Aan het begin van ons avontuur - Zwanger worden forum

Bs1987 - schreef op 02-06 om 11:25
Wat zijn nu betrouwbare testen?
78 antwoorden en 19496201x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 02-06 om 15:24
Zucht succes met jullie proses
stff48 - schreef op 02-06 om 15:55
Niet zo hard voor dit koppel zijn , wisten wij aan het begin van onze wens hoe alles in een werking ging ? Ik toch niet eigenlijk  iedereen is vrij om vragen te stellen hè .. 
wat zijn betrouwbare testen ? De een zegt action , de ander Kruidvat ... ikzelf ben eerder voor de clear blue testen .. die zijn natuurlijk een pak duurder maar je weet direct waar je aan bent .. en uiteindelijk het betrouwbaarste is gewoon een bloedafname bij de dokter . 
Bs1987 - schreef op 02-06 om 21:34
Vandaag paar cleare  blue testen ingeslagen. En.nu geduld hebben.

Er zijn geen symptomen bijgekomen.

Krampen
Ijzersmaak
Moeheid

Da's waar ze mee.kampt
Most15 - schreef op 08-06 om 18:19
Ik ben het met Anoniem eens.
BS vraagt onze mening, wij geven die, en vervolgens spreekt deze beste meneer mij tegen omdat Google wat anders zegt.
Ik zou zeggen, succes met het zwanger worden. Hopelijk geven jullie het de tijd. 
Bs1987 - schreef op 08-06 om 20:26
Ik moet bekennen dat ik het erg man onvriendelijk  vindt hier, terwijl ik alleen masr orobeer mee te leven en alles mee te beleven maargoed.


Nog paar dagen 12 juni de NOD.
Misselijk met vlagen
Pijnlijke tepels
Snel uitgeput.
Vaak moe
Ijzersmaak
Lijn - schreef op 08-06 om 23:54
Ik denk dat de reacties van anderen niet zo zijn omdat je een man bent, maar omdat je manier van schrijven denk ik anders overkomt dan dat je het bedoelt.
Fijn dat je betrokken bent bij je vriendin. Dat zal ze vast heel fijn vinden. Nog een paar dagen en dan weten jullie meer. Succes!! 
skybles - schreef op 09-06 om 15:01
Eerlijk, in reageer vooral omdat ik zo benieuwd ben hoe die afloopt!!

Maar Bs, ik lees geen man-onvriendelijke dingen en er wordt zeker geen rare taal uitgesproken naar jou.

Hopelijk is het in 1 keer raak bij jullie, wat zou dat fantastisch zijn. Ik heb 1 keer 8 dagen voor nod al zulke duidelijke kwalen gehad en ik testte toen ook al positief. Het kan allemaal. 
Maar hoe meer je er op gaat letten hoe meer je ook voelt en je bewust bent van de gekke dingen die je lijf doet, ongeacht of je wel of niet zwanger blijkt te zijn.

Ik hoop voor jullie dat het raak is. Ik weet dat hier ergens ook een zi topic is. Die is erg rustig maar wellicht krijg je daar ook nog tips.

Maar voor nu is het afwachten. Uiteindelijk geeft een test de doorslag. Wanneer mogen jullie testen?
Bs1987 - schreef op 09-06 om 16:22
" Eerlijk, in reageer vooral omdat ik zo benieuwd ben hoe die afloopt!!

Maar Bs, ik lees geen man-onvriendelijke dingen en er wordt zeker geen rare taal uitgesproken naar jou.

Hopelijk is het in 1 keer raak bij jullie, wat zou dat fantastisch zijn. Ik heb 1 keer 8 dagen voor nod al zulke duidelijke kwalen gehad en ik testte toen ook al positief. Het kan allemaal. 
Maar hoe meer je er op gaat letten hoe meer je ook voelt en je bewust bent van de gekke dingen die je lijf doet, ongeacht of je wel of niet zwanger blijkt te zijn.

Ik hoop voor jullie dat het raak is. Ik weet dat hier ergens ook een zi topic is. Die is erg rustig maar wellicht krijg je daar ook nog tips.

Maar voor nu is het afwachten. Uiteindelijk geeft een test de doorslag. Wanneer mogen jullie testen?

Nou dat mannen tere zieltjes hebben etc vindt.ik toch erg denigrerend. 


12 juni mogen we testen "
skybles

Zi topic in gereageerd en doorgelezen.
Ik.probeer zo min mogelijk nasr.symptomen te vragen om.niks op te wekken bij mijn verloofde . Maar dat er lichamelijke  veranderingen zijn dat die ik wel aan haar en merk.ik ook aan haar. 
Anoniem (Gast) - schreef op 09-06 om 15:20
Man onvriendelijk? Haha hebben mannen zulke tere zieltjes als de vrouw de met ze mee praat? 

Is dit je eerste ervaring op een forum? Je treft het juist hier met hele lieve en milde reactie s. Op het Viva forum was je "afgemaakt". Hier heerst bij sommige wel een beetje te veel het moeder Theresa gehalte. 

Wat is het verschil tussen snel uitgeput en moe zijn? 

Als jullie er van overtuigd zijn dat jullie zwanger zijn zou, en daar deze kwaaltjes vandaan komen zou je al prima een test van de action of de 2 voor 5 van de Kruitvat. Die testen met veel minder hcg positief dan cb testen. 

Ben wel even benieuwd of jij nog steeds van mening bent dat jullie er niet veel mee bezig zijn? 
Anoniem (Gast) - schreef op 09-06 om 15:47
Als ik wat hoop kan geven. Ik voelde ook al snel na mn eisprong steekjes. 5 dagen na vermoedelijke eisprong denk ik innesteling gehad. En 3dagen voor menstruatie positief getest. Ben ondertussen 9w zwanger. 
Ik merkte het ook aan mn moodswings ik kon niet veel verdragen rond me. 
Bs1987 - schreef op 09-06 om 16:16
We willen pas de 12de testen

Dan is haar NOD. Volgens de calculatoren

En nee ik heb geen tere ziel maar ik denk dat ik in mn leven meer heb meegemaakt  dan 75% hier dus .



En mijn mening hou ik voor mezelf
Lijn - schreef op 09-06 om 21:52
" We willen pas de 12de testen

Dan is haar NOD. Volgens de calculatoren

En nee ik heb geen tere ziel maar ik denk dat ik in mn leven meer heb meegemaakt  dan 75% hier dus .



En mijn mening hou ik voor mezelf "
Bs1987

Precies zo’n reactie is waarom veel mensen reageren zoals ze nu doen. Wie ben jij om te zeggen dat je meer hebt meegemaakt dan 75% van de mensen hier? 
Dit soort opmerkingen kun je gewoon niet maken. Je kent ons niet eens. Ik zie hieronder wat je hebt meegemaakt. Heel vervelend, maar vergis je niet. Er zijn er zat die soortgelijke verhalen hebben of erger. Ieder huisje heeft zijn kruisje. 
Het heeft ook totaal geen zin dit soort verhalen “erbij” te halen. Het gaat hier om zwanger worden etc, niet om wie het ergste verhaal weet te vertellen. 
stff48 - schreef op 09-06 om 16:27
Dan begint het af te korten om te testen  
Maar denk dat je wel beetje mis bent over het feit dat je meer zou meegemaakt hebben dan 75 % van de mensen die ondertussen gereageerd hebben want de meeste onder ons hebben al enorm veel zwarte sneeuw gezien spijtig genoeg  hier is niemand die slecht oordeelt over een ander  
Anoniem (Gast) - schreef op 09-06 om 17:32
Dat zijn nogal uitspraken. 75% meer mee gemaakt dan de meesten hier. 

Ik denk inderdaad ook dat de meeste hier meer hebben mee gemaakt op wat voor manier dan ook, dan het dag licht kan verdragen. 

Waarom voel jij je dan zo aangevallen? Jij vraagt om ervaringen die krijg je. Je krijgt de uitleg. Maar passen niet helemaal in jou beeld? 

Heeft jou verloofde geen regelmatige cyclus? Omdat jullie met een calculator werken. 
Bs1987 - schreef op 09-06 om 17:55
Nee de meeste reacties zijn waarheden volgens diegeen en als he op andere forums iets tegenstrijdig leest is t niet waar want diegeen heeft er nooit last van gehad of meegemaakt dus zal t wel niet kloppen. Voor mn werk moet ik vaak di gen uitzoeken en onderzoeken dus ik bven van t infomatue putten uit meerdere bronnen en zo een vergelijking / afweging maken.
Bs1987 - schreef op 09-06 om 17:52
Mishandeling door ex. Die met schulden achterliet, weggehouden van familie. Depressie zelfmoordt.........
Bs1987 - schreef op 09-06 om 17:53
Meestal tussen 30 en 32 dagen
Bs1987 - schreef op 09-06 om 17:56
Maargoed t gaat over m8jn verloofde en niet over mij
stff48 - schreef op 09-06 om 18:00
Allemaal heel erg , ik heb ook geen goede ervaringen door men ex vriend maar dat is verleden tijd . Mag geen issue blijven nu natuurlijk .. want denk dat jullie toch ook al lange tijd samen zijn ? 
je kan het enkel zelf beter maken heb ik geleerd .. ik ben daar veel sterker uitgekomen als persoon ...ieder huisje heeft zijn kruisje & dat is echt wel zo .. 
Zusss - schreef op 09-06 om 18:43
Sorry, maar mijn klomp breekt!

Ik zeg niks onvriendelijks tegen jou BS. Enkel en alleen dat je om advies/tips vraagt, ik je die geef en dat je dan keihard ertegenin gaat, want Google zegt iets anders. Ben ik daardoor man onvriendelijk? Als dat zo is, mag je me hierop wijzen door mijn tekst te kopiëren.

En dan (nog erger): je legt op een weegschaal wat erger is: wat jij en/of je vriendin hebben meegemaakt, of wat anderen hier meegemaakt hebben! Sorry, maar ik vind dat echt niet normaal. Jij weet echt helemaal niks over mij en over wat heel veel vrouwen hier meegemaakt hebben. Hou daar dus alsjeblieft je mond over. 

Afijn, ik wens je heel veel succes met zwanger worden. Ik distantieer mij van deze hele discussie vanaf nu 
Bs1987 - schreef op 09-06 om 19:06
Io ga hierover ophouden.

Weet niet wat regelmatig.is er.zitten ook van 29 bij . Dusja
Anoniem (Gast) - schreef op 09-06 om 18:45
Allemaal heel rot maar echt bij sommige hier heel herkenbaar en voor anderen valt dat nog mee. Iedereen kan natuurlijk zijn eigen leed aan. 

Ik denk dat dingen verkeerd geïnterpreteerd worden. Zoals jij het beschrijft lees ik het niet. Er werd telkens bij gezegd dat alles kan. Maar de kans veel aannemelijker is dat het niet zo is. De ervaring van de dames hier zegt mij meer dan Google. 

Dan zou ik 32 dagen aanhouden. Netjes regelmatig dus. 
Anoniem (Gast) - schreef op 09-06 om 19:59
Raar verhaal allemaal. 
Anoniem (Gast) - schreef op 09-06 om 20:17
Vrouw onvriendelijk. 

Ik zit momenteel in een zwaar therapie traject. Jou reacties laten duidelijk zien dat er bij jou nog heel erg veel pijn zit. Ga er mee aan de slag. Het leven is zoveel leuker zonder. Vooral als je ook nog een kindje op de wereld gaat zetten. 
Muurbloempje (Gast) - schreef op 09-06 om 22:17
Moet zeggen jullie zijn ind hard voor hem wees blij dat er een man zich eens verdiept erin en meeleeft. Lees genoeg verhalen dat sommige boos zijn dat hun man niet meelevend is . Of geen 2de willen. Als ik dit zo lees vraag ik me af of dit wel een geschikte plek is voor zwangere vrouwen. Zn antwoorden zijn niet altijd correct maar dan leegt die zn hart en krijg je reacties als vaag verhaal. Sorry just my 2 cents
Anoniem (Gast) - schreef op 10-06 om 15:23
Inmiddels is de zweer hier wel veranderd ja. Op pagina 1 nog niet. 
Anoniem (Gast) - schreef op 12-06 om 07:49
En? Haar nod is vandaag toch?
Puck - schreef op 12-06 om 08:07
Volgens mij is dit allemaal niet serieus toch?
Mila (Gast) - schreef op 12-06 om 08:10
Vrees van wel Puck... volgens mij heet zijn vriendin hier iets van Firefly oid. Wel handig toch een vriend/man die al je kwaaltjes voor je bijhoudt en bij andere vrouwen controleert of zij dat ook hebben?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Aan het begin van ons avontuur ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan