Kinderwens na verwijdering Mirena spiraal - Zwanger worden forum

Nikki (Gast) - schreef op 07-07 om 21:56
Beste, mijn spiraal is 6 juli 2017 verwijderd wij zouden graag voor ons 1ste kleintje gaan maar heb de dag van ervoor onveilig seks gehad en 7 juli 2017 heb ik eisprong gehad zou het kunnen dat het eitje bevrucht is of niet want zit met vermoeildheid, buikpijn, pijn in onderrug aardappelen smaken me niet ... 
Nu ja we hebben echt een kinderwens dus. 
En ben nog niet ongesteld mss wat snel om te concluderen . Hoor graag jullie mening 
48 antwoorden en 40942242x bekeken
AnnaEmile - schreef op 30-07 om 11:24
Hey dames,
fijn dit forum tegen te komen. Ik liet 12 juni m'n (ondertussen 2de) spiraaltje verwijderen, enkele dagen later licht bloedverlies gehad (waarschijnlijk nog door het verwijderen). Op 28 juni (zoals min of meer voorspeld door de gyn) m'n eerste menstruatie (4dagen), sindsdien wacht ik op de volgende (zitten ondertussen op dag 33). Best vervelend als je niet weet hoe je cyclus loopt.
Ik gebruik geen ovulatietesten, vind ik te veel gedoe en bij vorige zwangerschap werkte het langs geen meter. Wel doe ik de billingsmethode, was bij vorige zwangerschap heel correct.
We hebben al 2 schatten van kindjes, Anna (4,5j) en Emile (15maand) en willen dus heel graag voor een derde wondertje gaan.
Marloes (Gast) - schreef op 01-08 om 20:08
Hallo,
Ik ben Marloes, 29 juni heb ik mijn mirena na 4,5 jaar laten verwijderen. 
Mijn vriend en ik willen graag een kindje ons eerste.. 
Ik ben na het verwijderen 2 juli ongesteld geworden (week lang). Ik zou of afgelopen weekend of vandaag ongesteld moeten worden. Gynaecoloog zegt dat je meteen weer vruchtbaar bent, maar je leest en hoort ook dat je lichaam weer moet wennen om het allemaal weer zelf te regelen. 
Omdat ik de afgelopen 2 weken erg moe en misselijk was verschillende testen gedaan, zelf als bloed prikken door de huiaarts. Hier kwam niets uit. 
Heb graag alles onder controle maar dit kan je niet onder controle hebben. 
Ik ben bang dat er is mis kan zijn met mijn eierstokken, waarom geen idee maar kan zijn omdat mijn zus PCOS heeft. (Tweelingzus). 
Hoe staan jullie hier in? Wanneer ga je naar de huisarts als het niet lukt? 
Liefs, Marloes
Nancy17 - schreef op 04-08 om 14:00
Hoi hoi ik heb 20 februari mijn spriaal late verwijderen maand later ongi en nu cyclus 28 dage helaas nog nieg zwanger
EveS - schreef op 07-08 om 14:00
Marloes: geef je lichaam nog even de tijd om weer op gang te komen. Ik heb nog niet van iemand gehoord dat het gelijk goed ging na verwijderen van de spiraal. 
bij mij was het trouwens 3 maanden na verwijdering dat ik zwanger werd. (en daartussen heb ik geen normale menstruatie gehad) 

Succes!
Lies (Gast) - schreef op 07-08 om 22:59
Vraagje dames
12 juni mijn mirena verwijderd 3 dagen erna licht bloedverlies
12 juli mijn eerste menstruatie gehad van 3 dagen
Ik zou donderdag 10 augustus volgens de berekening dan weer ongesteld moeten worden maar ben gister 6 augustus ineens gaan bloeden. Licht maar helder rood. Met afvegen steeds helder bloed.
Zou dit zo kunnen zijn omdat mijn lichaam nog regelmaat zoekt en dit menstruatie is of innestel bloeding ? 
Lees veel dat die bruinig bloed geeft ipv helderrood

Ervaringen? Ben nu 36 en moet eerlijk zijn dat ik bang ben dat het moeilijker word maar ben net begonnen. Dus geen reden om te stressen nog
EveS - schreef op 09-08 om 13:24
Weinig ervaring hier... 
De eerste maanden (na verwijderen van mirena) ververloor ik wel eens vaker met afvegen bruin, dan weer rood, dan weer licht roze bloed. en ik heb ook ooit 2 dagen wat meer verloren, waarvan ik niet weet of ik dat tot een menstruatie had moeten rekenen of niet. 
Als je data wilt weten:
3 maart verwijderd,
6/7 maart licht bloedverlies. (waarschijnlijk door het gerommel van het spiraal laten verwijderen, dus geen menstruatie)
14/15 maart licht bloedverlies
18/19 april 'iets meer bloed verloren'
29 mei zwanger.

AnnaEmile - schreef op 17-08 om 16:28
Hey,
ik heb net mijn eerste menstruatie achter de rug (cyclus van ongeveer 40dagen geweest :ermm. Kindjes zijn morgen beide het huis uit dus even wat quality time voor de mama en papa.
Ik was bij mijn zoontje pas 6maand na verwijderen mirena zwanger, hoop dus dat het deze keer wat vlotter zal gaan al is dat niet echt makkelijk wanneer je niet weet hoe je cyclus loopt.

Marloes, je lichaam heeft wel wat tijd nodig hoor, merk ik na vorige keer en nu ook weer.

Lies, dat verlies zou in mijn ogen wel je menstruatie kunnen zijn. Lichaam heeft lang stil gelegen dus weet nu niet gelijk hoe het zat. Komt wel goed.
Succes nog aan de dames die ook wachten op een wondertje.
Kiki (Gast) - schreef op 23-09 om 09:43
hoi hoi,

misschien kan iemand mij helpen of een beetje raad geven.
ik heb begin juni mijn mirena spiraal verwijderd en ben tot nu toe nog steeds niet ongesteld geworden.. meerdere tests gedaan maar niet zwanger. weet iemand of dit vaker voorkomt..
al meer dan drie maanden niet ongesteld geweest en wel heel emotioneel en voor mijn gevoel hormonen door mijn lichaam en savonds een harde buik, dus steeds een dikke teleurstelling dat het dus steeds negatief is.
heeft iemand hier ook last van gehad en na hoelang kwam bij jullie de ongesteldheid weer opgang

Groetjes!
Melissa (Gast) - schreef op 11-10 om 16:29
Hoi dames,
Ik heb mijn spiraal op 28 augustus laten verwijderen (na 8 jaar, met een vervanging na 5 jaar). Ik ben nooit echt regelmatig ongesteld geweest, alleen met de pil die ik ongeveer een jaar heb gebruikt voor het plaatsen van de spiraal.
Ik ben direct na het verwijderen een week lang ongesteld geweest (denk ik, een bloeding van het verwijderen zal denk ik een geen week duren) maar tot op heden nog niet voor de 2e keer.
Voor de zekerheid toch al een test gedaan maar helaas negatief.  Ik merk lichamelijk ook verder nog niets.
Hopelijk krijgen we snel een positieve test  
Groetjes. 
EveS - schreef op 12-10 om 13:51
Succes Melissa! het blijft na anticonceptie altijd spannend wanneer je lichaam weer normaal op gang komt! maar ik zou dus niet direct rekenen op een strakke regelmatige cyclus. geef het allemaal even de tijd.
Jelly (Gast) - schreef op 09-06 om 21:41
hi! Ik ben nieuw hier. Ik heb ongeveer 3 weken geleden mijn spiraal eruit gehaald (kinderwens) en nog niet ongesteld geworden. We hebben zoals altijd elke dag sex, maar nu om de dag.. ben ik nu ook goed vruchtbaar? En kan ik al een ovulatietest doen of heeft dat geen zin. Geen idee wanneer ik ongesteld word en wanneer mijn eisprong is en of ik die heb. Hiervoor 6 jaar spiraal gehad. 5 jaar en toen vervangen 1 jar.
Ben benieuwd of iemand antwoord heeft!
Darcy seghers (Gast) - schreef op 06-01 om 19:24
Vandaag spiraal laten verwijderen
Zo benieuwd wnnr ik ongesteld ga worden.heb al testjes beteld om nadien elke dg die waarden te meten om eisprong te weten... laten we hopen he ????
Marinka (Gast) - schreef op 10-02 om 00:09
Ik dacht ook dat de ovulatie testen niet werkten.. maar kwam erachter dat mijn eisprong echt pas heel laat is.  Mijn eerste zoontje is verwekt op cyclus dag 18 en mijn 2e zelfs op cyclus dag 21 ook ik had ovulatie testen van sensi 
Succes dames! 

Ps ik las dit omdat ik in dec mijn spiraal heb late verwijderen na 8 maanden.. 
Niet omdat we nog een kindje willen. Maar omdat ik zware migraine had en 2 weken ongesteld bleef 2 weken niet 2 weken wel.. ga zo maar door.
Vorige cyclus was 25 dgn.. nu zit ik op 29 dgn. Ik begin bang te worden dat ik heeeel mss toch zwanger kan zijn. We letten heeeel erg op.. maar het is afgelopen maand 2 x gebeurd dat er even geen bescherming aanwezig was. Het fenomeen voor het zingen de kerk uit.. tuurlijk weten we dat dit geen garantie bied 
We zijn al gezegend met 2 super mooie lieve maar ook hele drukke mannetjes jongste net 1...
Melina (Gast) - schreef op 05-01 om 07:48
Hey mensen,
Ik noem melina.
Ik heb 24 december mijn mirena spiraal laten weghalen na 4 maanden ( door omstandigheden )

25 december 2021 betrekkingen gehad 26 december 2021 ook betrekkingen gehad zonder rubbertje 
Tot op vandaag ben ik nu 10 dagen overtijd normaal moest ik mijn regels gehad hebben 27 december 2021 ook tijdens gebruik van mijn mirena spiraal had ik een regelmatige cyclus ( altijd mooi op tijd) deze morgen nog 5 januari betrekkingen gehad zonder rubbertje en klein druppeltjes bloed verloren ook heb  ik een zeurende pijn af en toe de dag dat ik normaal ongesteld had moeten worden en nu vandaag 5 januari terug iemand die mij hierover iets kan zeggen? 
Is er dan tog een kans dat ik eventueel zwanger kan zijn 
Hoor het graag van jullie.

Melina.
Nijntje - schreef op 05-01 om 08:23
@melina ik denk ontpillen je lichaam moet zich gewoon weer even herstellen geen zorgen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens na verwijdering Mirena spiraal' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan