HELP IN PANIEK - Zwangerschapsforum

Floor (Gast) - schreef op 31-08 om 09:42
Dit kan van alles zijn. Kán innesteling zijn, maar maar weinig vrouwen hebben dat. En dan moet je even aankijken hoe de komende dagen gaan qua bloedverlies. Maar het kan ook zijn dat je bijv. geen eisprong hebt gehad en dat je menstruatie al komt. In beide gevallen moet je het afwachten. Succes.
10 antwoorden en 22449904x bekeken
naad - schreef op 31-08 om 09:57
Thanks! Ik vind het erg spannend pff 
Floor (Gast) - schreef op 31-08 om 11:42
Ja snap ik hoor  Het is altijd erg spannend, zeker als er dan iets “anders” is dan anders. 
naad - schreef op 31-08 om 12:18
Ja vooral een week eerder bloed! Het is al trouwens gestopt dus was echt alleen vanmorgen eveb
Anoniem (Gast) - schreef op 01-09 om 15:46
Naad, had je de avond ervoor toevallig sex gehad? Misschien is er dan iets geraakt, ben je gaan slapen en is dat in je onderbroek gelopen? Hoe is het vandaag?
naad - schreef op 02-09 om 15:04
Nee we hadden geen sex gehad. Ik ben er bijna zeker van dat het innesteling bloeding was. We hebben namelijk ook sex gehad tijdens me ovulatie periode. Bloed was ook eenmalig en niet te vergelijken met menstruatie bloed. 
Anoniem (Gast) - schreef op 02-09 om 16:01
Nog even geduld dus. Hoe is je afscheiding nu dan? Nog steeds bloed? Wanneer ga je testen? Heb je dit eerder gehad? Spannend!
naad - schreef op 02-09 om 20:57
Nee het bloed was alleen die ochtend en daarna niet meer gekomen. En afscheiding is nu veel zoals de ovulatie week. Heel spannend inderdaad
Anoniem (Gast) - schreef op 06-09 om 15:12
't Zou kunnen, maar ik vrees dat je sowieso nog even geduld moet hebben ;-)

Ik had ook innestellingsbloed een week voor m'n nod. Maar bij mij was het geen helder bloed. Eerder bruinig oud bloed. Toen ik het er met een vriendin over had, zei ze: "nee joh, je bent niet zwanger. Innestellingsbloed is helder."
Maar goed, ik was het dus wel. Het kan dus wel in veel vormen voorkomen. Moeilijk te zeggen of het nou dat was of net niet.

Duimen
naad - schreef op 06-09 om 21:53
Hee allemaal, helaas vandaag bloed verloren op mijn NOD. Nog niet super doorgebroken maar bloed is bloed denk ik dan. Lees ook wel eens dat sommige zwanger waren en nog aantal dagen gewoon bloedingen hadden en ongesteld dachten te zijn.

Pff de zoveelste teleurstelling... ik kan er gewoon met me hoofd niet bij, waarom had ik die bloeding dan een week geleden? Kan iemand me helpen met advies of iets want ik weet het niet meer 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP IN PANIEK' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan