Innestelingspijn - Zwangerschapsforum

Hoi (Gast) - schreef op 03-09 om 12:01
Heeft iemand ook een temperatuurdip gehad tijden de innesteling?

Ik zit nu op 10 dpo en temp is ineens 0.3 lager.Zondag of maandag is mijn nod
70 antwoorden en 44901389x bekeken
Madelene - schreef op 03-09 om 16:08
Ik heb dat alleen bij mijn eerste zwangerschap gehad innestelings pijn bij de tweede niet.
en nu bij de derde zwangerschap ook niet
toen ik het had bij mijn eerste voelden het als korte snelle steekjes ik zat in bad toen het gebeurde ik weet het nog heel goed .
Louise (Gast) - schreef op 14-07 om 01:20
ik weet niet of deze site nog gebruikt word maar 9 juli was mijn eisprong volgens mijn app, nu 14-7 ben ik heel misselijk en een gevoel in mijn buik wat ik niet echt kan plaatsen, beetje last van mijn onderrug!  Is het te snel om over innesteling te praten of niet?
Melissa - schreef op 19-07 om 22:29
HaaY meiden 
Een vraagje ik heb vorige week mijn maandelijkse feestje gehad en wij mijn partner en ik zijnu bezig om kinderen te krijgen maar nu hebben We afgelopen weekend de daad gedaan en nu heb ik rechtsonder in mijn buik zeurende pijn zou dat innestelingspijn zijn want heb laatst ook een blaasontsteking gehad maar daar lijkt het niet op zou ik mijn volgende menstruatie afwachten of zal er een innesteling plaats vinden het Is echt een zeur pijn.
Liefs melissa
Anne (Gast) - schreef op 22-10 om 14:19
Beste allemaal,

Ik heb dezelfde vraag als vele van jullie merk ik. 
Mijn man en ik zijn sinds 2 maanden bezig met zwanger worden. Ik merk dat ik het heel moeilijk vind om er niet volledig op te focussen. Toch heb ik mijn afgelopen menstruatie een rare menstruatie gehad.  Zeer weinig, en anders dan andere keren.
Dit is nu 2 weken geleden en heb nu al anderhalve week last van mijn onderbuik. Het gevoel alsof ik ongesteld moet worden. Maar dit is pas over 1,5 week. Ook heftige huilbuien, zere borsten en vanaf vandaag last van mijn onderrug.
ik vraag me af of het symptomen van een innesteling kunnen zijn of dat ik mij gewoon gek maak omdat we het zo graag willen 

Ik hoor graag van jullie, reacties/ ervaringen???? 

Groetjes!
Anoniem (Gast) - schreef op 22-12 om 22:47
Hallo mensen heb een vraagje heb een heel iritand gevoel in mijn vagina steken en net of ik moet plassen kan dat innesteling zijn voelt echt iritand  aan net of ik telkens naar de wc moet
Els (Gast) (Gast) - schreef op 05-02 om 17:13
Hallo dames, ben nieuw hier

Ik ben Els. Ben niet bekent met ovulatie testen, dus heb me nog nooit getest om te weten wanneer ik ovuleer. Hou wel een period kalender bij. En ik heb een cyclus van 23 dagen. Volgens kalender was mijn eisprong 28 januari. Op 2 februari was ik op t werk en voelde plots een pijn in mn onderrug ( nou meer als een vermoeiend gevoel) moest ontzettend plassen. Ben maar de wc gelopen, geplast en bij t afvegen zag ik wat bloed op papier.  Daarna die avond ontzettende menstruatiekrampen tot de volgende ochtend. Nu wat melkachtige afscheiding. Volgens kalender is mn volgende menstruatie 11 feb. Ben beetje id war. Weet t allemaal niet meer. Weet iemamd wat dit kan zijn? Ben niet voorbereid op een zwangerschap.
Hoop dat iemand kan helpen.
Bo (Gast) - schreef op 02-06 om 09:43
Hoi hoi,
wij zijn sinds februari aan het proberen zwanger te worden. Volgende dinsdag moet ik ongesteld worden, nu heb ik knagende pijn in onderbuik (soms steken) en rug gedurende de hele dag (gisteren) vandaag weer niets en veel afscheiding. Ook emotioneel dat ik ben...
Zou dit de innesteling kunnen zijn???
Mien (Gast) - schreef op 12-07 om 09:32
hallo ik ben mien, 
Gisteren kreeg ik uit het niets pijn in mijn onderbuik. Voelde net alsof ik opengescheurd werd.. en kon ook niet meer stappen, liggen.. ben dan na het ziekenhuis gegaan zij dachten datt het mijn appendix was omdat ik zoveel pijn had. Maar blijkbaar was dat dan de innesteling???? Dus heb die wel heel duidelijk gevoeld ja..
Lien (Gast) - schreef op 17-07 om 23:29
Hoi hoi,
Ik heb 26 mei mij spiraal laten verwijderen na 11 jaar me cyclus is regelmatig alles klopt tot nu toe nu heb ik afgelopen woensdag me eisprong gehad maar sinds zaterdag echt hele erg pijn rechts onder in me buik die doorloopt na me onder rug kon zaterdag amper lopen. 
Iemand een idee wat het zou kunnen zijn

Liefss
Alicia (Gast) - schreef op 25-01 om 21:41
Hallo allemaal,

Ik ben zo benieuwd ik heb vorige week woensdag me eisprong gehad duidelijk gevoeld.
Nu heb ik sinds afgelopen  zondag soort menstruatie achtige pijn alsof ik elk moment ongesteld wordt. Enkel moet pas volgende week woensdag me nod krijgen.

Lijkt ook wel of de pijn met de dag meer wordt en zeker als ik moe begin te worden. Echt veel zwangeerschap verschijnselen heb ik niet, enkel af en toe een vleug van misselijkheid gevoel maar heel even en stemmingswisselingen. Heel vervelend voor me man natuurlijk..
Zou het nu echt zijn dat ik eventueel zwanger ben... i hope so na 5 mk
Weer heeft dit gevoel nog meer...
Lindy (Gast) - schreef op 09-06 om 09:44
goedrmorgen dames. 

Ik ben Lindy 32 jaar. 
Op 6juni was mijn eisprong. Vanaf die dagen krampen in onderbuik. Pijnlijke borsten misselijk hoofdpijn. 
Zou dit innesteling kunnen zijn? 

Tooby - schreef op 09-06 om 10:28
Innesteling is tussen de 5 en 12 dagen na de ovulatie, voor innesteling is het wat vroeg, maar wellicht is het een bevruchting en ben je erg gevoelig voor het hormoon.
Mocht dit niet het geval zijn, kan het zijn dat je wat PMS klachten hebt, die kunnen zo vroeg als gelijk na de ovulatie beginnen.
KVL (Gast) - schreef op 12-06 om 18:03
Hoi,
Ik en mijn man zijn nu 2 maanden aan het proberen voor een kindje. Vorige week woensdag en donderdag positief getest op mijn ovulatie via de testen van clearblue. Nu heb ik ongeveer een 4-5 dagen later erg veel last van steekjes in mijn linker en rechterbuik (wisselt af) en een zagende buikpijn. Iemand enig idee of dit kan wijzen op een innesteling? Ben gisteren naar de dokter geweest en heb bloed laten trekken maar weet niet of ze zo vroeg al iets kunnen zien..
JJ (Gast) - schreef op 17-08 om 19:06
Heey, 

Ik heb 14aug mijn eisprong gehad & natuurlijk bezig voor een kindje. Nu ben ik 3 dagen verder en heb ik links onder in mijn buik steekjes en verlies ook wit slijm. Heb heel gevoelige borsten het lijkt wel alsof ik een donkere kring om mijn tepel heb, word ook misselijk bij alles wat ik eet .. 
Tooby - schreef op 17-08 om 20:20
Weet je heel zeker dat je ovulatie 14 augustus was? Want die klachten horen ook bij ovulatie en zijn doorgaans (zeg nooit nooit) te vroeg voor een innesteling.
JJ (Gast) - schreef op 17-08 om 21:09
Ja want heb de 14e ook egt hele erge steken gehad en had ik ook heel de dag buikpijn en toen had ik niks meer tot vandaag .. 
Lady - schreef op 02-09 om 11:47
Hallo dames..
Ik heb cyclusdag 20 mijn eisprong gehad.. 4 dagen erna had ik een gevoelige onderbuik.. zitten gaan deed echt zeer enzo.. die dag erna was het over maar had ik last van bruine afscheiding met slijm.. dit begon s'avonds dit heb ik 3 dagen gehad... de dag erna bruine afscheiding verdwenen (gister dus) maar smiddags had ik echt een dikke gelige sliert.. zit nu op cyclusdag 30.. mijn cyclus schommelt tussen 32a34 dagen..
Anoniempje (Gast) - schreef op 03-09 om 13:31
Help !! Ik ben sinds een maand gestopt met de prikpil!. Een paar dagen na dat ik officeel een nieuwe prik moest ben ik 3 dagen ongesteld geweest
Nu sinds zaterdag erg misselijk af en toe , krampen / steken in de onderbuik , duizelig , moe veel plassen
Sinds die tijd onbeschermde sex gehad 
Kan ik zwanger zijn?
Lady - schreef op 03-09 om 13:56
Ik denk niet dat je zwanger kunt zijn anoniempje.. ik heb zelf ook aan de prikpil gezeten maar een prikpil werkt altijd langer na dan de gewone pil.. je lichaam kan er wel anders op reageren misschien daarom die klachten.. ik heb 6 jaar aan de prikpil gezeten en zo goed als een jaar erna was de prikpil uit gewerkt en had ik weer een normale cyclus.
Moniek (Gast) - schreef op 18-03 om 11:47
Goedemiddag had ff een vraag je ik heb 7maart tot 13 maart bloed verlies gehad en nu laaste 4dagen last van me onderbuik en trekt soms naar me vagina toe 
Char - schreef op 03-09 om 10:58
Hallo ! 
Mijn naam is Charlene. 23 jaar.

Wij zijn al van december bezig voor een babytje, Ik heb een zeer onregelmatige cyclus. ik had van juli 2017 tot december 2018 geen maandstonden meer gehad. ik had een koperspiraal maar dit kon geen kwaad zijn de gyneacoloog. wij hebben toen van december tot april op de natuurlijke manier, het zit niet echt mee, na 2maanden Clomid geprobeerd te hebben zijn wij in de Fertiliteitskliniek terecht gekomen. van mei zijn wij al bezig met iedere dag Menopur in te spuiten en wanneer het eitje de mooie 23mm  is een Pregnyl spuit om het eitje te doen springen en de dag na mijn eisprong utrogestan 3x daags in te brengen. en iedere maand dezelfde teleurstelling ookal zet ik er niet teveel mijn zinnen op, het stekt toch enorm hard als weeral negatief is op de dag dat ik mag testen. dan stop ik met de utrogestan en een dag later daar zijn ze dan mijn regels, maar deze maand is het precies anders, ik wil mezelf niet gek maken en probeer er zo min mogelijk aan te denken, maar er zit toch een klein sprankje hoop. ik had vorige week maandag 26-08-2019 mijn eisprong, en heb sinds gisteren soms pijnlijke steekjes in mijn onderbuik precies of er een naaldje in en uit gaat, soms uren niks maar dan ineens zijn ze de steekjes daar weer, het is zoals maandstondenpijn, maar minder erg,  mijn maandstonden staan pas op de agenda volgende week maandag 09/09/2019. ( moest het toch weer negatief zijn, starten wij volgende maand met intra - uteriene  - inseminatie dus ja 't is frustrerend.
Ik kan ook niet eerder testen dan 09/09/2019 want in de Pregnyl zit namelijk het HCG hormoon en dit kan dus vals positieve testen opleveren dit blijft tot een goede 14dagen in mijn bloed en urine zitten dus het is zeer frustrerend. Wij hebben volgens de fertiliteitsarts maar 18% kans op een zwangerschap, en nu denk je waarschijnlijk, joh wat weinig, maar dit valt eigelijk goed mee als je weet dat iemand met een normale cyclus enzo ook maar 20-25% kans heeft iedere maand.

Wat ik dus wilde vragen is of iemand die in het zelfde schuitje zit zoals mij, dit hetzelfde heeft gehad dezelfde steekjes een week na eisprong en kan iemand me uitleggen wat dit kan zijn? want heb dit in al die maanden nog nooit gehad.

Veeel liefs 
Charlene
Anon (Gast) - schreef op 10-03 om 14:04
Hallo

Ik heb men eisprong zaterdag gehad. We hebben ons best gedaan. Dagen voor de eisprong dag zelf en erna geklust. Nu heb ik al sinds gisteren steken in men onderbuik. Ik voel me ook heel erg moe. Ik heb endometriose gehad. En operatief laten verwijderen. Nog 11 dagen in spanning afwachten. Zou ik zwanger kunnen zijn?
Mvg anon
Daisy (Gast) - schreef op 28-06 om 22:27
Ik ben nu 7 a 8 weken zwanger & ik heb deze week meer plat gelegen dan iets anders.. of ik was misselijk, of ik had heel veel pijn van de innesteling. 
Lida (Gast) - schreef op 17-07 om 08:26
Beste mensen ,
Ook wij zijn bezig voor onze eerste! Word regelmatig ongesteld en we zijn sinds 9 juli bezig 14 juli eisprong en voel eigenlijk na de ovulatie al gelijk een zeurende pijn onderbuik en lage rugpijn soort van menstruatie pijn.. jullie ervaringen? Plssss kan pas over 10 dagen testen!! 
Sannetje (Gast) - schreef op 02-11 om 01:54
Hoii,
29/10 donderdag had ik een positieve ovulatie test in handen dus zijn beginnen klussen, maandag kreeg ik ineen pijn in mijn onderbuik precies of je krijgt je menstruatie, Heb ook veel last van opgezette buik, en winderigheid.
Zou dat mijn innesteling geweest kunnen zijn en wnr zou ik dan een zw test doen?

Grtjes sanne
Mamavan2meiden - schreef op 04-11 om 15:12
Hoi Sanne, wanneer is je nod datum?
Ik zou oo zijn vroegst 2 dagen voor de menstruatie een test doen. Als je het eerder doet heb je een grote kans dat je hem omo wit krijgt.
Wat je omschrijft klinkt wel als een innesteling,  maar is inpreciepe nog 1 dag te vroeg volgens mij.
Zoet36 (Gast) - schreef op 29-11 om 14:55
Hallo dames,

Wie hebben jullie meegemaakt?
Vorige week zaterdag 21 nov ovulatietest positief met smiley tot maandag 23 nov aan het klussen en volgende dag ben ik niet meer vruchtbaar maar wel krampachtig in de onderbuik tot gisteren zaterdag 28 nov, al 5 dagen lang en zou niet weten wat het betekent omdat ik dit nog nooit meegemaajy heb.
Hoop van jullie reacties te lezen
Mamavan2meiden - schreef op 30-11 om 08:09
Als de krampen 5 dagen na de ovulatie begonnen, zou ik zeggen innesteling. Als je de krampen al vanaf je ovulatie hebt, kan het zijn dat je een blaasontsteking hebt. Zeker weten doe ik dat natuurlijk niet.
Naomi (Gast) - schreef op 13-04 om 17:45
Hoiii, 5 april had ik een positieve emulatietest dus rond die tijd is mij eisprong geweest. Van af 9april extreem last van me borsten aders zijn goed Inzetbaar. Nu heb ik sinds gisteren wat menstruatie krampjes weeig gevoel gistermiddag kreeg ik een erge steek als of iemand met een mes in me buik steekte daarna wat trekkende gevoel maar uur later was het weg vanmorgen weer wat menstruatie krampjes niet extreem maar het gevoel dat ongesteld moet worden is met vlage menstruatie is volgende week pas 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingspijn' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan