Zwanerschapstest action - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 26-11 om 12:22
Wie weet of de zwangerschapstest van de action een indroogstreepje heeft?Er kwam bij mijn test geen streepje binnen 5 minuten maar met 10 minuten staat er wel een licht roze streepje.Nu weet ik niet wanneer ik precies ongesteld moet worden is de eerste ronde.Ben er vanuit gegaan dat vorige week mijn eisprong was.
4 antwoorden en 30501801x bekeken
Raisa - schreef op 26-11 om 19:39
Als vorige week eisprong was test je een week te vroeg volgens mij... 10 min is erg laat. Ik heb nooit lijntje gezien als ik testte met action en niet zwanger was. 
elisa - schreef op 26-11 om 19:53
Hoii  ik hoop voor je dat je zwanger bent! Ik zelf heb 14 maanden lang meerdere keren per maand getest met de action en deze was nooit maar dan ook nooit gestreept toen ik niet zwanger was! Ook niet geel of grijs, ben echt benieuwd! 
Anoniem (Gast) - schreef op 27-11 om 11:47
Vanmorgen weer getest en kwam er een duidelijke streep binnen 3 min.Gisteravond wel beetje bloedverlies gehad wel heel weinig en vanmorgen iets bruin

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanerschapstest action' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan