Wat moet ik hiermee? - Zwangerschapsforum

Maartje (Gast) - schreef op 07-08 om 00:23
Omdat ik toch wel heel nieuwsgierig was wat mannen dan zo aantrekt aan een gebruikte string heb ik maar eens in mijn eigen wasmand gekeken. Maar behalve de eerder genoemde beetje muffe was-geur rook ik niks, bah! Denk dus dat het de mannen dan gaat om het idee dat iemand die gedragen heeft of om de afscheiding die je kunt zien?
34 antwoorden en 27237809x bekeken
Merel - schreef op 07-08 om 16:16
Muis, weet je toevallig of die vriend jou leuk vindt? Wat ik lees is het in ieder geval zo dat ALS hij het gedaan zou hebben, een man dat wel doet omdat hij er opgewonden van raakt. Wat hiervoor al gezegd werd is het waarschijnlijk dat hij dan opgewonden raakt van de afscheiding die hij kan zien? Volgens mij kun je het ook niet meer ruiken als het opgedroogd is. Maar ik heb vaak een inlegkruisje in als ik wat meer vloei, dan is er niet veel te zien natuurlijk! Heb je inmiddels met die vriendin al iets gedaan? Of laat je het rusten?
Muis (Gast) - schreef op 07-08 om 20:31
Hallo meiden! Bedankt voor het meedenken. We hebben dit weekend afgesproken om samen een dagje te gaan varen (dus met beide stellen) en ik heb er verder niet echt over gedacht of ik iets zou aansnijden.

Merel, ik denk ook dat mannen (in theorie) het dan opwindend vinden om te zien. Toevallig zat er wel iets opgedroogde afscheiding in, ik vind met dat hete weer inlegkruisjes wat vervelend dus die gebruik ik alleen als ik veel afscheiding heb. Maar ongemerkt als je een dagje aan het werk bent is het natuurlijk niet meer zo schoon dat hij de kast weer in kan  Ik zal het nooit weten, misschien was het mijn eigen vent wel die nieuwsgierig was en geef ik nu iemand anders in mijn hoofd de schuld! De kat kan in ieder geval niet, die kan tijdens de vakantie niet in ons huis (we hebben een grote schuur).
Merel - schreef op 08-08 om 13:13
Apart verhaal hoor! Je man zou je het wellicht dan wel kunnen vragen als je het graag wilt weten?

Verder zelf geen ervaring hiermee en volgens mij veel andere dames (gelukkig) ook niet denk ik. Wel vreemde wezens mannen, hihi! Ooit in een ver verleden een soort one night stand gehad en die kerel had ook mijn string meegenomen, wilde hij als aandenken bewaren en ik kreeg hem ook echt niet terug! Wat moet je ermee vraag ik mij dan af.
Harry (Gast) - schreef op 02-12 om 23:40
Voor sommige mannen/jongens is dit heel normaal , er zit inderdaad iets opwindends bij de geur en het aanzien van gedragen ondergoed , aangezien dat met seks geassocieerd word. 
Er zijn ook vrouwen die er serieus geld mee verdienen indd. Die zo'n slipje voor 15 a 20€ per stuk verkopen. Tell uit je winst wanneer jij t enkel maar hoef te dragen zonder er iets voor te doen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik hiermee?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan