DPO gekte! - Zwangerschapsforum

D. - schreef op 23-11 om 09:47
Ik ben zelf ook heel benieuwd maantje! 
Ik snap je volkomen maantje. ik heb er zelf ook last van. kan aan niks anders denken. kijk veel op dit forum en savonds ga ik ook nog gewoon eens wat googlen. ik denk dat het voor jou belangrijk is om gewoon even geen testjes te halen. die negatieve testen zijn namelijk zo teleurstellend! ook zou ik niet elke maand de assistente bellen. andere de ene kant heb je wel gelijk zekerheid maar het is ook weer zo'n teleurstelling als het "weer" niet gelukt is. ik snap je heel goed en het is niet vervelend bedoeld maar je maakt jezelf helemaal gek. hoe moeilijk het ook is, probeer te wachten tot je nod met testen. 
161 antwoorden en 35032920x bekeken
maantje - schreef op 23-11 om 10:12
Ja ik Google ook erbij zo erg haha! Nee bedoel ook niet dat ik dan voor nod de assistente wil bellen hoor maar ipv van test uit de winkel gewoon bloed laten prikken dat dat veel geld zou schelen. Een vriendin van mij woont net over de grens in België en daar doen ze dat wel bloedtesten om te kijken of je zwanger bent die haalde geen testen uit de winkel.  Sta er van de te kijken dat er toch veel vrouwen zijn zoals mij heb namelijk t idee dat ook veel vrouwen niet zo zijn
D. - schreef op 23-11 om 10:54
Oh zo ja , ja dat zou je idd een hoop schelen. zowel geld als tleerstellingen en onzekerheid. 
Haha ja ik ben ook zo erg. niemand weet dat ik er zo mee bezig ben. ik wil het helemaal niet. toen ik mijn spiraal eruit heb laten halen dacht ik we zien wel. maar bij de eerste keer seks zoneer spiraal dacht ik al oooh dalijk ben ik zwanger. helaas gebeurde dat niet en zit ik nu in de 5e ronde. toch vind ik het ook wel eng. eng als het echt ineens raak zou zijn. een kleintje in je buik die alleen jij kan beschermen door goed te zijn voor jezelf. blijft een wonder.. 
MamaN - schreef op 23-11 om 11:26
Aaahh wat balen maantje ! Dat is niet de uitslag die ik voor je had gewild  maar kop op schat! Nieuwe ronde nieuwe kansen.. eigenlijk zoals je zegt kun je beter die bloedtesten laten doen dan de andere testen. Komt uiteindelijk op het zelfde bedrag uit met de hoeveelheid dat wij testen 

Aah bah D, je hebt het flink te pakken! Mijn advies is wel om je gezondheid voor werk te laten gaan hoor. Ik bleef ook altijd werken zelfs met die miskraam waarbij ik continue bleef bloeden en uiteindelijk ben je zo weer te vervangen door het bedrijf. Dus eerst beter worden hoor voordat je weer aan de slag gaat! 

g1234, wanneer is jouw NOD? 
D. - schreef op 23-11 om 11:40
Wat lief van je maman . ik heb afgesproken om het te proberen . anders kan ik naar huis. jij bent ook een bikkel ! 
G1234 - schreef op 23-11 om 11:54
Ik ben net zo erg hoor qua babygekte, hele dagen alles googelen en in ieder forum dingen lezen en vergelijken met mezelf word er moe van. Dus je bent niet de enige Maantje . Maar je bent nog niet ongesteld geworden? Kan het niet zijn dat je bloedtest te snel is gedaan?

D.! Fijn om te horen dat je je iig ietsjes beter voelt en idd net als wat MamaN. zegt wel eerst helemaal opknappen voordat je weer gaat werken, goed naar jezelf luisteren!

Mijn NOD is vandaag maar nog geen spoor van ongesteldheid te bekennen maar ook geen positieve test dus ik wacht maar geduldig af.. (alleen zonder geduld haha) en blijf hopen dat als je op je NOD dag een witte test hebt je na een paar dagen toch ineens een streepje kunt krijgen??
D. - schreef op 23-11 om 12:23
Spannend hoor! vorige maand was ik 2 dagen overtijd met een negatieve test. 2 dagen later dus toch ongesteld geworden. maar je hoort ook vaak genoeg dat vrouwen nog niet genoeg hcg hebben aangemaakt dus ik hoop het voor je!
maantje - schreef op 23-11 om 12:28
Dankje Meide  

Mijn buurvrouw had dat dus tot 2 dagen overtijd ook met sensitest uiteindelijk deden die testen het helemaal niet met een ander merk wel. Ik zou misschien even wachten tot morgen en als t dan nog niet is doorgebroken een clear blue halen 
G1234 - schreef op 23-11 om 12:38
Dankje voor de info! Zal voor de zekerheid ook nog even een andere test halen. Heb sinds paar dagen wel iedere keer soort slijm en dat heb ik normaal ook nooit voor mn menstruatie dus vind het allemaal maar raar. Hoop idd dat ik misschien nog niet genoeg hcg aangemaakt heb. 
Ik blijf voor jullie ook duimen hoor dames!!
D. - schreef op 23-11 om 18:39
Pf heb al enkele dagen gerommel en krampen in mn buik. nu weet ik niet of dat komt omdat ik sowieso niet lekker ben of dat er wat anders speelt.. tiktak is het al zaterdag ? 
MamaN - schreef op 23-11 om 19:25
G1234, ik had bij mijn vorige zwangerschap pas met 5 dagen overtijd een positieve test! Dus zolang je nog niet ongi bent kan alles! 

D, ik moet nog langerrrr! Maandag pas haha
D. - schreef op 23-11 om 19:53
Ooohh erg hè ! ? wil proberen om zondagochtend pas te testen als ik nog niet vloei 
D. - schreef op 24-11 om 09:01
Al ongesteld geworden g of nog droog ?  
G1234 - schreef op 24-11 om 14:56
Nog niks te zien of te merken van ongestelheid.. nu 1dag na NOD. Zwtest nog steeds negatief. Wel nog steeds borrelende darmen, meer slijm als normaal en temperatuur van 37.1 dus weet het zelf ook niet goed meer. Wat zouden jullie doen alsje mij was? Nog paar dagen wachten en dan bloed prikken? Gelukkig las ik hierboven dat je na 5dagen ook nog steeds positief kunt testen dat geeft een mens moed!
Hoe voel jij je D.?
D. - schreef op 24-11 om 17:40
Hai! vorige maand was ik volgens mij 2 dagen overtijd. testte ook negatief en 2 dagen later werd ik toch ongesteld . ik zou zelf nog even wachten.
Ik heb vandaag eventjes gewerkt maar ben toch weer naar huis gegaan . ik dacht dat ik me wel wat beter voelde maar ik heb 0.0 energie . 
D. - schreef op 24-11 om 18:32
Wordt nu wel verleiderlijk om morgenvroeg te testen. vorige week had ik de vrijdag alleen een klein beete bruine afscheiding. vrijdag of zaterdag nod
G1234 - schreef op 24-11 om 19:37
Ik wacht maar geduldig af pff haha. 
Ja je leest genoeg vrouwen die voor nod al positief testen. Maar als het je lukt om te wachten zou ik dat doen want mocht er niks uitkomen komje toch een beetje in zn negatieve spiraal. Spannend hoor!! Ik ga voor je duimen
D. - schreef op 24-11 om 19:54
Oh erg hè ! ? nam me elke keer voor om zondagochtend pas te testen omdat mijn nod vrijdag of zaterdag is. nu het bijna vrijdag is denk ik aaaaahh ik wil het weten! helaas is het wel mn enige testje nog.. heb er altijd een hekel aan om die dingen te halen. ik rij echt naar een ander plaatsje toe om het daar te halen. ik woon namelijk in een dorp waar iedereen elkaar kent
D. - schreef op 24-11 om 19:55
Ook is mijn vriend morgen vrij. als er dan iets mocht zijn kan hij het rustig bezinken . zaterdag en zondag moet hij werken, late diensten. als ik het dan sochtends zeg moet hij daarna weg..
G1234 - schreef op 24-11 om 20:32
Haha ik ken het woon zelf ook in een dorp dus bestel altijd alles mooi via internet!
Dan zou ik gewoon een test doen morgen! Maar wel in je achterhoofd houden dat het nog te vroeg kan zijn
Wou dat ik ook een vrouw was die paar dagen voor haar nod al positief teste haha. Las net dat als je zwanger bent je last kan krijgen van slapende hand/armen snachts en word daar sinds 2dagen ineens wakker van heb ik echt nog nooit gehad. Zo vreemd allemaal
MamaN - schreef op 24-11 om 20:38
Bij mijn zoontje had ik geduld tot me NOD.. geen idee waar ik dat geduld vandaan haalde want ik sta op het punt om morgen te gaan testen  Ik had testjes van Action gehaald maar eigenljjk heb ik daar jiet zo goede ervaringen mee.. pas 5 dagen na NOD dus positief getest gevolgd door een miskraam. Het zit in me hoofd maar toch heb ik net van kruidvat gehaald haha! 
G1234 - schreef op 25-11 om 07:39
Wat knap zeg dat je het geduld kon opbrengen tot je NOD te wachten MamaN.! Doen niet veel vrouwen je na haha (inclusief ik). Waarom heb je geen goede ervaringen met de test vd action?
De vorige keer toen je pas 5 dagen na NOD postief teste had je toen daarvoor een licht streepje of ook geen helemaal wit wit? Ben nu namelijk 2 dagen overtijd en nog niks, geen ongesteldheid als (licht) streepje
D. - schreef op 25-11 om 07:44
Goedemorgen dames , een negatieve test helaas. begin nu echt te twijfelen over onszelf. dit was ronde 5 (al). had echt het idee dat het raak was.. ik ben nog niet ongesteld geworden maar ik haal ook nergens meer hoop uit. vorige keer ook 2 dagen overtijd en niks. zal nu dan ook wel het verhaal zijn. 
G1234 - schreef op 25-11 om 07:46
Dat is idd niet duur maantje zo een hcg bloedtest, scheelt hoop geld als ik naar mezelf kijk qua geld spenderen aan zwangerschapstesten pf. 
Je bent dus nog niet ongesteld geworden? Vervelend he die onzekerheid  leef met je mee!
D. - schreef op 25-11 om 08:21
Nee niet ingesteld en ook geen mentruatie klachten. ooohh af en toe kan ik zo balen! ben er zo mee bezig en het is elke maand weer zo'n teleurstelling ! wou dat ik zo'n meid was die gewoon haar leven leidde zonder zich druk te maken over het zwanger worden..
G1234 - schreef op 25-11 om 09:09
Nou eigenlijk denk ik dat er heeeel weinig vrouwen zijn die zich daar toch stiekem van binnen niet druk om maken hoor D.! Vind ook altijd zo mooi als vrouwen zeggen ja als je ermee bezig bent lukt het niet, maar als je eenmaal de keuze hebt gemaakt dat je een kleintje wil ben je er gewoon mee bezig daar ontkom je niet aan en speelt het altijd door je hoofd. 
Heb je al een test gedaan vandaag of wacht je netjes toch nog even? Ik duim met je mee meid!
We zijn dus alle 3 nog niet ongesteld geworden...
MamaN - schreef op 25-11 om 09:18
Nou ik had dus geen geduld en volgens mij hoofd zie ik zogenaamd iets lichts Hahah. 

Ik heb geen goede ervaring eigenlijk met die testen omdat ie inderdaad pas positief was na 5 dagen en hij bleef licht. Maja daarna kreeg k met 9 weken dus een miskraam dus ik weet niet if dat met elkaar te maken had. Zit denk ook een beetje tussen me oren! 
G1234 - schreef op 25-11 om 09:52
Ik zie ook een heeeele lichte 2e streep!!!! Welke dag zit je nu MamaN.? Spannend zeg.....
MamaN - schreef op 25-11 om 11:31
Maandag is me NOD dus nu wil ik proberen vol te houden tot dan  was nu ook de bedoeling niet erg succesvol geweest dus 
maantje - schreef op 25-11 om 13:35
MamaN ik had ook zulke streepjes bij die van t kruidvat, vind dat heel slecht maar je bent ook nog vroeg dus zou gewoon even wachten nog. D ik kan me even niet herrineren wanneer jij een positieve ovulatie test hebt gehad? 14 dagen na je eisprong zou je wel echt ongi moeten worden toch? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO gekte!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan