Aan het begin van ons avontuur - Zwanger worden forum

Bs1987 - schreef op 31-05 om 14:28
Hallo iedereen.

Míjn prachtige verloofde en ik(benny een man)

Hebben een.kinderwens helaas door een ongemakje moeten.wij het via ZI doen(niet klaar kunnen komen tijdens  de seks)
Schaam me.ervoor maae gelukkig niet de enigste. 

Nu is afgelopen week onze 1 sta poging gedaan temp bijgehouden  ovulatie testen gehaald waaronder een aantal.positieve gehad dus we zijn bezig geweest met potje en spuitje.

Nu zijn we aantal dagen verder en heeft me vriendin een aantal vage klachten.  Klachten die.als.je opzoekt  met zwangerschap te  maken hebben. Maar waar we niet eens van wisten van.sommige.

1 misselijkheid
2 droge ogen.
3 continue een ijzersmaak in de.mond.
4 de poezen  zijn ineens  iet van haar zijde af te slaan.
5.na.goede.nachtrusttoch steeds moe.
6 van had.ze.paar steken.
7 de raarste naar mijn mening.  Ze.vindt nu ineens sommige dingen stinken .bb haar favoriete wasmiddel speciaal gekocht omdat zij hem heerlijk vindt ruiken stinkt nu ineens. De geur van koffie vindt ze ineens stinken.
8ze ruikt dingen die ik niet ruik.

Maar we vinden het zo raar want de 26ste was onze 1ste middag.

Kijk ik snap het principe van.mindfuck maar ze heeft dingen last van waar we.niet eens iets vanaf wisten .

Hopelijk kunnen jullie mij(ons) advies geven of geruststellen 
78 antwoorden en 19487607x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 31-05 om 16:31
Het enige wat jullie kunnen doen is afwachten. Jullie zijn of zwanger of niet zwanger. Een test na haar niet ongesteld dag geeft zekerheid. Een test ervoor geeft alleen zekerheid als hij positief is, bij negatief kan het zijn dat er nog te weinig hormonen in de urine zitten.
Grappig feitje vrouwen kunnen ook "schijnzwanger" zijn. Je lijf neemt dan een loopje met je door symptomen te produceren die je je linkt aan zwanger zijn. Enige advies dan is om er niet teveel mee bezig te zijn. 
Succes en hopelijk is het snel raak 
Bs1987 - schreef op 31-05 om 17:13
Ja het is alleen frappant Davenport.misselijk is bij ongesteldheid .en dit.alweer 2 dagen aanhoudt. Als t zo is dat t.lichaam faked zou t erg zuur.maar.ook.erg vreemd.zijn
Lijn - schreef op 31-05 om 17:24
Hoelang is ze gestopt met anticonceptie? Je lichaam heeft ook (soms flink wat) tijd nodig om daar aan te wennen. Met alle hormonale veranderingen kun je de meeste van bovenstaande klachten krijgen. 
Hopelijk voor jullie snel duidelijkheid!
Bs1987 - schreef op 31-05 om 18:37
10 jaar geleden dus dat lijkt me.lang genoeg
Lijn - schreef op 31-05 om 21:11
Dat is inderdaad al een poos  hopelijk snel duidelijkheid voor jullie
Bs1987 - schreef op 01-06 om 09:17
En vandaag had ze vanochtend steken in onderbuik terwijl normale ontlasting had.

Misselijkheid is weg .
Alleen de.ijzersmaak blijft.

En mevrouw vindt ijsje met.eitte chocolade(magnums) ineens smerig.terwijl.ze r hiervoor zo 3 per dag kon eten .

En haar favoriete wasmiddel stinkt  ineens zo erg da ze er misselijk van.wordt.

Pffffff  lange 2 weken zullen het worden
Lijn - schreef op 01-06 om 09:47
Het is wel vrij snel dat ze hier last van zou hebben. Als de eisprong pas de 26e was, is de kans erg klein dat het al is ingenesteld. Dat gebeurt gemiddeld gezien rond de 9 dagen na eisprong. Pas na de innesteling maak je hcg aan en kun je zwangerschapssymptomen hebben. Ik zou proberen wat minder op de symptomen te letten, meer omdat het best heel zwaar kan zijn als Ze dan uiteindelijk niet zwanger blijkt te zijn. 
Helaas kan je lichaam je echt voor de gek houden wat betreft symptomen. 
Bs1987 - schreef op 01-06 om 10:09
We lette er ook  niet op eigenlijk . Meer ook omdat k dacht en zij ook dat de symptomen pas na NOD kwamen maar schijnbaar komt t er vaker voor NOD.

Ze was zaterdag misselijk geworden en moest bijna overgeven nadat mn ouders koffie waren komen drinken. En die ijzersmaak. Ikzelf denk dat het fake is maar we houden toch iets van hoop al is het maar.klein en pril
Most15 - schreef op 01-06 om 11:35
Ik kan je meteen uit de brand helpen: een paar dagen na eventuele bevruchting kan er geen sprake zijn van klachten met betrekking tot een zwangerschap. Die verschijnen pas rondom en vaak zelfs na de verwachte menstruatie. Ws idd mindfuck, en afwachten.
Bs1987 - schreef op 01-06 om 13:10
" Ik kan je meteen uit de brand helpen: een paar dagen na eventuele bevruchting kan er geen sprake zijn van klachten met betrekking tot een zwangerschap. Die verschijnen pas rondom en vaak zelfs na de verwachte menstruatie. Ws idd mindfuck, en afwachten. "
Zusss

Op dat gebied spreekt Google je toch tegen immers niet iedereen is gelijk dus wat bij u niet zo.is kan bij iemand anders weer wel.fascinerende  iets zijn lichamen toch.
Wat opvalt is dat verschillende  sites ook  verschillende  dingen zeggen over tijdsbestek etc.
De.testen zijn iig al in huis gehaald
stff48 - schreef op 01-06 om 16:59
Iedereen is inderdaad anders maar enkele dagen na bevruchting zou onwaarschijnlijk zijn dat je al veel symptomen hebt .. bij mij kwamen de kwaaltjes pas na  mijn NOD want zonder test te doen had ik niet eens door gehad dat ik zwanger was die eerste dagen .. mijn echte symptomen kwamen pas rond 5 a 6 weken eigenlijk ...  
Bs1987 - schreef op 01-06 om 18:28
Ik vertrouw mn vriendin  dat als ze iets raars voelt t ook zo is . Zij kent haar lichaam immers het beste.
Als ze ind  ongesteld wordt dan geef ik haar lichaam op voor een oscar voor beste actrice xd
Anoniem (Gast) - schreef op 02-06 om 09:24
" Ik vertrouw mn vriendin  dat als ze iets raars voelt t ook zo is . Zij kent haar lichaam immers het beste.
Als ze ind  ongesteld wordt dan geef ik haar lichaam op voor een oscar voor beste actrice xd

Je kunt haar opgeven, maar dan heeft ze heel veel concurrentie van andere lichamen hier. "
Bs1987

stff48 - schreef op 01-06 om 18:52
Ik hoop voor jullie op goed nieuws .. mijn lichaam heeft mij vaak genoeg voor de gek gehouden dus denk dat hier veel dames mijn gevoel kennen   Ook al wist ik dat er in ons geval amper kans was op natuurlijke bevruchting , toch voelde ik elke maand vanalles en nog wat . Enkel in januari ( wanneer onze bevruchting echt plaats heeft gevonden , voelde ik totaal niets ) 
Ik hoop echt oprecht voor jullie dat het goede tekenen zijn ! Moest het toch niet raak zijn deze maand , laat jullie niet ontmoedigen
Bs1987 - schreef op 02-06 om 07:19
Ik sta er zowiezo negatiever in dan de rest mede doordat de symptomen te vroeg zijn volgens de meeste. Al is t als je.via Google kijk er genoeg vrouwen zijn met vroege symptomen. 

Ik sta zowiezo iets nuchter en negatiever in zulke dingen omdat k nooit geloof dat t ons gegunt is.

Dan kan t alleen maar.meevallen als t wel.positief is .

Alleen vraag ik mezelf.af.tot hoeverre kan t.lichaam.faken of schijnzwanger zijn.

Zijn er symptomen die t lichaam niet kan faken maar wel bij symptomen van zwangerschap horen?
Lijn - schreef op 02-06 om 09:01
Het lichaam kan alle symptomen faken. Inclusief het uitblijven van een menstruatie. 
Bs1987 - schreef op 02-06 om 09:14
" Het lichaam kan alle symptomen faken. Inclusief het uitblijven van een menstruatie. 


Opgezette aders? Afscheiding etc ook? "
Lijn

Lijn - schreef op 02-06 om 10:57
Ja dit kan ook veranderen zonder dat je vriendin uiteindelijk zwanger blijkt te zijn. Persoonlijk ben ik ook flink voor de gek gehouden door mijn lichaam. 
Ik hoop voor jullie dat het raak is, maar ik zou echt proberen er minder mee bezig te zijn. Er zijn inderdaad vrouwen die zeggen vroege symptomen te hebben, nog voor de bevruchting. Maar als ik mijn gynaecoloog mag geloven is dat gewoon echt niet mogelijk. Omdat ik geen expert ben, geloof ik dat wat zij zegt, ook al zijn er soms andere verhalen te lezen. 
Ik vraag mij dan af of deze vrouwen niet gewoon klachten hebben die bij de ovulatie horen en denken dat het van een vroege zwangerschap is. 
Anoniem (Gast) - schreef op 02-06 om 09:25
En wat maakt haar afscheiding zo bijzonder?
Anoniem (Gast) - schreef op 02-06 om 09:41
Zoals de anderen al hebben aangegeven kunnen zo goed als alle zwangerschapsverschijnselen zich voor doen. Ze zal niet de eerste vrouw zijn bij wie dat gebeurd. Ik denk dat bijna alle vrouwen daar last van hebben op het moment dat zij bewust zwanger willen worden. 
Daarnaast ga je gedurende je cyclus door een aanta hormonale veranderingen wat ook weer een aantal dezelfde symptomen kan geven als bij een zwangerschap
Anoniem (Gast) - schreef op 02-06 om 09:50
Ze heeft voor het eerst een jaren sperma binnen gekregen. Tuurlijk heeft ze dan afscheiding. 

Sorry maar ik vind jullie alle twee er juist wel heel veel mee bezig. Google, kwaaltjes, pijntjes, aderen. Smaak. Kom der maar eens op. 

Haal adem diep in en uit. Ga lekker genieten van het mooie weer en wacht af. Er valt hier niks zinnigs over te zeggen nu, als wij zeggen kan niet zeg jij ja maar google, als wij zeggen kan wel zeg jij is het niet te vroeg? Je vertrouwt je vriendin maar gelooft de ijzer smaak niet, en wilt haar opgeven voor een Oscar als ze niet zwanger is. Fijne vriend. 

Geef het een jaar en hopelijk zijn jullie dan zwanger en misschien al mamma en pappa. 

En ja die kwaaltjes heeft ze , of ze nu zwanger is of niet. Jullie zijn bezig met zwanger worden en daar horen kwaaltjes en gedachten bij. 
Bs1987 - schreef op 02-06 om 10:35
Pardon maar zulke taal ben.ik niet echt van gediend. Mij als waardeloze vriend afschilderen .

Blijkbaar ben ik hier als.man niet welkom zijnde Mischien dat de volgende x in de voorwaarden zetten i0v ons helemaal in de.put te duwen
firefly - schreef op 02-06 om 10:51
Waarom noem je mijn verloofde een “fijne vriend”? Ken jij hem? Waarom trek je dan al gelijk de conclusie dat hij geen fijne vriend is?
Ja we zijn er veel mee bezig, we zijn nieuw in dit proces en als je nieuw bent, dan zoek je op verschillende manieren informatie. En ja die informatie spreekt elkaar af en toe tegen, maar daardoor krijg je juist een gezonde discussie. Maar het helpt zeker niet om denigrerend over iemand te praten die je niet kent. Mijn verloofde doet alles in zijn ogen (en in de mijne) om door dit proces heen te komen. 
Mila (Gast) - schreef op 02-06 om 10:57
Fire, over naar het belangrijkste; hoe gaat het vandaag met je? Als je net van de pil af bent kan je cyclus behoorlijk in de war zijn; puistjes, misselijk, meer/vreemde afscheiding, onregelmatig, etc. Jammer genoeg kan dat wel een paar weken aanhouden. Maar wat zijn de dingen die jou nu echt opvallen en weet je zeker wanneer je ei was? Heel veel succes!
firefly - schreef op 02-06 om 11:10
Ik heb al meer dan 10 jaar geen pil gebruikt, dus ontpillen is het niet. We hebben zowel mijn temperatuur en ov testen gedaan om er zeker van te zijn dat ik in mijn vruchtbare periode zat. We zagen ook echt mijn temperatuur 0,4 graad zakken, een 24 uur na de positieve ovulatietest.

Hoe ik mij nu voel? Met vlagen misselijk, de ijzersmaak blijft en ik heb ook steken en krampen in mijn onderbuik/bij mijn schaamstreek. Nu kun je inderdaad zeggen dat dit menstruatiepijnen zijn, maar ik heb dat nog niet eerder meegemaakt dat ik voor mijn menstruatie al krampen had. Dus dat is wel vreemd. Maar ik wacht mijn nod af (nog zo langinch 
stff48 - schreef op 02-06 om 10:45
Iedereen is hier welkom & geeft raad aan elkaar . Vele onder ons zijn al lange tijd bezig of bezig geweest om zwanger te raken   dus inderdaad ons lichaam kan elk symptoom faken , hoe gek het ook klinkt .. 
veel afscheiding kan zelfs symptoom zijn van een latere eisprong .. 
waarom heb je er weinig vertrouwen in dat het jullie niet gaat lukken ? Hebben jullie al eventuele onderzoeken gehad in het ziekenhuis dan ?  Er zijn enorm veel opties die voor jullie open staan moest het niet lukken op jullie eigen houtje binnen bepaalde tijd .. Denk aan IUI  bijvoorbeeld .
Jullie zijn natuurlijk pas bezig maar met iui wordt de eisprong tot op de dag gecontroleerd en wordt het zaad op het perfecte moment ingebracht . 
Ik ben zwanger geworden door IUI-D en ben van de eerste poging zwanger  
Mila (Gast) - schreef op 02-06 om 10:48
Hoi BS, ik begrijp dat je het spannend vindt en niet leuk om te horen dat veel meiden er nuchter in staan, maar realiteit is dat je gewoon vaak dingen voelt ook omdat je ze wilt voelen omdat je zo graag zwanger wilt zijn. 

De meiden hier bedoelen het goed, maar het is wel lastig als je overal een weerwoord op hebt. Jij stelt de vragen (samen met of namens je vriendin) en daarop krijg je reacties van echte ervaringen van meiden hier. Meer kun je denk ik niet verwachten. Het is denk ik niet de bedoeling om ruzie te maken of dat je niet welkom bent.

Succes met zwanger worden in ieder geval en de beste tip van de meiden hier is dat jullie er vooral ontspannen mee om blijven gaan! Hopelijk geen Oscar straks!
Anoniem (Gast) - schreef op 02-06 om 11:09
Lees mijn bericht eens opnieuw. 

Jullie spreken elkaar en jezelf erg tegen in jullie beide topic s. Wel grappig trouwens dat jullie alle twee actief zijn hier. Nog nooit mee gemaakt in al die jaren. 

Sorry hoor maar als mijn vriend /verloofde/man zou zeggen mij te vertrouwen en mij vervolgens niet geloofd in mijn ijzer smaak. Dat op een forum zet en ook nog dood leuk zegt dat hij mij dan opgeeft voor een Oscar omdat ik alles zou faken zou ik er snel klaar mee zijn. Fijne vriend heb je dan. 

Alle ervaringsdeskundige roepen hier dat ze niet faked dat het je lijf is omdat je er zo mee bezig bent en op let. Ik zelf ben maar liefs 7 x zwanger geweest. Weet hoe het is om het heel graag te willen, om maar niet zwanger te worden om 3 x een miskraam te hebben en 4 x wel. Ik weet wat een lichaam doet. En kan doen. Juist bij de minste kwaaltjes was ik zwanger. Denk ik nu zwange te zijn omdat ik te laat ben, last van misselijkheid, zere borsten wordt het alleen maar erger. 

Ovu testen. Geven trouwens een indicatie en niet de exacte datum. Als jullie de 26ste po hebben gestest kan de eisprong prima nog 48 uur opzich wachten. 
Bs1987 - schreef op 02-06 om 11:15
Dat jij zo denkt over je vriend n iemand zo snel dumpt zegt ook genoeg.


Maargoed weer counying die  the days tot we.mogen en kunnen testen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Aan het begin van ons avontuur ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan