Kans op Zwangerschap? - Zwanger worden forum

Nine (Gast) - schreef op 14-01 om 14:27
Hi allemaal,
Mijn vriend en ik (allebei 24 jaar oud) wilden eigenlijk over ongeveer een halfjaar voor een kindje gaan. Het is momenteel namelijk door kleine omstandigheden wat druk. Ik ben per ongeluk in mijn vorige strip (week of 3 geleden) in de tweede week 2 twee pillen vergeten waardoor ik toen ongesteld werd. Ik heb van de huisarts een andere pil gekregen met veel minder hormonen voor dit laatste halfjaar. Met deze pil ben ik een week na de 1e dag vd menstruatie gestart. Dus heb 7 dgn stopweek gehad. Wegens de verhuizing etc ben in m'n huidige strip in de eerste week 2 pillen vergeten. Het is nu te laat om deze nog in te nemen. Ik vraag me af of er een kans is op zwangerschap. Er is gemeenschap geweest de afgelopen dagen en ook op de dagen van het vergeten. Is er kans op zwangerschap? 
1 antwoord en 20917010x bekeken
Orchidea - schreef op 14-01 om 15:02
Ja, die is er. Zeker in week 1.. als je minder dan 12 uur te laat was had je beide pillen nog kunnen slikken, maar je bent nu meer dan 12 uur telaat.. en dan is er kans op zwangerschap. Je had ook als voorzorg de MAP kunnen halen, als je nu nog niet zwanger wilt worden. 

Het is dus afwachten, maar je loopt wel kans op een zwangerschap. Mocht je nog niet zwanger willen raken, raad ik je aan dubbel safe te doen, of een andere anti-conceptie te nemen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kans op Zwangerschap?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan