clomid - Zwanger worden forum

baby85 - schreef op 02-09 om 21:20
Halo is er iemand die zwanger is geraakt dankzij clomid?
Ik ben 28 en getrouwd. Ben al 6 jaar bezig om zwanger te raken. Al 3 jaar bzg met gyn. 2x kijkoperatie gedaan, tweemaal verklevingen verwijderd en ook eilijder opengemaakt. Heb pas 3 mnd geleden van gyn. Veranderd. Nu blijkt uit dat mijn fch en lh hormoon omgekeerd werkt , waardoor ik niet op tijd ovuleert. Heb zaterdag mijn menstruatie gekregen en vanaf vandaag(dag3 tot dag 7)moet ik clomid 50mg inslikken. Heeft iemand goede ervaring met clomid?
508 antwoorden en 44279542x bekeken
baby85 - schreef op 08-11 om 11:24
@lieveke. Een paar maanden geleden had ik ook probleem met vocht. Toen zat oik bij een andere gyn. Tijdens echo bleek uit dat ik veel vocht in mijn eileider had. Gyn dacht dat het te mkn had met mijn verklevingen. Aangezien dat ik in dec. Verklevingen had geopereerd. Hij wou me echt niet bang mkn waardoor ik na 2 dgn terug moest komen voor een 2de echo. Toen was al die vocht weg.
Ja hoor...hier na de 1e ronde clomid 50 mg zwanger Van 2e.ik heb pcos namelijk!!
Het kan ook langer duren, maar hier dus een positief berichtjes6
kruimel - schreef op 02-09 om 21:56
Hoi baby85

Jeetje wat een tijd zeg 6jaar, pfff wat zal het zwaar voor jullie zijn!!
Hier (nog) geen succes verhaal door clomid.
vorige maand heb ik ook 50mg clomid gehad en dat is niet aangeslagen.. Ik start morgen met 100mg.
Ik heb uit mezelf geen eisprong, vandaar de clomid. Ik ben 21 jaar.

Hoop dat het mag helpen meid, het is niet leuk allemaal

xxKruimel
baby85 - schreef op 02-09 om 22:03
Bedankt voor julie reacties. Ik vind het ook zo lang maar mijn 1ste gyn heeft me nooit aan clomid gezet en ook nooit die hormoon test laten doen. Maar ik hoop dat deze keer wel positief wordt. Leuk om te weten dat iemand wel zwanger is geraakt hiermee. Nu maar afwachten voor ons.
kruimel - schreef op 02-09 om 22:30
Wat ongelooflijk knullig van die gynaecoloog om niet meteen met zoiets 'simpels' te komen.. das het eerst wat bij mij gebeurde; hormoon onderzoek en inwendige echo.
Ik neem aan dat jij ook om de paar dagen een echo gaat krijgen ivm follikel meting?

Clomid schijnt bij 80% van de vrouwen aan te slaan en de helft van die vrouwen raak er ook daadwerkelijk zwanger door..
Hopelijk werkt jet voor ons!

xKruimel
Doordat ik dus ook geen regelmatige eisprong kreeg van mezelf (soms 8 mnd niet)zeiden ze ook dat ik het geschikte persoon ervoor was en omdat mijn lichaam al eerder een zwangerschap heeft meegemaakt (van mijn zoontje inmiddels van 6 en wonder boven wonder spontaan binnen 1, 5 jaar zwanger)ook eerst onderzoeken enz gehad bij het fertiliteitskliniek.Hoor van die mensen dus over clomid meer positieve verhalen dan slechte, alleen moet je dus wel gelluk hebben wil je de 1e keer gelijk zwanger worden door clomid.heel veel s6 gewenst!! Hoop dat jullie snel zwanger zijn.

Ik ben nu 30 en 2 jaar getrouwd & was van de 1e 23 jaar.
.
baby85 - schreef op 04-09 om 04:15
Ik vind het zo leuk om mijn ervaring hier te delen. Soms is het niet verstandig om kennissen jou hele verhaal te laten weten en hier blijf je anoniem en je leert ook nog heelveel over zwangerschap. Mijn dag 2 clomid is voorbij. Vind het egt spannend. Vanmorgen was ik erg moe op werk. Komt mischien door de clomid. Ik verlang naar maandag voor mijn echo.
Ja clomid is echt een hormoon..dus kan echt wel dat je moe bent!!
123aap123 - schreef op 04-09 om 16:10
Zo meid 6 jaar dat is al wel heel lang zeg.... hooelijk gaat je behandeling nu wel werken! Hier ook nog geen succes verhaal afgelopen maand begonnen met clomid 50 mg was niet aangeslagen. En nu dus begonnen met 100 mg. Maandag heb ik mij echo weer op dag 13. Ben ook super zenuwachtig en durf nergens op te hopen...

Dat moe zijn kan hoor. Ik ben ook niet vooruit te branden sinds die medicijnen.. en niet echt te genieten ook haha....
Heel veel succes meid
baby85 - schreef op 09-09 om 21:26
Hoi dames. Had vanmorgen mijn 1ste echo. Volgens de gyn. Heeft de clomid heel goed bij mij gewerkt. Ik zit op mijn 11de dag en had 3 goeie eitjes te zien. En nog een paar kleinere. Dus nu moet ik en man lief hard werken deze dagen. Hopend voor een positieve reactie. Zal jullie op de hoogte stellen rond begin oktober.
kruimel - schreef op 09-09 om 22:43
Fijn voor jullie baby85!
Ik heb donderdag eerste echo maar denk niet dat t m gaat worden..

x
bianca1986 - schreef op 27-12 om 18:09
Lieve kruimel, 

Hou hoop mop, er is nog niks verloren toch.. 
Ik duim voor je, misschien bestaat er een wonder, en gaat het toch wel heel goed uitpakken voor je .. Ik hoop niet dat je je duivels gaat krijgen  

Liefs Bianca x voor jouw ..
123aap123 - schreef op 09-09 om 22:49
Mooi bericht baby 85!
Helaas vandaag mindere berichten gehoord bij mij was weer niks gegroeid. Met 100 mg.
anneke (Gast) - schreef op 11-09 om 12:28
ik heb vorig jaar clomid genomen en was van de eerste keer raak. Ik heb dit gekregen door dat ik pco's heb en overgewicht en heb nu een heel gezonde dochter
Ja ik idd ook pcos en gelijk 1e ronde raak met clomid, maar geen overgewicht!!....
kruimel - schreef op 12-09 om 15:06
100mg voor mij ook (nog) niks deze ronde. Op de echo was weer geen groei te zien iig!
xKruimel
Roos - schreef op 23-09 om 20:24
Hoi allen,
 
Fijn om ook positieve reacties te lezen over gebruik van clomid.
Wij zijn sinds dec. vorig jaar bezig en vanwege onregelmatige lange cyclus redelijk vlot doorverwezen naar de gynaecoloog. Deze heeft na hormoononderzoeken en inwendige echo PCOS vastgesteld. Inmiddels eerste ronde clomid 50 mg gehad, maar dit had helaas geen effect bleek na meerdere echo's. Vandaag opnieuw met provera begonnen en dan weer verder met clomid 100 mg.
Ben benieuwd baby85 hoe het nu verder bij jou verlopen is.
Kruimel en 123aap123, nu door voor 150mg?

Liefs Roos
baby85 - schreef op 23-09 om 20:58
Dag roos. Bedankt voor je reactie. As vrijdag zal ik mijn 1ste zw.test doen. Ik heb al een paar dagen zeer pijnlijke borsten. Ik vind het egt spannend. Zal jullie op de hoogte stellen
kruimel - schreef op 23-09 om 20:31
Hai Roos!

Jammer dat het niet aangeslagen is, ik weet wat een teleurstelling het is! Hopelijk werkt de 100mg voor je! heb je last gehad van de 50mg qua bijwerkingen?

Ik heb gisteren laatste provera weer genomen en dan door met 150mg. Laatste keer hopelijk!!
Denk niet dat t 'm gaat worden, ik wil graag over op injecties, clomid is fewoon weg k*t..

Hoe gaaat het met jou baby85?

xKruimel
Sophia - schreef op 23-09 om 21:21
Hoi dames,

Ik ben anderhalf jaar bezig om zwanger te worden. Vanaf december gaan we met de iui+clomid beginnen. Ik vind het allemaal spannend. Ben benieuwd naar jullie ervaringen.

@Baby85, je had op de 11de dag drie goede eitjes. Hebben ze nog later een follikelmeting gedaan? Heb je ook pregnyl spuit gehad? Duim voor je dat het dit keer gelukt is en dat je binnenkort een positieve test in handen hebt. Het is al super goed nieuws dat clomid bij je zijn werk heeft gedaan en dat je eitjes rijpen! Houd ons op de hoogte! Ik ga voor je duimen. 

Veel succes ook voor de andere meiden! 

Veel liefs,
Sophia
baby85 - schreef op 23-09 om 22:01
Nee heb geen spuit gekregen. Mijn eitjes zagen perfect uit dus gyn. Zij dat het niet nodig was voor eerste keer. Mijn eitjes werden alleen 1 keer gemeten.
kruimel - schreef op 23-09 om 22:10
Wanneer is je NOD baby85?
baby85 - schreef op 23-09 om 22:12
@kruimel as vrijdag 27sept.
123aap123 - schreef op 23-09 om 22:40
Hallo allemaal. Ben Hier niet echt actief meer is druk mer bijhouden.schrijf vanaf april in het viva forum. Kreeg ineens berichtjes binnen denk zal weer eens gaan kijken.

Hoi roos. Mij sloegen beide rondes niet aan. 150 mg slaan ze over. Ik denk zelf ook niet dat clomid het voor me is. Ik heb vrijdag een gesprek bij de gyn. En dan gaan we bespreken of ik een Leo behandeling wil. Ik heb zelf al besloten dat wel te doen. Me gyn zou het nog met het team overleggen. Dus ben benieuwd. Als die wachtweken er tussen breken wel op. Omdat alles dus onzeker is.kruimel en ik zitten ong in het zelfde schuitje. Echt balen dat het bij jou ook niet werkt maar het is wel vaker met 50 mmg . En dat de 100 wel werkt. Ik hoop het meid maar snap die teleurstelling maar al te goed.

Sophia heel veel succes. Hopelijk werken de medicijnen bij jou.

Baby 85 spannend !

Sophia - schreef op 24-09 om 19:31
Hoi meiden,

Kruimel, ik heb begrepen dat je veel last van de bijwerkingen van clomid hebt. Welke bijwerkingen voel je? Ik vind het eng om die lijst met bijwerkingen in de bijsluiter te lezen! Er zijn zoveel en nog zulke vervelende! Ik hoop dat 150 bij je wel aanslaat! Ik lees er veel op Internet over, dat 150 vaak werkt bij de meiden, bij wie mindere dosis niet heeft gewerkt. Ik hoop het echt voor je!

123aap123, succes as vrijdag! Veel sterkte met de leo behandeling, lijkt me een serieuze ingreep. Maar ik weet er niet veel over. Laten we hopen dat we in 2014 allemaal mama's worden! Laat je het ons weten wat bij jullie de volgende stap wordt?

Baby85, jij ook veel succes as vrijdag! Die test mag toch eens positief worden na 6 jaar he. Je hebt het verdiend!

Veel liefs,
Sophia
Sophia - schreef op 24-09 om 19:41
Ik ben vergeten om te vragen of jullie de basale temperatuur bijhouden. Zo ja, is er verschil zonder en met clomid?

Groetjes
kruimel - schreef op 24-09 om 20:09
Hai meiden.

Spannend allemaal he? T valt niet mee!

Ik heb idd last van de clomid maar dat is allebij de keren anders geweest.
Met 50mg was ik echt niet lekker.. continu hoofdpyn, misselijk en gewoon geen puf om ook maar iets te doen..
Met 100mg ging het lichamelijk iets beter.. minder hoofdpyn, niet
misselyk maar had alsnog nergens puf voor. Daarby ook zwaar emo.. heb wel een week gehuild om vanalles en alles was negatief. Ga na de clomid ook allemaal weer over.

Hoop niet dat de 150 een combi van beide is haha..

En Sophia, in de bijsluiter staat idd dat je je temp moet byhouden maar by myn ziekenhuis hebben ze er ook niks over gezegd of er ooit om gevraagd.. ik had tijdens clomid gebruik wel een iets hogere temp! Gemiddeld 0,3 graden.
Ik ga nu met de 150 helemaal niks doen. Niet tempen, geen ovu testen. Gewoon seks wanneer we zin hebben en als blijkt dat het aanslaat gaan we wel gericht.

Im ben nu ook echt zwaar beroerd.. Provera is klaar en wacht nu op mn ongesteldheid, die zal morgen komen zo te voelen (:

xKruimel
Sophia - schreef op 24-09 om 20:41
Kruimel, zou inderdaad goed zijn als je ms morgen begint. Dan kun je verder met de volgende ronde. Hoop dat de bijwerkingen dit keer meevallen en natuurlijk voor positief resultaat!

Liefs,
Sophia
Debby - schreef op 25-09 om 05:55
Hoi dames, hier nog een succesverhaal over zwanger worden met clomid. Heb totaal een jaar op het ziekenhuis gelopen enn ben nu 7 weken zwanger. Het pril dus maar het kan! We begonnen met 50 mg, dit sloeg niet aan. Na 2 rondes 50 mg overgestapt naar 100 mg. Hiermee groeide de follikels mooi alleen sprongen ze niet. Voordat je hier weer allemaal achter bent ben je weer een paar maanden verder. Uiteindelijk kreeg ik een eisprong dmv clomid 100mg icm Pregnyl. Dit heb ik 3 rondes gebruikt en bij de 3e ronde was het raak! Ik kreeg van de clomid veel opvliegers en ben ook wat kilo's aangekomen. Toch was het het allemaal waard!! Succes dames, ik weet hoe moeilijk en vooral frustrerend en af en toe kan zijn. Praat erover, dit wilde ik in het begin niet maar op een gegeven moment is dat niet meer vol te houden! Vooral niet schamen voor de situatie! Groetjes debby

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'clomid' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan