Symptomen - Zwanger worden forum

suus02 - schreef op 24-11 om 17:43
Hallo! 
14 nov was mijn ei ongeveer
20/21 best heftige pijn gehad in mijn onderbuik ( rechts ) en onderrug ( rechts ) nu trouwens nog steeds zeurderige pijn in de onderbuik. 
Ook ben ik ontzettend moe en al 3 dagen achter elkaar een middag dutje gedaan. Sinds vandaag zijn ook mijn borsten een klein beetje gevoeliger en af en toe wat steekjes en ( klinkt heel raar ) kietel achtig gevoel in de tepel. Sinds vandaag ook met vlagen misselijk en 1 x last gehad van maagzuur. 
 Nod is 30 nov. 
Zou dit alles te maken kunnen hebben met een innesteling ? Of de menstruatie symptomen 
47 antwoorden en 842881x bekeken
Mamavan2meiden - schreef op 25-11 om 07:08
5 weken
Hoi suus02, 
Dat zou zomaar kunnwn gezien je symptomen. 
Word spannend! Over 5 dagen weet je of het echt zo is. Laat je het even weten?
suus02 - schreef op 25-11 om 07:56
Bedankt voor je reactie!
Ben zo bang dat Mn lichaam mij voor de gek houd.. 
maar goed we zien het over een paar dagen, ik laat het weten 
Mamavan2meiden - schreef op 25-11 om 08:05
5 weken
Ik zal voor je duimen!
Shanna (Gast) - schreef op 25-11 om 08:24
Suus, spannend! Klinkt wel goed. Vermoeidheid had ik ook heel veel (en nog wel). Mijn borsten waren een goed signaal (achteraf ) en afscheiding. Maar dat weet ik nu achteraf pas.
suus02 - schreef op 25-11 om 09:03
Aan de Borsten is niet echt continue pijn maar af en toe was steekjes en dat rare gevoel af en toe 
Hoe was dat bij jullie ? 
Kyara (Gast) - schreef op 25-11 om 09:06
Oh Suus02 zo herkenbaar! Ik zit ongeveer hetzelfde in mijn cyclus. Ik ben alleen onregelmatig ongesteld, maar afgegaan op symptomen denk ik 13 nov mijn eisprong gehad te hebben en ik had 20/21/22e lichte kramp in mijn onderbuik. Geen idee wanneer mijn NOD dus zou zijn. Test vanmorgen nog negatief. Maar sinds paar dagen onwijs gevoelige borsten (bijna een cupmaat groter) en bij vlagen misselijk en minder zin in koffie (normaal drink ik gerust 4 tot 5 koppen per dag).. Maar misschien is het allemaal PMS of hou ik mijzelf gewoon voor de gek 
Ik zal voor je duimen! Is het je eerste?
suus02 - schreef op 25-11 om 09:13
Ja ik had ook hetzelfde, die krampen 20/21 maar bij mij waren de krampen best wel heftig. Had zelfs de spoedeisende hulp gebeld maar omdat ik geen koorts had vonden ze het niet nodig dat ik langs kwam.. maar goed. 
Jou symptomen klinken hoopvol! Laten we duimen! 
We lopen ongeveer gelijk op ik heb ook een onrelmatige cyclus haha 
Ja het is mijn eerste, En bij jou? 
Kyara - schreef op 25-11 om 09:16
Jeetje heftig! Nu beter met de pijn gelukkig? Bij mij voelde het beetje als lichte menstruatiekrampen met soms een scherpere steek.. 
Laten we inderdaad duimen! Ja voor mij ook de eerste.. Maar er is dus geen pijl te trekken op mijn cyclus dus dat maakt het allemaal wel lastig. Ik hoop dat het op 'de natuurlijke manier' lukt, we gaan het zien  Ik zal je op de hoogte houden!
suus02 - schreef op 25-11 om 09:34
Gelukkig gaat het nu veel beter, was echt alleen vrijdag zaterdag, zondag zakte het al fiks af en nu alleen nog een beetje zeurderig gevoel en plopjes. 
Zoooo spannend dit allemaal en dat wachten pfff ben echt super zenuwachtig, en jij? Het liefst ga ik al testen hihi 
suus02 - schreef op 25-11 om 10:36
Ik kon mij niet meer inhouden dus Zojuist getest met 2v5 van Kruidvat.. negatief.. 
Kyara (Gast) - schreef op 25-11 om 11:09
Ja ik ben ook zenuwachtig!! Ik heb veel te veel tests in huis liggen dus ik kan de verleiding ook niet erg weerstaan... Vervelend van je negatieve test, maar het is ook nog vroeg  Hopelijk hebben we over een paar dagen beter nieuws!
suus02 - schreef op 25-11 om 11:33
Ja inderdaad, hoe weersta je die drang haha, echt knap van je ! Zeker als je zoveel testen hebt liggen. 
Kyara - schreef op 25-11 om 12:16
Nou ik kan het dus niet helemaal weerstaan want had vanmorgen wel getest haha! Maar rationeel gezien weet ik dat het misschien ook te vroeg is.. Die mannen hebben het toch wel wat makkelijker dan wij wat dat betreft 
suus02 - schreef op 25-11 om 13:10
Nou echt hoor haha 
Was het positief of negatief ? 
Kyara - schreef op 25-11 om 14:03
Negatief ook helaas!
suus02 - schreef op 25-11 om 14:29
Laten we duimen voor een positieve test over een paar daagjes 
Mamavan2meiden - schreef op 25-11 om 15:58
5 weken
Hoi dames, ik weet van suus dat ze 5 dagen voor nod zit. Dan is het echt nog te vroeg om met een normale test te testen je zou eventueel  een early test kunnen doen, maar je gaf al aan een late ei sprong en dus een late innesteling te hebben gehad. Ik zou  wachten Tot 3 a 2 dagen voor je verwachte menstruatie en san echt met je eerste ochtend urine. Er zijn ook vrouwen die pas na hun nod datum positief testen. Good luck lady's
Kyara - schreef op 26-11 om 08:09
Vanmorgen toch weer getest; negatief. Als ik inderdaad m’n eisprong gevoeld zou hebben, en ik heb een normale LF, dan zou morgen mijn NOD zijn.. Nog geen tekenen van aankomende menstruatie (ik heb meestal dagen ervoor wel al wat krampen), en mijn borsten blijven maar groeien  Nog even afwachten dus.. gezien ik nog niet positief test zie ik het wel een beetje somber in. Het is ook gewoon zo lastig omdat ik überhaupt niet weet of ik écht een eisprong heb gehad (m’n vorige menstruatie was 3 maanden geleden ofzo, zó onregelmatig). Dus we gaan het allemaal zien. Hoe weet jij dat je je eisprong hebt gehad suus? Heb je ovulatie testen gebruikt? 
Mamavan2meiden - schreef op 26-11 om 08:24
5 weken
Hoi kyara,

Het kan goed zijn dat je nog niet positief test heb als je zwanger zou zijn. Je innesteling zou dan 20 november begonnen zijn. Tel daar ongeveer 9 dagen bij op en dan zou je menstruatie mpeten beginnen/ of uitblijven uiteraard.
Als je gaat testen raad ik je de kruidvat 2 voor 5 euro aan. 
Daar heb ik ook vroeg mee getest en die gaf 4 dagen van te voren al een licht streepje aan. Helaas is het wel bij mij mis gegaan met ongeveer 4.5 weken.
Kyara - schreef op 26-11 om 08:36
Bedankt voor het meedenken  Ik heb nu tests van Sensitest, die meet vanaf 10 u/l en zijn ook heel goedkoop. Geen idee of ze goed betrouwbaar zijn.. Ik hoor inderdaad ook veel positieve verhalen van die van de Kruidvat. Ik denk dat ik voor nu vooral even mínder moet gaan testen, anders maak ik mijzelf straks nog gek  Hopelijk kan ik de verleiding weerstaan met die testen in huis haha!
Mamavan2meiden - schreef op 26-11 om 08:39
5 weken
Ik zal voor je gaan duimen laat je het wel weten of het wel of niet raak is?
Kyara - schreef op 26-11 om 08:41
Ja zal ik doen!  Dankjewel!
Linda (Gast) - schreef op 26-11 om 08:53
Kyara spannend zeg, ik heb ook de testen van Kruidvat 2v5 gebruikt en testte ook 3 a 4 dagen voor NOD positief. Ik ben niet bekend met de testen die jij nu gebruikt.
suus02 - schreef op 29-11 om 07:38
Hoi lieverds, hoe gaat het? Hier nog geen menstruatie 
Kyara - schreef op 29-11 om 10:23
Goedemorgen! Ik zou nu ongeveer 14/15 dagen na mijn vermoedde ovulatie zitten. Gisteren een negatieve test in handen gehad. Net op het toilet een heel klein beetje roze aan het papiertje. Ik vermoed dat de menstruatie er aan komt (zou wel laat zijn voor implantatie). Daar ben ik op zich al blij mee; dan gebeurt er in ieder geval iéts en heb ik de symptomen goed aangevoeld. Jouw NOD is morgen toch Suus? Spannend hoor! Ga je morgen testen?  Ik duim voor je!!
Mamavan2meiden - schreef op 30-11 om 08:06
5 weken
Ooh dat is jammer Kyara. Hoop dat je volgende maand dan een vruchtbare maand hebt. En hoe is het met Suus02?
suus02 - schreef op 30-11 om 15:24
Nog geen menstruatie te bekennen, wel de krampen dus denk dat het niet raak is.. 
Kyara - schreef op 30-11 om 18:17
@mamavan2meiden aan de ene kant jammer inderdaad, maar aan de andere kant ben ik ook opgelucht dat ik de eisprong goed heb aangevoeld. Met een cyclus van soms 100 dagen biedt dat in ieder geval hoop!
@suus jammer  nog even afwachten of de menstruatie komt dan? Of eventueel over paar dagen goed testen? 
Ik zal duimen! Hopelijk is het voor ons snel raak!
suus02 - schreef op 30-11 om 23:03
Inderdaad kyara je weet nu wel dat er iets in je lichaam gebeurd, misschien is het wonder boven wonder wel de innesteling maar dan gewoon een late, of heeft de bloeding doorgezet? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Symptomen ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan