Wanneer zwanger worden wat langer duurt - Zwanger worden forum

Dromertje - schreef op 20-02 om 20:34
Hoi C81,
Amai wat een verhaal.. blijkbaar ook al een hele weg afgelegd  ik wens je alvast heel veel succes!! 
Mijn gesprek ivm ivf is achter de rug. Bij het overlopen van alles bleek wel dat ons beide bloedresultaten verloren zijn of niet getest zijn wat betreft chromosoomafwijking. Moet iets mis gelopen zijn. Dus morgenvroeg bloedafname nog daarvoor en ze kunnen pas ivf doen als ze daarvan de uitslag weten. Nu maak ik me wel weer ongerust in die resultaten en heb ik bang dat er toch iets ergs mis zal zijn waar ze niets aan kunnen doen  en duurt zes weken eer die resultaten er zijn.. 

Voor de rest als de laatste IUI mislukt blijkt te zijn moet ik vanaf dag 2 pillen nemen om alles stil te leggen. Van zodra alle goedkeuringen van mutualiteit in orde zijn etc gaan ze de ivf opstarten. Wel heel spannend moet ik zeggen.. hoop nu vooral heel erg op geen al te negatieve uitslag ivm chromosoomafwijkingen 
32 antwoorden en 30059072x bekeken
Wonder04 - schreef op 27-02 om 20:18
Hoi,

Wij zijn ook al een poos bezig om een kindje te krijgen, ronde 18. Met 1.5 jaar naar naar huisarts geweest en door gestuurd. Alle uitslagen waren goed waardoor we het nog zelf even moeten proberen. Best wel balen maar ook ontzettend blij dat we allebei niks "mankeren"...nu vol goede moed verder en wachten op ons Wondertje! Meer mensen in deze positie gezeten?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer zwanger worden wat langer duurt' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2