Man toont weinig initiatief om intiem te zijn - Zwangerschapsforum

Anonieme vraag

Omdat deze vraag in de biechthoek staat zie je geen namen bij de vraag of reacties!

Anoniempje - schreef op 13-05 om 18:06
Oh 155533, lukt dat jou in geen enkel standje dan? Mij lukt het niet in alle standjes, maar een bij een paar is het eigenlijk altijd wel raak!  Voelt wel anders als dat je meer een clitoraal orgasme hebt hoor! 

Vingeren is mijn man niet echt zo van. Wel een beetje in het voorspel en dan doet hij vooral wrijven (heen en weer) over inderdaad de bovenkant van mijn clitje. Soms doet hij er wel een vinger in, maar dat is meer om te kijken hoe ver ik al ben!  Vaak gaat hij dan al snel over op likken, hij is er echt gek op! Hoe gaat dat bij jou dan?

En anoniem 151159, hoe is dat bij jou?
239 antwoorden en 14545955x bekeken
Anoniempje 151159 - schreef op 14-05 om 13:07
Ik kom vrijwel iedere vrijpartij klaar , alsook mijn man. 
Ikzelf vind vingeren niet zo wauw. Dus doen wij ook niet echt veel. Liever likken of zijn penis in me 

Wat is jullie favoriete standje?
Anoniempje - schreef op 14-05 om 13:46
Ik ben ook wel benieuwd naar 155533 haar antwoorden!

151159 hoe gaat het met het nieuwe setje? Al nieuwe ervaringen? Ik herken wel wat je zegt! Vingeren doet voor mij ook niet veel. Heb ik vroeger ook nooit zo veel gedaan en nu nog niet. Mijn favoriete standje vind ik best lastig uitkiezen, ik kan in twee standjes echt makkelijk klaarkomen dus! Ik vind bovenop lekker omdat ik dan zelf de controle heb over hoe diep en snel het gaat, ook als ik dan ga liggen kom ik makkelijk klaar. En als tweede juist het tegenovergestelde; op zijn hondjes. Dan vind ik het spannend omdat hij dan bepaalt hoe hij mij wil hebben. Vreemd eigenlijk als ik het zo lees, hihi!

En wat zijn jullie favoriete standjes? Doen jullie wel eens iets alleen?
Anoniempje - schreef op 17-05 om 13:47
Stil hier zeg!
Anoniempje 155533 - schreef op 18-05 om 05:12
Hi 
Ja beetje stil. Ik had weinig nieuws eigenlijk te melden en dan is het soms confronterend. Ik ben bang dat het niet alleen aan hem ligt.  afgelopen weekend moest m'n man werken waardoor we de ochtenden niet samen waren en zat ik zelf minder lekker in m'n vel. Dan moet ik er niet aan denken als ik me wat down voel. En hij neemt dan vaak juist ook afstand van mij omdat hij dat lastig vindt. Dus s avonds is het er ook niet van gekomen. Maandag en vandaag werkt hij juist in de avonden weer en morgenavond is hij sporten. Wel heb ik zondag een normale massage gekregen van hem. Maar er zijn door zijn werk zo weinig momenten. Vaak ben ik s avonds doordeweeks ook moe na werk. Hopelijk komt het er met het pinksterweekend van. 
Ik hoop ook dat hij deze week het initiatief neemt om echt intiem te zijn. In mijn ogen valt een massage daar niet onder. Zal hem er vriendelijk op wijzen dat hij het niet vergeet. Hij had het immers beloofd te gaan doen. Ik kan wel dat nieuwe setje aan doen maar voel dan weerstand. Want dan ben ik weer degene die begint. Net als de laatste keer. Of denk ik dan te moeilijk? Wat vinden jullie?
Ik vind likken trouwens ook fijner dan vingeren. Maar afwisseling vind ik wel fijn. Nee, ik kom in geen enkel standje vaginaal klaar. Ik geloof dat de meeste vrouwen dat niet hebben. Dat het meer een uitzondering is als je dat wel hebt hoor  
Anoniempje - schreef op 18-05 om 08:06
Oh lieve 155533, eigenlijk best een vervelend weekend gehad dus. Heb je de komende tijden nog wel wat momenten samen waardoor er een kans is, of is het echt wachten op het weekend?

Ik denk dat je wel gelijk hebt over het nieuwe setje. Misschien moet je die dan even bewaren voor een moment dat jij echt initiatief wilt nemen. Een nieuw setje aan is voor alle mannen denk wel de boodschap: Ik wil nu sex! en dat wil je wel, maar je wilt vooral dat hij dat wil. Was het altijd al zo dat hij gewoon een lager libido had en jij hoger of valt dat vooral nu op? En hoe gaat dan zo’n massage? Ik krijg ook wel eens een massage van mijn man (of geef hem er eentje), maar die eindigen altijd met een happy end zeg maar! Maar ik heb dan vaak alleen nog een string aan als hij mij een massage geeft en hij begint dan met mijn nek en schouders. Van daar gaat het vaak omlaag en besteed hij veel tijd aan mijn billen. Vaak leidt dat dan er voor dat ik mijn string uit doe en dan willen we beide natuurlijk verder. Had jij dan al je kleding aan? En wat zou er gebeuren als jij dan toch initiatief zou nemen en bovenop hem springt? Als hij je dan niet afwijst dan is het misschien zo dat hij nooit echt initiatief tot sex zal nemen. Maar dan is het toch geen probleem en doe jij dat toch? Voordeel is dat je dan wel sex hebt wanneer jij wilt! Die kerel van mij wil het liefst iedere dag sex, ook niet altijd wat ik wil. Ben benieuwd hoe die massage verliep en hoe jij dat initiatief ziet?

En 151159 wat denk jij?

Klaar komen door penetratie is wel meer een uitzondering, dat weet ik. Het voelt ook echt anders, dus meestal wil ik ze allebei!
Anoniempje 155533 - schreef op 18-05 om 09:07
Hey anoniempje 
Wat lief dat je zo snel gereageerd hebt. Fijn dat het jou ook een goed idee lijkt dat ik het setje bewaar voor een andere keer. 

Ik zit even te denken of er voor het weekend nog een kans is. Hij gaat as donderdag en vrijdag s avonds weg vanwege nachtdiensten. Zaterdagochtend slaapt hij dan ook uit.  Met Pinksteren is hij vrij  Misschien morgenochtend of avond. Morgen is hij rond zeven thuis van sporten. Kan ik dan aan hem vragen of hij dan morgen het initiatief wil nemen?

Ja zoals je het beschrijft ging het bij m'n ex wel altijd bij massages haha en soms bij mijn huidige ook wel. Dan gaat hij inderdaad steeds lager en begint hij me dan te verwennen. Maar hij kan dus net zo goed prima een massage geven zonder opgewonden te raken. Zondag zei hij zelfs erbij "alleen een massage hè". Alsof hij zichzelf wilde indekken haha. Dit komt omdat ik weleens vraag of hij een massage wil geven maar dan bedoel ik eigenlijk seks haha. Durf dat dan niet goed direct te zeggen. 

Haha. Ja ik had m'n pyjama broek nog aan. Misschien ook niet heel sexy dan nee!!  Een string is beter dan haha. Zal ik dat eens proberen. hij houdt gelukkig van strings. En vragen of hij ook mijn billen meeneemt. En over je vraag wat er zou gebeuren als ik dan het initiatief neemt. Weet zeker dat hij daar dan wel op in gaat. Ja misschien moet ik er niet zo'n groot probleem van maken inderdaad en gewoon denken dat ik maar het initiatief neemt of zo. 

Nee. was voor de zwangerschap al zo. En voor mij heeft hij ook niet veel seks gehad zegt hij. Aan de ene kant vind ik het fijn want ik weet dat hij hondstrouw is. En ik voel nooit druk vanuit hem dus. 

Echt super bedankt voor het meedenken. 
Anoniempje - schreef op 18-05 om 13:07
Hoi 155533! 

Graag gedaan hoor, het is juist wel leuk om mee te denken met anderen vind ik. Volgens mij wil jij idealiter een stoere trouwe man die je gewoon ook regelmatig even te pakken neemt zeg maar? Die zijn er niet vaak en wat je zegt; een rokkenjager is ook niet alles.

Maar wat is er eigenlijk mis mee als jij degene bent die initiatief neemt? Misschien durft hij het gewoon niet zo goed, vooral omdat als jij tijdens een massage het initiatief neemt, hij daar wel op reageert. Ik zou de rollen dan gewoon omdraaien. Gaat hij morgen douchen, dan zeg je gewoon niets en stap je poedelnaakt de douche bij hem in met de mededeling dat je zijn rug even komt wassen. En als je dat gedaan hebt en hij pakt het niet op, kun je natuurlijk heel makkelijk doorpakken door hem onder de douche te verleiden toch? Onder de douche kun je echt fantastische dingen doen!

Een pyjama is niet sexy! Hihi; ik slaap of naakt of met een string aan. Als ik zin heb zorg ik gewoon dat we wat dichterbij elkaar liggen (wij hebben 1 groot deken) en voel ik wel of hij zin heeft. Enige uitzondering is als ik ongesteld ben, maar dan is sex ook niet altijd even fijn in bed! Maar vanavond ritueel je pyjama verbranden. 
Anoniempje - schreef op 19-05 om 11:23
Hoi 155533, al een plan voor vanavond?
Anoniempje 155533 - schreef op 21-05 om 10:15
Hey!! 
Nou mijn man zei dat hij mij gaat verrassen in het weekend!  dus ben erg benieuwd. Woensdag verder rustig geweest. Maar is oke  we gaan zaterdag ook weer even op date. 
Over je andere puntjes. 
Ja ik vind dat soort mannen aantrekkelijk maar wat je zegt.. die zijn er niet veel en denk vaak ook de foute mannen waar je niks aan hebt voor de lange termijn  
Verder helemaal met je eens dat Er niks mis mee is als ik gewoon (vaak) het initiatief neem. Denk dat hij het inderdaad soms niet durft maar wel wilt als ik even begin. Dat van bij hem in de douche stappen vind ik ook een hele goede tip! Gewoon doen en zeker zijn van mezelf. Douche is geweldig ja  heb er nu wel veel meer vertrouwen in dankzij alle tips. Komt helemaal goed zo denk ik! 
 Haha  ja, zal de pyjama ritueel de deur uit gooien en wat vaker wat sexies aan trekken (of niks)    
Anoniempje - schreef op 23-05 om 07:38
Hoi 155533, lekker lang weekend en ik ben echt benieuwd hoe het gister bij jullie gelopen is? Wat een romantisch idee om weer op date te gaan. Wat hebben jullie allemaal gedaan? Nog best lastig nu de restaurants nog gesloten zijn.

Heb je nog sex gehad? En slaap je al naakt of in string? Ben echt benieuwd! Wat leuk dat je zegt dat de tips geholpen hebben. Volgens mij ben jij van jezelf wat onzeker, maar juist jij kunt zorgen voor een geweldig sexleven door initiatief te nemen. Wij hebben gister ook de douche nog een keertje benut dankzij ons gesprek, hihi!
Anoniempje - schreef op 25-05 om 07:53
155533 nog ontwikkelingen bij jullie?
Anoniempje 155533 - schreef op 25-05 om 20:24
Hey Anoniempje!
Een druk maar leuk weekend achter de boeg. We zouden zaterdag gaan lunchen maar we vonden het te veel waaien. Uiteindelijk beetje gaan funshoppen. Verder op moment weinig te doen op dategebied. Daarna thuis film gekeken die wat tegenviel dus halverwege stopgezet. Toen waren we beide supersuf en toen zei hij 'misschien helpt sexen ons beide wel om weer energie te krijgen'. En toen gingen we zoenen en hebben we seks gehad. Haha hij heeft dus het initiatief genomen. Denk dat dit voor hem al heel wat was. Ik heb rustig afgewacht wat hij zou gaan doen en dit was het dus  maar alsnog blij met dit. Ik had trouwens een nieuwe bh met string aan en dat vond ie mooi. M'n nieuwe slipdress heb ik ook nog voor de volgende keer. 
Klopt wat je zegt over dat ik wat onzeker ben. Inderdaad wel mooi om te weten dat ik veel invloed kan hebben op hoe het gaat tussen ons!! Ik heb nog niet in string geslapen haha. Ik vind het te koud 's nachts. Maar ga dat zeker doen als het wat warmer is. En dan alleen met een hempjes erboven of zo. 
Leuk dat jullie ook weer even de douche hebben benut  haha 
Anoniempje - schreef op 26-05 om 07:11
Hoi 155533! Wat een goed nieuws zeg, echt heel leuk dat hij initiatief heeft genomen! Heb je er ook van kunnen genieten? 

Onzeker ben ik ook soms hoor. Als ik in de spiegel kijk zie ik net te brede heupen, borsten die niet meer zo stevig staan als tien jaar terug, etc. Als mijn man kijkt vindt hij mij nog steeds super sexy! En volgens mij is dat voor jou precies zo. De keren dat jij initiatief neemt staat hij meteen paraat! Dus dan heeft hij echt zin in jou en vindt jou dus aantrekkelijk! Hoe ziet de nieuwe set eruit?

Wij hebben ook de vier seizoenen nog in ons deken, maar slapen altijd naakt of in string, boxer. Zelfs in de winter, maar dan leg ik er wel eerst een kruik in! Maar waarom vanavond niet alleen met die slipdress aan naar bed? Wat ik merk is dat als je bewust vaker sex hebt, je daar ook sneller zin in krijgt. Dus als jij zorgt dat jullie nog een keer sexen en dit regelmatiger gebeurt, gaat zijn lichaam daar ook aan wennen. Nog leuke ideeen?
Anoniempje 155533 - schreef op 26-05 om 09:07
Ja heb er ook van kunnen genieten gelukkig. Was niet echt bezig met feit dat ik zwanger was  
Ja daar heb je gelijk in! Zij kijken met andere ogen. Roze bh met roze kanten string 
Ah, kruiken  slim hahaha. Met slipdress slapen is zeker wel een goed idee. Zal het onthouden   is zeker ook zo dat als je het vaker doet je er meer zin in hebt. Verder qua ideeën moet ik dingen nog even gaan uitvoeren. Moet ook zeggen dat ik nu gelukkig meer energie krijg nu eerste weken voorbij zijn. Dus komt vast helemaal goed 
Anoniempje - schreef op 26-05 om 12:00
Oja, het eerste trimester is wel een beetje afzien! Ben je erg misselijk geweest? Tweede trimester was voor mij echt fijn. Ik had nergens last van en je voelt je super vrouwelijk. En je vagina is beter doorbloed dus daar heb je ook meer profijt van, hihi!

Rosé met kant, super sexy meid! Wel leuk toch wat van die nieuwe ideeën te proberen? Nog leuke tips voor mij?
Anoniempje 155533 - schreef op 26-05 om 13:11
Gelukkig niet erg misselijk geweest! Alleen erg moe! Wat leuk te horen  ik ben erg benieuwd. Ik begin me nu wel energieker te voelen. Oh echt??  een voordeel van de natuur. 

Ja heel leuk! Heb nog genoeg opties voor de komende tijd!!  haha  ik ideeën voor jou.. Ehm.. even denken of ik nog iets origineels weet. Kan zo even niets bedenken   denk dat jij seks therapeute moet worden. Je bent er goed in advies te geven. 
Anoniempje - schreef op 26-05 om 20:59
Hihihi, sex therapeute! Heb je nog tips nodig dan?  
Anoniempje 155533 - schreef op 27-05 om 14:47
Voor nu even voorzien haha  las trouwens dat er ook sex podcasts zijn haha. Misschien ook wel spannend om te luisteren en inspiratie uit te halen
Anoniempje - schreef op 27-05 om 15:29
Ja dat is vast ook leuk! Op spotify? Ben je nu een beetje gewend aan het idee dat er ook niets mis mee is als jij gewoon de leiding neemt?
Anoniempje - schreef op 28-05 om 20:52
Ben je er nog 155533?
Anoniempje 156829 - schreef op 28-05 om 21:32
Wat ‘n leuk onderwerp
Mag ik me toevoegen?

Hier helemaal geen klagen! Mijn man en ik hebben veel seks...  ook van zijn kant uit!  
Nu pril zwanger, maar hebben we ook nog seks zoals voorheen. 
Anoniempje 155533 - schreef op 28-05 om 21:59
Hoi ja ben er nog  
https://rumag.nl/erotische-podcasts-rode-oortjes/ 
Dit is waar ik de info vond over de podcasts haha 
Ja ben nu wel aan het idee gewend dat er niks mis mee is. Wie weet ga ik het nog heel leuk vinden ook. 
As we speak dus even een wat sexy broekje aangetrokken door de nacht. Ik lig alleen wel eerder in bed dan hij want ik ben al moe door de zwangerschap en hij wil nog even blijven maar het voelt in elk geval al goed voor mezelf en dat ik wat leuks aan heb. Toch weer een stapje vooruit 
@156829 leuk dat je aansluit. oh wat heerlijk! Je voelt je dus ook goed? De eerste weken moest ik er ook niet aan denken want voelde me helemaal niet opgewonden. Op opgeblazen ook haha. Gelukkig is dat nu weer teruggekomen 
Anoniempje - schreef op 28-05 om 22:05
Leuk 156829! Heb je nog wat toe te voegen aan de onderwerpen die wij al gehad hebben?  Ben wel benieuwd of ik nog steeds de enige ben die door penetratie ook een orgasme kan krijgen. En wat is “veel”?

155533 ja, dat werkt bij mij ook altijd als je iets aantrekt wat je zelf sexy vindt, dan krijg je ook vanzelf zin in sex! Ben je straks nog wel wakker als hij komt? En wat is dan je plan? Hoe ziet het eruit, groen?
Anoniempje 156829 - schreef op 29-05 om 07:56
Hoi!

Fijn dat ik me mag toevoegen. 

155533: voorlopig heb ik geen last van m’n zwangerschap! Ben een weekje of 7 nu... maar enkele keren misselijk geweest  

Anoniempje: ik krijg dan ook wel een orgasme hoor! Heerlijk is dat! 
Seks is zo’n zalig gevoel! Wij genieten daar echt iedere keer van. 
Anoniempje 155533 - schreef op 30-05 om 09:06
Nou superfijn! 
Ik sliep al want ben afgelopen week erg moe door een verbouwing, zwanger zijn en ook slecht geslapen. Dus dit weekend vooral bijkomen. Als ik zo moe ben hoeft het voor mij allemaal ook even niet zo. Misschien hebben jullie spannender verhalen. 
Anoniempje 156829 - schreef op 30-05 om 09:30
1555533: dan staat je hoofd daar ook niet naar  hoever ben jij? 
Behalve dat we gisterenavond seks hadden, is er geen spannender verhaal  
Anoniempje 155533 - schreef op 30-05 om 14:46
ik ben bijna 15 weken nu
Hahaha 
Anoniempje 156829 - schreef op 30-05 om 15:29
155533 oh fijn! Dan heb je nog niet zoveel last van de buik, vermoed ik!
Anoniempje - schreef op 30-05 om 19:14
156829 hangt er een beetje vanaf hoe jullie tot sex kwamen en hoe de sex zelf was om het spannend te maken!  Ben benieuwd! Fijn dat jullie ook echt nog genieten ondanks de zwangerschap!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man toont weinig initiatief om intiem te zijn' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan