Gevoelige eierstokken cyclus na ivf - Zwanger worden forum

Watermeloen (Gast) - schreef op 23-07 om 16:43
Hoi allemaal,
Daar ben ik weer. In juni plaatste ik het bericht dat mijn eierstok niet te vinden was tijdens een echo in ons ivf traject. Ik was bang dat er niets groeide. Gelukkig bleek daar wel mooie activiteit en is de rest van traject best goed gegaan. Het heeft zelfs geresulteerd in een zwangerschap, alleen is het helaas mis gelopen  Dit was een klap.
We gaan een nieuwe poging doen maar moeten ivm wachtlijst even geduld hebben. Ik zit nu in mijn natuurlijke cyclus en als het goed is heb ik mijn eisprong een paar dagen geleden gehad. Nu zijn mijn eierstokken alleen best gevoelig. Tenminste ik denk dat ik mijn eierstokken voel. Een beetje een beurs gevoel. Heeft iemand dit ook al eens gehad? Kan dit wellicht nog door de medicatie komen? Hoewel de laatste medicatie toch nu ruim 3 weken geleden is geweest (Utrogestan).Of kan het nog gevoelig zijn van de punctie? De arts moest met het aanprikken goed haar best doen. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gevoelige eierstokken cyclus na ivf' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan