Opgezette harde buik en menstruatiepijn - Zwangerschapsforum

Dior - schreef op 04-10 om 15:11
Ja ik had nog een sensitest liggen die ik straks heb gedaan en zit nu uiteraard met een tuurstreepje te kijken, die had ik de voorgaande keren nog niet gehad.

Dus jij kent mij te goed Zantiax... ik heb net 2 kruidvat early testen gehaald ghehe...

Maar heel stom op een of ander manier kan ik die negatieve testen maar niet geloven...

Jij hebt ook weer van die rare gevoeltjes!
403 antwoorden en 28036558x bekeken
Zantiax - schreef op 04-10 om 21:15
Zou mss beter zijn voor je moest je je ei hebben gevonden maar ja .. konden we maar een kijkje nemen in ons lichaam hoe het er allemaal aan toe gaat. Ging het een stuk makkelijker maken!
Merel - schreef op 04-10 om 23:03
Ja dat zeker lieve Zan! En spannend Dior... morgen weer testen?
Lizzie - schreef op 06-10 om 07:30
Hoihoi, wij zijn 23 en 24 en al lang samen. Sinds drie maanden gebruik ik geen pil meer en gaan wij voor een kleintje, spannend!! Ik heb alleen een beetje gek verzoek maar gelukkig is het forum anoniem en wellicht kan iemand helpen? Ik lees veel over (veel) vruchtbaar slijm tijdens je ei? Ik heb dat volgens mij niet, iemand die een foto durft te plaatsen zodat ik het herken? Zou mij erg helpen met het vinden van mijn ei! PB mag ook!
Dior - schreef op 06-10 om 09:45
Pak een potje glijmiddel! Dat voelt en ziet er het zelfde uit! Of google ;-)
Zantiax - schreef op 06-10 om 09:52
Hey
Opgestaan met een voorhoofd vol acné. Bah. Mn buik is weer helemaal opgezet. Durf weer geen aansluitend kleedje aan.
Zullen weer lange 5 dagen worden.
wat me heel erg opvalt is sinds na mn ovulatie dat mn temperatuur gwn hetzelfde blijft. 37'. Is nu al 8 dagen helemaal hetzelfde. Normaal schommelt dit altijd een 0,2 graden maar nu veranderd er gwn niets. Als ik kijk naar mn vorige grafieken had ik nooit een constante. Mss gwn toeval geen idee.

Dior, hoe gaat het verder met je? Al enige verandering?

Merel, je ei is er bijna zeker? Nog een paar dagen?
Dior - schreef op 06-10 om 10:59
Misschien idd toeval alleen bleef mijn temperatuur toen ik zwanger ook wel hoog.
Ik kan niet tempen want ben al vanaf maandag hardstikke ziek, heb constand verhoging of koorts.

Hier nog weinig verandering, nog steeds flinke boobs met duidelijke ader er op, geen tepelpijn en ook nog geen positieve test en mijn testen zijn nog steeds niet binnen haha...
Egt wat een ***maand deze maand.

Voel me wel behoorlijk schuldig, gister uhm orgasme gehad (uhm ja ik zeg het maar gewoon) en ben doodsbang dat als ik wel zwanger ben ik nu misschien veroorzaakt heb dat het weer mis gaat...

Verder er achter gekomen dat ik niet tegen neusspray kan, wat ben ik daar gister slecht van geworden, ik durfde echt geen auto meer te rijden!
Zantiax - schreef op 06-10 om 11:32
Ow dior waarom zou je geen orgasme mogen hebben? Ik heb meeste van de tijd altijd orgasma als we sex hebben. Daar zou ik me toch echt geen zorgen over maken hoor!! Orgasmes helpen juist om je lichaam te ontspannen. Als je zwanger bent worden die orgasmes zelfszelf intenser altans dat is toch hoe het bij mij was

Oei wat had je dan voor met die neusspray dat het zo erg was dat je niet in auto durfde rijden?
Veel beterschap alvast!
Dior - schreef op 06-10 om 12:05
Nee ik weet het, overal staat ook dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken, maar er word wel eens gepraat over mensen met vergrootte kans op miskraam... Maar sinds dat orgasme gister voel ik mijn buik/baarmoeder heel erg en heb ik soms beetje menstruatie gevoel...
Ben ook weer zoon pietlut die zich altijd veel te vroeg zorgen gast maken ghehe...

Ik had ontzettende hartkloppingen, was misselijk, kon niet meer stoppen met trillen, en was zo licht in mijn hoofd dat ik het gevoel had ieder moment te gaan flauwvallen... en dit komt dus blijkbaar door een stofje wat in neusspray zit.

En dankjewel!

En hoe is het verder met jou?
En met Merel?
Hebben jullie nog leuke plannen voor dit weekend?
Zantiax - schreef op 06-10 om 12:09
O jee dior. Nare ervaring. Zeker niet meer gebruiken dan!

Ja alles goed hier. Dezelfde kwaaltjes nog altijd.

Nee nog niet echt plannen hier
Dior - schreef op 06-10 om 12:23
Wachten duurt zo lang ja...
5 dagen nog jij, jij doet nooit van die vroege testen he? Eigelijk heb je groot gelijk, scheelt heel wat geld!
Hoop toch stiekem wel dat het nu bij ons beiden raak is (maar goed dat hoop ik iedere maand haha)
Zantiax - schreef op 06-10 om 12:28
Nee de eerste 2 maand deed ik dat en werd er uiteindelijk heel onzeker van. Hoe moeilijk het ook is en zeker deze maand ik probeer echt mn nod af te wachten.

Mn man zegt nu heel de tijd dat het raak is deze maand maar geloof het niet.
Stiekem hoop ik het toch ook hoor dat het zo is voor beide haha.
Dior - schreef op 06-10 om 12:42
Oh geweldig hier nog zo een!
Mannen voelen dat aan ofzo.
Laatste x dat die van mij dat zei was het echt raak dus spannend.
Sorry ik help niet haha
Zantiax - schreef op 06-10 om 13:29
Hahaha
Zantiax - schreef op 06-10 om 20:01
Vandaag vertrouwde een vriendin me toe dat ze zwanger is. Ze is vorige maand gestopt met de pil heeft nooit haar menstruatie gehad sinds ze is gestopt en is al zwanger nu Toch een beetje stiekem jaloers hoor!
Merel - schreef op 07-10 om 07:04
Hoi lieverds! Wat spannend voor jullie beide, hoe lang nog tot nod? 

@Dior, je mag volgens mij gewoon een orgasme hebben hoor! Als je vruchtje daardoor los zou laten dan is er iets niet helemaal goed denk ik dan. Maar volgens mij kan dat geen kwaad! En zie het maar eens tegen te houden als je lekker bezig bent toch mop!  Lukt het jullie trouwens ook beide door penetratie? En inderdaad als je zwanger bent voelt dat nog intenser, waar zou dat eigenlijk door komen?
@Zan, ja moeilijk is zoiets horen dan hé! Moet je ook nog blij reageren. Ik denk altijd maar dat mensen vaak stoer willen doen en misschien is ze stiekem wel al een tijd bezig!
@Lizzie; leuk een eerste! Ik heb helaas nog steeds bloed maar kan mij voorstellen dat je nieuwsgierig bent als je steeds leest over vet veel slijm en lange slierten bij het afvegen, hihi! Het potje glijmiddel zou je een idee kunnen geven van de structuur, dat heb ik weer nooit gebruikt, hihi! Maar bij mij is het best wel veel rond mijn ei, maar niet voor iedereen. Weet niet hoe de andere meiden dat hebben! Succes lieverd! 
Zantiax - schreef op 07-10 om 14:03
Nee weet nog goed vorige maand toen ze vertelde dat ze ging stoppen met de pil. Nuja ik ben heel blij hoor voor haar echt waar! Vind het gwn soms sneu dat het bij de ene al wat vlugger gaat dan de andere
Zantiax - schreef op 08-10 om 13:47
Zojuist een klein beetje licht rozig slijm afgekuist. Lijkt me wat vroeg om nu al ongesteld te worden
Merel - schreef op 08-10 om 23:02
Vreemd lieve Zan! Was het veel dan? Of wellicht een adertje door sex?
Zantiax - schreef op 09-10 om 05:51
Bah gisteren avond vreselijke ongi pijn gehad. Nu een hele grote daling in temp dus zal vandaag ongesteld worden pfff
Dior - schreef op 09-10 om 18:27
Heh bah Zantiax ik hoop toch dat het niet doorzet!

En Merel het lukt mij op vele manieren, ook door penetratie hihi!

Verder weet ik op dit moment echt niet meer wat ik moet denken en ga ik er vanuit ook snel mijn menstruatie te gaan krijgen...
Ik zit nu op dag 25 en heb nog altijd geen tepelpijn en mijn borsten zijn nog steeds erg vol en nu ook wel gevoelig geworden.
Maar goed, straks nog snel urine naar de huisarts gebracht, mijn urine was ineens helemaal roze vsn het bloed en er zat zelfs een bloedstolseltje tussen. Ook ontzettend pijn bij het plassen. Er zat veel bloed en eiwit in urine, uitslag krijg ik morgen pas, maar dat zal wel een flinke blaasontsteking zijn...
Heb ook steken en trekkend gevoel in mijn onderbuik. En zelfs best wel heftig ongi gevoel. Maar ben bang dat dit allen dus blijkbaar door een blaasontsteking is ontstaan...
Zantiax - schreef op 09-10 om 20:38
O wow kunnen jullie klaarkomen door penetratie? Dat is mij toch nog nooit gelukt hoor

O nee een blaasontsteking, lijkt me heel pijnlijk dior!! Heb je met de huisarts gepraat over je cyclus deze maand?

Hey merel, jij zal wel heel druk aan het klussen zijn denk ik? Je ei al gepasseerd?

Ja mn menstruatie is doorgezet hoor wat ik ook wel verwacht had na mn temperatuursdaling van deze morgen. Ik baalde echt enorm deze ochtend. Had echt een down moment deze ochtend. Had meer zin om te huilen dan wat anders. Maar dat gevoel is wel weg nu. Kan er weer tegen aan.
Op naar ronde 6.
Zantiax - schreef op 09-10 om 20:38
O wow kunnen jullie klaarkomen door penetratie? Dat is mij toch nog nooit gelukt hoor

O nee een blaasontsteking, lijkt me heel pijnlijk dior!! Heb je met de huisarts gepraat over je cyclus deze maand?

Hey merel, jij zal wel heel druk aan het klussen zijn denk ik? Je ei al gepasseerd?

Ja mn menstruatie is doorgezet hoor wat ik ook wel verwacht had na mn temperatuursdaling van deze morgen. Ik baalde echt enorm deze ochtend. Had echt een down moment deze ochtend. Had meer zin om te huilen dan wat anders. Maar dat gevoel is wel weg nu. Kan er weer tegen aan.
Op naar ronde 6.
Dior - schreef op 09-10 om 22:42
Nouja pijnlijk, het valt eigelijk wel mee Het is echt heel raar en ik ken het eigelijk ook niet van een ooit eerdere blaasontsteking (maar 1 x gehad in mijn leven). Ik had vanmorgen een heel erg branderig gevoel waar ik echt gek van werd en had constant aandrang om te plassen. Maar na die "bloeding" zegmaar heb ik nergens meer last van, geen aandrang meer, geen branderig gevoel tijdens of na het plassen.
Maar wat ik nu heel erg heb is soms die ms-achtige-kramp en steekjes in mijn onderbuik. Maar ik heb vooral zooooooon vreemd gevoel in mijn buik! Ik kan het bijna niet uitleggen. Als of ik mijn buik de hele tijd uit moet drukken/persen, en het is niet echt pijn maar eerder een soort irritante kriebel, alsof ik ergens echt mega zenuwachtig voor ben... zo raar! Kan bijna niet geloven dat dat een blaasontsteking voor moet stellen. Ben ook nog eens ontzettend misselijk en zoooo huilerig vandaag, echt om alles. En ik heb zo erg behoefte aan een stukje gebraden vlees dat ik zelfs daar van moet huilen... Weet echt niet wat er met mij aan de hand is...
Oh en heb niet met de huisarts gesproken, ik moest alleen mijn urine af geven bij de assistent. Wellicht zie ik daar morgen kans voor.
Wat balen weer dat je menstruatie weer doorgezet heeft! Ik snap dat je er even goed down van was, maar goed dat je je weer zo hebt kunnen oppakken! Ik leef echt met je mee hoor! Iedere x dat je verteld dat je menstruatie er weer is, baal ik ontzettend met jou mee!
En ja klaarkomen door penetratie, ik weet niet ik kom meestal wel een aantal x tijdens een "knuffel"-partijtje. Tenzij ik niet helemaal op mijn gemak ben, maar ik ben daar denk ik gewoon super gevoelig. Daar in tegen is het bij mij nog nooit gelukt zonder penetratie als ik manlief iets bij mij laat doen, ik ben op een of andere manier dan niet ontspannen genoeg en hij is misschien soms wat ongeduldig haha!
En idd Merel, hoe staat het er voor? hihi
Merel - schreef op 10-10 om 15:13
Hoi lieverds! 
Zan wat ontzettend balen dat het toch is doorgezet! Ik ben wel blij dat je weer positief bent voor de volgende ronde! En is het jou nooit gelukt klaar te komen tijdens penetratie? Enig idee waarom niet? Ik herken wel wat Dior zegt; je moet echt heerlijk ontspannen zijn. Voor mij zijn het wel een paar standjes die het hem echt doen, bij jou ook Dior?

En wat vreemd waar jij nu last van hebt Dior. Geen uitslag nog gekregen van wat er loos is? Heb je wel normale afscheiding zeg maar? Dat het geen schimmeltje is ofzo. 

En wat goed dat jij dan meerdere keren kunt komen tijdens penetratie Dior! Mij lukt het altijd wel één keer en soms twee, maar meer hebben we niet geprobeerd. Ik vind het dan ook wel fijn als hij ook klaarkomt, hihi! Maar lukt het jou dan weer niet als hij jou likt?
Dior - schreef op 10-10 om 15:21
Hihi wat een gesprekken Merel maar vind het wel gezellig!
Het zijn idd meestal bepaalde standjes die het hem doen! Maar gewoon normaal gebeurd het ook vaak zat!
Als hij mij bijvoorbeeld likt of met vibrator lukt het idd niet... ik denk zelf dat ik mij daar niet goed bij op mijn gemak voel, ik kan soms ook behoorlijk onzeker zijn... Als ik het zelf doe lukt het altijd (behalve het likken zo lenig ben ik niet hahaha)

Wat er precies nu met mij aan de hand is? I have no fucking idea! Huuuww
Zojuist de uitslag doorgebeld gekregen en ik heb gewoon geen blaasontsteking! Maar de klachten zijn zoooo intens en lijken zo vol overtuiging op een blaasontsteking.

Kreeg wel de vraag of ik al getest had, maarja alles blijft uuteraard negatief...

Krijg zo wel voor de zekerheid toch antibiotica dus ben benieuwd.

En afscheiding heb ik nog steeds gewoon helemaal niet! Wat ook echt super vreemd is want heb normaal geregeld inlegkruisjes nodig ondat het zo veel is. Schimmeltje is het niet.
Merel - schreef op 10-10 om 16:18
@Dior, vet vreemd dan wat jij nu hebt! Testjes negatief, geen blaasontsteking en geen schimmeltje ofzo? Wat zegt de Ha, ook geen idee?
Dior - schreef op 10-10 om 17:18
Ja echt te bizar gewoon!
Huisarts heeft ook geen idee en ik moet maar gewoon de antibiotica proberen.

Ben wel heel erg aan het twijfelen of ik hem moet gaan gebruiken...
Ik heb FURABID gekregen en de apotheker zei dat deze alleen niet in 3e trinester gebruikt mag worden.
Wat denken jullie? Zijn jullie voor of tegen?

Btw Merel, ben jij dat die ook in mijn andere topic gereageerd heeft? Hihi
Zantiax - schreef op 10-10 om 20:39
Hey merel nee mij is dat nog nooit gelukt hoor! Wist zelfs niet dat dat zo makkelijk kon door penetratie ik kan dan in tegenstelling tot dior enkel maar komen tijdens likken of vibrator.
Hahaha dior moest zo lachen met je reactie hahaha ik ben ook niet zo lenig hoor hahahaha
Merel hoh ik heb eigenlijk nog nooit erbij stil gestaan hoe het komt dat dit niet lukt hoor bij penetratie het klaarkomen. Mss tijd om me er wat in te verdiepen

Dior is het mss geen ideetje om eerst es je bloed te laten testen? Ikzelf ben echt niet voor antibiotica. Alleen als het echt niet anders kan. Ik vind het zo wat gokken. Je hebt bepaalde klachten en dan proberen ze maar wat met antibiotica... nuja dat is mijn idee hoor! Laat je zeker niet leiden door mijn mening

Dior - schreef op 10-10 om 20:56
Bloed testen op? Zwangerschap? Of een of andere infectie?
Nee ben zelf ook behoorlijk tegen antibiotica en ik heb gewoon heel erg sterk het gevoel dat ik gewoon hardstikke zwanger ben, ik krijg het gewoon niet los gelaten ondanks al die negatieve testen... Het is ook gewoon zooo raar allemaal! Ik wil gewoon geen schade doen aan een eventueel groeiend vruchtje
Het gaat inmiddels ook al stukken beter behalve dat vage gevoel dus.
Ik denk dat ik het toch liever even af wacht en dan kan ik het altijd nog gaan slikken als het verergerd.

Bijzonder ook hoe ze bij de HA reageerden. Als of ik gewoon een of andere onverantwoordelijke puber ben die mogelijk per ongeluk zwanger geraakt kon zijn en nu wat vage veel voorkomende klachtjes had. Toen ik uitlegde dat ik nog niet positief had getest maar ook nog niet aan mijn NOD zat gingen ze er ook maar klakkeloos van uit dat ik dan maar niet zwanger ben grrrr

En ja ik denk ook wel een hele leuke stap misschien om eens samen mee te gaan experimenteren toch?!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Opgezette harde buik en menstruatiepijn' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan