Man toont weinig initiatief om intiem te zijn - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje 155533 - schreef op 30-04 om 21:45
Hi dames,

Heb al veel over het onderwerp gelezen en gelukkig komt het best veel voor. Mijn vriend wil geen seks meer (penetratie). Hij vindt het idee gek. Ik heb hem al uitgelegd dat het geen kwaad kan, maar het helpt niet. 

Ik ben nu 10 weken zwanger. De laatste keer seks was met de bevruchting! De eerste weken moest ik er zelf ook echt niet aan denken vanwege bloedverlies, maar sinds een paar weken is dat gestopt. 

Ik heb tot nu toe initiatief getoond om samen onder de douche te gaan en heb hem een keer oraal verwend. Als alternatief voor seks. En hij heeft mij op verzoek een keer gemasseerd. Heb aangegeven dat ik dat fijn vind, meerdere keren zelfs, maar het is nu alweer een paar weken geleden dat ie me gemasseerd heeft. Als ik het niet weer vraag, gebeurt er niets. 

Wat ik erg jammer vind is dat hij dus geen penetratie wil, maar ook geen initiatief neemt voor andere dingen. Dat het tot nu toe van mij moet komen. Voor de zwangerschap kwam het ook het vaakst al van mij. Hij heeft niet zo'n hoog libido. 

Ik weet dat ik hem niet kan dwingen en hij zegt dat ie me nog steeds sexy vindt, en hij zegt dat hij het ook belangrijk vindt om intiem te blijven, maar er komt zo weinig van hem vandaan. Dus vind het lastig hem te geloven. Soms maakt hij ook grapjes van 'ik heb m'n werk gedaan.' wat het nog pijnlijker maakt. 

Hij zegt dat hij het prettig vindt dat ik hem niet push om te vrijen. Maar wat moet ik dan wel doen? Ben radeloos. 

Toen ik net wist dat ik zwanger was al een keer verdrietig over geweest. Gezegd dat ik bang was wat dit voor de intimiteit zou betekenen. Alsof ik het al aanvoelde. Het hele gebeuren is voor mij ook een gevoelig onderwerp, wat snel angsten oproept dat als ik niks doe er niks gebeurt. Volgens hem zou hij ook z'n best doen om dat goed te houden, maar ik zie dit nog niet terug? 

Bedankt voor jullie hulp. 
119 antwoorden en 885876x bekeken
Anoniempje - schreef op 01-05 om 15:26
Enige wat ik je kan vertellen dat het bij mijn man ook steeds minder werd. Maar dan voornamelijk toen mijn buik begon te groeien. Toen had hij er geen behoefte meer aan uit angst voor de baby maar eerlijk.. hij vind me volgens mij en dan vooral hoogzwanger niet echt aantrekkelijk. Het is voor het laatst gebeurd met 39,5 weken maar echt eenmalig en met 41 weken ben ik bevallen. Er is op dat termijn qua standjes ook niet meer zoveel mogelijk. Het voelt zwaar je houd vocht vast etc etc. 

Ik ben dus een week geleden bevallen van de derde en weet dat het sowieso nog 5 weken gaat duren. Misschien iets eerder. Hij weet dat ook wel. Het “goede” nieuws. Uiteindelijk komt het wel weer terug dat was bij mijn vorige 2 ook. Maar je kan je er best onzeker door gaan voelen.. en ook mijn libido ging juist vanaf 3 maanden heel erg omhoog! Dat is dan best lastig. Bij mij liep het dus terug vanaf ongeveer 26 weken denk, toen werd ik toch echt wel zwanger zwanger zeg maar. 

Geen echte tips dus maar wel herkenning 
Anoniempje - schreef op 02-05 om 07:46
Lastig voor je! Met tien weken heb je vaak nog juist een klein sexy buikje, niet zoals het over drie maanden is. Jij bent nu nog zo flexibel dat je hem onder de douche kunt pijpen, dan zul je ook nog niet echt een hele grote zwangere buik hebben denk ik? En heeft hij toen ook niet jou verwend?

Misschien gek, maar als ik zin heb in sex ga ik gewoon in bed hem strelen en zachtjes zoenen. Mijn man reageert daar altijd actief op (hoog libido, ook wel eens lastig!). Maar ik merk natuurlijk vooral lichamelijk snel een reactie. Werkt dat bij jouw man niet dan?

En ik zorg dat ik een sexy string of niets aan heb onder de dekens. Als we dan lepeltje lepeltje liggen komt het bijna vanzelf tot penetratie.
Anoniempje - schreef op 02-05 om 15:33
Hoe vaak hadden jullie voor je zwangerschap sex dan? En doet hij niet stiekem zelf iets met zichzelf?
Anoniempje - schreef op 04-05 om 08:39
Altijd met die anonieme topics. Vragensteller reageert nooit.
Anoniempje 155533 - schreef op 04-05 om 22:24
Ik had nog geen tijd gehad om te reageren. Beetje kort door de bocht dit. 
Bedankt voor de tips en voor de herkenning. Ik ga er mee aan de slag. Gelukkig is het wel zo dat als ik begin hij ook dingen bij mij doet. En niet alleen ik bij hem.  Het is meer het initiatief tonen waar hij moeite mee heeft. Heb een gesprek met hem hier over gehad. En we hebben besproken dat hij twee keer per maand zal proberen initiatief te tonen en dat ik wat meer lef ga tonen in de zin van sexy setjes aan doen en die tip van onder de dekens bijvoorbeeld Hoop dat het gaat helpen. Hij zag het niet echt als een prachtig probleem maar ben wel blij dat hij me zo tegemoet wil komen. 
Hij doet niet stiekem dingen met zichzelf. Hij heeft niet zo'n hoog libido. Ook al voor dat ie mij kende zei hij. hij had weinig seks gehad voor ie mij kende. Voor de zwangerschap was het een paar keer per maand..Hoog libido van de mam lijkt me inderdaad ook wel lastig! 
Anoniempje 155533 - schreef op 04-05 om 22:30
Moet wel zeggen dat ik bang ben dat hij toch niets doet want hij heeft wel vaker gezegd dat hij er aan zou gaan werken. Maar het is afwachten denk ik. Hij zei dat ie zijn liefde meer op andere manieren uit. Zoals voor me koken. Vooral nu ik wat moeier ben. Dat waardeer ik ook maar ik wil zo graag echt dat hij naar me verlangt lichamelijk  hij vindt me wel sexy zei hij en als we bezig zijn vindt ie het ook oprecht fijn maar de aanloop er naar toe vindt hij lastig. Hij zei dat het voor hem meer volgde na bijvoorbeeld een avondje uit. Dat de sfeer er dan maar was. Maar ik zei dat doen we ook maar eens in de zoveel tijd. Nou we gaan het zien.
Anoniempje 151159 - schreef op 05-05 om 05:22
Wat vervelend voor je, vooral als je snakt naar seks. Bij m’n 1ste zwangerschap had ik ook dit probleem. Ik wou vrijen, hij niet uit angst voor onze baby. Terwijl wij beide een normaal libido hebben. 
Gelukkig heb ik hem wel kunnen overtuigen in de andere zwangerschappen en nu bij mijn laatste zwangerschap, 8 maanden geleden, hebben we normaal seks gehad, de laatste keer was de dag voor m’n bevalling. 

Hopelijk gaat hij na jullie gesprek ook initiatief nemen, begrijp je frustratie wel... 
Anoniempje - schreef op 05-05 om 08:24
Hoe heb jij hem dan kunnen overtuigen bij de laatste zwangerschap wel sex te hebben?

En topic starter, heb je al een sexy setje of naakt in bed geprobeerd? Reageert hij lichamelijk niet als jij gewoon gaat voelen als jullie in bed liggen?

Hoog libido is alleen lastig als maar eentje dat heeft, maar dat merk jij ook. Het gaat vooral om verschil in libido.
Anoniempje 155533 - schreef op 05-05 om 08:59
Anoniempje 151159 das wel fijn dat het bij de tweede anders was en ben ook wel benieuwd hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. 

Anoniempje 
Nee nog niet geprobeerd. Ben wel van plan. Ga ook even wat nieuws bestellen.  Laatst ging ik wel een keer strelen onder de dekens en toen kreeg hij wel een stijve maar dat zei hij niet. Pas toen ik het zelf voelde. Lastig dat hij dan ook niet aangeeft dat hij er opgewonden van raakte haha.

Wij gaan ook lang niet altijd tegelijk naar bed. Ik lig er vaak vroeger in. Dus dan verkleinen de kansen al. En s ochtends als hij wakker is gaat hij er vaak meteen uit. De keren dat we wel samen naar bed gaan geven we elkaar een kus en gaan slapen. Hoe doe jij dat met de lingerie. Zorg je dat jij dan als eerste in bed ligt wanneer hij er bij komt liggen? Als verrassing?

Nu ik het zo typ merk ik echt dat de spontaniteit bij mij ook helemaal weg is. Vroeger met andere vriendjes durfde ik meer. Ik ben denk ik bang afgewezen te worden dus probeer maar niks op voorhand. 
Anoniempje 151159 - schreef op 05-05 om 09:51
Hi dames,
Mijn ‘laatste’ zwangerschap was weliswaar mijn 4de zwangerschap. Ik denk gewoon dat hij heeft ingezien dat het geen kwaad kan, omdat onze kindjes gezond en wel op de wereld zijn gekomen
Bij mijn laatste zwangerschap was ik wel degene die meer seks wou hebben dan hij, niet dat hij geen zin had maar ik had gewoon meer zin. Vond hij helemaal niet erg en soms kwam het ook van zijn kant uit  

Hopelijk komt het goed bij jullie en kunnen jullie toch normaal vrijen. 
Anoniempje - schreef op 05-05 om 15:45
Wat ik ook nog weleens deed, ik ben het eerste anoniempje haha die het herkende, is in dat lingerie setje naar beneden als de andere kids op bed lagen. Wij gingen vaak ook verschillend naar bed, en als ik zo naar beneden kwam en op hem ging zitten kwam het vaak wel vanzelf. 

Ook maakte ik hem snachts weleens wakker gewoon door aan hem te zitten. Vaak een uurtje of half uurtje voordat hij op moest staan voor werk. Dan kon hij dat meteen doen
Anoniempje 155533 - schreef op 05-05 om 16:22
Anoniempje 151159m
Goed om te horen. Dingen kunnen ook veranderen  En dat dingen soms even moeten wennen. 
Dank je wel. Hoop het ook!
Anoniempje
Haha ja dat klinkt ook wel leuk/spannend 
ik ga het binnenkort eens proberen haha. Als ik updates heb laat ik het hier weten. 

Anoniempje - schreef op 07-05 om 07:17
Anoniempje 155533, toen je laatst onder de dekens ging strelen en voelde dat hij een stijve had, hoe reageerde hij toen? 

Ik heb het geluk dat het met mijn vent al werkt als ik een string aantrek. Hij voelt eigenlijk altijd wel even wat ik aan heb als hij naar bed komt en ik weet dat een string hem al flink op kan winden.

Is jouw man van de ochtend of avond sex?
Anoniempje 155533 - schreef op 07-05 om 10:14
Ja even denken. hij zei toen niks. Toen heb ik gevraagd hem te pijpen en dat vond hij goed. Haha. Dus hij wordt gelukkig wel opgewonden als ik hem aanraak. Maar jammer dat hij me niet aanmoedigt door iets te zeggen. Toen we samen gingen douchen had hij ook een stijve toen ik de cabine inkwam. Dus alles werkt nog wel gewoon? 


Ja string werkt bij mijn man ook wel. Wij voelen ook niet echt als we in bed liggen haha. Misschien is dat het. Moet gewoon meer tegen hem aan gaan liggen en beginnen met strelen/ knuffelen. 

Heb zo'n slipdress met string besteld.  Vond dat wel sexy en mooi. En beetje bedekt om mee te oefenen. 

Mm..denk meer avond dan ochtend. En bij jullie? 
Anoniempje - schreef op 07-05 om 15:47
Hoi Anoniem 155533  

Wat onwijs lief dat jij hem dan gaat pijpen. Maar heeft hij daarna jou dan ook verwent? Ik ben wel van “hoort wat, voort wat!”. Wel bijzonder dat hij dan wel makkelijk een stijve krijgt als jij alleen maar de douche instapt, dan werkt het inderdaad goed en moet hij op dat moment ook opgewonden zijn en voelen. Heb je toen wel sex gehad?

Ja het tegen hem aanliggen werkt bij ons goed. Mijn man voelt zelf wel vaak even, als ik geen string aan heb weet hij dat hij meer moeite moet doen of ongesteld ben, hihi! Maar je kunt vanavond ook gewoon naakt onder de dekens gaan liggen en als hij ook ligt, dan tegen hem aan kruipen. Wij doen het meestal door de week in de avond en de weekenden altijd lekker bij het wakker worden! 

Slipdress is echt heel sexy ja, doe je goed meid! Welke kleur of merk? Ik heb er eigenlijk geen eentje meer, wel weer eens leuk inderdaad!
Anoniempje - schreef op 08-05 om 22:58
Heel herkenbaar weinig initiatief. Mijn man ook niet meer, maar pas sinds ik echt heel duidelijk zwanger ben. 
Anoniempje 151159 - schreef op 09-05 om 08:57
Hier is meer seks in de avond... heel soms sochtends maar hangt af van de kindjes

En ik vraag mijn man niet of ik hem mag pijpen, ik doe het gewoon  en van het een komt het ander... zo doet hij het ook bij mij, komt aan me strelen of zoenen of ....  

Dat hij een stijve krijgt uit het niets is natuurlijk wel goed
Anoniempje - schreef op 09-05 om 15:05
Hihi Anoniem 151159, jouw man is dus ook op die manier wel spontaan? Ik neem aan dat je met “.. zoenen of...” bij de laatste likken bedoelt? Vind je dat soms niet ongemakkelijk? Die van mij doet dat ook, maar als je een dag bezig bent geweest vind ik het toch vaak ongemakkelijk en vraag ik hem even te blijven liggen. Dan kan ik snel van onder wassen en dan mag hij zijn gang gaan!  heb jij dat ook?

En ts; heb je het nieuwe setje al geprobeerd? Of gewoon spontaan hem aftrekken of pijpen?
Anoniempje 151159 - schreef op 09-05 om 15:29
Hii,
Hij moet het maar nemen hoe het is  als hij initiatief neemt om te beginnen... douche me wel iedere dag... zijn lang genoeg samen zodat ik me nergens voor hoef te ‘schamen’ 
Heb ook niet altijd evenveel zin als hij initiatief neemt, maar dat komt wel naargelang we bezig zijn  

Gelukkig staat hier alles anoniem
Anoniempje - schreef op 09-05 om 23:56
Hihi, ja heerlijk anoniem inderdaad! Dat van lang genoeg samen is hier ook zo. Mannen zijn op die manier denk ik wel anders dan vrouwen; volgens mij vind die van mij het nooit “vies” ofzo! Wel vindt hij het fijn als ik dan wel zorg dat het netjes geschoren is, hihi! Maar 151159, jij bent dus ook een liefhebber?

Hoe zou het met topic starter gaan? Volgens mij heeft die met alle tips nu zoveel sex dat ze geen tijd meer voor haar onderwerp heeft! 
Anoniempje 151159 - schreef op 10-05 om 14:31
@Anoniempje: hier is ook alles netjes geschoren, vind ik persoonlijk prettiger maar hij ook  
Of ik een liefhebber van seks ben? Jawel! Genieten er beide van  2 tot 3 keer per week

Haha, ik hoop het voor de topicstarter...
Anoniempje 155533 - schreef op 10-05 om 18:36
Haha heerlijk om alle reacties te lezen  ik heb ook t liefst dat ik me eerst even gewassen ben. Maar voor mannen is het denk ik minder een issue. Scheren doe ik ook hoor  
Nog niet het setje aan gehad. Maar Ik heb dus wel een andere tip uitgeprobeerd. Werden zaterdagochtend wakker. Toen ging hij er uit om te plassen en kwam daarna weer bed in. Ondertussen zorgde ik dat ik naakt klaar lag onder de dekens. Was wel spannend. Toen hij terug kwam lagen we te knuffelen en toen had ie nog steeds niks door. Dus ik zei tegen hem: misschien lig ik wel naakt onder de dekens  en toen ging hij verder voelen en toen kwam van het 1 het ander eigenlijk haha. We hebben toen zelfs seks gehad, MET penetratie.   
En hij zei na afloop dat het niet gek was, zoals hij had gedacht! Ik was wel blij! En beide klaargekomen. Ik zei ik ga vaker naakt in bed liggen. Lol. 
Anoniempje 151159 - schreef op 10-05 om 19:25
Dat klinkt heerlijk
Wij slapen altijd naakt 
Anoniempje - schreef op 10-05 om 23:11
Jaaaaa 155533! Wat super mooi! En je zei het misschien voor de grap, maar je moet echt vaker naakt onder die lakens jij! Was hij meteen klaar voor sex toen hij voelde dat jij niets meer aan had? En je noemt met name penetratie; wilde hij wel andere dingen bij je doen dan? Ben echt heel blij voor je! Waar blijft je setje?

151159, wij slapen wel vaak naakt, maar niet altijd. Maar ik schreef al dat mijn man wel echt een soort string-fetish heeft… 
Anoniempje 155533 - schreef op 11-05 om 19:42
Hahaha, oke zal ik doen! nu zo volhouden inderdaad. En nieuwe dingen uitproberen  
Ja hij was er meteen klaar voor wat me dus wel verbaasde. Blijkbaar werkt het bij hem wel. Of misschien zijn mannen toch makkelijk te verleiden dan ik dacht?
 Hij heeft mij ook verwend. Met de hand dit keer. Mij ook laten komen, doet ie eigenlijk altijd wel. Of voor dat hij komt en anders daarna. Een hele enkele keer niet maar dan zeg ik er wel wat van en dat doet ie het alsnog. Laatst had ik het dus niets gezegd (was toen ook niet echt fit dus vond het wel goed of zo) maar zal het vanaf nu altijd doen 
Jaa het setje is binnen. Staat erg mooi. Nu even een goed moment vinden. 
Anoniempje - schreef op 11-05 om 20:25
Haha wat onwijs lief van hem dat hij ook zo goed aan jou denkt! Kom jij zelf niet klaar tijdens penetratie?
Anoniempje 155533 - schreef op 11-05 om 21:44
Ja, dat doet ie goed. Nee helaas heb ik dat genoegen niet. Jij wel? 
Anoniempje - schreef op 12-05 om 07:11
Jaaaaa! Ik heb het geluk dat ik makkelijk klaar kan komen tijdens de penetratie. Niet in alle standjes hoor, maar inmiddels weer ik wel in welke het lukt! 

151159, kun jij klaarkomen door penetratie?

Gekke vraag misschien, maar hoe maakt hij jou dan nog klaar nadat hij zelf al (in jou?) is klaar gekomen?
Anoniempje 155533 - schreef op 13-05 om 10:01
Oh lijkt me geweldig als je dat kan haha
Met zijn hand en dan over bewegen over de bovenkant/ clitoris om zo te zeggen 
Over gekke vragen gesproken. Doen jullie mannen met vingeren ook een vinger bij de g spot of doet hij dan alleen heen en weer gaan over de bovenkant/clitoris om zo te zeggen? En zo ja hoe dan tegelijk? 


Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man toont weinig initiatief om intiem te zijn' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan