Groepje nieuwkomers deel 6 - Zwanger worden forum

Annelies1992 - schreef op 18-04 om 13:10
Hoi hoi. Ik ben nieuw hier. Mijn naam is Annelies en ben 28 jaar.
Sinds 15 Maart 2020 ben ik gestopt met de pil.
Vanaf dat moment hebben me man en ik het erover
Dat we graag kinderen zouden willen. In het begin
Hadden we nog zoiets van 'het komt zelf wel.'
We hadden nog een bruiloft die kwam en waar onze
Volle focus op lag. Tot dat we in oktober
( 8e maand ) zaten. Het voelde voor mij niet goed
En misschien klinkt ik egoïstische,want er zijn
Stellen die er veeeeeeel langer over doen.
Mijn man heeft zich in november 2020 laten testen. En daar kwam uit dat zijn kwaliteit
Wel goed was, maar ze zaad niet goed zwemmen.
Mijn man heeft 13 jaar geblowd en dronk elke dag
Een biertje en rookt veel. Dus we hadden ons er
Wel klein beetje op voorbereid. Sinds 2 maanden
Heeft hij zijn eet patroon ook drastische veranderd. Drinkt alleen in t weekend. En rookt al veel minder dan normaal. Mijn 1e onderzoek was
In februari en daar konden ze zien dat ik een
Mooie eisprong heb. Nu een maand later heb ik de
Laatste onderzoek gehad. Ze hebben gekeken of ik
Verklevingen had en die heb ik gelukkig niet.
Wel had ik een vernauwing in één van me eileiders.
Met een vloeistof hebben ze dat weer open gepopt
En hebben ze t schoon gespoeld. Waardoor de zwangerschap kans weer hoger is.
Maar helaas vanmorgen ongesteld geworden. En me teleurstelling wordt steeds groter en groter.
Ik hoop dat t voor augustus gelukt is. Zo niet gaan we een behandel traject in. En het lukt me maar niet om het los te laten. Zijn er meer vrouwen die hier ervaring mee hebben waarmee ik ervaringen uit kan delen?
Iemand die heel graag mama wil worden.
1004 antwoorden en 14896593x bekeken
Leetje - schreef op 18-04 om 13:17
@Schuimpie ja daar heb je wel gelijk in. Ik ga wachten op mijn nod. Tot nu toe nog geen bloed gezien. En ja inderdaad over die symptomen dat is wel zo. Bij mij vorige 2 zwangerschappen toen had ik wel symptomen. 

@Eline89 ja snap je ik ben bang om toch op nod teleurgesteld te worden. Dat het weer vroeg is mis gegaan ofzo. Dat is ook echt mijn reden. 

@wondertje3 haha we gaan het zien nog 2 dagen haha

@ Lima wat erg zeg! Heel veel sterkte
J - schreef op 18-04 om 14:04
Hoi Annelies,
Ik weet zeker dat er heel veel vrouwen hier zich in jou plaats kunnen stellen. Ben zelf ook al een dik jaar bezig zonder resultaat.. Het is idd moeilijk en frustrerend.. Mijn vriend z'n zaad gaan we begin volgende maand laten testen en dan zien we wel naargelang het resultaat.. Maar ik begrijp je helemaal!!
Leetje - schreef op 18-04 om 14:35
@Annelies wij hebben ook bij onze vorige kindje geconstateerd dat de zaad van me man traag was. Zoals J zegt heel veel dames weten hoe het is. Het allerbelangrijkste is gezond eten en genoeg bewegen en ook extra vitamines inslikken. Zoals ijzer en selenium zijn super belangrijk zou het echt zeggen dat ie erbij moet drinken. Mijn man had de vorige keer hierdoor weer goede kwaliteit niet super maar wel beter dan wat het was. En daardoor zijn wij ook gelukkig zwanger geraakt. 
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 16:34
@Leetje ja ik slik sinds oktober foliumzuur. Ook omdat dit me werd aangeraden. Ik had in t begin echt heel onregelmatig menstruaties. En door de foliumzuur ( tenminste dat denk ik ) sindsdien heb ik heel regelmatig. In begin oom ovulatie testen gedaan en nog steeds eigenlijk. Normaal wordt ik t op een dinsdag  en de ene keer wordt ik t op zondag, maandag of zelfs nog een woensdag. Maar volgens de arts is dat gewoon een regelmatige cyclus. Me man en ik eten er gezond bij, geen gekke dingen. En hij drinkt nu ook alleen t weekend. 
Maar gelukkig om te lezen dat jullie ondanks ook alles toch zwanger zijn geworden. 
Dit geeft mij toch wel klein beetje hoop  Ik blij duimen dat t op een dag lukt. 
Wondertje3 - schreef op 18-04 om 14:55
@annelies welkom ik zet je op de lijst succes deze ronde mijn man heeft maar 4% goede zaadcellen maar toch al 2 wondertjes mogen krijgenwas er een medische reden om het zaad al na 8 maanden te laten onderzoeken super fijn dat het al zo snel kon
J - schreef op 18-04 om 16:13
@wondertje3  Zijn jullie bij beide zwangerschappen op natuurlijke wijze zwanger geraakt ondanks de lage percentage 'goede' zaadcellen van je man of hebben jullie een bepaald traject moeten volgen?
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 16:29
@J ik ben blij dat dit soort forums bestaan. mijn man kan zich goed afzonderen en erbij neerleggen en ik totaal niet. Zal ook wel man eigen zijn. Ik hoop dat het voor jou ook gaat lukken  ik lees gewoon mee hier en hoop dat het me meer steun bied. 
J - schreef op 18-04 om 16:34
@Annelies  Ja mijn vriend ligt er ook niet zo wakker van als ik.. Hij zegt altijd als ik weer teleurgesteld ben 'dat gaat wel lukken'.. Hij zit er al goed ook niks mee in om de onderzoeken te ondergaan, allemaal goed voor hem, zegt hij 
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 16:38
@wondertje3 nee was geen medische reden. Maar omdat mijn man 13 jaar non stop geblowd heeft ( zelfs periodes gehad dat hij t ook ging roken als sigaretten ) vond de arts het wel een mooie reden om zijn zaad te laten onderzoeken. Dus daar was ik wel heel blij mee. 

Maar wel goed om te lezen dat ondanks die 4% dat je toch twee mooie kindjes hebt. Dat geeft me moed. mijn man en ik hebben 34% kans op zwangerschap. Dus de kans is er gelukkig wel. 
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 16:40
@J haha. Dan ben ik gelukkig niet de enige met zo'n makkelijk man. Mijn man heeft het ook echt puur voor mij gedaan, omdat t qua gevoel gewoon niet goed zat. 
J - schreef op 18-04 om 17:01
@Annelies  Een lieve, begripvolle partner hebben is veel waard, zeker als het niet zo vlot gaat.. Als ik (nog) geen kinderen had gewild had dat ook goed geweest voor hem.. Al was hij wel snel met toe te geven dat hij een lichte voorkeur heeft voor een meisje en meisjesnaam had hij ook al in gedachten. Grappig toch, die mannen 
Wondertje3 - schreef op 18-04 om 17:04
@J beiden zwangerschappen zijn spontaan gekomen
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 17:11
@J haha nou inderdaad. Ben er wel blij mee. Maar wat grappig mijn man was er een half jaar eerder aan toe aan kinderen dan ik. Mijn knop ging pas om vorige jaar maart. En mijn man heeft inderdaad ook een eerste jongens naam en een eerst meisjes naam. 
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 17:12
@wondertje3 mag ik vragen hoelang t duurde voordat je zwanger werd? Ondanks de lage percentage van je man. 
Wondertje3 - schreef op 18-04 om 17:23
@annelies bij mijn 1ste mijn dochter 32 maanden en bij mijn zoontje 14 maanden
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 17:26
@wondertje3 dus de hoop niet opgeven het is mogelijk. 
Wondertje3 - schreef op 18-04 om 17:35
@annelies als er een kans is hoe klein dan ook zou ik zeker de hoop niet opgeven wel kan een medisch traject ervoor zorgen dat je minder lang hoeft te wachten op een mooi wondertje
@J bij jou stond ronde 6 maar in je profiel beschrijving lees ik dat je ook al 1 jaar bezig bent sorryik hoop dat ook jou snel een mooie test in handen hebt
J - schreef op 18-04 om 17:49
@wondertje3 Ja pas sinds september vorig jaar regelmatig ongesteld (in de zin van 'maandelijks') maar al gestopt met prikpil sinds maart 2020 (laatste prik op 30 november '19 gehad) dus zit in ronde 7 nu ondertussen maar al wel een jaar bezig alles bij elkaar.. 
J - schreef op 18-04 om 17:54
@wondertje3 Ben je bewust blijven proberen op natuurlijke wijze want 32 maanden is toch wel lang hé.. Respect in ieder geval dat je bent blijven proberen
Annelies1992 - schreef op 18-04 om 18:03
@wondertje3, de arts laat de natuur nog 6 maanden zijn werk doen. Als t in augustus dan nog niet gelukt is gaan wij een behandel traject in. 
Maar ik hoop natuurlijk dat t binnen het half jaar al lukt natuurlijk. 
Wondertje3 - schreef op 18-04 om 18:54
@J maar je hebt die 1ste 6 maanden dus geen anti conceptie gebruikt dus je had in die maanden ook zwanger kunnen rakenik wilde na een jaar al het medische traject in maar ook toen was mijn man er op tegen hij heeft nooit het medische traject in willen gaan hij zei al die tijd het komt vanzelf welmaar ik denk dan altijd met hulp kan het zoveel sneller gaan
J - schreef op 18-04 om 19:07
@wondertje3  Nee heb geen anticonceptie gebruikt in die 1e 6 maanden. Ja ik begrijp wel van je man dat hij daar niet voor stond te springen om in medisch traject te stappen maar zoals jij zegt kan het mits een beetje medische hulp wel veel sneller gaan.. Ik ga gewoon medisch traject in naargelang wat de uitslagen van onderzoeken zouden zijn, met enige tegenzin uiteraard maar ik ga gewoon mee gaan in wat er voorgesteld zou worden.. Kvind het nogmaals echt moedig van je dat je bent blijven proberen! 
Wondertje3 - schreef op 18-04 om 20:46
@J lief van je. Ik heb niet echt veel keuze de wens wordt er niet kleiner doorIk vind het jammer dat mijn man weigert zeker bij de 1ste je wilt er toch alles voor doen om je droom in vervulling te laten gaan zou ik zeggen? Maar goed ieder zijn of haar eigen keuze zal ik dan maar zeggen
peetje42 - schreef op 19-04 om 07:59
@annelies welkom!
@lima wat onwijs naar Meis.. bloeding doorgezet?
@wondertje hoe is t met jou? 9dpo toch? En had je nou lf van 12?? 
Hier 10dpo.. nog 4 dagen geduld....
Wondertje3 - schreef op 19-04 om 08:05
@peetje42 ja 9dpo maar ik voel nog niks meestal voel ik vanalles dus zou het dan nu eindelijk raak zijn?
peetje42 - schreef op 19-04 om 08:24
@wondertje ik hoop het!
Ik ga ook niet meer van dingen voelen of juist niet uit.. het is elke maand tot nu toe anders geweest wat ik heb gevoeld of juist niet dus geen pijl op te trekken. Haha
Leetje - schreef op 19-04 om 12:51
Hoi dames, hier is ongesteldheid doorgekomen helaas.
Wondertje3 - schreef op 19-04 om 13:01
@leetje balen zegwanneer is je volgende nod dan pas ik het gelijk aan
peetje42 - schreef op 19-04 om 19:44
@leetje balen Meis...
Wanneer gaan de dames deze week testen? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groepje nieuwkomers deel 6' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan