Innestelingspijn - Zwangerschapsforum

Naomi - schreef op 13-04 om 18:10
Hoii.. 5 april heb ik positief getest met ovulatietest. Dus in die dagen mij eisprong gehad. Nu sinds donderdag 8 april extreem last van me borsten adres zijn goed te zien. Sinds gisteren heb ik wat menstruatie steekjes in de middag een extreem steek en trekkende gevoel. Heeft niet de hele dag aangehouden sinds vandaag wat zeurende menstruatie steekjes mij menstruatie is pas volgende week kan dit innesteling pijn zijn?
70 antwoorden en 44896287x bekeken
Elvira - schreef op 13-04 om 18:52
@naomi innesteling kan pas vanaf 5dpo dus ik denk eerder dat dit nog bij je ovulatie hoort
Gast (Gast) - schreef op 11-05 om 15:42
Lieve mensen,
Ik had een vraagje ik zit in mijn eerste maand Clomid. Afgelopen tijd heb ik mijn basale temp gemeten en deze is nu 37.1 ik zit op cyclus dag 32 en heb sinds 3 dagen een raare pijn in mijn onderbuik.
waarschijnlijk is rond 29 april mijn eitje gesprongen.
maar nu ben ik bang word ik ongesteld of  kan het raak zijn
gisteren een test gedaan deze was helaas negatief.
toch is mijn temperatuur nog hoogen hebik de meeste symptomen en ben ik nog niet gaan menstrueren.
herkend iemand deze raare pijn
R (Gast) - schreef op 04-09 om 23:44
Hoi Allemaal, 
Mijn partner en ik zijn ruim een half jaar bezig. Ik heb 2 maanden geleden een vm gehad, en voel nu 5 dagen na mijn eisprong veel krampjes in mijn baarmoeder wat door trekt naar mijn onderrug, dit had ik 2 maanden terug ook.. Een dag hiervoor (4 dagen na eisprong) had ik een lichte positieve test, maar hierna teste ik weer negatief.. nu maak ik mezelf gek of de test foutief kan zijn geweest, wat denken jullie?
Yara (Gast) - schreef op 05-12 om 23:32
Mijn man en ik zijn nu zo’n 5 maanden bezig. Ik heb mijn NOD over een week en ik voel met momenten steken in mijn onderbuik. Soms aan de linkerkant maar sinds een paar dagen ook aan de rechterkant onder. Maar dit ervaarde ik de vorige maand ook en werd toen toch ongesteld. Dus ik ben deze maand ook weer heel benieuwd! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingspijn' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan