Algehele narcose loslatende placenta - Zwangerschapsforum

Danielle - schreef op 28-10 om 11:08
Hi! Afgelopen maandag bevallen. 
Korte samenvatting:
3 uur pijn, 4 uur verloskundige, veel bloedverlies en hevige pijn, ambulance, veel paniek, door naar OK, spoedkeizersnee algehele narcose. Uur later lag hij op mijn borst. Mijn placenta liet los.
Dit is mijn derde kind, andere keren normaal bevallen. Ik maak me heel druk over de binding tussen mij en de kleinste man. 
Is er iemand die al jaren verder is, hetzelfde ongeveer heeft mee gemaakt, die mij gerust kan stellen?
1 antwoord en 26460942x bekeken
MamaN - schreef op 29-10 om 19:35
Hi Daniëlle,
Wat ontzettend vervelend dat je ook een spoedkeizersnede hebt gehad. Ik heb er ook eentje gehad bij mijn eerste kindje. Wat je zegt over die binding herken ik zeker! Voor mijn part hadden ze andermans kind op me borst gelegd en ik had het geloofd.. heel naar.

Maar maakt je geen zorgen! Heeft bij mij echt maximaal 2/3 weken geduurd, als het niet korter was, en ik voelde me echt zijn mama. Toen ging het lichamelijk en geestelijk ook beter met mij. Inmiddels is hij drie jaar en weten zowel ik en hij niet beter. Ik weet niet of je borstvoeding geeft maar ook dat helpt erbij! 

Komt echt goed hoor! Genieten! Veel liefs 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Algehele narcose loslatende placenta' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan