DPO gekte! - Zwangerschapsforum

C81 (Gast) - schreef op 21-12 om 17:56
Dat ligt eraan.  Ik ben  voorheen  6x zwanger  geweest  en  alle 6 voor mijn nod positief.  Maar er zijn  ook  genoeg vrouwen  die  pas op nodig of zelfs later positief  testen. Dit is bij iedere  vrouw  verschillend en kan bij sommige  zelfs  per zwangerschap verschillend zijn. 
161 antwoorden en 35076289x bekeken
maantje - schreef op 21-12 om 18:53
Dat lees ik idd vaker maar ik denk dat dat dan is omdat ze een latere eisprong hebben.. ik weet natuurlijk precies wanneer me eisprong is geweest.. wat wel zou kunnen is natuurlijk dat de innesteling later is bijv op 10 dpo maar das wel erg laat.. 6 x zwanger geweest klinkt of er ook mis zijn gegaan  hoeveel kindjes heb je? 
C81 (Gast) - schreef op 21-12 om 22:24
Ik  heb  van mijn vorige huwelijk 2 kinderen. 4 miskramen  voordat ik  2 kinderen  kreeg. Oorzaak niet gevonden  door de gynaecoloog. Ik  hoop toch voor je dat je  een  late innesteling  hebt gehad. Liefs x
MamaN - schreef op 21-12 om 23:26
Maantje ik teste bij mijn vorige zwangerschap pas 5 dagen na NOD positief dus we geven de moed niet op hoor!!! Ik duim voor jullie dames op naar mooie testjes !!
maantje - schreef op 22-12 om 10:49
C81 jeetje dat is niet niks! Ik heb ook 1 kindje uit een vorige relatie was niet gepland dus het is nu zo anders

Dankjewel mamaN haha weer even hoop nu! Wist je toen wel zeker wanneer je eisprong was? Hoe is t nu met jou? 
vlinder - schreef op 22-12 om 12:05
Wil iemand mee gluren????
MamaN - schreef op 22-12 om 12:23
Ik had wel een vermoeden maantje. Ik had altijd een cyclus van 28 dagen nooit een dag verschil. Dus het kan nog!! Hihi spannend. Hier gaat het goed hoor, z'n gangetje gelukkig niet veel last van kwaaltjes.

Vlinder ik weet niet goed welke testen dit zijn  want bij die groene zie ik duidelijk twee strepen maar denk dat het je om die blauwe gaat of niet? 
vlinder - schreef op 22-12 om 12:27
Zwanger en kids early. Ja boven is een ovu en blauw zie ik toch echt een heel licht streepje
vlinder - schreef op 22-12 om 12:29
Vrijdag een knal ovulatie test daarna liep die af. Nu is die weer donkerder. 
MamaN - schreef op 22-12 om 12:35
Denk iets heel lichts te zien. Wanneer is je NOD ? Bij mij begon het ook heel licht hoor, de 1 zag het streepje wel de ander niet. 
vlinder - schreef op 22-12 om 12:39
Ik heb zaterdag rond 5 middag duidelijk mijn ei gehad ovu test was vrijdag positief. Dus 5dpo nu. Ik heb nooit zon licht streepje gezien dus het kan wel heel pril zijn.
vlinder - schreef op 22-12 om 12:40
En niet met de eerste urine deze ik zei gister ik ben zwanger ik voel het hihi 
vlinder - schreef op 23-12 om 21:27
IWillen jullie hier ook eventjes naar kijken deze heb ik een uur geleden gedaan...
D. - schreef op 27-12 om 07:58
Goedemorgen dames, leuke dagen gehad? Rond 30 31 dec verwacht ik mijn nod. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo kalm ben geweest. Geen testjes gedaan en ook die drang niet. Vorige maand was het zo erg dat ik na 7 dagen overtijd, 3 negatieve testen toch ongesteld werd. Deze maand verwacht ik wel een regelmatige cyclus aangezien in de 16e mijn ei heb gehad. Klachten? Niks.. de normale dingen die ik altijd heb: afscheiding, krampjes af en toe dat soort dingen. 
C81 (Gast) - schreef op 27-12 om 10:20
D. Misschien  hoef je deze keer niets te voelen  meid. Ik  zal voor je duimen! 
Vlinder  heb je nog een nieuwe  test gedaan? Ik  lijk op deze iets te  zien  misschien  is hij nu donkerder?
D. - schreef op 27-12 om 21:36
Ja wie weet.. ik heb het idee wel wat te moeten voelen maar aan de andere kant heb ik zoiets van het is dan allemaal zo pril dat je soms bijna niks kan voelen.. 
C81 (Gast) - schreef op 28-12 om 09:43
D. Ik  snap het meid. Nog 2 daagjes. Nog steeds geen  test  drang? 
Vlinder nog een  testje gedaan? 
Hier weer op zoek naar  het ei van columbus haha!
D. - schreef op 28-12 om 13:56
Nee nog steeds geen test drang knap hè? ???????? ben rustig deze maand. Even geduld nog.. 
C81 (Gast) - schreef op 28-12 om 16:45
Ja heel erg knap!! Hoe lang ga je wachten? Volgens  mij  komt  mijn ei eraan.  Ik  zit op cyclus dag 10 en  heb  deze keer ovulatietesten  van kruidvat  geprobeerd.  Was al behoorlijk  donker, dus vanavond mijn vriend  maar verrassen ha ha!
D. - schreef op 28-12 om 17:11
Haha heb je goed, you go girl ???? ik wil gewoon wachten tot aan mijn nod. Daarna wacht ik nog even denk ik ivm vorige maand. Was ik 7 dagen overtijd 
D. - schreef op 28-12 om 18:06
Weet je wat het is.. ik word van testen zo nerveus en vooral als het negatief is. Dan kan ik beter wachten en gewoon ongesteld worden dan die k** testen.. 
C81 (Gast) - schreef op 28-12 om 21:09
Helemaal  gelijk meid! En als je het testen  kan laten dan zeker doen! Ik  heb  er ook altijd moeite mee om  het niet te doen.  Maar  de teleurstelling  is altijd zo  groot  als  hij weer omo wit is . 
D. - schreef op 28-12 om 22:10
Ja inderdaad.. hoop tot 1 januari te kunnen wachten als het niet door gebroken is
C81 (Gast) - schreef op 29-12 om 11:57
Ovulatietesten  worden  lichter  dus vroeg  ei . Zit nu  op dag 11. Dus vanavond  nog  een  keer proberen.  En dan kijken  of  ik  op het wachtbankje  zit. Mijn temperatuur  zou dan morgen  of overmorgen  hoger moeten  zijn. 
maantje - schreef op 29-12 om 12:08
Spannend weer c81 
D., wat goed dat je kunt wachten! Ik heb me ovulatietesten alweer binnen haha ik ga vanaf dag 10 beginnen met testen. Ik was maar 3 dagen ongesteld vorigen maand 8 dagen vreemd weer me lichaam is stiekem toch van slag. Ik ben er steeds rustiger onder.. alhoewel ik zo rond 5 dpo toch iedere x weer nerveus word en testdrang krijg. Heb me nu wel voorgenomen dat t gewoon even kan duren eer t raak is.. twijfel ook of ik niet beter kan stoppen met ovu testen maar dat stelt me ook juist weer meer op me gemak. 
D. - schreef op 29-12 om 12:53
Hey maantje , gek kan je lichaam ineens doen hè! ? Ik heb dat ook. Vorige maand ineens 7 dagen overtijd en nu op dag 27 bruine afscheiding. . Menstruatie zit eraan te komen. Ik merk ook dat ik rustiger wordt. Toen ik zo ruzie had gemaakt moest ik het aan iemand kwijt. Ik heb mijn moeder maanden geleden verteld dat ik mijn spiraal ging laten verwijderen en ben nar haar toe gegaan. Ik heb zitten huilen en alles eruit gegooid. Zij zegt ook dat ik me niet zo druk moet maken en dat het vanzelf komt. Zij zelf heeft er ongeveer 9 maanden over gedaan. Ook ik heb getwijfeld over de ovulatietesten maar sinds mijn spiraal eruit is is mijn cyclus af en toe aan het schommelen. Omdat ik mijn ei niet voel vind ik die testen wel een beetje een houvast. 
maantje - schreef op 29-12 om 13:10
Ow echt! Ik had de maand hiervoor een cyclus van 27 dagen nu weer 31.ben benieuwd wanneer me ei weer komt! Maar dan schommelt jou luteale fase ook of valt dat mee? ik hoor hier en daar heel veel dat mensen toch soms wel jaren bezig zijn zelfs van mensen die bijvoorbeeld nu 50 zijn. Ik ga er steeds minder vanuit dat t raak is en als t dan wel zo is is het super. Had er deze keer ook minder moeite mee. Waar ik wel echt last van heb is dat ik ontzettend chagrijnig en depri ben rond mijn ongesteldheid! Best wel extreem daar zie ik dus wel echt steeds meer tegenop ! Herkennen jullie dit?
D. - schreef op 29-12 om 15:46
Nee ben niet echt chaggie of depri maar ik heb altijd ontzettend last van mijn buik voor het doorbreken. Dat heb ik nu ook. Dit had ik tijdens de spiraal niet.. 
Dag 16 heb ik mijn ei gehad. Nu dag 27 en bruine afscheiding. Morgen breekt het wss door dus dan is mijn cyclus weer netjes.. 
C81 (Gast) - schreef op 29-12 om 21:24
D  kan nog een  innestelingsbloeding  zijn? Je weet het niet. 
Maantje  ik herken  dat wel. Dat heet dan pms. Als je dan ongi bent dan wordt het minder of gaat weg. Ik  vind het ook altijd erg vervelend. Hier nu veel  dunne afscheiding  en steekjes. Wederom  links. Dus echt mijn ei. Beetje  vroeg maar komt goed. 
MamaN - schreef op 30-01 om 18:08
Dames, hoe gaat het met iedereen? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO gekte!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan