5e kindje - Zwangerschapsforum

Trotse moeder van 4 mooie kindjes ?? (Gast) - schreef op 03-04 om 20:23
Dag dames ,
Ik heb een vraagje ik ben een trotse mama van 4 mooie kids . Jongste is nu bijna 1,5 de andere kids zijn allemaal ouder .
Maar zat in het begin nog wel eens te denken aan een vijfde kindje ... jongste 1,5!handen nu aan vol de hele dag   dus momenteel moet Niet aan een volgend kindje denken .
Zijn er dames die wel denken aan een vijfde kindje en wanneer ?
3 antwoorden en 24147718x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 04-04 om 10:47
Hoe oud is je kindje? 
Anoniem (Gast) - schreef op 04-04 om 10:51
Hier 4 kinderen, 2 jong pubers en een kleuter en peuter. Geen haar op mijn hoofd die er denkt om nog een kindje te willen. Wij zijn echt klaar en dat was ook gelijk duidelijk. 
Vind baby's nog steeds leuk, maar wel van een ander. Zwanger worden en zijn is het zelfde. Ben nu aan het stoppen met de bv. Dat is dan wel echt het aller laatste wat nog aan een kleintje doet denken. 

Hoe oud zijn jou andere kinderen? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5e kindje' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan