Wat denken jullie - Zwanger worden forum

meid22 - schreef op 17-12 om 14:08
Hoop voor je dat het raak is  ik was een weekendje op skiweekend met mijn collega s  komend weekend zijn mijn vruchtbare dagen weer en dan gaan we toevallig ook 3 nachtjes naar het Valk hotel waar we zijn verloofd augustus vorig jaar.
Begin januari krijg ik een soa test (niet omdat ze vermoeden dat ik die heb maar om het uit te sluiten is een standaard procedure) en dan krijgen we een verwijsbrief voor de gynacoloog.
Hoop echt dat 2018 voor ons allemaal een mooi jaar mag worden  
247 antwoorden en 30815285x bekeken
jecee - schreef op 17-12 om 15:28
Dat word een romatich weekendje van der valk dan  Haha! Lekker van genieten en hopen dat het snel raak is 
Lady (Gast) - schreef op 17-12 om 17:21
@jecee
Ik hoop het zo voor je maar snap ook dat je het spannend vind en bang bent voor teleurstelling. Voor geen wijntje drinken zijn genoeg redenen voor.. nou alleen de vraag of ze daar in geloven haha.
@meid22
Leuke tijd en genoeg afleiding voor jullie dus.. geniet er maar lekker van.. 
Hier nog steeds veel afscheiding en opgeblazen gevoel en nog geen ms.
Als ik op mijn onderbuik druk voelt het raar net of moet je nodig plassen..
jecee - schreef op 18-12 om 14:32
Hier nog steeds niks te bekennen van een eventueele menstruatie. Nog wel steeds een heel klein beetje bloed op m’n tampon dagelijks maar dit is echt minimaal. Geen krampen geen buikpijn geen pijntjes helemaal niks
Lady (Gast) - schreef op 18-12 om 19:09
@jecee
Heb je al een test gedaan?
Hier ook nog geen ms.. nog steeds opgeblazen gevoel.. en donker rode tepels met kleine bultjes er om heen.. gister avond gevreeën en mijn man zei dat het strakker aanvoelde. Ook kreeg ik tijdens het vrijen last van steekjes onder in de buik aan de linker kant.. en ik vergeet van alles.. of hoor dingen soms helemaal niet.. spannend ik hoop het zo voor je.. houden we contact?
jecee - schreef op 18-12 om 19:32
Kan had gister avond een test gedaan die was negatief. Maar normaal gesproken heb ik een hele regelmatige cyclus en als het komt komt het ook in 1 keer goed wn niet eerst dagen afscheiding. Nja we wachten het gewoon nog even af ! Voor jou dus ook erg spannend ! Lijkt me leuk om contact te houden 
Lady (Gast) - schreef op 18-12 om 20:44
@jecee
Snap wat je bedoelt.. mijn menstruatie kwam ook altijd gelijk en de kwalen waren altijd het zelfde. En daar had ik van te voren last van.. nu is ook alles weg en de klachten zijn helemaal anders.
Ja is zeker spannend.. alleen moet ik tot 17 jan wachten voor meer duidelijkheid.. als het bij jou het geval niet blijkt te zijn dat je zwanger bent dan hoop ik voor jou dat als nog je menstruatie snel komt hoe beteuterd en teleurgesteld je je dan ook voelt.. maar dit wat ik door maak echt twee maanden is spanning zitten.. gun ik niemand.
Lijkt mij ook leuk om contact te houden
jecee - schreef op 18-12 om 21:10
Hoezo moet je wachten tot 17e dan ? Zit je in een speciaal traject?
Lady (Gast) - schreef op 18-12 om 22:03
@jecee
De 17de kan ik pas terecht bij de gyncoloog... dan gaan ze weer een inwendige echo maken.. dan zal misschien de uitslag komen waarom mijn menstruatie niet komt. Ze hebben me daar heen gestuurd omdat de testen allemaal negatief blijven en mijn menstruatie volledig uitblijft. 
Toch blijf je een beetje hoop houden aangezien de klachten en de huisarts weet het ook niet meer.
Misschien kan ik ook wel niet eerder testen.. met de eerste zwangerschap had ik ook wat klachten en mijn ms bleef uit.. verder nergens last van. Ik deed toen een test was positief.. ben toen naar de huisarts gegaan en bleek dat ik 9 week zwanger was.. aangezien ik 15 nov een hele kleine bloeding heb gehad en sinds die dag helemaal niks meer en 17 jan is dat 9 week geleden.... snap je wat ik bedoel?
jecee - schreef op 19-12 om 06:41
Ja ik snap hem !
Je lichaam kan je soms zo in onzekerheid laten en gekke dingen gaan doen. Dat vooral opvalt als je zwanger wil worden.
Ik hoop dat jullie geduld word beloond met goed nieuws volgend jaar
Lady (Gast) - schreef op 19-12 om 08:44
@jecee
Als ik in ieder geval maar meer te weten kom.. weet nu helemaal niks.
jecee - schreef op 19-12 om 09:02
Ja precies heb je een beetje duidelijkheid!
Ik had ook weer wat vanacht ! Ik werd om 1 uur wakker pijn in m’n buik dacht dit is het ik snel naar het toilet gegaan en tampon was nog schoon werd onwijs misselijk en had ineens onwijze diaree. Mijn in m’n buik is nu een stuk minder maar zo erg wauw ik schrok der echt van ! Nu 3 dagen overtijd
Lady (Gast) - schreef op 19-12 om 09:49
@jecee
Oh jee spannend!!
Bloeden is nu over?
Innesteling kan paar dagen aanhouden of paar uur.. je zou bijna zeggen als het nu gestopt is dat het dan een innestelings bloeding is geweest... maar ja dat dacht ik ook met die kleine bloeding maar tot nu toe nog geen resultaat.. het is allemaal maar krom haha..
Maar kan me er gewoon niet bij als je lichaam kent en nu niet ineens meer
jecee - schreef op 19-12 om 10:40
Vanmorgen een tampon in gedaan omdat ik naar het werk moest ! Net naar toilet geweest en zat denk een druppel op ! Heel frustrerend als je je lichaam niet meer in de hand hebt !
jecee - schreef op 19-12 om 10:44
Vanmorgen een tampon in gedaan omdat ik naar het werk moest ! Net naar toilet geweest en zat denk een druppel op ! Heel frustrerend als je je lichaam niet meer in de hand hebt !
Lady (Gast) - schreef op 19-12 om 11:34
@jecee
Ja dat is echt niks aan.
Maar afwwchten meer kunnen we niet doen
Lady (Gast) - schreef op 19-12 om 12:10
@jecee
Ik heb net een test gedaan.. ik zag iets heel wazig het is maar net hoe je de test houd. Als je niet zwanger bent mag je dat ene streepje hoe je de test ook houd toch niet zien dan blijft dat vakje toch gewoon wit?
jecee - schreef op 19-12 om 14:07
Ja klopt alleen je controle streepje moet dan te zien zijn 
Lady (Gast) - schreef op 19-12 om 14:24
@jecee
Heb de test uit elkaar gehaald maar zie dan niks.. heb net contact met de huisarts gehad ivm met migraine daar gebruik ik altijd ibru voor maar mag dat nu voor de zekerheid niet gebruiken.. later heb ik de ziekenhuis gebeld of ik wat eerder heen kon voor inwendige echo maar er waren geen plekken vrij tenzij de huisarts heen belde en het met spoed moet.. huisarts gebeld en de huisarts vind het geen spoed dus ik moet echt wachten tot 17 jan
Fleur - schreef op 19-12 om 14:56
Dag dames,
Ik ben nieuw hier en wil graag met jullie meelezen en hopen op dat grote geluk!
Zelf ben ik ongeveer een 5 jaar bezig voor een eerste kindje...helaas enkel vorige zomer een miskraam op 9 weken. Nu...we gaan gewoon verder en hopen elke maand dat het ons weer eens gegund mag zijn 
Afgelopen zondag ben ik ten huwelijk gevraagd, en zou eigenlijk ook de dag zijn dat ik ongesteld zou worden, maar tot heden nog niets!
Wel had ik gisteren wat lichte krampen, leek wel of ze gingen doorkomen maar tot heden nog niets...krampen zijn inmiddels ook weg.
Komt iemand dit bekend voor of wat waren jullie eerste klachten? Vorig jaar met de miskraam voelde ik totaal niets, enkel toen het mis ging pas...
Hoor graag jullie ervaringen.

Groetjes
jecee - schreef op 19-12 om 15:15
@lady misschien kan je eind van de week nog een test doen misschien dat hij dan duidelijker is ? Wat kunnen huisartsen moeilijk doen he ? Als je wel zwanger bent is deze stress helemaal niet goed voor je !
@fleur 
Wat een lange tijd zijn jullie al bezig zeg! Zijn jullie al onder behandeling bij het ziekenhuis of alles wel goed is ?
Ik heb zelf nog geen ervaringen met zwangerschappen. Zelf zijn we ook met ons eerste kindje bezig, en zoals je hier boven leest kan je lichaam je ook goed voor de gek houden en elk lichaam reageert anders op zwangerschap.
Voor mezelf heb ik besloten dat als morgen mijn menstruatie nog niet is doorgezet ik donderdag een test ga doen. Dan ben ik 5 dagen over tijd 
Fleur - schreef op 19-12 om 16:07
Dag Jecee,
Het is inderdaad al een hele tijd maar alles is wel goed zeggen ze...
Goh dan zitten we dicht bij elkaar, zelf wil ik ook donderdag eens testen, ook 5 dagen overtijd dan
Laten we hopen op een mooi vroeg kerstkadotje 
Lady (Gast) - schreef op 19-12 om 17:48
@jecee
Ja echt he.. het maakt hun niet uit hoor dat je in de stress zit.. of je nou een borrel drinkt op oudjaars dag het enigste dat ze kunnen vertellen is dat je daardoor een miskraak kunt krijgen... maar dat wisten we zelf ook wel..
@fleur
Welkom! Wat erg dat je een miskraam hebt gehad.. wij zijn nu 1 jaar en 8 maand bezig voor de 2e kindje.. duurt me al te lang.. ik leg het eerst maar even alles naast me neer en ga maar wat creatief aan de slag.. gedachten verzetten.. zal wel moeilijk worden met alles wat ik in me buik voel.. heb besloten om 16 jan zelf weer te testen en dan 17 jan naar de gyncoloog
jecee - schreef op 20-12 om 08:09
Ik denk zondaar dat vandaag mijn ms door gaat zetten  vanacht al iets meer bloeding gehad en nu echt onwijze buikpijn ! 
Lady (Gast) - schreef op 20-12 om 13:03
@jecee spannend kan ook je innesteling zijn dat kan ook met bloed en buikpijn.. als het maar niet zoveel bloed wordt als anders met je menstruatie
jecee - schreef op 20-12 om 13:35
Nou is nog niet doorgezet en buikpijn is weg ! Wel iets meer bloed dan afgelopen dagenn
Lady (Gast) - schreef op 20-12 om 16:25
Spannend!!
Maar rustig afwachten..
Hier nog steeds geen ms.
jecee - schreef op 20-12 om 20:07
Wat denk jij morgen wel testen of niet ?
Lady (Gast) - schreef op 20-12 om 22:00
@jecee
Ik zal toch nog even wachten denk ik. Tenminste ik heb gelezen dat een innesteling paar dagen duurt. Ik geloof 4 dagen meende ik... je bent morgen 5 dagen te laat toch? Ik zou dan nog twee dagen wachten en dan testen met ochtend urine.
jecee - schreef op 20-12 om 22:05
Morgen is de 6e dag  Ik had zaterdag ongesteld moeten worden 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat denken jullie' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan