Kinderwens na verwijdering Mirena spiraal - Zwanger worden forum

Dirkje - schreef op 18-01 om 15:40
Hallo, ben benieuwd of iemand ervaring heeft met de verwijdering van de Mirena spiraal. En hoe lang het heeft geduurd voor je zwanger was of hoe lang je bezig bent om zwanger te raken.
48 antwoorden en 40805743x bekeken
Kimberley - schreef op 24-01 om 22:27
Ik ben nu bezig met mijn 5de ronde na het verwijderen van mijn spiraaltje.De eerste 2 maanden was ik erg onregelmatig ongesteld, nu kan ik het zo uitrekenen. 
Jammer genoeg nog niet zwanger. Hoe gaat het bij jou?
Dirkje - schreef op 26-01 om 08:01
Hoi, het gaat goed met me maar helaas nog niet zwanger. Bij mij is eind oktober vorig jaar m'n spiraal verwijdert. En dan wordt gezegd ' na verwijdering ben  je meteen vruchtbaar' en dan lees je op internet dat je lichaam tijd nodig heeft om te ontwennen. Wat ook logisch is! Maar we hopen zo op een 2e. En hoe gaat het met jou. Is het voor jou de 1e? Spannend en succes.
Lies - schreef op 26-01 om 08:07
Hey Dirkje,

Bij mij ging het vrij snel...Eind oktober is mijn spiraaltje verwijderd en had in november meteen een gewone menstruatie weer. Heb in december een vroege miskraam gehad en nu ben ik 6 weken zwanger. Het kan dus inderdaad echt snel gaan! Nu moet dit kindje uiteraard nog wel even vasthouden  Moet er wel bij zeggen dat ik vorige maand ovulatietesten hebt gebruikt hoor! Dat heeft echt wel geholpen denk ik
Lies - schreef op 27-01 om 07:42
Dank je wel  zit nu wel in een onzekere periode hoor, hoop dat ons wondertje bij ons mag blijven! Maar het is idd onze 1e! spannend allemaal  leuk dat jullie al een dochter hebben zeg

Afhankelijk van je cycluslengte begin je 9 dagen na de eerste dag van je laatste menstruatie met testen. Omdat de 1 na 10 dagen al een eisprong krijgt en de ander na 14 of 17....staat wel in de bijsluiter welke dag je moet beginnen (per cycluslengte). Dip je een staafje in je urine idd en dan verschijnt er wel of geen streepje...als de streep enorm paars is (gelijk aan de controlelijn) heb je een LHpiek...en na je LHpiek komt je eisprong binnen 12 tot 48 uur dus als je dan seks hebt heb je de meeste kans  wat een uitvinding he hihi

https://www.zwangerwereld.nl/zwanger-abc/ovulatietest
Lies - schreef op 28-01 om 07:44
Wat jammer dat je nog niet ongesteld bent geweest zeg. Bij de 1 duurt het idd wat langer dan bij de ander...op zich kan de dokter je daar iets voor geven toch? Heb ik hier ook wel eens gelezen nadat iemand een miskraam heeft gehad. Dat helpt je cyclus op gang. Weet niet of ovulatietesten zin hebben als je niet ongesteld wordt, want heb je dan wel een eisprong?

Mocht je ze willen kopen dan raad ik de website sensitest aan  De goedkoopste dipsticks had ik...vooral ook omdat ik er veel moest hebben want wist mijn cyclus ook niet dus ik dacht, dan test ik gewoon de hele maand elke dag haha.

heb er nu veel over trouwens...mocht ik zwanger blijven en jij hebt er nog behoefte aan dan mag je ze wel hebben! maar ik bewaar ze nog even omdat ik zelf ook nog beetje in onzekerheid zit
Dirkje - schreef op 29-01 om 14:27
Hoi dat een mens zo blij kan zijn met menstruatie!! Na verwijdering spiraal 3 maanden geleden nu vanochtend voor het eerst ongesteld, en goed ook( dat is lang geleden/ 5jaar) Dus wanneer kan ik dan het beste een ovulatietest doen? Ik heb echt met Biologie, menselijk lichaam niet op zitten letten zeg.. Groetjes
Lies - schreef op 29-01 om 15:48
Haha ik wist het ook allemaal niet hoor  ligt aan de cyclus lengte wanneer je moet beginnen maar die weer je nog niet. ZZou dan voor De zekerheid 9 dagen na je 1e menstruatiedag beginnen? Of 10? Dan kun je hem niet missen denk ik
Dirkje - schreef op 31-01 om 08:57
Lekker vaag weer zeg! Afgelopen donderdag dus flink ongesteld, maar niet continue. En afgelopen nacht helemaal niks, dus nog geen regelmaat helaas. Wel heb ik ovulatie testen in huis voor over 10 dagen dan ongeveer maar m'n vriend weet er niks van..
Petra - schreef op 01-02 om 12:27
verwijderd
Niet van belang



Reageer op dit bericht

Kimberley - schreef op 04-02 om 15:01
Hoi Dirkje,

Beetje late reactie maar zit niet zo vaak op t forum om mezelf niet helemaal gek te maken
Ik moest eigenlij 2 feb ongesteld worden.. Is nog niet gebeurt dus vandaag een test gedaan maar die was negatief..
Dus maar wachten op de ongesteldheid zodat we weer aan de slag kunnen. 

Voor mij is het mijn eerste kindje, voor mijn man al zijn 3de.. 
Er zit wel redelijk leeftijdsverschil tussen mij en mijn man, maar daar zit ik totaal niet mee!
Toch heb ik gelezen(ja mezelf gek gemaakt) dat het dan moeilijker kan zijn.. 

Succes deze periode! bij mij werken die ovulatie testen op de een of andere manier niet.. erg vaag!
Iemand die dit ook heeft gehad? ander merk ofzo?
Dirkje - schreef op 04-02 om 19:17
Hoi. Ik heb echt geen geduld en lees elke dag wel een keer mee op dit forum. Ik heb dus bij Kruidvat ovulatietesten gehaald, daar zei ik de 10e van deze maand te starten. Maar net dus een test gedaan en 1 streep van test geslaagd maar geen ander streepje helaas. Ik ben sinds afgelopen zondag niet meer ongesteld. Voor ons is het de 2e maar ook zó welkom.. Sterkte en succes
Kimberley - schreef op 06-02 om 07:37
Hoi,

Hellaas ik ben ongesteld geworden.. Op naar ronde 6
Dirkje - schreef op 06-02 om 23:49
Ahh nee! Inderdaad vol goede moed naar de volgende ronde. Toi Toi Toi.
Dirkje - schreef op 01-03 om 23:33
Hallo dames, hoe gaat het met jullie? Mijn vriend en ik gaan nu de 4e maand in. Nu sinds de afgelopen 2 maanden regelmatiger ongesteld. Net van m'n menstruatie af dus ik ga over zo'n 8 dagen maar ovulatie testen doen. Groetjes Dirkje
Kimberley - schreef op 12-03 om 18:49
Hey hey,

Sorry dat ik een tijdje niet geschreven heb..
Ik moest vorige week donderdag ongesteld worden, doe dan op die dag in de ochtend altijd een zwangerschapstest zodat ik weet of ik moet rekenen op een ongesteldheid.. en helaas die was negatief. 

Dinsdag was ik nog niet ongesteld, dus nog een keer getest en JA! positief.
Dus ik ben zwanger ik kan je vertellen dat ik 7 maanden na het verwijderen van mijn spiraaltje zwanger ben geworden.

Ik heb nu al flink last van ochtendmisselijkheid en ben best snel moe.. Ik hoop dat, dat snel weer over gaat.
Hoe gaat het met jou?

Groetjes Kimberley
brigitte - schreef op 12-03 om 19:31
Hoi Dames,ik heb mijn spiraal op 27 jan laten verwijderen na 8 jaar.wij willen gaan voor een 5 de kindje,ben wel al 39 jaar en hoop dat het ons nog lukt.ben bij de andere Kids vrij meteen zwanger geweest.
Maar heb tot nu nog steeds geen ongesteldheid gehad.ik hoop gauw op een regelmatige cyclus zodat je toch van iets kan uitgaan.veel succes aan de dames hoer!
brigitte - schreef op 12-03 om 19:33
Hier moest het zijn,wat een slechte typefout
Dirkje - schreef op 12-03 om 22:39
Kimberley, wat fijn voor je Gefeliciteerd!! En geniet er van. Bij mij deze maand 5 maanden geleden spiraal verwijdert en aan de ovu.testen want ik krijg m'n LH piek niet tevoorschijn helaas. Wel ongeveer om de dag aan het vrijen. Onze dochter is 5 en ik ben 34jr. Hoi Brigitte, welkom hier. Typefouten kunnen ook humor zijn als je er verder niets achter ziet. Heerlijk om met elkaar te kletsen.
brigitte - schreef op 13-03 om 10:34
Hey Dirkje,en heb jij dan ondertussen wel je menstruatie?want die blijft weg,had vorige maand wel duidelijke ovulatietesten.dus blijkbaar wel een eisprong.
Leuk idd om wat over en weer te kletsen
Kimberley - schreef op 14-03 om 20:02
Bedankt voor de felicitatie!

Ik had het zelfde probleem met die testen..
Ben er gewoon mee gestopt omdat de moed me in de schoenen zonk met de testen.

Wij zijn er de laatste 2 maanden niet zo mee bezig geweest en hebben het vooral gedaan wanneer we zin hadden en niet om de dag.. We hadden meer lol enzo en denk toch wel dat dit de doorslag heeft gegeven

Dus als ik je een tip mag geven, ben er niet te veel mee bezig.. doe het wanneer je zin hebt en heb vooral erg veel lol!

Mijn man heeft al 2 kids van 5 en 7 uit een eerder huwelijk, er zit redelijk wat leeftijdsverschil tussen ons en omdat we een doel hadden gesteld, ik zwanger voordat hij 36 werd, werd het er niet echt beter op als het aan de einde van de maand niet gelukt was.. 

Nu ben ik natuurlijk super blij dat het gelukt is en ik hoop dat, dat bij jou ook snel gebeurt!!
Dirkje - schreef op 15-03 om 15:16
Daar heb je helemaal gelijk in Kimberley, het komt zoals het komt. En we hebben al een prachtdochter van 5, maar ook voor haar zou het heerlijk zijn als ze een broertje of zusje zou mogen krijgen. En Brigitte, ik ben in februari voor het eerst ongesteld geworden dus ik denk met 2 weken weer ongesteld te worden als dat zo is dan is er regelmaat. Dus we blijven duimen en geduld houden!
DeeDee012 - schreef op 20-03 om 15:36
Wat leuk dit onderwerp.  Ik heb mijn spiraal in september verwijderd. Pas drie keer een cyclus gehad. De eerste van 73 dagen, de tweede van 52 dagen en de laatste 39 dagen. Dat was 6 maart. En nu afwachten en hopen dat ie wat stabieler wordt. Wij hebben al een kindje en ook daarvoor een mirena gehad. Toen was mijn cyclus direct regelmatig en de 4e ronde was het raak. 

Heel anders dan nu dus. Zou wel leuk zijn als het nu ook in ronde 4 raak is (dat zou nu zijn) al is de tijd dat ronde 4 eindelijk aanbrak een stuk langer.

Kimberly gefeliciteerd met je zwangerschap!!
Dirkje - schreef op 21-03 om 07:40
Hoi DeeDee, wat leuk dat je ook een dochter hebt! Ik ook, een prachtmeid van 5jr en in eind oktober vorig jaar is m'n spiraal verwijdert. In mijn omgeving lijkt iedereen in verwachting te raken of bevallen te zijn. Als ik volgende week ongesteld wordt dan heb ik 2e keer regelmatig cyclus van zo'n 30 dagen. Spannend dus. Welkom! En succes.
DeeDee012 - schreef op 21-03 om 09:34
Ja, erg hè!  Hier in de omgeving is ook iedereen zwanger. Mijn dochtertje is nu 2 jaar en 9 mnd. 

Nou inderdaad spannend weer allemaal. Als de wens er eenmaal is dan duurt het allemaal veel te lang heb ik door..

Ik hoop natuurlijk dat je niet ongesteld wordt volgende week
Dirkje - schreef op 22-03 om 23:05
Stoer meisje heb je zo te zien! Leuk om elkaar zo te volgen. Mijn vriend vond het maar niks dat ik verteld had over ovulatietesten. Hij is meer het type van 'we zien wel' en als het einde van dit jaar niet lukt we gewoon tevreden moeten zijn met wat we nu hebben. En op zich kan ik me daar ook wel in vinden maar volgende maand word ik 34jr en ik hoop nog op een klein wondertje in m'n buik. Groetjes Dirkje
DeeDee012 - schreef op 23-03 om 06:47
Ja, heel stoer en vooral heel eigenwijs.. bijna drie en precies weten wat ze wel en niet wil. En dat is bijna altijd anders dan Hoe mama het wil 

Oh, zo'n man heb ik hier ook. En wij staan er net zo in. Als het niet lukt, dan gaan we niet alles op alles zetten. Een paar onderzoeken als het na een jaar niet is gelukt, vinden we goed. We zijn al blij en gezegend met een gezond meisje. Een tweede zou het gewoon nog meer compleet maken dan het al is. 

Ik ga volgende ronde maar eens starten met ovulatietesten als het nog niet raak is. 

Jij mag deze week testen of niet? Spannend!!
Dirkje - schreef op 24-03 om 23:42
Mooi zoals je zegt, gezegend. Want net zoals bij jou is ons gezinnetje uit 3 ook compleet maar ik ben in m'n hoofd echt verder om voor gezinsuitbreiding te gaan. Ik zou as donderdag ongeveer weer ongesteld moeten worden en zo niet dan test ik het weekend. Je hoort me gauw! Groetjes Dirkje
DeeDee012 - schreef op 25-03 om 12:53
Oh spannend!! Houd me op de hoogte! Ik ga voor je duimen!!

Hier op dag 20.. nog 20 te gaan denk ik zo 
natacha (Gast) - schreef op 25-01 om 18:10
Hoi hoi heb 3 weken gelden spiraal laten verwijderen ik ga voor laatste 4 kindje na stoppen van mijn pil bij 3 kindje was ik maand later zwanger nu had ik 2 .5 jaar spiraal is nu bijna 3 weken eruit gehaald maar weet niet wat te verwachten of waneer ik ongesteld moet worden iemand info hier over 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens na verwijdering Mirena spiraal' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan