vage uitslag test. - Zwanger worden forum

babet - schreef op 10-07 om 19:13
yoehoeee nieuwe ronde nieuwe kansen en weer op dat stomme wachtbankje.
Testdrang ten top dus me weer laten verleiden met stomme action en kruidvat testen... ppfff ga der aandelen in beginnen denk ik.
Maar wat oliedom weer om nu al te testen. Gisteren middag, een kruidvat test gedaan, 8 dagen na me ei... moet aanstaande zondag ongesteld worden dus 7 dagen voor mijn nod. En wat denken jullie zie toch weer dat verdomde streepje had waarzegster moeten worden zie dingen die er niet zijn ppfff. Vanochtend weer een testje wederom weer dat tuuuuuuuuuurstreepje vanmiddag nog een action er tegenaan gegooid en wit met ook een denkbeeldig streepje. Vandaag 9 dpo en dan 6 dagen voor nod? Weet het even niet meer. Als je met een test die 4 dagen voor nod gedaan kan worden moet ik dan vanaf zondag aftellen of vanaf zaterdag? zon,zat,vrij,don? of zat,vrij,don,woe? als ik tel vanaf de dag na mijn ei dan zit ik vandaag op dag 9 dus morgen op dag 10 dus theoretisch gezien 4 dagen voor nod..  maar dan komen we niet uit.

Begrijpen jullie deze gefrustreerde kip hahaha... lach wel maar t huilen staat me nader dan t lachen op t moment... :-(((((

liefs babet
321 antwoorden en 33058524x bekeken
Wensje2 - schreef op 10-07 om 19:20
O babet wat spannend toch. Heb je foto's van de testen? Ik had woensdag mijn nod en teste vrijdags al lichtjes positief. Kop op meid we duimen voor je. Sluit maar snel aan! 
babet - schreef op 10-07 om 19:24
hey wensje,

Wat lief je berichtje. Even gerekend dan zou ik morgen op dezelfde dag zitten als jouw.. Damn kunnen je hormonen/gevoelens je toch meenemen. Had me zo voorgenomen niet te testen voor woensdag en weljat jo babet begint op zondag pppfff.. voel me zo dom he. Maar kan weer aan niks anders denken :-(...
wachten wachten wachten
..:-(

hoe gaat het met jouw?? Nog geen gekke klachten :-p

liefs
Wensje2 - schreef op 10-07 om 19:41
Ik had precies hetzelfde. Woensdag nod en zou dan pas testen maar zo uit het niks ga ik op vrijdag middag testen, en waarom?? Om mezelf gek te maken haha. Maar de testen luepen mooi op tot dikke knallers vorige week. Gister avond de cb met indicator gedaan. 
Voel me goed. Af en toe steekjes en krampjes maar verder eigenlijk niks. 
Zou zooo leuk zijn, jij ook een maart mama  
babet - schreef op 10-07 om 19:50
jaaa hoop zo dat ik me kan aansluiten. Heb geprobeerd de testen op de foto te zetten maar je ziet t niet :-(... alleen ik zie ze hahahaha... Idd wat je schrijft waarom testen, maar die drang komt op als poeppe he ????. stiekem blij dat ik niet de enigste ben
 Op naar morgenochtend 6 uur dan gaan we weer verder hahahah

liefs
babet - schreef op 10-07 om 19:53
en wat fijn dat de testen zo goed oplopen... Zo anders da met je miskraam he
 Mop geniet ervan hoor...
Wensje2 - schreef op 10-07 om 20:35
Je wil niet weten hoeveel ik nu getest heb haha. Maar idd heel anders dan bij mijn mk,toen liepen ze echt niet op en nu duidelijk wel. Ben nu 5 weken als het goed is.
Eva wanneer heb je de echo?
Babet tot snel bij ons zwangere mutsen haha
babet - schreef op 10-07 om 20:58
jaaa ik ga der voor :-)
en die aandelen dat komt wel goed... Heb nu 10 testen in huis ????????????
babet - schreef op 11-07 om 16:56
weer getest vanmorgen en wederom weer een witte test en hoe langer ik kijk hoe meer streepjes er komen. 

Ik denk dat ik voor deze maand geen hoop meer heb:-(
Heb nog 2 testen een action en een KvK en ik denk dat ik t daarbij hou... morgen en donderdag nog testen en dan zou (als ik zwanger mag zijn) een toch wel positieve test moeten hebben.

Ben nu wel even verdrietig:-( maar goed niet zeuren ben pas in ronde 5 denk ik dan maar :-(..

word vervolgd.
Hoe gaat het met de baby buikjes? 

liefs babet
Wensje2 - schreef op 12-07 om 07:57
Babet wat balen die witte testjes, maar misschien veranderd dat nog. Hoop het voor je. 
Eva bijna de echo denk ik?
Hier alles goed, weinig klachten.
Liefs
babet - schreef op 12-07 om 11:41
houden zo wensje ????.
hier vanochtend weer een witte Kruidvat test :-(...
Heb nog 1 test liggen een action die waag ik er morgen aan en als die ook weer wit is dan stop ik ermee (zeg ik  nu heel stoer, zal wel weer 101 dingen gaan verzinnen waarom die andere testen wit waren en deze toch nog wel eens positief zou kunnen zijn) knettergek word ik van mezelf pppfff..
Meiden geniet van jullie buikjes ik test nog even door.

liefs 
Anoniem (Gast) - schreef op 12-07 om 16:07
Hoi allemaal, ik heb zojuist een test van de action gedaan. Ik zit nog 3 dagen voor mijn nod en heb niet met ochtend urine getest ! Ik zie een vage streep die ook vrijwel gelijk kwam. Wat zien jullie?:0
Saar (Gast) - schreef op 12-07 om 16:24
Op je profielfoto zie ik bij de meest rechtse test (die kruidvat 2v5) ook echt n streepje hoor Babet?Of is die niet van nu..?
Alle zwangere dames gefeliciteerd!
Ik heb hier nog nooit gepost maar heb nu vakantie en word gek van mezelf!Voel 100 dingen op n dag, nog 4-7 dagen tot nod (kan de klok niet helemaal gelijkzetten op cyclus). Heb wel beetje menstruatiegevoel in buik maar omdat t zo vroeg is daarvoor verbeeld ik me dat t n innesteling is. we gaan t zien!
babet - schreef op 12-07 om 17:52
hoi Saar, de foto is van 2 maanden geleden en heb ik uiteindelijk na 4.t weken een miskraam gekregen :-(... Dus het klopt sat die positief waren...Nu dus de 2e ronde na mijn miskraam en worr net als jouw helemaal gek vam alle krampjes hoofdpijn en kwaaltjes. Inmiddels alweer 8 testen erdoorheen gejaagd hoe gek kan je zijn. maar steeds heb ik dat stomme tuurstreepje op de testen
.. Had waarzegster moeten worden zie dingen die er niet zijn hahaha.
Maar voor jouw dus ook spannend ppfff. ik moet zondag ongi worden ben benieuwd:-( wanneer is jouw nod?

anoniem (gast) een streep is een streep toch? althans... wel afgelezen binnen de minuten? heb hier 4 ction testen liggen allemaal ingedroogd met de  tuurstreepje...heb je een foto?
Wensje vanmiddag bij thuiskomst mijn test weer gepakt en wederom het streepje, me lagen verleiden en de laatste acri on test gebruikt e  helemaal wit :-(.. Ben er zo klaar mee he :-( naja pppfff
liefs babet
Wensje2 - schreef op 12-07 om 17:58
Babet misschien een idee om dan eens andere testen te gebruiken? Ik heb persoonlijk nooit indroog streepjes gehad met sensi test. Ook niet na uren te laten liggen?
Ik blijf duimen voor je.
Saar (Gast) - schreef op 12-07 om 19:19
Ah wat vervelend Babet dat het toen is misgegaan! Had je toen dezelfde klachten voor je nod als nu? Ik hoop dat het binnenkort raak mag zijn en dat het dan wel blijft zitten! En zondag is al bijna, alleen gaat de tijd altijd zoooo traag he die laatste week! Het klinkt misschien raar, maar het lijkt me toch soort een geruststelling dat je blijkbaar zwanger kunt worden! Of voel je dat niet zo? Ik begin een beetje bang te worden dat er bij ons met één van 2 iets mis is. 
Nod is zondag op z'n vroegst en volgende week woensdag op z'n laatst. Ik ga pas testen als ik echt overtijd ben dus nog ruim n week geduld hebben (of ben dan al lang ongi natuurlijk). Ik heb nu paar dagen na ei echt even dubbel gelegen van de steken in mn buik dus ik heb stiekem een beetje hoop. Maar ik heb tot nog toe iedere maand wel een paar symptomen kunnen bespeuren (of bedenken) en zijn inmiddels toch al in ronde 10 beland  
Wensje2 - schreef op 13-07 om 20:50
Babet hoe is het met je?
Meiden ik duim voor jullie dat er snel positief nieuws mag komen. Succes!
Wensje2 - schreef op 13-07 om 20:55
Eva ik ben erg benieuwd naar je echo hoe was het?
eva8810 - schreef op 14-07 om 11:05
Hallotjes,
Ik heb aanstaande zondag mijn echo. Tot nu toe zijn de symptomen alleen maar toegenomen. Gaat de goede kant op.
Babet, misschien moet je ff de early testen even proberen. Die zijn wat gevoeliger. Mijn actiontesten testen zijn pas veeeeel later aangeslagen. En de kv met de plusjes waren wat beter af te lezen naar mijn idee. De kv 2 voor 5 sloegen ook pas aan paar dagen na nod. Geef  't nog niet op!
Wensje, wat doe jij tegen misselijkheid. Ik kan bijna niks eten
babet - schreef op 14-07 om 13:59
hoi Lisa,

Wat leer je een kant van jezelf kennen zo he. ben stiekem wel blij dat ik  niet de enigste ben die zichzelf een zwangerschap aanpraat en zelfs positieve testen heeft terwijl de streepjes op t eerste oog er niet zijn... En toch heb ik van de Kruidvat 2 voor 5 echt wel streepjes wel veel later dan de alflees tijd maar goed  erg frustrerend allemaal. Wat wil je het graag en je bent zo afhankelijk van allemaal factoren ppfff. Maar ik ben vandaag ongesteld geworden..  Daahhaaagh stress week testen turen en me doodmoe voelen terwijl ik eigenlijk de wereld aankan hahaha. Muts he
Maar al wel weer bezig met een plan van aanpak voor de nieuwe maand hoe gek kan je zijn.
Maar om jouw advies te geven ppfoeoii je bent het zelfde als mij :-(.. Kan zeggen meid wacht tot je nod en dan denk jij verdikkeme babet op die wijsheid zit ik  niet te wachten. Zal sowieso wachten tot 10 dagen na je ei dan 4 dagen voor je nod (zeg ik stoer maar ben zelf deze maand gaan testen vanaf 7 dagen na ei hahaha. Maar een innesteling zit meestal rond de 9dagen.
 Al is dit ook weer verschillend. Mijn innesteling van de zwangerschap van me miskraam was op dag 11... Zag dit heel  mooi aan een temp daling. Had getest vrijdags  negatief weekendje weg zondag de temp dip en maandag een heeeeeeeeeeeeeeeel licht streepje was echt turen en turen maar hij zat er binnen de 5 min, dinsdag iets duidelijker woensdag testen ik toen negatief was wel een verdunde urine, donderdag weer positief met een andere test, vrijdag duidelijker maar hij liep vergeleken met dia dag niet echt op, vrijdag middag een cb met indicatie gedaan en zwanger 1-2 weken, zaterdag weer een test maar de kleur test liep niet op. Ik maakte me best zorgen en diep van binnen weer je eigenlijk (achteraf) dan dat het niet goed zit.En woensdag kelderde mijn temp met 0.4 en kreeg ik een bloeding en dat was heel heftig... Nu dus 2 maanden en voor de 2e x ongi geworden. Baal als een stekker..
Maar op een nieuwe ronde met nieuwe kansen :-)
 meid sterkte deze dagen :-)

liefs babet
LK1986 - schreef op 14-07 om 14:43
Hoi babet,
Dankjewel voor je reactie!!
Ik heb een paar termen moeten opzoeken.. (Ja ik ben nog een beginner als het gaat om alle afkortingen en aftel dagen..)
Heb me tot nu toe nog goed kunnen inhouden om niet te testen.. Maar dat gaat niet lang meer duren denk ik zo haha... Heb graag duidelijkheid... Als ik lees hoe lang iedereen al bezig is, dan word ik wel even met mn neus op de feiten gedrukt dat ik pas in april ben gestopt met de pil en pas afgelopen ovulatie voor de eerste keer serieus actie heb ondernomen met klussen.. Dus moet mezelf ook iedere keer weer even vertellen dat de kans heel klein is dat het in 1 keer raak zou zijn...

Ja ik vond het ook geruststellend om te lezen dat ik niet alleen ben ...
babet - schreef op 14-07 om 15:36
Hoi Lisa,

Maar zo werkt het toch?? Je stopt met de pil  je maakt t gezellig en je bent zwanger.. Mmm 1ste x zal wel ontpillen zijn, poging 2 weer gezellig maken enzo enzo tot je bij de 4 a 5 maand bent dan is het gezellig maken opeens een moetje en dan ga je de dingen wel anders zien althans ik dan.. Maar wat je zegt je gaat er eigenlijk vanuit dat je gelijk zwanger bent. Helaas hebben wij bij onze dochter een mmm van het ziekenhuis gehad uiteindelijk een iui met 2 %kans wegens slechte zwemmers van manlief dus we weten ook dat traject. Nu bewust ervoor gekozen om wederom de natuur zijn gang te lagen gaan onze zoon was spontaan en we hopen dat het nu ook weer spontaan mag gaan.... Maar zo spontaan met op de klok, testen en tempraturen is het niet je moet toch wel alles uit de kast trekken hahahaha.
Meid probeer te genieten en hey komt aallemaal goed;-)

liefs
eva8810 - schreef op 15-07 om 20:19
Ahw Babet! jammer van deze ronde. Ik was zo benieuwd naar jou en dacht even online komen. Volgende ronde maar iets minder gestrest aan de gang he je bent in mijn gedachten! xxx

Welkom LK1986. wie weet is het wel in 1x raak en anders zsm! x
babet - schreef op 15-07 om 22:56
aaah wat lief Eva! We gaan t proberen :-)..
jij morgen de echo toch??? En even over de misselijkheid ik was altijd 9 mnd ziek
. Ik kreeg pilletjes. werken redelijk mss een optie om even te vragen bij de verloskundige

meid geniet morgen en laat je even wat horen.

liefs babet
Wensje2 - schreef op 15-07 om 23:46
We duimen hard voor je Babet, en natuurlijk alle andere dames. Jullie volgen ona hopelijk snel.
Eva wat leuk en spannend morgen, laat je ons weten/zien hoe het was
Ik ben ook aant aftellen, donderdag de echo, zooo spannend.
Misselijk ben ik niet. Alleen moe, gevoelige borsten en eet soms erg veel. In de na middag en avond erg opgezette buik en ook last van. Hopelijk gaat de misselijkheid snel over bij jou!
eva8810 - schreef op 16-07 om 15:52
Dag dames,
We hebben net onze echo gehad met precies 7weken en een hartje  zien kloppen . Eindelijk gerustgesteld.
Nu komt er een verhaal aan....
Ik ben van verloskundige / echopraktijk veranderd. De eerste waar we terecht kwamen was niet zo flexibel en had een best wat oude team. Geen klik, druk en waren ze steeds negatief. Ik kreeg alleen maar te horen: ''oh heb je nog geen bloeding gehad? laat ons weten wanneer het begint? heb je al koort?'' omdat het zo klein was (we hadden al gezegd dat we er dan naast zitten met de berekening maar goed). Wij hadden ook zo iets van U kunt ons ook best even eerst feliciteren aangezien het welkom is. Het was toen dus 5,5 weken. Ook had ik toen een echo meegekregen met 2 dingen erop staan: baby met dooierzakje & myoom (ofzo). De echo werd in onze handen gedrukt en met 5 min stonden we al buiten. In de auto hadden we zoiets van okeee. welke is nou de baby en welke de myoom .
Later heb ik een echopraktijk en geboortepraktijk in Amsterdam gevonden. Gelijk een klik met de dames en snelle telefoontjes terug, mails en snelle afspraken. De echo van vandaag (zondag he) was ook zo bijzonder. Er werd veel tijd genomen voor ons en het was gezellig. Ik heb de foto's en video's meegekregen via een linkje die ik wel 90d kan bewaren en delen. 15 aug. mogen we weer terug voor de termijn echo (dan is het 11weekjes).
Nou, gelukkig is het goed afgelopen allemaal en kunnen we eindelijk genieten. 
De foto's komen zsm op mijn pagina. 
Veel liefs,
x
Wensje2 - schreef op 16-07 om 15:59
Jeetje eva wat een verhaal zeg, zeer slecht van de eerste praktijk waar jullie waren. Maar... super fijn dat het nu goed klikt en de echo goed is  Gefeliciteerd. Dit word dus net als ons een maart baby
Ik ben nu ongeveer 6 weken zwanger. Ben benieuwd naat je mooie foto van de echo. Uitwendig? En al duidelijk wat te zien dus?
Nu fijn gaan genieten! 
eva8810 - schreef op 16-07 om 17:04
Dankjewel Wensje2.
Ja, 1 of 2 maart . Ze hebben het eigenlijk gelijk inwendig gedaan, omdat ze dat altijd doen bij de vroege echo's. Als ik het niet fijn zou vinden zouden ze het pas uitwendig doen. Ik stemde eigenlijk gelijk in omdat ik dacht misschien zie ik wel wat meer inwendig ofzo haha. Geen idee hoe het uitwendig dus eruit zou zien.
We hebben alleen iets zien zitten van 1cm en naar ons idee was 80% daarvan het hartje dat knipperde haha. Ik was echt op 6 dagen en 7e dag dus net 7 weken. Ze zeiden dat ik iets meer had kunnen zien als ik een paar dagen later kwam.
Ik zou als ik jou was echt wachten op in ieder geval je 8e week. Anders zie je dus alleen het hartje knipperen, wat ook heeeeel leuk is  
Wensje2 - schreef op 16-07 om 17:31
Ik ga donderdag voor de 1e echo dit ivm vakantie maandag erop. Als ik weinig of nog geen hartje zie maak ik voor die maandag nog een afspraak voordat we op vakantie gaan die avond. Dus spannend! Zou dan rond de 6.2 - 6.4 zijn volgens eigen berekening
eva8810 - schreef op 16-07 om 17:38
Hopelijk zie je dan al wat! Bij mijn 5.5 zagen we alleen een dooierzakje en bij 6.2 van vriendin het zelfde met een heeeeel kleine vruchtje. Succes! let me know. x

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vage uitslag test.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan