Zwanger?? - Zwangerschapsforum

irene - schreef op 18-04 om 11:02
Ja idd en dan dat wachten....alle symptomen kunnen van een menstruatie zijn.
102 antwoorden en 33405141x bekeken
Knuffel - schreef op 18-04 om 11:35
Knap dat je wacht Irene!
Skully voor jou ook hopen dat het snel raak is.. Symptomen heb je inderdaad nu niet zoveel aan. Alles kan duiden op zwangerschap maar ook op menstruatie.. Ik denk dat je zelf het beste weet wat bij jouw menstruatie hoort en wat je eigenlijk nooit hebt.
irene - schreef op 18-04 om 12:07
Ja maar mijn cylcus is zo raar. Ik vind het zo lastig. Ik heb ook teveel gelezen. Staat dat je iets meer naar de wc moet als normaal. Wat is meer? Heb het idee dat ik net geweest ben en dan al weer moet. Borsten zijn gevoelig waren ze dat ook de vorige keer alleen nu de hele dag en zit mijn bh gewoon niet lekker. Ik kan zo niet bepalen of dit anders is....voordat ik met de pil begon was mijn ongesteldheid heel pijnlijk. Nu niet meer. Pffff lastig dit. Heb nu wel het idee dat het anders is.....
irene - schreef op 18-04 om 12:16
@knuffels Had jij echt andere symptomen? Had je het idee al voordat je een test deed dat je zwanger was?
Knuffel - schreef op 18-04 om 13:23
Nee ik absuut niet.. En heb ook al 2 kids. Tijdens mijn menstruatie heb ik trouwens ook nooit ergens last van. Ik heb wel heel veel ervaring met echt ziek zijn van de misselijkheid maar dat kwam vaak pas na de test
irene - schreef op 18-04 om 21:49
@knuffels nog 1 nacht en dan echo. Spannend. Hopelijk gaat alles goed. Succes!
irene - schreef op 18-04 om 21:53
Ohhhh dames ik heb weer iets....mega vieze smaak in mijn mond. Zelfs een pepermuntje helpt even. Normaal hielp dat wel. Kan dit ergens mee te maken hebben of hebben jullie er ervaring mee?
Anoniem (Gast) - schreef op 18-04 om 22:09
Irene, als je er zo mee bezig bent,voel en merk je van alles wat ineens anders is en bij een eventuele zwangerschap kan horen...niet lullig bedoeld,maar het kan goed tussen je oren gaan zitten...laat het los..ga testen of naar de dokter...je maakt jezelf gek met zulke gedachtes, de klap als blijkt dat het niet raak is, wordt hierdoor alleen maar groter en volgende maand begint het weer van voor af aan...
irene - schreef op 18-04 om 22:12
Het voelt niet echt als een fijne reactie. Jammer vroeg alleen maar om advies
Anoniem (Gast) - schreef op 18-04 om 22:17
Zoals ik al zei..niet lullig bedoeld. Maar om bij elk dingetje te gaan denken dat het komt door misschien zwanger te zijn,maak je jezelf alleen maar gek mee...de teleurstelling wordt hierdoor alleen maar groter...neem jezelf in bescherming hiervoor
irene - schreef op 18-04 om 22:22
Ik weet hoe het kan gaan, van dichtbij al meegemaakt. Ik wil er met iemand over praten, zonder dat er verhalen over gaan dat we ermee bezig zijn. Ervaringen delen ook al zou dat negatief kunnen zijn.
Knuffel - schreef op 18-04 om 22:27
Ja morgen is het eindelijk zover! Wordt nu wel spannend hoor!
Ik heb ook een super smerige smaak in mijn mond. Alle zwangerschappen gehad. Soort metaalsmaak. Dat maakt mij echt super misselijk. Morgen lolly's kopen in de hele dag een beetje een frisse smaak te hebben..
Ga je morgenochtend weer testen. Irene? Ik begrijp je reactie op Anoniem.. Het zou niks kunnen zijn maar als je graag een kindje wilt dan kan je daar onmogelijk niet mee bezig zijn.. Ik hoop dat je snel positief test!
irene - schreef op 18-04 om 22:34
Dank je wel voor je reactie. Lolly's eten bij mijn werk kan helaas niet. Was wel een goede optie! Ik ben er ook veel mee bezig dat weet ik zelf ook wel. En ook weet ik dat dit kwaaltjes kunnen zijn die ik in mijn hoofd haal of die me voorbereiden op de volgende menstruatie. Te vroeg testen helpt daar alleen niet bij. Wil gewoon er over kunnen praten wat ik mee maak. Voelt al zo een geheim
Knuffel - schreef op 18-04 om 22:42
Ja snap ik.. Het is zo frustrerend dat je er in je hoofd de hele dag mee bezig bent en het niet kwijt kunt.. En aan vriendjelief heb je dan gewoon niet zoveel. Haha!
irene - schreef op 18-04 om 22:44
Hihi nee mijn vriend gaat dan ook klagen over zijn pijntjes...even kletsen er over is dan wel fijn.
irene - schreef op 18-04 om 22:53
Hoe voel je je verder? @knuffel
irene - schreef op 19-04 om 06:39
Ik heb net een test gedaan. Helaas geen positief resultaat. Op naar mijn ongesteldheid.
Knuffel - schreef op 19-04 om 06:49
Ooh balen Irene.. Blijf je ons hier wel op de hoogte houden? 
Ik voel me sinds gisteren verschrikkelijk.. Zo kotsmisselijk dat ik alleen maar heel stil wil blijven liggen. Dat gaat helaas niet met 2 ventjes in huis.
irene - schreef op 19-04 om 06:54
Lijkt me heel fijn om te blijven praten.

Vervelend dat je je zo voelt! Denk je dat het door de spanning komt of echt door de zwangerschap? Hopelijk het eerste dan ben je na de echo weer op en top. Heel veel sterkte. Laat je het weten na de echo.
Knuffel - schreef op 19-04 om 07:33
Ik hoop van de echo maar eigenlijk valt de spanning voor de echo heel erg mee.. En ik ken deze misselijkheid zo goed.. Dus ik ben bang dat ik er weer aan moet gaan wennen.
skullie - schreef op 19-04 om 10:12
@irene, zolang er geen ongi te bespeuren is is er hoop. Je eisprong kan ook wat later geweest zijn dan je app zegt.
Knuffel - schreef op 19-04 om 10:16
Hoe gaat het met jou Skullie? Las bij NOD april iets over positieve test?
skullie - schreef op 19-04 om 10:28
Deze is van vanmorgen, maar heeeel licht. Dus hoop er nog niet teveel op. Zal eens ander test doen morgen. Heb nog die goedkope van kruidvat. Nod is pas zaterdag.
Knuffel - schreef op 19-04 om 10:35
Ja wel heel licht.. Maar ook erg vroeg natuurlijk.. Spannend hoor! Ik duim voor je! Action heeft 2 testen voor 1.50 hé.. Heel goedkoop maar wel goed..
irene - schreef op 19-04 om 12:43
@knuffel hoe is het gegaan bij de echo? Is alles oké?
skullie - schreef op 19-04 om 10:38
Zal deze namiddag nog een voorraadje halen. Dan zien of ze oplopen of niet.
irene - schreef op 19-04 om 12:45
@skullie een dun streepje is ook een streepje. Wat fijn als het echt zo is! Voel je je verder goed? Ik zal voor je duimen!
skullie - schreef op 19-04 om 12:47
dank je, geen kwaaltjes voor het ogenblik.
irene - schreef op 19-04 om 14:54
Kan je het al geloven????
skullie - schreef op 19-04 om 15:35
eigenlijk niet , ik besef het nog niet goed denk ik.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan