Dus vk gebeld en kan gelukkig vanmiddag langs dat ze toch gaat kijken hoe of wat. Ben nu aan me 7e maand. Zwangerschap. En hoop gewoon zo dat alles goed is en goed blijft gaan en ons wonder gewoon lekker groeid in me buik
Farah (Gast) - schreef op 16-11 om 07:49
Hoi , 
Ik hoor pas 27 november oni te worden nou heb ik al 2 dagen bij het afwegen heel licht roze bloed met een beetje slijm. vreselijke krampen in mn buik en onderrug voel me ook.zo beroerd als ik weet noet wat kan iemand mij vertellen wat dit is ?????

Gr,

Farah
Nikita - schreef op 22-11 om 23:41
Vandaag zit ik op dag 29 van mijn cyclus maar gezien dit mijn eerste maand is dat ik gestopt ben met de pil (en voorheen vaak de pil doorslikte) weet ik ook nog niet hoe lang mijn cyclus is. Uitgaande van een cyclus van 28 dagen, heb ik precies 15 dagen geleden wel mijn eisprong gevoeld.. Gisteren of vandaag nog niet ongeteld worden, maar sinds vanmiddag lichtroze afscheiding, echt maar minimaal. Afgelopen maandag voor de eerste keer getest, maar negatief.. 
Vind het erg spannend vooral die onzekerheid! Niet fijn.. 
Sjanet (Gast) - schreef op 08-02 om 20:23
Hallo allemaal ik ben nieuw hier en heb eigenlijk een vraagje ik ben nu 5 weken en 4 dagen zwanger gisteren een echo gehad en zag er goed uit maar vanmorgen lichte rosé afscheiding met afvegen ene moment erger als andere keer ik maak me nu alweer druk omdat ik 3 sep miskraam heb. Gehad met 6 weken ????
Marc - schreef op 08-02 om 23:47
Even de verloskundige bellen Sjanet!
Anoniemm (Gast) - schreef op 03-09 om 10:03
Hallo  
Ik heb ook symptonen van zwangerschap en sinds een paar dagen lichtroze bloedverlies ben vorige maand de 22e ongesteld geworde maar deze maand niet maar heb 1 x de prik pil gehad dus ik weet nu eingelijk niet wat ik moet denken of doen iemand raad of denkt dat ik tog maar een testje moet doen 
Ly (Gast) - schreef op 09-10 om 11:04
Hallo allemaal, 
Gisteren was ik net 1 week overtijd.. Ik ben gestopt met de pil in mei en de eerste 2 cyclussen waren wat langer maar daarna was het altijd mooi 29 dagen... Nu dus al 1 week overtijd, met redelijk veel symptomen. Opgezette buik, misselijk bij sommige dingen te ruiken/eten, dorst, gespannen borsten enz... maar heb nu 2x een test gedaan en negatief!  Sinds gisteren middag nu ook wat bruinverlies en licht roze afscheiding... ik weet me niet wat gedaan.. heeft iemand hetzelfde gehad? Moet deze avond naar de dokter om bloed te laten prikken..Alvast bedankt voor jullie antwoord!
Anoniem 1 (Gast) - schreef op 15-01 om 13:30
Beste mensen ,
Ik wil jullie vragen : 
Me man en ik willen graag kind wensen.ik ben 2 wkn overtijden en bijna 1 wkn erbij .ik zag vorige weekend 13 jan 2018 .afvegen licht rood bloedverlies met slijmvlies .later is niet meer .opgelucht maar 14 jan was dikke witte slijmvlies afscheidingen met lichter roze .ik.schrok me .morgenmiddag ga ik gyn om echo kijken. Ik maak me wel zorgen.want 3 of 4 jaar lang proberen om zwanger raken .niet gelukt .na 1 miskraam gehad. Heeft jullie tips voor me ? 
Alvast een bedankt 
Anoniem (Gast) - schreef op 18-02 om 16:53
Ik ben nu ongeveer 2 a 3 weken zwanger en had eerst geen afscheiding. Maar wel door te gaan poepen. Daarna heb ik licht roze afscheiding. Hoop dat t niks voorsteld. Ik wacht op een eerste uitnodiging voor de verloskundige
Anoniempje (Gast) - schreef op 12-11 om 22:05
Hallo allemaal, ik ben 5 weken en 4 dagen zwanger. Ik heb dinsdag een echo gehad omdat ik een lichte bloeding had alles zag er goed uit op de echo precies zoals het moest zijn. Toch blijf ik lichte roze afscheiding hebben. Maar verloskundige geeft aan dat ik geen zorgen hoeft te maken. 
Toch ben ik bang dat niet goed is. 
Ik wil positief bijven en hoop volgende week vrijdag gewoon een kloppend hartje gezien.
Orchidea - schreef op 13-11 om 06:32
Anoniempje, ik heb ook wat rozig bloedverlies gehad, zelfs nog op de dag van de gender reveal. (14+3) bij mij was de oorzaak dat de placenta te dicht bij de uitgang lag die de bloedingen hoogstwaarschijnlijk veroorzaakte. Vaak is roze bloedverlies echt onschuldig. Geniet van je zwangerschap.
Anoniemx (Gast) - schreef op 17-01 om 18:07
Hoi allemaal,

Ik ben nu sinds 11 november gestopt met de pil en ik heb hierna gelijk een mooie cyclus. Ik ben vorige week (8-1) ongesteld geweest voor twee dagen maar nu een week verder kreeg ik in ene een vloed van waterige roze afscheiding. Ik heb ook twee weken terug een blaasontsteking gehad wat nu weg is maar wel steeds een sterk gevoel dat ik moet plassen.
Weten jullie wat dit kan zijn???
Orchidea - schreef op 18-01 om 08:52
Zou van alles kunnen zijn Anoniem, zou een ovulatie bloeding kunnen zijn. Innesteling is het nog te vroeg. Geen idee hoe lang je cyclus normaal is?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Roze verlies' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan