Wat moet ik doen ivm mijn schoonzus? - Zwangerschapsforum

Daylee - schreef op 22-07 om 08:24
Schoonfamilie, je hebt ze nou eenmaal...
Het blijft een moeilijk iets
Sommige mensen kun je niet veranderen en als het je zo aangrijpt is het voor jou belangrijk als je een paar stapjes terug kan zetten
Dit is jullie leven en het is jammer als je die laat bepalen door een ander persoon

Ik zou persoonlijk aan haar vragen waarom ze zo doet en als ze geen fatsoenlijk antwoord kan geven dan weet je genoeg 
Sta erboven en leef je leven! 

Je hebt niks aan negativiteit !
8 antwoorden en 44515959x bekeken
Romy - schreef op 22-07 om 11:31
Hebbe dat al gevraagd, maar krijgen geen antwoord. Zelfs haar man en mn schoonouders weten niet wat er aan de hand is dat ze zo doet.
Zou zeggen als ik nu iets verkeerd gedaan of gezegd zou hebben...
Miss Butterfly - schreef op 22-07 om 13:15
Je zou een kaartje kunnen sturen dan kan je jezelf achteraf ook nooit iets verwijten (niet dat het nodig zou zijn want de fout ligt niet bij jullie als ik het zo lees maar dat zou er nog van kunnen komen ;-) ) Verder zou ik persoonlijk altijd heel duidelijk maken waar het op staat. als ze er is en ze stelt zich aan: zeg het gewoon. Als ze wil langskomen: dat mag (als jij dat tenminste nog wil) maar dan moet ze geen ruzie zoeken. Ik ben zelf altijd zo rechtuit mogelijk. Dat was eerst wennen voor de schoonfamilie (ben wel altijd beleefd) maar ze weten nu wel perfect wat ze hebben aan mij. En voor mij persoonlijk werkt dat ook het beste. Wil ze daar geen rekening mee houden; tja dan is het heel jammer. Alles moet van twee kanten komen hé. Je kan dan nog vriendelijk blijven maar als jij de enige van de twee bent die vriendelijk is, zit het toch sowieso scheef. Zeker als zij zelf niet schijnt te weten waarom ze zo doet.
Lenita29 - schreef op 22-07 om 14:34
Jeetje zeg wat een verhaal. Knap  dat je hier zo mee weet om te gaan!

Ik zou ze wel een geboorte kaartje sturen. En verder niks. Dan laat jij iig zien wat de normen en waarden zijn. Iets wat zij dus blijkbaar niet kent. En ja ik ben door heel veel mensen zo keihard op mijn hart getrapt, dat ik nu heel makkelijk ben geworden door mensen uit mijn leven te zetten. (elke keer verdriet er om hebben maakt het gewoon niet makkelijker op)  Dus ik laat mij niet meer kwetsen en over mij heen lopen.  Ik kom echt voor mezelf op. Dan maar een harde instelling. Maar voelt wel goed.

En op de hoogte houden van de zwangerschap? Ik zou het niet doen. Maar dat is mijn mening. Ik ben zelf een type die mensen niets op gaat dringen over mijn zwangerschap. Willen ze wat weten kunnen ze me altijd vragen. Daarvoor heeft zij toch ook geen interesse getoond in jou?  Ik zou gewoon lekker zelf er van genieten en dan samen met je man. Het word jullie prachtig wondertje. 

Maar ken die typetjes wel.. Mensen die graag in de schijnwerpers willen staan. Alleen bij mij gaat die lol niet op... Dmv geen aandacht dus meer aan geven.

Meid je bent zoveel meer waard!!!! En straks een moeder...  
Ga jij maar lekker genieten van je ukkie in je buik....

en bedoel dit allemaal niet rot.. maar word snel boos als mensen zo behandeld worden! Kan gewoon niet tegen onrecht...
Romy - schreef op 22-07 om 15:26
Bedankt allemaal voor de steunende berichten.

Misschien gewoon een kaartje sture en voor de rest ligt de bal in hun kamp.
* - schreef op 22-07 om 16:16
@Romy,

Ooh meis wat een vervelende situatie ik kan het me zoo goed voorstellen.
Ook een hypogonder als schoonzus echt niet normaal.

enneh idd als jij een kaartje wil sturen dan doe je dat en laat het erbij..

Heel veel sterkte en denk aan je kleintje niet teveel stress..

Liefs Ju of wel MavanMi..
janneke (Gast) - schreef op 20-11 om 22:42
Ze luistert nooit en se zegt nauwlijks hoi??
K (Gast) - schreef op 26-02 om 20:23
He, 
toevallig het zelfde onderwerp aan het googelen en ik kom op jouw vraag uit :-), je bent niet alleen en ik ook niet :-), dat stelt me gerust, maar het is niet leuk voor ons! Aan de datum te zien zal je intussen al bevallen zijn. Hoe loopt het nu intussen? Hopelijk gaat alles beter, al weet ik ook dat dit met zo'n mensen wishful thinking is. Ik hoop dat er minder spanningen zijn of dat je het van je kan afzetten. Als er wat is moet je maar terug posten. Groetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik doen ivm mijn schoonzus?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan