Wat denken jullie - Zwanger worden forum

Lady (Gast) - schreef op 21-12 om 11:19
@jece
Ik zou dan even wachten tot dag 7 
247 antwoorden en 30799314x bekeken
jecee - schreef op 21-12 om 12:31
Had hem vanmorgen toch getest en was negatief ! Kan je een week nadat je ongesteld moest worden nog een innesteling hebben dan ? Lijkt me erg laat
Lady (Gast) - schreef op 21-12 om 13:45
Ik heb geen idee.. ik snap er zelf ook helemaal niks meer van.. zit maar wat te pluizen op het internet.. ik heb zoveel vragen maar krijg nergens een antwoord op.. niemand kan mij wat vertellen.. zo frustrerend.. alleen maar wachten wachten wachten op de 17de ppff
jecee - schreef op 21-12 om 14:39
Jaa en dan duurt wachten heel lang ! Maar heb je wel een bloeding gehad of echt helemaal niks 
Lady (Gast) - schreef op 21-12 om 18:22
@jecee
Ik heb 15 nov een kleine bloeding gehad alleen in urine.. binnen een uur was het weg.. na die uur zat er alleen een donker rode vlokje bloed in urine daarna niks meer gehad tot nu toe
Lady (Gast) - schreef op 21-12 om 19:54
Ik heb een bloeding.. niet heel erg nog geen inleg kruisje vol en er zit slijm door... 
Lady (Gast) - schreef op 21-12 om 21:56
Het is ook alweer gestopt zit weer geen bloed in de bescherming
jecee - schreef op 21-12 om 22:06
Oke echt heel apart ! Ik zou als ik jou was vlak voor de kerst nog een testje doen!dan weet je tenminste hoe of wat tijdens de feestdagen ! Hij gaf van de week een licht streepje misschien nu wel een goede streep ?
meid22 - schreef op 21-12 om 22:19
@Lady wil je niet bang maken maar heb ook wel eens gehoord als je niet ongesteld wordt en negatief test dat je een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kunt hebben?? Hoop het uiteraard niet voor je ;-)
Lady (Gast) - schreef op 21-12 om 22:59
@meid22
Daar zat ik dus ook al aan te denken. Maar de huisarts denkt echter dat er geen zwangerschap is.
De bloeding zet niet door.. heb wel wat drukkend gevoel in de onderbuik.. maar verder geen pijn.
De huisarts heeft me verder ook niet onderzocht kwa buik.. alleen test gedaan en door gestuurd voor bloedtest en door naar gyncoloog
Lady (Gast) - schreef op 21-12 om 23:02
@jecee
Dat bleek later geen streepje te zijn dat leek zo door het kijk venstertje.. ik heb de test uit elkaar gehaald en op het stripje stond echt 1 streepje..
Heb vandaag en gister ook ovulatie test gedaan en daar kwam 1 streepje duidelijk en een lichte streepje in.. gister was dat streepje duidelijker dan vanmorgen
Lady (Gast) - schreef op 22-12 om 14:50
Dames,,
Ik ben vanmorgen met spoed naar de huisarts geweest.. ik begon vanmorgen heftig te bloeden,overgeven,zweten en koud en heftige krampen in de onderbuik.. bij de huisarts aangekomen blijkt dat ik een miskraam heb gehad..
Ik heb nog wat pijntjes in de onderbuik en bloed nog test en voel me totaal niet happy.
jecee - schreef op 22-12 om 19:30
Nee dat meen je niet ! Heel veel sterkte meis 
Merel - schreef op 22-12 om 22:22
Lady wat naar! Hopelijk kun je het snel verwerken en heb je steun met de komende dagen. Je moet maar zo denken, je lichaam stoot het af omdat het niet goed was. Niet fijn, maar wel hoe het hoort te gaan! Vaak hoor je wel dat er na een miskraam snel een nieuwe zwangerschap volgt, dus ik ga duimen! 
meid22 - schreef op 22-12 om 23:06
Heel veel sterkte Lady 
Lijkt me heel erg naar, hoop dat je snel zult herstellen en je het een plaatje kunt geven.
En natuurlijk dat je snel een plakker mag krijgen  
Lady (Gast) - schreef op 23-12 om 15:31
Lieve dames,
Onwijs bedankt voor jullie steun dit doet mij ontzettend goed!
Ik ben opzich behoorlijk rustig onder. Ik weet nu wat er aan de hand was en dat scheelt enorm rust. Het is niet fijn maar ik had al wel zo'n voor gevoel dat het niet goed zat. De klap zal nog wel komen.. het is nu alleen afwachten hoe het gaat met herstellen.. hoop dat ik niet al te lang bloed ga verliezen en dat het na de miskraam gewoon weer goed gaat verlopen.. de afspraak van 17 januari bij de gyn blijft staan en daaruit zal ook meer duidelijk gaan worden en wat er verder gedaan zal worden.. ben alleen nog wel erg boos op de huisarts waarom hebben ze mij niet geloofd?? Het stukje waardering en vertrouwen ben ik wel kwijt nu..
Maar goed.. genoeg gepraat.. bij deze wil ik jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen en hoop voor jullie allemaal dat 2018 een geweldig jaar wordt!! En natuurlijk houden we contact.. ik blijf lekker met jullie mee praten.
jecee - schreef op 23-12 om 20:22
Ik snap dat je het vertrouwen een beetje kwijt bent ! Die stress is niet goed voor je geweest ! Ik hoop voor ons allemaal dat 2018 ons jaar word ! 
Lady (Gast) - schreef op 24-12 om 20:02
Dat hoop ik ook
Merel - schreef op 24-12 om 21:45
Jullie ook hele gezellige dagen en een vet vruchtbaar 2018
jecee - schreef op 28-12 om 09:07
@lady hoe gaat het nu met je ?
Lady (Gast) - schreef op 28-12 om 15:07
@jecee
Het gaat de goede kant op! Voel me stukken beter. Vloeien is gelukkig gestopt. 17 jan kijken of alles goed gegaan is en hoe het verder gaat. Hoe is het met jou verder afgelopen?
jecee - schreef op 29-12 om 13:37
Gelukkig gaat het de goede kant op ! En staat de afspraak nog op de 17e!
Bij mij is de menstruatie niet doorgezet zoals hij altijd is maar de testen blijven negatief.
Heb wel bloeding gehad hoor alleen de krampen niet.
Wel heel lastig in te schatten wanneer nu m’n volgende eisprong is. Dus afgesproken dat we vanaf afgelopen maandag tot volgende week zondag echt om de dag gaan klussen!
Lady (Gast) - schreef op 29-12 om 15:18
@jecee
Wat raar he.. hoop voor jou gauw duidelijkheid. Heb s'avonds alleen als ik op bed lig dat ik dan links onder in de buik wat steekjes heb en als ik op mijn zij lig dat de spieren in de buik samen trekken net of ben je flink gespiert.
En mijn temperatuur is nog steeds anders dan anders.. slaat nog steeds boven de 37 uit.. terwijl ik altijd rond de 36,4 zit ofzo.. blijf dit toch wel raar vinden.. heb eigenlijks ook niet zo heel veel gevloeid.. gewoon 5 dagen.. maar huisarts zegt zonder twijfel dat het een mk is geweest.. gyncoloog had het te druk voor echo dus kortom ik weet nog helemaal niks.. ben overtuigt dat het geen zwangerschap meer is maar zou ook heel goed doorbraak kunnen zijn van ms.. en ben toch wel benieuwd wat er uit de echo komt dan weet ik pas alles zeker.
Ik wens jullie veel klus plezier.
Merel - schreef op 29-12 om 20:41
Spannend Lady, toch best verwarrend allemaal hé! 

Jij ook veel plezier tussen de lakens!
Lady (Gast) - schreef op 29-12 om 20:50
@merel
Dankjewel... alleen nu ik nog geen echo gehad heb weet ik niet zo goed wat verstandig is.. tenminste heb verder geen info gekregen ivm mk en seks enzo.. volgens mij moet je eerst weer groen licht hebben van de gyncoloog.. ??
meid22 - schreef op 29-12 om 22:43
@lady volgens mij mag je na een vroege miskraam meteen weer opnieuw proberen ;-) en heb wel eens gelezen dat je dan juist iets vruchtbaarder bent ;-) maar snap dat je wilt weten of alles weer schoon is 
Merel - schreef op 30-12 om 07:52
Lady, je kunt gewoon sex hebben hoor! Je bent toch gestopt met vloeien? Dan zou je nu wel schoon zijn. Dus als jij je ook gewoon goed voelt, waarom niet! En je leest inderdaad dat vrouwen dan extra vruchtbaar zijn, dus wie weet schieten jullie raak en blijft het plakken!!
Lady (Gast) - schreef op 30-12 om 22:11
@meid22 dankjewel.. proberen gewoon weer hadden ze ook maar meer uitleg moeten geven hoor.
@merel ja vloeien is gestopt.. voel me verder goed..
Merel - schreef op 31-12 om 15:06
Heb vertrouwen in je lichaam lieverd! Het zal vast snel raak zijn!
Lady (Gast) - schreef op 01-01 om 23:48
@merel dankjewel meis!
Voor iedereen hier een toffe vruchtbare 2018 met veel liefde en gezondheid!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat denken jullie' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan