Lenita29 Lenita29 Lenita29

Ik ben Lenita en 29 jaar oud. Ik verwacht dit jaar mijn eerste kindje. En kijk er heel erg naar uit....om mijn kruimel vast te kunnen houden.

Ik woon samen met mijn lieve vriend en mijn twee hondjes.

Inmiddels ben ik op 4 augustus 2013 bevallen d.m.v. een keizersnede van een prachtige dochter Benthe

Laat een leuk berichtje achter...


Benthe Elisabeth

Benthe Elisabeth is geboren op zondag 4 augustus 2013 en is een een meisje.

Over Benthe Elisabeth

 

Kruimel

Kruimel is geboren op zaterdag 27 juli 2013 en is een een meisje.

Foto's van Kruimel

Over Kruimel

 

Laat een berichtje achter voor Lenita29

Schuldig
Ik rook ook en voel me er zo schuldig om. Niemand weet het ook.

*
Hey hey Lenita ik zie dat je weer aktief bent op brabbels hoe gaat het met je kleine mooie prinsesje.. Hoe voel je je ben je al een beetje gewend aan je nieuwe leventje met jullie mooie prinsesje.. :-)

Lenita29
Ik moet volgende week terug naar het ziekenhuis voor controle. Dan hoor ik welke bloedgroep de baby heeft.. spannend! En dan weet ik of ik nog een shot krijg.

Loekie
Hoi Lenita, Ik las op het forum dat je ook resus negatief bent en al antistoffen hebt gehad. Ik was benieuwd hoe je je daarna voelde. Groetjes, Loeki

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan