Eigen bericht terugvinden - Zwangerschapsforum

islandcruiser - schreef op 29-08 om 19:26
Dag allemaal,
Ik ben exact een jaar geleden door een vrouw op de hoogte gesteld dat ze zwanger was van mij. Toen ik aangaf mijn verantwoording richting het kind te willen nemen probeerde ze mij gerust te stellen dat het kind dood zou worden geboren. Ik had vragen over deze zwangerschap aangezien ze twee maanden eerder nog huilend belde met het nieuws dat haar baarmoeder verwijderd moest worden. Deze vrouw heeft altijd beweerd baarmoederhalskanker te hebben gehad waardoor ze niet zwanger kon worden. Omdat het verhaal over hoe dit nu wel was gebeurd voor mij totaal niet kon kloppen heb ik de situatie op deze site uitgelegd om op die manier mogelijk antwoord te vinden op mijn vragen. Wat ik toen niet wist was dat deze vrouw zich onlangs had verloofd. Toen ik hiervan op de hoogte werd gesteld wist ik genoeg. De bruiloft stond gepland voor zomer 2019 maar werd halsoverkop vervroegd naar januari 2019. Als biologische vader ben ik volledig buitenspel gezet. Ik wist niet of deze vrouw überhaupt nog zwanger was omdat de laatste berichten waren dat ik het uit mijn hoofd moest zetten en dat “het vruchtje” niet meer bewoog. Daarnaast heb ik een gemanipuleerde echo gekregen waarmee ze geprobeerd heeft mij af te wimpelen. Gelukkig had ik al het contact met deze vrouw bewaard en zo ook gesprekken waarin ze aangaf dat er een tumor in haar baarmoeder was gevonden. Deze tumor was haar zoon. Dit onschuldige ventje is hoogstwaarschijnlijk mijn zoon die nu 5 maanden oud is.
Ik ben een juridische procedure gestart en gelukkig neemt het gerechtshof mijn zaak serieus. Het is zelfs zo dat er op voorhand een bijzondere curator is benoemd Volgens mijn advocaat is dit is wat zelden voorkomt dus dat wil wel iets zeggen.
Uiteraard ben ik een gestoorde stalker die gevaarlijk is en alles doet om deze vrouw te schaden. Ook haar partner speelt haar spel mee. Ik ben er vrijwel zeker van dat deze mensen deze zwangerschap hebben gepland om “happy family” te spelen. Het verhaal is zo extreem gestoord dat ik ondanks mijn enorme bewijsvoering toch echt alles op alles wil zetten omdat ik vrees voor de veiligheid van mijn vermoedelijke zoon. 
Ik zal binnenkort in gesprek gaan met deze bijzondere curator. Omdat de moeder en de juridische vader beweren dat ik dit verhaal heb verzonnen omdat ik een mannelijke erfgenaam wil hebben zou ik heel erg graag mijn eigen gestelde vragen op deze site terugvinden zodat ik mijn verhaal extra kan onderbouwen. 
Ik heb nu een nieuw account aangemaakt omdat “brabbels.com” mijn e-mailadres niet herkent wanneer is aangeef dat ik mijn wachtwoord ben vergeten. Ik heb met meerdere e-mailadressen geprobeerd iets van een geregistreerd account te achterhalen maar helaas. Ik weet niet welk e-mailadres ik destijds heb gebruikt. Kan het misschien zo zijn dat op deze site oudere onderwerpen permanent verwijderd worden? Als er iemand is die mij kan helpen om mijn eigen berichten terug te vinden dan ben ik diegene zeer dankbaar.
Alvast bedankt
7 antwoorden en 22480415x bekeken
Ik (Gast) - schreef op 29-08 om 20:03
Hi! Ik herken je verhaal omdat ik het laatst hier op deze site nog heb zitten lezen denk ik.. dat was toen een heel gedoe met dat ze eerst had gezegd geen kinderen te kunnen krijgen en toen was ze toch zwanger en toen ineens niet meer ofzo? Je kan eens googlen op baarmoederhals oid dan kun je miss je eigen bericht terugvinden? Als je dan op die account naam klikt kun je nog je oude reacties terugvinden. 
islandcruiser - schreef op 29-08 om 20:25
Hallo,
Bedankt voor je reactie. Dat heb je dan goed onthouden! Ja, dat is inderdaad zo gegaan, ze  zei eerst dat ze een tumor in haar baarmoeder had. Te gestoord voor woorden allemaal. Ik heb op een ander forum een topic geopend om te kijken of het iemand ooit was gelukt om een dna-onderzoek bij een vrouw af te dwingen. Kreeg ik trouwens best veel negatieve reacties op. Er werd zelfs gezegd dat wanneer je met iemand onveilig naar bed gaat je “dit” kunt verwachten. Ik heb gegoogled als een malle maar krijg niets om hoog. Wat wel vreemd is, is dat ik bij geen enkel van mijn e-mailadressen ik een bericht terug krijg van brabbels.com met een nieuw wachtwoord.  Ik heb toch echt een van deze  e-mailadressen destijds gebruikt. In ieder geval bedankt voor je reactie.
Groet
Beagle - schreef op 29-08 om 20:42
Op brabbels wordt niets verwijderd. Dus je kan elke categorie afgaan en terug zoeken. Als je de topic naam of account naam nog weet dan is het makkelijker zoeken via Google.
Succes!
Anne - schreef op 29-08 om 22:21
Yes even terug zoeken, heb hem pas nog zitten lezen. Onthoud niet alles maar deze wel omdat die heel bijzonder was. Even terugzoeken, onder welk onderwerp heb je hem gezet?
islandcruiser - schreef op 30-08 om 01:31
Hallo Anne,
Idd heel erg bijzonder, ik noem het zwaar gestoord. Ik ben al de hele avond bezig met zoeken maar kan het niet vinden. Ik denk dat ik het heb geplaatst in medisch. Het waren vooral medische vragen die ik stelde. De vrouw vertelde dat ze moest stoppen met de pil vanwege een geplande lisexcisie. Omdat ze écht niet zwanger mocht worden zou ze de prikpil hebben gekregen én speciale medicatie om niet zwanger te kunnen worden. Toen ik vragen stelde over de prikpil kwam ze met een prikpil die “inwendig” was toegediend blabla. Echt te gestoord allemaal maargoed. Ik hoop dat jij het kan vinden, ik zoek iig de hele nacht door. Bedankt alvast.
islandcruiser - schreef op 30-08 om 01:31
Beagle, ook bedankt

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eigen bericht terugvinden' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan