Zwanger? - Zwanger worden forum

saaartjee3 - schreef op 11-01 om 14:16
Hallo allemaal,
Ik zit in een lastige situatie en heb jullie hulp nodig. Ik ben in de eerste pilstrip 3 pillen vergeten. Ik weet het erg dom. In die tijd heb ik onveilige sex gehad. Nu kreeg ik een aantal dagen later een bloeding, waarschijnlijk vervroegde ongesteldheid aangezien ik 3 pillen ben vergeten. Nu een week later was mijn menstruatie een paar dagen voorbij, werd ik wakker en had ik weer een bloeding. Zal dat een innestelingsbloeding zijn? Ik heb er wel menstruatie krampen bij, maar 2 achter elkaar kan toch niet?? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Xx saartje
1 antwoord en 2341901x bekeken
Jo (Gast) - schreef op 11-01 om 15:50
Ik heb ook zoiets gehad. Bij mij was het toen een beginnende miskraam. Mocht je zwaar gaan bloeden dan is dat het waarschijnlijk. Maar niet gelijk vanuit gaan hoor. 
Het kan natuurlijk ook dat je lichaam in de war is van die vergeten pillen. 
Ik zou het even aankijken. Mocht je niet meer bloeden, zou ik mezelf laten onderzoeken bij de huisarts. 
Succes 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan