Zitten die zwangerschapskwaaltjes tussen je oren?? - Zwanger worden forum

linda (Gast) - schreef op 20-10 om 19:26
Ooohhhh geweldig! Gefeliciteerd! Te gek! Geniet ervan..
77 antwoorden en 44173608x bekeken
Tamtam (Tamara) - schreef op 20-10 om 18:23
Heeeeey dames!

Ik zag het op een ander forum Katootjekip! Super! Echt heel blij voor je! 
Had je al bepaalde verschijnselen afgelopen dagen, of voelde je het gewoon? Heel erg gefeliciteerd! En geniet ervan! Groetjes
katootjekip - schreef op 20-10 om 21:56
Hi Tamtam,

Ja ik had al 10 dagen een heel  vreemd gevoel in mijn buik/baarmoeder een totaal onbekend fijn gevoel, soort van lichte menstruatiepijn, maar dan toch weer anders.
Ook had/heb ik als ik in bed ging/ga en te laat heb gegeten het zuur,
Maar voor de rest was het eigenlijk alleen maar een gevoel. Ik kan het dus ook niet goed uitleggen. Sinds gister zijn mijn borsten voller en gevoeliger en heb ik na het eten een enorme opgeblaze buik en laat veel winden

Genieten doen we zeker!!!

Dikke knuf
Dame - schreef op 21-10 om 00:42
Gefeliciteerd katootjekip!!
Jake - schreef op 21-10 om 07:50
Proficiat!!! Het is je van harte gegund!!

xxxx
Roosje - schreef op 21-10 om 08:31
Hee dames,

Sorry ik ben even afwezig geweest op het forum!

Maar katootjekip wat super!!!! Nu lekker gaan genieten hoe ver ben je? En wanneer heb je eerste echo?

Mijn man en ik hadden gemeenschap en de dag erna had ik het idee dat ik mn eisprong voelde. Heel erg stekend gevoel aan de rechterkant waar mn eileider zit. Als ik erop drukte deed het heel zeer. Diezelfde avond ook nog geklust dus ik ben erg benieuwd. Natuurlijk blijven we lekker bezig
Jake - schreef op 21-10 om 08:41
@ Roosje: Ik hoop dat  het gelukt is! Ik duim voor jou!
Roosje - schreef op 21-10 om 08:43
Dank je Jake! Ik hoop dat jij ook weer snel aan de slag kan. Hoe voel je je nu? Kan me voorstellen dat het allemaal heel onwerkelijk was...
Jake - schreef op 21-10 om 09:02
Ik heb al behoorlijk wat buikpijn gehad. Ik ben wel blij dat het bloeden er wat doorgekomen is. Ik hoop dat de HCG-waarde snel daalt, zodat mijn cyclus weer kan hervatten.
Het is inderdaad een zeer onwerkelijke situatie, ik trek me op aan het feit dat ik zwanger kan worden...nu het alleen nog bijhouden en het komt wel goed. Ook was het nog maar de allereerste poging, er zijn dames die al langer bezig zijn en meer pech hebben gehad, dat helpt me om het een beetje te kunnen plaatsen. Al heb ik wel al wat traantjes gelaten de voorbije week.
Roosje - schreef op 21-10 om 09:19
Ja dat snap ik goed. Nou wel goed dat je het zo kan relativeren maar huilen erom is ook goed want dan kan je het beter een plek geven. En wat je zegt, je weet nu inderdaad dat je zwanger kan worden, dat is ook een fijn gevoel!
Anoniem (Gast) - schreef op 30-11 om 20:36
Heel veel symptomen van zwangerschap lijken op menstruatie symptomen. Allemaal hormonen denk ik.. echt overgeven en toch negatief heb ik trouwens nog nooit gehoord..
Minimij (Gast) - schreef op 18-12 om 20:52
hallo dames, hier ronde 25.. En mijn ervaring is: je lichaam maakt zich elke maand klaar om zwanger te worden.. de hormonen gieren door je lichaam, je baarmoederslijmvlies is op zijn dikst en je bosten maken zich klaar.. 
Maar als dan niks innesteld dan nemen al deze klachten weer af.. je hormonen zakken, je baarmoederslijmvlies laat los en je word ongesteld.  Gezien we zooo graag dingen willen voelen voelen we dat ook. De tijd dat je niet bezig bent met zwanger worden let je ook niet op deze symptomen en gezien je dan ook niet let op je cyclus en geen idee hebt wanneer precies je ovulatie hebt. Dan denk je bij een pijntje of een misselijkheid van oh, misschien harde seks gehad of och.. zal wel van het vettige eten van gisteren zijn. We maken onszelf hardstikke gek en zoeken bij elk symptoom een reden(wat helemaal geen zin heeft). Vanaf januari start ons ziekenhuistraject dus tot die tijd proberen we nog te genieten. 
Succes dames en probeer het los te laten want mocht het zoals bij ons langer gaan duren dan kost je dat heel veel bloed zweet en tranen. De natuur beslist toch voor je. Het is niet zo dat als je er meer mee bezig bent dat je dan eerder zwanger bent. Het duurt eerder langer. 
Groetjes! En hoop dat het jullie snel lukt

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zitten die zwangerschapskwaaltjes tussen je oren??' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan