Groepje nieuwkomers deel 6 - Zwanger worden forum

anita (Gast) - schreef op 27-03 om 20:50
Ga proberen te wachten.. moet zeggen zit nu op de bank maar de menstruatie achtige krampen blijven aanwezig...... weet niet wat ik hiervan moet denken
598 antwoorden en 758830x bekeken
Sunflower - schreef op 27-03 om 21:53
11 weken
@wondertje jaa klopt, was ook niet makkelijk inderdaad. Al biedt het in zo'n tijd ook wel houvast dat je weet dat het door de omstandigheden gewoon niet het juiste moment is voor een baby en dat maakt het dan wel makkelijker om het los te laten. Het lijkt me toch  moeilijker als je er klaar voor bent en het graag wil, maar dat het dan niet lukt. En dan maand in maand uit. En al die onzekerheid. Ik weet niet hoe je dat volhoudt.  Hopelijk is het je snel gegeven. Fijn trouwens te horen dat 33 nog niet zo oud is.
Mandy - schreef op 28-03 om 08:24
Hoi meiden.. 

Hier ook al 2 dagen mega krampen, maar de ongi zet niet door. Zou zo fijn zijn als.ik gewoon achter me cyclus aan kan gaan nu . 
Sunflower : hier ook idd door ziekte niet eerder kunnen beginnen aan 2e. Terwijl ik ook na 1 jaar weer voor een 2e wilde gaan proberen. Dus snap je helemaal ... het wachten is dus al 4 jaar. Maar nu ik van de pil Af ben en echt kan beginnen,  geef ik het gewoon de tijd.. we zijn inmiddels bezig spannenddddd.... allemaal een fijne zondag. 
Oja mom of M zijn je regels al  doorgebroken? 
Mom-of-M - schreef op 28-03 om 13:28
@mandy: hopelijk zet het snel door. Hier nog geen druppel bloed te bespeuren. maar durf nog niet echt opnieuw testen omdat ik voor nod 3 negatieve testen heb gehad
J - schreef op 28-03 om 17:00
Hallo, Ik ben sinds vandaag nieuw hier. Ik ben 27 jaar en nu een jaar bezig om proberen zwanger te worden van 1e kindje. Op 30 november 2019 laatste  keer prikpil laten zetten.. Sinds september 2020 terug maandelijks ongesteld.. Wel onregelmatig dus lastig om vruchtbare dagen te vinden en te weten wanneer ik men ongesteldheid mag verwachten.. Ik heb me hier ingeschreven omdat ik toch behoefte begin te krijgen om met lotgenoten te kunnen praten, ik vind het hele proces 'zwanger worden' eerlijk gezegd frustrerend.
Wondertje3 - schreef op 28-03 om 17:43
@J welkomwar zijn je gegevens voor op het lijstje?
J - schreef op 28-03 om 19:05
J- 27 jaar - 1e kindje - ronde 6
Wondertje3 - schreef op 28-03 om 19:19
@J wanneer is je nod?
J - schreef op 28-03 om 19:28
@wondertje 3 
Geen idee, mijn cyclussen zitten tussen 26 en 36 dagen tot nu toe..
sophietjeA - schreef op 28-03 om 19:51
Eindelijk duiveltjes gekregen! Cyclus van 36 dagen. Ik zit nu toch meer en meer tussen 30-40 dagen. Heeft iemand toevallig ervaring met teunisbloem slikken? Dit zou je hormonen eventueel terug meer in balans brengen. Iemand hier al van gehoord? 
Wondertje3 - schreef op 28-03 om 20:33
@sophietjeA balen zegwanneer is nu je volgende nod?
peetje42 - schreef op 28-03 om 20:52
@sophietje balen dat je cyclus zo lang en onregelmatig is.. ik heb geen ervaring met Teunis bloem..
@j welkom!
@momofm nog niet getest vandaag? Gisteren was je nod toch?
sophietjeA - schreef op 28-03 om 21:00
Ja het maakt me zo onzeker  weet dus ook niet echt wanneer men volgende NOD is maar ik ga gewoon uit van men app die geeft 29/4 aan. Veel succes iedereen 
Wondertje3 - schreef op 28-03 om 21:01
@sophietjeA heb je nog 1x je gegevens voor op het lijstje?
Mom-of-M - schreef op 28-03 om 21:06
@peetje42 jep gisteren nod. Ik denk dat ik morgen nog eens test. heb nog een cb snelle test liggen. 
peetje42 - schreef op 28-03 om 21:08
@momofm is ga duimen voor je! Heb je altijd regelmatige cyclus?
J - schreef op 28-03 om 21:10
Ik had ook een topic geopend over 'geen positieve ovulatietest' maar ik kan het net zo goed hier ook vragen denk ik. Heeft hier ook iemand ervaring met steeds negatieve ovulatietesten? Op 1 test na (denk ik) vorige maand van action heb ik in de afgelopen 6 rondes nog nooit een positieve ovulatietest gehad.. Ik heb er al verschillende geprobeerd, sensitest gevoelige, sensitest gewone, 2Bsure, action, clearblue deze maand..

Sunflower - schreef op 28-03 om 21:23
11 weken
@j, wat vervelend. Ik heb t wel gehad ja. Toen monnikspeper gaan slikken en maand daarop was het wel. Misschien dat het geholpen had. Heb je hierover al contact gehad met je huisarts? Als je langer dan een jaar bezig bent en geen positieve tests heb zou ik misschien eens informeren
Wondertje3 - schreef op 28-03 om 21:34
@J je kan al eerder dan na 1 jaar terecht omdat jij geen eisprong lijkt te hebben (volgens de testen dan). Dan hoef je natuurlijk geen jaar te wachten omdat je zonder eisprong natuurlijk geen kans op een zwangerschap hebtdus ik zou nu al een afspraak maken met de huisarts
sophietjeA - schreef op 28-03 om 21:38
Ik ben eigenlijk al twee jaar bezig ook. Maar heb verplicht na mijn tweede miskraam vorig jaar meer dan een halfjaar de pil moeten nemen. Dus ik ben opnieuw beginnen tellen. We zitten nu in ronde 7 voor eerste kindje voor mijn nod ga ik uit van 29/4 
Ik ben vorige maand een keer ‘gemonitord’ door de gyneacoloog. En toen is er zeker een eisprong geweest. Op een paar dagen tijd was er van niks te zien naar ineens een eitje gesprongen en ineens wel heel dik slijmvlies.  Heel vreemd, de gyneacoloog had het ook niet gedacht maar er was dus wel degelijk een eisprong. 

Die monikspeper hoe neem je dat of waar vind ik dat? Als ik volgende maand nog eens zo’n lange cyclus heb ga ik toch verder gaan met afspraken maken denk ik 
J - schreef op 28-03 om 21:41
@sunflower, ja hoor. Ik ben afgelopen 6 maanden al 3x bij m'n gynaecoloog geweest, zij doet telkens een echo dan en vult men dossier aan met m'n cyclussen zodat ze alles kan opvolgen.. Op de echo al 2x gezien dat er wel degelijk eisprong had plaats gevonden en laatste keer was er een follikel bijna groot genoeg zei ze.. Alles ziet er heel goed uit zegt ze altijd maar toch blijf ik onzeker en gefrustreerd door m'n schommelende cyclussen en negatieve ovu testen..
J - schreef op 28-03 om 21:47
@sunflower, proficiat trouwens met je zwangerschap! 
Het heeft lang geduurd voor m'n cyclus weer op gang was ( heb jaren prikpil gebruikt). Laatste prikpil november 2019 en sinds september 2020 eindelijk maandelijks ongesteld. Dus 'nog Maar' in ronde 6 maar alles bijeen geteld duurt het wel lang, pfff
Wondertje3 - schreef op 28-03 om 21:55
@J ik heb 1x de prikpil gehad en het duurde toen 9 maanden voordat mijn cyclus weer hersteld was dus dan vind ik het bij jou nog meevallenzijn de ovulatie testen die je gebruikt dan niet gevoelig genoeg omdat er uit echo’s bij de gynaecoloog blijkt dat je wel degelijk een eisprong hebt gehad?
J - schreef op 28-03 om 22:03
Ja idd, ik heb al horrorverhalen gehoord en gelezen van dames waarbij het tot 2 jaar duurde voor ze terug 1e x ongesteld waren.. Ik weet niet waarom ik geen positieve ovu testen heb.. Ik heb er nochtans eens extra gevoelig gehad van Sensitest waren ze denk ik en ook nooit positief gehad.. Stop ik te vroeg met testen of al te laat begonnen, ik weet het niet. Deze cyclus nochtans op dag 6 begonnen en vandaag dag 26 en nog steeds geen positieve test, clearblue gebruikt deze maand, eerst de paarse met dubbele indicator, op dag 9 knipperende smiley ( hoge vruchtbaarheid zogezegd) blijven gebruiken ( bleef knipperende smiley) tot deze op waren en dan overgeschakeld op de roze van clearblue maar altijd leeg rondje tot nu toe.. 
anita (Gast) - schreef op 29-03 om 04:12
Heb net een test gedaan, kon het niet laten. Heb extra gevoelige testen en zit nu 2 dagen voor NOD.
peetje42 - schreef op 29-03 om 07:30
@anita en?
Hier is de ongi doorgebroken vannacht. Dus ik schuif weer door. 
Wondertje3 - schreef op 29-03 om 08:02
@peetje42 balen zegwanneer is nu je volgende nod?
@anita @mom-of-m hebben jullie al een testje durven doen?
peetje42 - schreef op 29-03 om 08:37
@wondertje3 24 april denk ik.

peetje42 - schreef op 29-03 om 09:01
Eigenlijk weet ik nog niet zeker of wij nog actief bezig gaan de komende tijd hoor.. wij hebben al 2 oudere kids en een kleintje erbij was eerst lang een wens. Dat toen toch van ons afgezet en nu sinds een jaar toch wel voor een derde.. als het zo mag zijn, zo niet dan niet. We zijn al blij met wat we hebben ook. 
En nu het aantal maanden duurt en ik toch wel heel veel ermee bezig ben merk ik dat is soms ook wel ga twijfelen... ik zou heel graag nog een kleintje willen. Maar aan de andere kant is alles nu ook zoveel makkelijker met oude kinderen... geen oppas meer nodig, kunnen alleen thuis blijven. Onze banen beginnen beide vroeg, nu zijn de kids dan alleen thuis tot ze naar school moeten. 
Nu merk ik dat is steeds meer de voor en nadelen aan het afwegen ben.... vind het echt heel lastig..... vooral als de ongi doorkomt ga ik weer twijfelen. Als dan m’n ei eraan komt wil ik t ineens wel weer heel graag. Haha. 
Dus ik ga er nog maar eens goed over nadenken...... 
anita (Gast) - schreef op 29-03 om 11:41
Ik heb geprobeerd vannacht een foto mee te sturen, maar kreeg een foutmelding. Dus nog geprobeerd om even wat slaap te pakken voordat de wekker ging vanmorgen. 
Ik dacht een hele lichte streep te zien.... maar misschien ook wel teveel getuurd. Durf het ook haast niet te geloven dat het in de 1e ronde eventueel raak zou zijn, aangezien de vorige 1 jaar heeft geduurd. 
Zag net wel dat ik heel iets afscheiding had.. 
En vanmorgen met een random site mijn eventuele uitgerekende datum berekend uitgaande van mijn laatste menstruatie (gewoon even benieuwd wat het zou zijn als deze ronde raak is....) Uitgerekende datum is begin december, en er stond bij innesteling zaterdag 27 maart. Dat zou wel overeenkomen met mijn krampen die ik zaterdagavond heb gehad..
Wat kun je jezelf gek maken he? Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige ben..........  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groepje nieuwkomers deel 6' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan