clomid - Zwanger worden forum

bianca1986 - schreef op 27-12 om 18:07
Hallo debby , 

Jou kan ik ook nog niet zo heel goed, maar ook jij van harte gefeliciteerd met je wondertje.. 
Gefeliciteerd met je zwangerschap, wat is dat toch mooi he, dat een klein beetje hulp al zoveel
 Kan betekenen... 

Hoop dat je van weinig kwaaltjes last krijgt, en dat je een hele mooie tijd tegemoet gaat... 
Veel plezier, en een dikke proficiat 

Liefs BiancaBianca
508 antwoorden en 44253951x bekeken
kruimel - schreef op 25-09 om 09:03
Oohja ook nog iets waar ik vreselyk veel last van heb sinds ik met die hormonen allemaal bezig ben is heel erg vet haar.. is echt niks tegen te doen. Heb denk ik al 100 verschillende dingen geprobeerd..
xKruimel
kruimel - schreef op 25-09 om 10:00
Thanks voor je verhaal Debby. Geniet van je zwangerschap! T heeft by jou toch ook erg lang geduurd pff. En idd; als het straks raak is, is het het allemaal waard geweest!
xKruimel
Roos - schreef op 25-09 om 10:15
Bah vervelend al die bijwerkingen... Hopelijk heb je er nu minder last van. Oh vet haar heb ik soms wel vaker met periodes. Weet ook nooit wat er tegen te doen.

Hou inderdaad temperatuur bij. Mijn temp is een stuk constanter tijdens het gebruik van clomid. Daarna werd het weer erg schommelig. Hoop nu met hogere dosering dat het constanter blijft.

Gefeliciteerd Debby! Wat super. Lang genoeg bezig geweest. Hoe kwamen ze er bij jou dan achter of er daadwerkelijk een eisprong is geweest?
123aap123 - schreef op 25-09 om 17:14
Sophia : Ik laat het wel even weten ! Maar als het goed is zijn er weinig echte risicos aan, dus ik vertrouw daar maar op.
Waarom begin je pas in december met de iui ?( sorry als ik dat gemist heb).
Ik heb 3 maanden mij temp bijgehouden, voor de clomid ging die van 34,2 na 36,4 en daar tussen in dus werd je gewoon dol van als je er na keek zo onregelmatig. Met de clomid was die heel stabiel en varieerde hij tussen de 35,2 en 35,7, Leek een goed teken maar helaas.

Debby ! Wat een mooi en goed nieuws, dat is weer even een positief licht puntje. Gefeliciteerd Geniet van je zwangerschap.

Kruimel dat vet haar had ik ook vet erg heel veel puistjes ook en kom ook aan ! Maar dat vette haar is nu over... echt balen door al die hormoonschommelingen he die bijwerkingen.
Debby - schreef op 25-09 om 19:43
Hoi allemaal,
@ roos: ze kwamen bij mij erachter of er een eisprong was geweest dmv bloedprikken en hierin de progesteronwaarde meten. Wanneer deze boven de 30 is heb je een mooie eisprong gehad en kans op zwangerschap dus. In het begin was dit iedere keer onder de 10 waardoor ze konden zien dat ik geen of een slechte eisprong had gehad. De laatste 3 cyclussen was de waarde tussen de 65 en 75 dus dat was perfect.
Ik hoop dat ik jullie dmv mijn positieve verhaal weer wat kracht en energie kan geven om door te zetten. Ik weet precies hoe moeilijk dit allemaal is!
Sophia - schreef op 26-09 om 14:26
Hallo dames,

Bedankt voor jullie reacties op mijn vraag over het tempen.

Wat leuk om die positieve verhalen van de zwangere meiden te lezen! Dat geeft de burger moed! 

Roos, ik hoop dat de hogere dosering bij je aanslat!

Kruimel, is je ongi al doorgekomen? Ik weet helaas niet wat tegen het vette haar kan helpen. Maar ik denk dat na het stoppen met de hormonen, dat vanzelf weer goed wordt.

123aap123, succes morgen met je gesprek. Over je vraag waarom ik pas in december met de iui begin. We zijn met mijn man anderhalf jaar aan het proberen, maar tot nu toe geen succes. We hebben al aantal onderzoeken gehad, maar die blijken goed te zijn. Ik heb wel een eisprong van mezelf. Mijn man zijn sperma is ietsje minder bewegelijk, maar volgens de gynaecoloog hebben we 30% kans om spontaan zwanger te raken. Daarom willen we nog een paar maanden zelf proberen. Gynaecoloog heeft ons iui met clomid aangeraden, omdat die dan meer slagingskans heeft. Ik heb bovendien ook gelezen, dat clomid niet alleen groei van de eitjes stimuleert, maar ook hun kwaliteit. 
Ik heb al van alles geprobeerd om dit proces (zwanger worden) te versnellen: ovu testen, temperaturen, acupunctuur, pre-seed, maar helaas zonder resultaat. De laatste hoop nu voor de iui (3 keer), en anders door naar de ivf.
We gaan bovendien in november op vakantie, daarom hebben we besloten om gelijk erna te beginnen. Ik wil hier met jullie blijven schrijven om te weten wat ik van clomid kan verwachten - bijwerkingen, maar ook natuurlijk succes verhalen!

Positief blijven, meiden! Onze tijd komt eraan! 

Liefs,
Sophia
baby85 - schreef op 26-09 om 20:17
Halo dames.
@Roos ik herinner niet meer hoe groot ze waren.
@Debby gefeliciteerd met je zwangerschap.

Morgen is mijn nod, en ik voel alsof mijn ongesteld aankomt. hoop van niet. Maar ik heb ook zeer pijnlijke en zware borsten. Zo groot dat mijn bh strak aanvoeld. En mijn tepels zijn super hard. Misschien is dit de clomid bijwerking? Weten jullie mischien tot hoeveel weken na het slikken van clomid je nog bijwerkingen van kunt krijgen of kan het een zwangerschap zijn?
Sophia - schreef op 26-09 om 21:03
Hey, Baby85

Gevoelige borsten kun je tussen de eisprong en nod hebben. Dit komt door de hormoon progesteron. Het is positief dat je die symptoom hebt - dat betekent dat je wel de eisprong hebt gehad. Het kan ook het eerste zwangerschapskwaaltje zijn. Dat zou helemaal geweldig zijn! Maar dat weten we morgenochtend, he. Succes morgen! Duim voor je! 

Liefs,
Sophia
Debby - schreef op 26-09 om 21:14
Succes baby85. Zegt niks hoor dat je ongesteldheids gevoel hebt want dat had ik ook. Heb ik nu nog af en toe. Laat het ons weten morgen! Liefs debby
baby85 - schreef op 26-09 om 21:15
Hoi dames. Hartstikke bedankt.
Sophia - schreef op 27-09 om 19:31
Hoi Baby85,

Heb je vandaag een testje gedaan?

Groetjes,
Sophia
baby85 - schreef op 27-09 om 19:36
Halloo dames. Jaaaa. Heb vanmorgen mijn test gedaan en was negatief maar nog geen menstruatie.
Sophia - schreef op 27-09 om 19:59
Wat jammer, zeg. Misschien is het nog te vroeg? Over een paar dagen weer proberen. Wat zegt je gynaecoloog?

Groetjes,
Sophia
kruimel - schreef op 27-09 om 20:03
Ik wilde het net vragen Baby85, of je al getest had.. ja dus.. jammer! Misschien te vroeg idd!
Succes ik duim voor je
X
baby85 - schreef op 27-09 om 20:21
Als ik zwanger raakt of ms krijgt moet ik mijn gyn opbellen. Dus ik zal maandag opnieuw proberen.
123aap123 - schreef op 28-09 om 09:54
Sophia, Ik snap het. Zou ook eerst via de natuurlijke weg proberen als je toch 30% kans hebt. Maar 1,5 jaar is echt al een hele tijd. Nu Ga je straks lekker op vakantie, en kun je uitgerust aan een nieuw traject beginnen, maar hoop natuurlijk voor je dat het niet nodig zal zijn. Succes met het zwanger worden, en idd geduld en moed houden onze tijd komt t eraan  Positief blijven zoals je zegt ( soms wel moeilijk)


Baby 85..  aaah jammer maar misschien is hij idd aan de vroege kant !

@ hier.... heb provera gekregen want je moet altijd een eisprong gehad hebben voor je de operatie ondergaat. maar dan kan ik weer 160 dagen wachten haha.. daar ga ik niet mee in dus ben nu gestart. en word dan als het is binnen nu en 3 weken geholpen. Er zitten weinig risicos aan de operatie.... de kans is groot dat ik dalijk weer een eisprong krijg van me zelf al kort na de behandeling, en er zit ook een kans dat me cyclus zich gersteld, maar dat is af wachten. Mocht dat niet zijn dan ga ik alsnog spuiten. Maar ze heeft hoge slagings verwachtingen dus ik hoop daar maar op.
Sophia - schreef op 28-09 om 10:04
123aap123, bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je binnen 3 weken geholpen gaat worden en dat die behandeling een hoge slagingskans heeft! Veel succes komende periode!

Liefs,
Sophia
baby85 - schreef op 28-09 om 16:46
Dag dames. Ik ben vanmorgen ongesteld geworden.
kruimel - schreef op 28-09 om 17:40
Ach wat jammer baby! Maar heb goede hoop voor volgende ronde.. de Clomid doet zn werk iig, Succes meid

x
baby85 - schreef op 28-09 om 19:12
@sophia mijn cyclus was 28 en nu 30. Heb hevige menstruatie kramp. Kan clomid je zware kramp geven? Maandag ga ik naar mijn gyn. Voor 2de rond clomid. Weet nog niet of het 50 of 100 gaat worden.
Sophia - schreef op 28-09 om 19:37
Ik heb gelezen dat de ms door clomid heviger kan zijn. Weet niet over kramp. Kan ook door clomid komen, denk. Ik hoop dat die kramp morgen minder is. Je kunt vandaag paracetamol of andere pijnstiller innemen om de pijn te verlichten.

Groetjes,
Sophia
123aap123 - schreef op 29-09 om 10:24
AAÄhw jammer baby ! Op ma een nieuwe ronde
kruimel - schreef op 30-09 om 16:28
Meiden, wat haat ik clomid..
Word gek van de hoofdpyn
En niks helpt ertegen!
Hoe gaat het by de rest van de meiden? Was jy nou al bezig met de clomid of niet Sophia?

xKruimel
baby85 - schreef op 30-09 om 18:07
Dag dames. Ik ben vanmorgen naar mijn gyn. Geweest. Zij heeft me duphaston gegeven. Mijn 10de dag moet ik dit nemen voor 10dgn. En 1ste dag van mijn volgende menstruatie moet ik terug op spreekuur. Ik dacht dat zij meteen zou doorgaan met clomid maar helaas. Heeft iemand kennis van duphaston 1ste keer van gehoord.
kruimel - schreef op 30-09 om 18:53
Hai baby!

Ik heb altijd Provera, das hetzelfde als Duphaston volgens my.. dat is gewoon om ongesteld te worden. Dat slik je ook 10dagen, 1 tabletje per dag. Ik mag met de provera altijd 2 pilletjes voor 5 dagen. Heeft hetzelfde effect maar dan gaat t sneller..
Dus op cyclusdag 1 moet je terug? Zal je dan niet gewoon dan clomid meekrijgen? Het heeft gewerkt voor je dus dan zouden ze er eigenlyk mee door moeten gaan, zou raar zyn als ze dat niet zouden doen!
xKruimel
kruimel - schreef op 30-09 om 20:55
Ja ik ken het verhaal van Esraa. Die heeft ze ook geslikt terwijl het niet hoefde.. Ik zou persoonlyk het risico niet nemen zonder de echo's, dat heb ik tegen Esraa ook gezegd toen haha en nu is ze zwanger dus misschien moet je wel helemaal niet naar my luisreren . Dalyk heb je toch overstimulatie en 4 eitjes ofzo hihi en zeker omdat jy wel uit jezelf een eisprong hebt. Snap wel dat je niet zo aan de iui wil. Zal toch wel nóg ingrypender zyn dan alleen clomid. Kan je niet vragen of je het toch eerst deze/volgende maand met alleen clomid kan proberen? Wie weet helpt het! Met een echo rond dag 12 tot 15 ofzo dan weten ze al genoeg of helpt of niet!

xx
Sophia - schreef op 30-09 om 21:14
Bedankt voor je advies, Kruimel. Ik ben zelf heel serieus en zou normaal gesproken niks zonder controle uitvoeren. Maar als je al anderhalf jaar iets heel graag wilt, maar zonder resultaat, dan word je op een bepaald moment toch een beetje wanhopig...dan komen dat soort ideeën in je hoofd.
Ik denk dat mijn gynaecoloog dit idee niet zou steunen, want er is geen directe reden om clomid te gebruiken.
Het is maar een paar maanden. Daarna worden we geholpen. Ik probeer mijn ideeën te beheersen en nog even geduld te hebben.

Ik wens je heel veel succes deze ronde! We gaan gewoon voor 2014 baby's!

Groetjes,
Sophia
kruimel - schreef op 30-09 om 21:26
Ik had dat ook Sophia. Ik had de clomid in juni al in huis en startte er uiteindelyk in augustus pas mee ivm vakantie. Heb ook vaak gedacht; ik begin gewoon! Wy zyn nu in oktober een jaar bezig. Het duurt zo lang idd, voor jullie nóg langer pfff.
Ja joh, wy krijgen 2014 baby's kei leuk!

Jullie ook heel veel succes, we jouden elkaar op de hoogte, ben benieuwd

x
Roos - schreef op 30-09 om 21:45
Ja, baby's in 2014 zou echt fijn zijn.
Wachten is niet fijn en begrijp dat je dan vanalles wil proberen, maar wil zou het dan wel onder controle willen doen. Kan me voorstellen dat de gyn er niet in meegaat, maar wie niet waagt/vraagt wie niet wint ;-).

Ik ben nu met de laatste daagjes provera bezig. Gelukkig voel ik er dit keer niks van. Hoop zo dat de clomid ook zonder bijwerkingen is, maar maak me wel wat zorgen gezien de dubbele dosering ten opzichte van de vorige keer. Kruimel, balen dat je er zo'n last van hebt. Is dat na de paar dagen slikken ook weer voorbij of houdt het langer aan?

Sterkte allemaal!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'clomid' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan