Dwarsligging 32 weken - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 23-11 om 13:36
Mag ik jullie iets vragen dames?

Met de groeiecho bij 32 weken werd ons bevestigd dat onze kleine dwars ligt. Dit gevoel had ik al aangezien ik haar hoofd altijd rechts of links voel. Bij wie lag het kindje al goed met 32 weken en bij wie niet ? 

Ik dacht altijd dat met 32 weken toch wel echt al goed moest liggen.. ik ben me toch beetje zorgen aan maken dat ze zich niet gaat draaien, aangezien ze tot nu toe nooit in hoofdligging heeft gelegen zover ik weet. Ze verloskundige begon al over uitwendige draiing, maar dat wil ik absoluut niet.. heb nare verhalen gehoord EN ik wil de kleine nergens toe dwingen.
Ps. Ze is wel heel klein, loopt bijna 2 weken achter, misschien daarom nog veel ruimte en daarom nog niet goed gaan liggen?? 
2 antwoorden en 25949648x bekeken
Mama vanJ - schreef op 23-11 om 14:02
Geen reden tot zorgen. Ze heeft nog even om te draaien( zeker gezien het feit ze ook nog 2 weken achter loopt op de groei). En als je geen draaiing wilt laten uitvoeren tegen die tijd dan moet je dat ook zeker niet doen! Ik ben nu zelf bijna 37 weken zwanger en hier is de kleine meid volledig ingedaald en is het wachten totdat ze zich meld. 
Secret mom - schreef op 28-12 om 21:52
Ik ben nu 35 weken zwanger, gister met de controle lag het hoofdje netjes naar beneden. Vandaag helaas weer gedraaid, koppie nu omhoog onder m'n rechter ribben.
Hopelijk draait jou kleine ook gewoon nog optijd zelf 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dwarsligging 32 weken' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan