Opgezette harde buik en menstruatiepijn - Zwangerschapsforum

Merel - schreef op 12-12 om 06:49
Ben zwanger!!! Vond mijn ei steeds niet met de testjes, maar blijkbaar vonden de zaadjes haar wel... te blij!

Dior, gelijk heb je lieffie! Wordt tijd voor wat meer hulp toch?
403 antwoorden en 28023457x bekeken
Zantiax - schreef op 12-12 om 07:00
Goeiemorgen meid!
Ja cva gaat al terug wat beter. Mn ei volgende week en heb weer een beetje hoop.
Ik had ook een tijdje gedacht weet je gewoon terug spiraal maar eerlijk ik voel me zo veel beter zonder al die voorbehoedsmiddelen. De zin in sex is echt opmerkelijk meer dan wanneer ik een spiraal heb en het genieten is ook meer.
Dit zijn natuurlijk momentjes dat je hebt he als er zulke dingen door je hoofd gaan.
Ik heb ook het probleem dat ik op mn werk heel veel alleen ben. Ik heb dan eenmaal de tijd om te denken en te piekeren want wat moet je anders doen?

Jeetje dior. Niet meer masturberen en of klaarkomen, lijkt me zo een kwelling. Bij jou zit het ook wel precies diep he. Ik zou dit toch proberen om toch weer te doen hoor. Laat al je spanningen van je af. Effe aan niets anders denken en gewoon genieten.
Mag best hoor lijkt me!

Leuk dat je nog meebabbelt met mij hoor want dat zorgt ervoor dat ik ergens mn ei kwijt kan. Echt veel vriendinnen heb ik niet en ik zou niet weten tegen wie ik dit allemaal kwijt zou kunnen hehe

Ah mss een goed idee bij de ha. Al enig idee wnr je dit plannen zal? Na nieuwjaar?

Merel alles ok?
Merel - schreef op 12-12 om 13:25
Hoi lieffies!

Dior, waarom wil je niet paardrijden, masturberen en klaarkomen? Volgens mij heb ik iets gemist maar lijkt mij wat Zan zegt vet belangrijk dat je juist wel je normale dingen doet!
Zan, je kunt hier je verhaal altijd kwijt schat! Ik duim zo dat we meer positieve testjes mogen gaan zien.... gelukkig gaat het met mij goed!
Dior - schreef op 13-12 om 07:59
Ahh Zan, ik herken mij echt heel erg in jou!
Idd ik ben ook vreselijk veel alleen op mijn werk en dat helpt absoluut niet tegen piekeren, ik zet altijd al muziek aan maar hoe hard ik die muziek ook zet, volume van mijn gedachten staat harder ghehe...

Ook ik ben heel blij om hier mijn ei kwijt te kunnen en ook fijn dat iemand anders haar ei bij mij kwijt wil! Ook ik heb nouja bijna tot geen vriendinnen (/vrienden) helaas en heb alleen manlief om mee te praten maar wil niet 24/7 al mijn troubles op zijn schouders leggen, soms ben ik bang dat ik zijn hoofd dagelijks al bijna laat ontploffen omg...
Ik hier echt een soort-van-brabbels-vriendin gewonden hihi!

Niet klaarkomen/masturberen/paardrijden is idd een vreselijke kwelling! Hou dat bijna niet vol. Al het dagelijks genot/plezier weg echt vreselijk. En de angst tijdens het klussen, bang dat ik klaar kom... Maar beide keren met mk kreeg ik ontzettende buikkramp na het klaarkomen en ben zo bang dat ik daar mee de mk heb opgewekt... Er word ook zeker gespeculeerd over orgasmes bij vergrootte kans op mk... En paardrijden heb ik mij laten vertellen dat ook daar bij ontzettend veel spanning op die spieren komt te staan...
Of zou het vruchtje al niet goed geweest zijn en is de mk gewoon daardoor eerder op gang gekomen?... (wat dan waarschijnlijk ook beter is)

I.v.m. verhuizing moet ik nog een nieuwe ha gaan zoeken, maar vind dat heel lastig want heb nu een hele fijne vrouwelijke ha maar die is op meer dan een half uur afstand helaas. En met alle drukte van de feestdagen denk ik dat in het nieuwe een goed idee is! Dan zijn we inmiddels ook al een jaar bezig.

Hoe gaat het verder uhm. Inmiddels ontdekt dat ik ten minste vanaf de eerste mk last heb van PMS, heeft niks te maken met onvruchtbaarheid, erg vervelend maar het verklaard een hele hoop! De klachten van pms zijn vooral alleen maar te onderscheiden van zwangerschap door wel of geen menstruatie.
Dit geeft mij heel veel rust denk ik omdat ik nu dus niet elke maand meteen hoef te denken dat ik zwanher ben, maar dat deze klachten er gewoon altijd zijn! Eigelijk voel ik mij al lange tijd alleen prettig tijdens mijn menstruatie en kort daarna...

Mijn tepelpijn is nu inmiddels al paar dagen weg en heb al diarree (sorry) en migraine gehad wat altijd voorgaand is op mijn menstruatie maar ben nog niet ongesteld. Wel krijg ik soms dat ineens mijn borst heel erg begint te branden.
Nu zit ik vandaag op dag 29 en mijn eisprong was op dag 16 dus verwacht heb dan eigelijk morgen of overmorgen, maar heb nog altijd geen menstruatie achtige pijn. We wachten dus nog even rustig (ghehehe ahumm) af.

Zo een nieuw record, mijn langste bericht ooit denk ik, erg haha!

Maar Zan doe je niet gewoon om de dag klussen? Dan zou je eigelijk de dag van je ei toch niet precies hoeven weten/berekenen? Op dag van je ei kun je ook nog wel klussen hoor! Maar heb mij laten wijs maken dat je nog maar tot 24 uur na je ei kans hebt, of zeg ik nou iets stoms? Wil niet lullig over komen maar zo heb ik bij mijzelf de druk er af gehaald

En Merel, beetje laat in dit bericht, maar VAN HARTE GEFELICITEERD!! Lekker van genieten! xx
Merel - schreef op 13-12 om 09:24
Lief Dior! Ik denk echt dat die mk niet veel te maken heeft met een orgasme hoor! Ik geloof er echt in dat het dan niet goed gezeten heeft. Wij hebben gewoon 3/4x per week sex en bijna alle keren krijg ik ook een orgasme. Denk dat je het ook om kunt draaien; je helpt door je orgasme de stress verlagen en van stress is zeker bekend dat het niet goed is voor een zwangerschap!
Merel - schreef op 13-12 om 20:40
Geeft niet lieve Zan! Hoop dat jullie snel aansluiten!

Ik heb mijn vk gevraagd over sex toen we net wisten dat het raak was; kan helemaal geen kwaad! Ook verder in je zwangerschap niet, alleen ben je gevoeliger voor blaasontsteking. Dus ga er lekker voor Dior!! Ook paardrijden kan geen kwaad zolang je nog geen dikke buik hebt begreep ik van mijn vriendin die veel rijdt en twee kindjes heeft. Hopelijk kun je nu met vertrouwen straks nog even sexen lieve Dior!!
Zantiax - schreef op 16-12 om 09:02
he dior heb je al nieuws 
Dior - schreef op 16-12 om 20:27
Nou jeetje nog steeds niet ongesteld...
Dagen geleden al de voorafgaande klachten gehad maar nog altijd niet door gebroken grrr heel frustrerend dit!

En met jullie? xx
Zantiax - schreef op 16-12 om 21:25
Och meid. Hopelijk weet je vlug meer.

Hier is het gezellig. Mn ei wordt verwacht een dezer dagen maar ik temp niet meer. Ik had het er met mn man over dat ik mss niet meer ging temperaturen en hij vond het een heel goed idee. Dusja.
Dior - schreef op 17-12 om 10:51
Zan dat klinkt best wel goed!!
En super dat het zo gezellig is hihi!

Hier nog steeds niks duidelijk...
Ik begrijp er niks meer van.
Zit al op dag 33 nu waar ik begonnen ben bij 25 dagen in de eerste rondes.
Nog steeds niet ongesteld en ook geen posi test dus ik verwacht ook niet dat ik zwanger ben.

Ik zpu het toch godse fijn vinden als het eindelijk doorbreekt, ik ben zo ontzettend misselijk al weken en heb zelfs dit weekend nog bij de ha post gezeten wegens hele erge druk op mijn borst wat van de constante last van maagzuur komt (wist niet eens dat dat kon)
Merel - schreef op 18-12 om 07:14
Jeetje Dior wat naar meis! Misschien door stress?! Laat het los schat, dat gaat pas echt helpen!  Stap 1; zorg eindelijk dat je weer klaar komt en ga lekker paardrijden dit weekend!
Dior - schreef op 18-12 om 09:21
Ik ben tot nu toe elke dag klaar gekomen en heb al lang weer paard gereden ghehehe. Zeker omdat ik dacht nouja deze maand maakt het toch niet uit! Maar nu blijft mijn menstruatie weg.
Dior - schreef op 18-12 om 09:46
Tevens bij een vk de vraagt neer gelegd over het klaarkomen en deze zegt dat er te weinig onderzoek naar gedaan is en dat de trillingen van des betreffende vibrator zo heftig zijn dat de vraag is of deze schade kan doen aan de zwangerschap...
Zantiax - schreef op 18-12 om 19:34
Zo blij voor je dat je toch al terug wil klaarkomen. Maakt het sexen toch 100x aangenamer  en nog steeds geen menstruatie. Ik blijf duimen.
Dior - schreef op 19-12 om 10:57
Eindelijk is de bloeding daar dan!
Ik kan nu weer verder maar ben toch ook wel heel verdrietig...
Zantiax - schreef op 19-12 om 12:22
Dikke knuffel dior! Kan geloven dat je stiekem wel hoopte dat het deze x wel raak was voor je naar de dokter moet.
Heb je al een afspraak gepland?
Merel - schreef op 20-12 om 20:53
Jammer Dior en hopelijk snel een positieve test in 2019 meis!! Ook voor jou Zan!

Dior, bedoelde de vk dat de trilling van je vibrator meer schade kan geven als een orgasme of begrijp ik je verkeerd? Interessant!! En idd Zan, sex met klaarkomen is wel vet veel lekkerder! Kunnen jullie ook klaarkomwn tijdens sex eigenlijk?
Zantiax - schreef op 20-12 om 21:02
Ja hoor.
Vandaag was een super drukke dag met het werk en kerstinkopen dat ik me nu realiseer dat mn gedachten een helemaal ergens anders zaten. Voelde wel goed eigenlijk!

Hoe gaat het met je merel. Hoe voel je je?

Dior hoe gaat het met jou meid?
Dior - schreef op 23-12 om 21:38
Vooral de trillingen denk ik... beetje pijn na orgasme schijnt vaak voor te komen maar ik weet het niet precies.
En Merel dat onderwerp van dat klaar komen tijdens de seks hebben we al uitgebreid besproken hihi.
Hoe verloopt jouw zwangerschap voor zo ver? En hoe gaat het verder met jou?

Wat super fijn Zan dat dat zo goed voelde, fijn dat het goed gaat joh!
Voel echt met je mee!

Hoe gaat het verder met mij?... uhm tja... raar...
Heb dus die bloeding gehad, deze heeft maar 3 dagen geduurt en ik had zo goed als geen buikpijn gehad.
Ik keek erg uit naar mijn menstruatie omdat dan alle vervelende klachtjes voorbij zouden zijn maar ze zijn er n9g huh?

Mijn borsten zijn nog steeds stevig en vol, voelen als of er steeds stroompjes doorheen gaan. En er komt steeds witte afscheiding uit mijn tepels.
Ik ben ontzettend depressief en emotioneel door alle hormonen.
Heb nog steeds een ontzettende pijn in mijn onderrug en een weeeig gevoel.
En ben nog altijd misselijk.
En wil nog altijd alleen maar sambal eten en er is verder niks wat ik weg krijg.
Grrrr....
Zantiax - schreef op 23-12 om 22:09
Mss nog eens een testje tegen aan gooien meid?
Zantiax - schreef op 23-12 om 22:39
Wel sneu dat je je zo depressief voelt meid. Maar vind het toch vreemd dat je nog al die symptomen blijft aanhouden ...
Dior - schreef op 23-12 om 22:57
Wij denken allemaal heel sterk dat ik zwanger ben, of het levensvatbaar is, dat denk ik niet...

Zojuist nog testje gedaan (niet met ochtend urine dus) maar bleef negatieg.
Morgen nog een xtje kijken.

Ondertussen krijg ik steeds opnieuw een lichte bloeding na seks of (sorry) poepen. En ik heb weer dat vreselijke blaasontsteking gevoel. Dus wij zijn er vast op voorbereid dat het er een dezer dagen wellicht uit zal komen.

Balen dat we nu in de feestdagen zitten. Ga zo snel als mogelijk is een echo vragen.

In het nieuwe jaar hebben wij de nieuwe ha en gaan wij werk maken om alles te gaan laten onderzoeken. Het duurt nu te lang en gaat vooral te vaak fout.

Ik wil jullie wel vast een fijne kerst wensen! xx
Merel - schreef op 24-12 om 06:38
Naar lieve Dior! Vreemd ook van steeds die bloedingen. Had je dat voorheen ook? Misschien heb je toch iets van een blaasontsteking? Alleen na het poepen is dat wel gek toch? Zou wel even een arts bellen lief!

Met mij gaat het goed, af en toe wat buikpijn maar verder lekker! Fijne kerst!
Zantiax - schreef op 24-12 om 07:35
Ik hoop voor je Dior dat je vlug meer weet. Met die feestdagen is het indd balen  als je een dokter nodig hebt.
Hopelijk klikt het goed met de nieuwe HA.
Die bloedingen zijn inderdaad heel vreemd. 
Vorige x had je ook dat blaasontstekingsgevoel hè.

Leuk te horen Merel dat alles goed gaat.

Ik wens jullie ook alvast prettige kerstdagen toe! Geniet ervan!
Zantiax - schreef op 26-12 om 22:23
Hey dior hoe gaat het met je
Zantiax - schreef op 30-12 om 20:40
Hey allemaal.
Hoe gaat het met zn allen?
Hier begonnen aan ronde 9 zucht. De eerste traantjes zijn gevloeid deze ochtend. Werd me beetje allemaal teveel. Zucht.
Had het deze week al door hoor. Terug mn rechterborst die pijn deed wat een groot teken is dat mn menstruatie eraan komt maar op de een of andere manier negeer je dat en hoop je toch op het beste met de grote onthoogeling vandien.
De focus lag deze maand nochtans er minder op met kerst enzo. De wachtweken waren ook minder zwaar en ging eigenlijk verbazingwekkend vlug.
Op naar mn volgend ei dan maar zeker...

Wel een voordeel morgen kan ik met een gerust hart een glaasje nuttigen en hopen dat 2019 vruchtbaarder jaar wordt dan 2018
Dior - schreef op 07-01 om 19:48
Nog de aller beste wensen Zantiax!! xx
Lekker genoten van je drankje hoop ik?

Heb lang weer niks van mezelf laten horen. Zit er zelf best wel behoorlijk doorheen, het spijt me...
Ben zelf 2019 jankend in gegaan en ben gestopt met janken toen ik in slaap viel...
Ik wil liever niet te veel depressiviteit hier brengen, ga daardoor dan minder naar jou schrijven sorry.

Hoe gaat het nu verder met jou?
Zantiax - schreef op 07-01 om 22:40
Hey dior.
Wat ben ik blij je te horen!
Ja mn drankje deed wel deugd haha. Gisteren ook nog es. Was effe aan het twijfelen in mn hoofd toen mn schoon mama vroeg ook een glaasje maar dacht och wat dan nog. Eisprong is er toch belange nog niet.

De 2de dag van mn menstruatie was kei erg. Ik heb me in geen tijden zo een erge menstruatie geweten. Ik zat bijna in een bolletje van de pijn. Moest werken die dag maar jee wat deed het pijn! En zo veel. Hopelijk komt dit niet veel voor. Menstruatie heeft ook kei lang geduurd. Is normaal maar paar dagen nu zeker 8 dagen. Bah blij dat dit voorbij is.
Klussen kan beginnen nu. Geen idee waar mn ei ergens valt maar ben dan ook nog steeds niet aan het temperaturen.

Anders gaat alles goed. De doemgedachten dwalen soms nog rond maar vrees dat die nooit ver achter het muurtje zullen blijven staan.

En met jou lieve dior, hoe gaat het nu met je? Ik begrijp het hoor wil je een hart onder je riem stoppen. Als je het kwijt wil weet dat het hier kan ik ratel soms ook maar door.

Ow en voor ik het vergeet voor jou ook mn beste wensen! Maar we weten alle 2 wat onze grootste wens is he voor dit jaar.
Dior - schreef op 12-01 om 20:42
Oh jeetje zo heftig joh?!
Ik heb gehoord dat Alive feminax en ook teunesbloem olie daar bij kunnen helpen! Maar weet niet of dat bij jou helpt.
Was je wel gewoon weer op de gepland dag ongesteld geworden?

Ik heb dit x weer normaal op dag 14 mijn ei gehad dus dat beloofd gelukkig weer een normale cyclus van 28 dagen te worden. Dat geeft mij rust want zit nu al op dag 25 dus nog een paar dagen en dan ben ik weer van alle klachtjes af
Die PMS zit mij zo gods gruwelijk dwars elke x...

En idd ik denk dat wij de zelfde grote brandende nieuwjaarwens hebben!!
Zantiax - schreef op 13-01 om 08:36
Ja was op de gewone dag ongesteld. Zullen zien deze maand of het weer zo heftig is.

Oo jij zit al ver in je cyclus deze maand!

Mijn ei moet er bijna zijn denk ik. Want heb van die menstruatiekrampen dus bijna zeker dat mn ei op komst is.

Hoe zijn de wachtweken verlopen voor je?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Opgezette harde buik en menstruatiepijn' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan