Zwanger?? - Zwangerschapsforum

irene - schreef op 20-05 om 22:19
Ik heb weer een ms...ben vandaag ook in huilen uitgebarsten. Ik weet het moet het loslaten, weet alleen even niet zo goed hoe. Ik ben nu ook ineens sneller ongesteld. Eerst een cyclus van 35 en nu ineens 29. Mijn hoofd zegt op naar een nieuwe maand alleen nu nog in mijn hart. Deze maand heb ik het er moeilijker mee, weet ook niet zo goed waarom. Gelukkig helpt mijn vriend mij en kan ik er over praten met hem. Voor de rest wil ik er met niemand van mijn vriendinnen even over praten.
102 antwoorden en 33403955x bekeken
Knuffel - schreef op 21-05 om 12:01
Oh balen Irene... Elke ronde is er 1 teveel als je zo graag wilt hé. Hoeveelste ronde is dit voor jullie? Bij onze eerste waren we 7 maand bezig en juist op de maand dat we 0% kans hadden voor mijn gevoel omdat ik zo met blaasontstekingen zat, was het toch ineens raak..
irene - schreef op 21-05 om 14:43
Ik weet dat je er vanuit moet gaan dat het langer duurt. Dat weet ik in mijn hoofd alleen mijn hart zegt nu! En we zijn ook nog niet zo lang bezig pas vanaf feb, dus ik mag echt nog niet klagen. 
Gast (Gast) - schreef op 21-05 om 15:19
lieve Irene ik had ook een miskraam gehad in dec en meestal na je miskraam ben je nog vruchtbaarder zeggen ze ik geloofde er Nijs van maar ben nu weer terug zwanger 17 weken dus houd moed jou kleine komt er vast en zeker knuffel en xxx
irene - schreef op 21-05 om 16:33
@gast ik heb gelukkig nog niet hoeven ervaren hoe is met een miskraam. Ik ben alleen al sinds anderhalf jaar gestopt met de pil en nu sinds feb bezig met echt een kindje krijgen. Dus ik heb nog alle hoop, alleen deze ms kwam sneller dan mijn cyclus zou aangeven. Even een domper en gisteren had ik het zwaar. Het gaat gelukkig al weer wat beter 
Knuffel - schreef op 21-05 om 17:10
Ik denk dat jullie een misverstand hebben... Ik denk dat Gast ms leest als miskraam terwijl jij menstruatie bedoelt.
irene - schreef op 21-05 om 17:58
Ja ik denk het ook, is niet erg. Gelukkig heb ik dat (nog) niet mee hoeven maken. Ik hoop ooit een keer zwanger te mogen zijn en daar van te mogen genieten.
Skullie en knuffel hoe is het verder? Al wat meer kunnen genieten?
Knuffel - schreef op 24-05 om 07:30
Het gaat in elk geval weer iets beter.. Iets minder misselijk gelukkig.. En verder is het nog heel onwerkelijk.. Nog niet echt een buik.. Voel nog niks. Dus het echte genieten is vooral als we naar de verloskundige gaan voor echo en hartje luisteren enzo..
Maar wel al lekker een beetje aan het dromen over t geslacht enzo hoor..

Hoe gaat het met jou?
irene - schreef op 24-05 om 22:48
@ knuffel wat fijn dat het al iets beter gaat! Hopelijk krijg je snel een mooi buikje! Wanneer mag je weer naar de verloskundige?
Met mij gaat het met ups en downs. Beetje veel te verduren gehad de afgelopen periode. Ongesteld geworden, niet echt duidelijkheid op mijn werk, mijn schoonzusje is een jaar geleden plotseling overleden, vermoeidheid door het klussen. Maar dat is weer van de de afgelopen week. Nu op naar een mooie nieuwe met veel klussen
Knuffel - schreef op 25-05 om 09:47
Ooh het buikje mag van mij rustig aan doen hoor.. Haha ik weet inmiddels dat ik aan het eind van een zwangerschap net een walrus ben dus als het iets rustiger aan gaat vind ik het niet zo erg!

Pff ik was een paar dagen terug gestopt met mijn medicijnen.. Had ik niet moeten doen.. Het is gelijk weer mis. Huisarts gesloten ivm hemelvaart natuurlijk.. Dus morgen maar even bellen.

Ik hoop ook echt voor je dat het snel raak is.. 
irene - schreef op 25-05 om 13:17
Voelt iedereen zich niet een walrus aan het einde van de zwangerschap? Slik je medicijnen tegen de misselijkheid? Hopelijk kan je de dokter morgen je geruststellen! Mijn nieuwe cylcus is begonnen op naar een nieuwe, al denk ik dat deze maand het niet raak is ivm te veel dingen in/aan mijn hoofd
Knuffel - schreef op 03-06 om 10:38
Hoe is het Irene? 

Ik heb inderdaad zetpillen tegen de misselijkheid. Ik voel me er nog niet top bij, maar ik geef in elk geval iets minder over.
irene - schreef op 27-06 om 19:38
Dag dames
Hoe is het met jullie? Hoeveel weken zijn jullie nu zwanger, gaat dat allemaal goed?
Hier best even een heftige tijd achter de rug. Moeder in het ziekenhuis (heup gebroken), oma is zo ziek (kanker) dat het niet meer lang duurt, toch weer ongesteld en als klap op de vuurpijl heb ik te horen gekregen wat ik volgend jaar in het onderwijs moet gaan doen. Maar ja het komt allemaal wel goed ;-)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan