Herhaalde miskramen - Zwanger worden forum

Molly - schreef op 07-05 om 19:49
Ah, nou hier ook stress genoeg gehad idd 

36 antwoorden en 28968156x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 23-03 om 21:38
Een hele late reactie, hopelijk gaat het inmiddels goed met je zwangerschapswens. Ik heb een succesverhaal en wil dit graag delen  
Drie herhaalde  miskramen gehad, het hartje stopte na 8-9 weken telkens met kloppen. Verschrikkelijk. Allerlei onderzoeken gehad met geen bijzondere uitkomsten. Op een klein vermoeden van een septum (hartvormige baarmoeder) na. Dit zou heel minimaal zijn en hoefde niet verder onderzocht te worden. Gynaecologen bleven zeggen dat ik pech had. Gewoon nog een keer proberen.
Het voelde als allesbehalve pech en ik wilde verdere diagnostiek, maar dit werd geweigerd. Uiteindelijk besloten om naar België te gaan. Daar kreeg ik direct een MRI scan en hysteroscopie. Het septum (tussenschot) bleek zo groot te zijn dat ik nét niet 2 aparte baarmoeders had. En mijn baarmoeder zat nog vol met miskraamresten. Wat een misser van NL! 
Ik heb een ingreep gehad (20 min onder narcose) waarbij het tussenschot is weg gehaald. Life Expert Centre (dr Valkenburg) zit in Hove (Antwerpen) en is zó kundig. Mijn baarmoeder herstelde zonder littekens. Ik werd snel weer zwanger en ben nu een trotse moeder van een gezonde dochter  
Hopelijk os het niet nodig, maar laat je niet van het kastje naar de muur sturen. Protocollen zijn in België heel anders. Er wordt meer maatwerk geleverd en naar jóú gekeken. Mijn zorgverzekering (VGZ) heeft alles vergoed.
Alle sterkte & succes gewenst voor vrouwen die dit mee moeten maken. Het is zo verdrietig om het vertrouwen in je lijf te verliezen, maar er is hoop! 
Eva - schreef op 25-03 om 08:34
Wat een verschrikkelijke verhalen. Heel veel sterkte aan alle vrouwen die dit moeten meemaken!
Emma321 (Gast) - schreef op 15-07 om 14:35
Onze eerste zwangerschap ging zonder problemen ondanks het niet gepland was.
Daarna voor de 2e gegaan helaas geëindigd in een miskraam toen weer zwanger en weer een miskraam. En dat in 4 maanden tijd.
Dat is heel zwaar dat is gewoon zo.
Nu na 2 jaar zijn we weer bezig voor een 2e eindelijk was het gelukt maar het ziet er naar uit dat het mogelijk weer mis gaat.
Maar ondanks dit zou ik het persoonlijk net zo lang proberen tot dat ik echt niet meer kan.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Herhaalde miskramen' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan