Wat moet ik hiermee? - Zwangerschapsforum

Muis (Gast) - schreef op 02-08 om 07:07
Normaal lees ik hier mee over zwanger worden of zijn. Meestal schrijf ik zelf niet zoveel, maar vind het vaak wel informatief! Maar deze keer heb ik iets geks waar ik eigenlijk nergens mee terecht kan, dus dan maar iets hier posten! 
Wij zijn heerlijk twee weken op vakantie geweest en tijdens onze vakantie heeft een bevriend stel op ons huis gepast. Dus de kat eten geven, plantjes en de post. Zij wonen een dorpje verderop, maar hij komt langs ons huis als hij naar werk gaat. We zijn al jaren goed bevriend, ik ken haar van mijn opleiding en het klikt.
Wat is er aan de hand? Toen wij dinsdag thuis kwamen, ging ik de was doen dus liep naar boven. Daar vond ik het vreemd dat de deur naar de badkamer dicht zat terwijl ik die voor de warmte zeker weten open had gezet. Kan natuurlijk dichtgewaaid zijn, maar toen ik de wasmand pakte, zag ik dat die ook anders was. Ik vouw altijd mijn strings op als ik ze in de wasbak leg, heb ik ooit zo geleerd. Dan kijken anderen die de bak gebruiken niet tegen een gebruikte string aan zeg maar. Maar nu zag ik mijn string gewoon daar liggen, niet opgevouwen en precies zoals mijn moeder geleerd had dat ik dat niet moest doen! Hij lag ook bovenop, terwijl ik er nog een handdoek overheen gegooid had. Mijn man bemoeit zich nooit met de was, die gooit het vaak gewoon ergens in de badkamer en dan doe ik het in de juiste mand. 
Ik voel mij er best ongemakkelijk door.  Verbeeld ik mij dit of heeft hij in onze wasmand gezeten en mijn string gepakt? Het zijn echt leuke vrienden, al jaren dus wil ik er niet direct ruzie om maken. En ook wil ik niet dat zij in problemen komen omdat ik dan iets zou zeggen.
Iemand zoiets al eens meegemaakt? Beeld ik mij dit in en moet ik het vergeten? Sorry voor het lange verhaal!
34 antwoorden en 27380668x bekeken
Jootje - schreef op 02-08 om 08:10
Mijn eerste reactie.  Misschien heeft jullie vriend getwijfeld of hij dat beetje was wat er nog lag voor jullie moest doen, pakte hij het en bedacht hij dat het niet afgesproken was, dus legde het terug.  zou ook zomaar een actie van mij kunnen zijn. Als het goede vrienden zijn, moet je ze wel het vertrouwen geven hoor. En gebeurt er nog een keer iets raars, dan kan je altijd voorzichtig navraag doen. 
 
Tooby - schreef op 02-08 om 09:40
Mijn eerste reactie is: blijft toch een man..
Ik vind het te naïef om te denken dat het een foutje was of dat hij dacht, laat ik de was doen.
Of je er iets van moet zeggen weet ik niet, ligt aan hoe jullie met elkaar zijn en hoe oncomfortabel je je voelt ermee, maar ik zou de volgende keer geen vuile ondergoed meer achterlaten voor je op vakantie gaat.
Jootje - schreef op 02-08 om 10:33
Wat een wantrouwen. Als ik aan mijn eigen vrienden denk zou dit echt nooit in me opkomen
Tooby - schreef op 02-08 om 10:57
En dat vind ik naïef. Dat ze dit verhaal neerzet wilt al zeggen dat het niet hun normale doen is om de was te doen van een ander. Misschien is dat bij jullie zo, maar bij hen duidelijk niet.
Tooby - schreef op 02-08 om 11:02
Sowieso is het bizar dat een mannelijke vriend aan de strings komt van een vriendin (die hij kent van zijn vriendin/partner). Maar dat zal dan ook wel aan mij liggen hoor, voor sommige mensen is het blijkbaar heel normaal om vies ondergoed van dames op te pakken zonder dat ze daar ook maar iets te zoeken hebben.
Waarom wad hij uberhaupt daar? Was de kat daar? Was de post daarheen gevlogen? Staan daar plantjes?
Nee voor mij is dit te verdacht om naïef over te blijven, maar zelfs ALS het hem echt om de was ging, vind ik het alsnog niet kunnen..
Jootje - schreef op 02-08 om 11:16
Ok. Nou succes ermee. Blijkbaar is mijn vriendengroep hechter ofzo. Geen idee. 
Soms is er echt zo'n simpele verklaring wat voor jou iets groots kan zijn.  
Maar prima. Was gewoon mijn mening. Ik ben niet zo wantrouwig. 
Tooby - schreef op 02-08 om 12:21
Hoezo nou succes ermee? Het is niet mijn vriend..
Muis (Gast) - schreef op 02-08 om 18:20
Bedankt meiden, ik weet ook niet goed wat ik ervan kan denken. De was doen zou in theorie kunnen, maar dat zou logisch zijn als mijn vriendin dat doet en minder haar man. Maar hij heeft die taak op zich genomen.

Misschien is het beste dat ik het even zo laat en als er echt dingen opvallen, dan nog eens ga denken wat ik moet doen. Maar jullie reageren wel een beetje als “het is wel een man”, is dit iets wat mannen leuk vinden?
Tooby - schreef op 02-08 om 18:39
Laat ik het zo zeggen, ik heb zo mijn ervaring met mannen die wel van dat soort dingen houden..je kunt zelfs gebruikte slipjes online kopen..dus er zijn zat mannen die dit doen.
Tooby - schreef op 02-08 om 18:46
Ik heb het gevraagd aan mijn man en zijn eerste reactie was ook, dat hij echt voor je ondergoed ging. Hij kwam niet eens met "misschien de was doen"..
Sorry dat je je nu oncomfortabel voelt, ik snap dat wel..ik zou het er gewoon bij laten tenzij er nog eens iets gebeurt.
Muis (Gast) - schreef op 02-08 om 19:23
Gebruikte slipjes online kopen? Hihi! Maar jouw man bevestigd dat idee dus? Vet vreemd! Ik ga er maar niet over beginnen bij manlief en goede tip!
Merel - schreef op 03-08 om 15:45
Wat een verhaal! Kan het niet zo zijn dat toch je eigen man iets in de wasmand heeft willen leggen ofzo? Mannen letten daar natuurlijk echt niet op of dan iets netjes ligt of niet. Moet zeggen dat ik ook van het vouwen ben, hihi! Confronteren zou ik nu niet doen. Hoe het ook uitkomt, je vriendschap zal een knauw krijgen.
Maar zijn er vrouwen die dit dan herkennen van mannen? Moet Muis zich echt “zorgen” maken? 
Tooby - schreef op 03-08 om 16:13
Ik denk dat als iemand zich zorgen moet maken, het de vriendin/vrouw van die man is..
Ik weet alleen dat er een hoop mannen zijn die er op kicken..mijn ex kocht het online en alles terwijl hij in een relatie was met mij (natuurlijk een vd vele redenen waarom hij mijn ex is).
Jootje - schreef op 03-08 om 16:15
Wat mij betreft niet hoor merel. Ik ken geen mannen in mijn omgeving die zoiets zouden doen. 
Zal vast een simpele verklaring voor zijn.
Hato - schreef op 03-08 om 17:05
Hey Jootje, niet slecht bedoeld maar je zegt dat mannen in je omgeving dit niet zouden doen ? Mocht ik een man zijn dan zou ik dit soort dingen niet in het openbaar doen, dus ook niet aan de waslijn hangen van "hey ik kick op slipjes" dus mochten ze het doen dan zou ik jij of iemand anders het ook niet weten 
Muis (Gast) - schreef op 03-08 om 19:43
Hmmm... Nouja geen idee natuurlijk of en wat er gebeurd is. Maar Jootje, misschien een gekke vraag hoor, maar als jouw ex er zo op kickte, vond hij dan jou strings niet spannend genoeg? En wat wilde hij ermee? Draagde hij dat ofzo? Ik voel mij zo blond dat ik dit niet weet!

Merel, ik zal niet zeggen dat het niet kan dat mijn man nog iets in de wasmand heeft gedaan of hem opgetild waardoor het er anders in lag dan ik het altijd doe, maar dat zou nieuw zijn voor hem. En als ik het vraag, wil hij weten waarom ik dat weet en dan moet ik het vertellen. Weet niet of ik de gezellige relatie voor zoiets onduidelijks wil opgeven!
Tooby - schreef op 03-08 om 21:51
Ik denk dat je mij bedoelde?
Mijn ex was sowieso veel bezig met andere vrouwen, maar dat terzijde..uhm ik weet niet waarom de mijne niet spannend genoeg waren, maar het ging hem niet om de string zelf, maar om de geur van wat erin zit, hij wilde het dus ruiken, niet dragen ofzo. (geloof het of niet..wij vinden afscheiding vervelend, sommige mannen kicken erop dus). Mijn ex was gewoon een klootzak eerste klas, ivm meerdere mishandelingen en emotioneel vreemdgaan, dus het is niet echt normale mannen zaak om het online te kopen TIJDENS een relatie haha, laat dat duidelijk zijn.
Daarom dat ik ook zei..als iemand zich zorgen moet maken, ALS het hem echt om jouw ondergoed ging, dan is het zijn vriendin..

Merel - schreef op 03-08 om 23:25
Heftig Tooby! Fijn dat je daar vanaf bent dan! 

Ik heb er zelf geen ervaring mee op dat gebied maar weet wel dat mijn man mij wel opwindend vindt ruiken... sorry, hihi! Maar dat zegt hij wel eens als we gaan sexen. Is dat gek? Nee toch? Alleen denk ik niet dat hij dat bij andere vrouwen direct heeft en zeker niet dat hij de behoefte zou hebben hun afscheiding te ruiken ofzo! Dat zoiets online te koop is zeg! Apart hoor! Maar het hoeft voor die vriendin van muis niet meteen te betekenen dat hij vreemd gaat of vreemd wil gaan toch? Kan ook gewoon een soort fetisj zijn zoals er ook mensen gek zijn op tenen enzo?
Tooby - schreef op 04-08 om 01:47
@Merel, nee dat is niet gek haha, maar dat hoort hij idd niet bij andere vrouwen te doen.
Nja weet je, iedereen heeft een andere definitie van vreemdgaan denk ik, ik vind dit wel vallen onder vreemdgaan, omdat je partner iets doet wat hij nooit zou doen (hoop ik toch) als je er zelf bij bent, aangaande andere vrouw(en).
Bedoel..ik neem aan dat je niet wilt dat je man/vriend zijn seksuele fetisj gaat ''uitoefenen'' bij een andere vrouw?

Nu ik er zo over denk, zou ik denk ik wél wat zeggen tegen de vriendin..maar dan loop je sowieso het risico de vriendschap te verliezen..Maar ik denk dat als mijn man zoiets zou doen en een vriendin weet het bijna zeker, dan zou ik het wel willen weten..Rotte is, is dat je het nooit zeker weet.
Muis (Gast) - schreef op 04-08 om 06:40
Jeetje, ja daar had ik al helemaal niet aan gedacht! Maar het zou eventueel kunnen dat hij zo’n fetisj heeft? De reden dat ik mijn strings netjes opgevouwen weggooi is dat je juist die restjes afscheiding niet zomaar ziet. Ooit geleerd van mijn moeder dat dit netjes is, gewoonte zit er helemaal in denk ik, hihi! Voor mijn eigen man hoef ik dat niet te verbergen natuurlijk, maar het is een gewoonte geworden. Helaas kan ik niet meer kijken of dat zo is, alles is inmiddels wel gewassen natuurlijk! Maar Tooby, die ex van jou kocht dan gebruikte strings online?! Echt nog nooit van gehoord! Ik snap dat ook niet goed, als ze niet meer “vers” zijn (om het maar zo te noemen) ruik je toch bijna niets meer?

Wat een gekke hobby toch, ook vreemd als dit zo zou zijn dat hij mijn string wilde toch? Vind dit zo moeilijk nu!
Maartje (Gast) - schreef op 04-08 om 07:14
mannen... hihi! Ik herken wel wat Tooby zegt hoor. Ik had ook een ex die de geur van dames ondergoed opwindend vond. Ik heb hem ooit betrapt met mijn eigen boxer namelijk. Op dat moment vond ik het wel een soort lief omdat hij aangaf mij te missen en daarom mijn geur wilde ruiken. Vreemd misschien, maar ik vond dat toen wel een compliment en hij was mijn vriend dus niets geks. Als hij iemand anders ondergoed interessant zou vinden, doet hij dat toch voor de opwinding lijkt mij en daar zou ik meer moeite mee hebben.

@Muis, dat netjes wegleggen in de wasmand doe ik ook, wij hebben drie kleintjes rondlopen dus dat vind ik een fijn idee dat zij niet de hele tijd allemaal gekke opgedroogde afscheiding zien. Mijn man laat ik zijn boxers ook een beetje “netjes” (zoals alleen mannen dat kunnen  wegleggen. Als het een “oude” string is denk ik ook dat daar dan toch weinig spannend meer aan is, ik vind de wasmand na een tijdje gewoon naar was ruiken, maar heb het zelf niet geprobeerd. Ik denk dat je het niet moet vertellen. Je weet het niet helemaal zeker en als een vriendin dit tegen mij zou vertellen, zou ik haar niet geloven en boos zijn. 

@Tooby, wat had je ex dan aan gebruikte slipjes als die al een paar dagen oud zijn? En hoe ben je daar ooit achter gekomen? Wel mooi dat je van die vent af bent. Vooral dat je mishandelingen benoemt, mannen moeten gewoon met hun poten van vrouwen afblijven!! Sorry, even boos daar over.
Tooby - schreef op 04-08 om 12:45
@Muis, ja het is zeker een vreemde hobby/fetisj wat dan ook..maar ehm jawel dat ruik je nog wel.
@Maartje, ja precies, als het bij jezelf is, dan is het nog lief (ofzo, ja beetje gek om er zo over te praten hahaha maar ik snap je). Mijn ex had er wel iets mee omdat ze nog steeds, voor hem, ''goed'' waren (nogmaals, gek om er zo over te praten) en de rest hield hij gewoon. Ik ben erachter gekomen toen ik daar bleef slapen voor een paar nachten en mijn kleding wilde opbergen, daar lag een zakje (en ik nieuwsgierig natuurlijk) en daar zat het in. In het begin geen groot probleem voor mij want ik wist dat hij van de mijne ook hield en misschien waren het oude etc.
Ik had het verteld en hij werd natuurlijk boos (ja dames, ik had het toen al moeten weten, maar domme Tooby bleef toch langer hangen onder het mom van ''veranderd wel'') en ik wilde dat hij ze weggooide. Deed hij, maar later vond ik gewoon hetzelfde zakje terug, hij had het dus weer teruggepakt ..
Heel mooi dat ik van die vent af ben inderdaad, de hele relatie is nu ruim 5 jaar geleden en begin nu eindelijk weer een beetje mezelf te voelen en vertrouwen te krijgen in mijn huidige man.


Wel even een disclaimer dat niet alle mannen die iets met ondergoed hebben, dit ook zouden doen met ondergoed van andere vrouwen of zo, ik denk dat de meeste mannen wel kunnen nadenken. Hopelijk voor jou Muis en jouw vriendin, was dit echt iets anders of een eenmalige actie van die vriend.
Mhiz (Gast) - schreef op 04-08 om 22:41
fijn dat je nu een leuke vent hebt lieve Tooby!
Tooby - schreef op 05-08 om 01:30
Dankje, lief van je! 
floydi - schreef op 05-08 om 14:31
Joh je kan toch gewoon vragen of hij in de badkamer is geweest? Dat je de deur open had gelaten ivm de warmte en nu dicht zat. Dan zie je gelijk hoe die reageert.. en als hij zegt oh ja ik liep even naar boven want ... dan zou ik het verder los laten. Als hij begint te stotteren en te proesten haha dan in elk geval niet meer op je huis laten passen. Althans dat zou ik doen.. 
Muis (Gast) - schreef op 05-08 om 22:19
Ja dat kan ik inderdaad doen! Wel bijzonder dat toch een aantal meiden dit wel herkennen van mannen, hihi! Zullen er dan ook vrouwen zijn die dat hebben?
Hato - schreef op 05-08 om 22:34
Hahaha @muis ik denk niet dat een vrouw kickt op een gebruikte boxer  
Ook denk ik dat het komt doordat vrouwelijke afscheiding een aantrekkelijke geur heeft voor mannen. Ik bedoel mannen vinden het daar beneden ook fantastisch toch. Het kan ook zijn dat ze die geur of de gebruikte slip associeren met seks en erdoor opgewonden raken. Hahaha ik ken genoeg mannen die altijd zeggen zeggen vrouwen niet te begrijpen maar het is wss wederzijds met die rare mannelijke actie's van hun 
Rosa - schreef op 05-08 om 22:47
Ik denk ook dat er wat veel achter gezocht wordt eerlijk gezegd...
Het kan toch ook nog zijn dat de kat zich in de wasmand gelegd heeft (die zoeken vaak de geur van t baasje bij afwezigheid van deze) en wat in de was gegraven heeft? Wellicht heeft jullie vriend de kat daar gevonden en de deur dicht gemaakt zodat de kat niet meer in de wasmand kan?
En zo zullen er vast nog wel meer verklaringen zijn waarbij hij niet direct “kwade opzet” gehad heeft... 
Ik zou gewoon vragen in de trant van: ‘goh, ik dacht dat ik de badkamer deur open gelaten had, ben jij toevallig nog op de badkamer geweest?’ 
Missy (Gast) - schreef op 06-08 om 08:40
Yuzarsiff dat is zo ja, ik ken genoeg mannen die het daar lekker vinden smaken en ruiken! En misschien is het voor sommige mannen een soort trofee om een gebruik slipje te hebben? Ik weet eigenlijk ook niet hoe ze daarvan genieten. Je kunt dan die eventuele afscheiding zien, maar wat Muis zegt, aan verse kan wel een geurtje zitten, maar als het ingedroogd is ruikt het bij mij niet echt.

Rosa, dat kan inderdaad hoor!! Ik vind onze kat ook wel eens in de wasmand, hahaha. Maar volgens mij ging het inmiddels meer over wat mannen met gebruikte slipjes doen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik hiermee?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan