DPO gekte! - Zwangerschapsforum

D. - schreef op 28-11 om 15:13
Ja die testjes zijn nog erger dan gewoon ongesteld worden.  en idd dat wachten , rrr ! maar probeer nu echt nog te wachten. heb vanaf gisteravond krampen en het gevoel dat het doorbreekt. ook nog steeds een rommelige opgeblazen buik nadat ik ziek ben geweestudent.  ben veel te bang dat ik misschien daardoor wat later ben. 
161 antwoorden en 35073492x bekeken
D. - schreef op 28-11 om 18:52
Hallo dames , ik kon het niet laten en heb toch mijn vriend een appje gestuurd. vertel hem altijd alles en dit voelde als een geheim voor hem. hij was heel rustig en zei dat ik dan misschien maar moet gaan testen  ook zei hij dat ik misschien daarom vorige week wel zo ziek was ineens. na wat op en neer geapp toch maar wat testjes gehaald. omdat ik zo'n hekel heb aan testjes heb ik 2v5 van kruidvat en cleatblue 2 verpakking gehaald. vanavond tijdens het sporten dacht ik weer dat ik nattigheid voelde , weer niets. wel nog steeds gerommel in de buik. mijn vriend wil dat ik morgenvroeg ga testen en niet later dus misschien dat ik dat ook maar doe dan. hij zei al heel lief dat ik al wel op moest letten met wat ik eet en drink
Do87 - schreef op 28-11 om 20:43
Vandaag of donderdag NOD. Vandaag negatief getest ging ervan uit dat ik dus ongesteld ga worden. Maar net had ik last van mijn borsten en vraag me niet waarom maar ik knijp erin en uit beide borsten kwam een druppel melk....Iemand hier ervaring mee?? nooit gehad behalve toen ik bevallen was van mij andere twee kinderen en dat is toch al 5 jaar geleden...
D. - schreef op 29-11 om 07:47
Nee geen ervaring mee.
Vanochtend getest en nog steeds negatief. ook nog steeds niet ongesteld geworden.. het zal dan wel later dan normaal losbreken. echt rot dit
maantje - schreef op 29-11 om 08:07
Do ik heb dat ook als ik er in knijp en me zus had dat ook toen ze nog nooit kinderen had gehad! Dat is gewoon vocht wat uit de klieren komt en is een beetje wit. 
maantje - schreef op 13-12 om 11:52
3dpo! 
 
Heb t deze maand goed van me af kunnen zetten tot vandaag helaas

C81 (Gast) - schreef op 13-12 om 12:52
Hallo  dames, vinden jullie  het  goed als  ik  meeklets? Ik  zit inmiddels  in ronde 8 en ben er ook erg veel  mee bezig. Ik heb normaal  een cyclus van  26/28 dagen. Deze keer is het volgens mij langer 30/31 dagen. Mijn nod schat ik  dus op de 20e nu. Ik  heb  gisteren  ook al  een  test gedaan  omdat ik vanalles  voelde. Helaas  negatief. Nog 7 dagen  te gaan ....
D. - schreef op 13-12 om 20:05
Hallo dames , ik snap het, rond die dagen voor je nod hè . ik ben nog niet zover. mijn vruchtbare dagen komen eraan. nog niet getest maantje ? 
maantje - schreef op 13-12 om 21:23
Hoi hoi,

Jazeker gezellig hoor de dpo dagen zijn t ergst! 7 dagen voor nod is wel erg vroeg haha maar ik ben ook zo een tester alleen helaas zat er vorige maand 1 positieve tussen uiteindelijk gewoon ongesteld geworden dus dat was flink balen! Hopelijk voor jou een positieve test! 
D. Ik zit op 3 dpo he dus nu testen is wel erg vroeg   Ik heb me nod 24 december ik wil 25 december testen als het lukt! Hoe is t met jou D had jou toevallig vandaag een berichtje gestuurd was benieuwd of jij je eisprong al had gehad 
maantje - schreef op 13-12 om 22:44
Ja idd haha of een kutkerst maar we zullen maar van t beste uit gaan!! Gaan jullie voor je eerste kindje?
En heb je ovulatie testen gebruikt omdat je weet dat je een langere cyclus hebt? Ik vind t toch wel fijn die testen dan weet ik wanneer me nod is! Ik ben heel benieuwd of ik t volhou tot de 25ste ik vind t ergens ook wel fijn om mentaal voorbereid te zijn op me ongi!
C81 (Gast) - schreef op 14-12 om 09:08
Hoi! Ja Maantje dat herken  ik wel. Graag voorbereid  zijn  op wat gaat komen. Komt vast goed  meid! Wij gaan voor mij het 3e kindje en  voor  mijn vriend het 1e. Ik  heb  wel ovulatietesten  gebruikt maar die bleven  op de gewoonlijke tijd blanco. Toen waren ze op dus zag ik het even later aan mijn temperatuur. Ik  had vannacht  iets  raars. Ik  had last van nachtzweten.  Mijn bed was doorweekt.  Ik  werd er wakker  van en kon alles verschonen. 
D hoe is het  met jou? 
maantje - schreef op 14-12 om 11:46
Voor mijn vriend ook eerste kindje ik heb een zoontje uit een vorige relatie. Ik zweet heel erg snachts als ik mijn eisprong heb welk merk heb je gebruikt? 
C81 (Gast) - schreef op 14-12 om 12:16
Ik  had de cb digital. Dus wel een  goede. Toen op dag 14 leek hij iets meer  verkleurd bij de  streepjes  maar toen waren ze op en  had  ik  geen  tijd  meer  om  nieuwe  te  kopen. Ik  had inderdaad  al opgezocht dat het met hormoonschommeling te maken  heeft. Ik zit nu 6 dagen  voor nod. Eisprong  is het zeker niet  maar ongi kan ook nog niet. 
maantje - schreef op 14-12 om 12:34
Ow sorry ik las t verkeerd dacht dat je toen last had van nachtzweten, ik had dat altijd eerst toen ik de pil slikte nu alleen tijdens eisprong en menstruatie.. het is iets hormonaals denk ik. Misschien een innesteling? Hoe lang doen jullie t al met ovulatietesten? 
C81 (Gast) - schreef op 14-12 om 12:54
Nu een  paar  keer  gedaan met testen. Temperaturen  vind ik ook fijn dan weet je  in ieder  geval  wanneer  je  echt ongi moet worden . Bij mij is mijn ei geweest  wanneer  het 36.9 is of hoger. Nou was op dag 17 een twijfel.  Was 36.8 en op dag 18 37.0 dus dan is je ei zeker geweest.
D. - schreef op 18-12 om 13:57
Hallo wachtbankje  hoe gaan de 2 weken snel voorbij? Denk dat ik alles maar vol ga plannen. Vrijdag  eisprong gehad. Zaterdag, Zondag, donderdag, zaterdag en vanochtend seksuele gehad. Bewegelijk week gehad. Ik de app mijn kalender geeft hij aan dat zaterdag de kans laag was om zwanger te raken, zondag medium, donderdag hoog, zaterdag hoog en vanochtend medium. We zullen dus zien. Hoop veel afleiding te kunnen vinden. Opzich wel fijn dat de feestdagen er tussen zitten. 
C81 (Gast) - schreef op 18-12 om 14:36
Hoi D. Dat is  inderdaad  wel fijn dat  de feestdagen  er tussen  zitten.  Beetje afleiding is dan altijd prettig! Ik  denk dat je  goed zit met je klusdagen hoor! Voor jou hopelijk  een  mooi begin van het nieuwe  jaar! Hier zitten de wachtweken  er bijna op.  Morgen  of overmorgen  nod. 
D. - schreef op 18-12 om 16:35
Spannend c81! Wat denk je zelf? 
maantje - schreef op 18-12 om 16:53
Hoi,
Hier word de testdrang heel groot alweer zit op 8dpo! Vanmiddag opeens mega veel waterige afscheiding normaal is t dik cremig dat is dan weer anders als andere maanden maar goed haha ik ga van niks meer uit. C81 wanneer ga je testen? 
C81 (Gast) - schreef op 18-12 om 18:43
Hoi!! Wat spannend  Maantje! Waterige afscheiding  is een  heel  goed  teken!! Ik snap heel goed dat  je  graag wil testen! 
Ik  probeer  pas te testen  als ik overtijd  ben. Dus als mijn temperatuur  dinsdag nog hoog is en ik niet  ongesteld  ben dan ga ik  testen.  En jij Maantje??
maantje - schreef op 18-12 om 19:55
Jij doet tempen dus? Heb je een dip gehad na je ei? Ik mag zaterdag officieel testen wilde wachten tot zondag, ik had er vorige maand een positieve test tussen zitten dus vandaar dat ik niet van plan was te vroeg te testen maar moet toch zeggen dat ik steeds meer drang krijg haha  ik voel me erg grieperig opeens dus hoop niet dat t echt doorzet want vraag me af of dat slecht kan zijn? 
C81 (Gast) - schreef op 18-12 om 20:17
Nee dat  niet Maantje  maar ja op de ene site staat  een  dip en de andere  heeft  het over een  tweede stijging. Ik denk dat  het wederom  niet raak  is  omdat ik  bij mijn andere  zwangerschappen ook veel  afscheiding  had en  nu wederom  niks net als  de  andere  maanden.  Daarnaast  beginnen  mijn borsten  weer  af te  nemen.  Dus vrees het ergste. 
C81 (Gast) - schreef op 18-12 om 21:47
Ik  ben  net van het  wachtbankje  afgevallen. Ongesteld  geworden. Snap er niks  van. Pas op dag  18 hogere  temperatuur  en nu op 29 ongesteld? 
D. - schreef op 18-12 om 22:02
Ah jammer c81! Wat gek.. ik ben helaas niet thuis in het temperaturen. Hoop snel resultaat voor je!
maantje - schreef op 19-12 om 21:13
Jammer c81 echt balen maar kom op he nieuwe ronde nieuwe kansen dikke kus
C81 (Gast) - schreef op 19-12 om 22:16
Hallo  meiden , het gaat  wel  weer  hoor. Thanks xxx. 
Maantje  wat denk jij? Die afscheiding  klonk erg goed! Jouw nod is toch bijna? 
D. Al andere dingetjes  dan anders? 
Dikke knuffel  van  mij  
D. - schreef op 20-12 om 18:12
Hai! Nee voel nog niks geks. Beetje druk in de onderbuik en witte afscheiding maar dat is niet anders dan anders. Verwacht er eerlijk gezegd niet veel van. Ben nu nog rustig maar moet nog 10 dagen
C81 (Gast) - schreef op 21-12 om 08:52
Maantje  al getest??? D. Moeilijk dat wachten  altijd, en je voelt dan altijd  vanalles. Sterkte dames! Hier nog steeds ongi . Duurt meestal  wel  een  dag of  5/6 bij mij.
maantje - schreef op 21-12 om 10:46
Hier alles nog negatief  nu 3 dagen voor nod denk dat t niet gelukt is helaas 
maantje - schreef op 21-12 om 16:26
Jaaa zaterdag is mijn nod! Ik had al positief moeten testen denk ik toch? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO gekte!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan