Wat waren jullie symptomen?? - Zwanger worden forum

kesy98 - schreef op 11-12 om 16:42
Ik ben lekker werken dus goede afleiding maar ben er ook wel veel mee bezig elke keer na de wc renne omdat ik steekjes heb en gevoel dat ik ongi ben maar is nogsteeds alleen maar witte afscheidig!! Ik test morgen vroeg nog een keer ook al weet ik wel zeker dat die negatief is maar goed kan alleen maar mee vallen dus .. hou je op de hoogte !
Hoop echt voor je dat je snel duidelijkheid hebt want ik weet precies hoe je je voelt echt niet leuk maar ooit hebbe wij ook zeker een posotieve test is het niet nu dan over tijdje wel !
Dikke knuffel voor jou !
101 antwoorden en 30437004x bekeken
Ellen (Gast) - schreef op 11-12 om 16:59
Ik ben gelukkig vanaf morgen ook weer aan het werk, dan gaat de tijd weer lekker snel.
Ik heb nu weinig 'klachten'. Denk dan toch: hmm zie je wel, ik ben gewoon overtijd en wordt komende dagen vast gewoon ongesteld. Anders zou ik toch wel wat voelen. Heel af en toe een gek gevoel, dat is wat ik nu nog heb. Maar ja, je lijf kan je soms goed voor de gek houden.
Een kleine bijkomstigheid is toch dat mijn man chemo en bestraling heeft gehad in 2015, dus het kan zomaar zijn dat dat alles anders maakt... Al hoop ik natuurlijk dat het allemaal gewoon kan en dat het ons gegund is dat dit eens normaal gaat.
Ik hoop dat je snel een positieve test in je handen hebt! Dan kan je daar echt van gaan genieten !!
kesy98 - schreef op 11-12 om 17:12
Ow dat is wel heftig ellen van je man !! Maar volgens mij moet dat niks uitmaken maar ik ben natuurlijk geen dokter ! Gun jullie zeker een mooi kindje naar al die ellende.. 
Ik laat je morgen vroeg weten ! En lief van je dankjewel !!
Ellen (Gast) - schreef op 11-12 om 17:38
Oh ja ik ben heel benieuwd!
Ik zal duimen voor je!! 
mamavanvier - schreef op 11-12 om 20:02
Ik herken dat zo, ook met die afscheiding, ben 8 dagen overtijd en ben vanmorgen bloed wezen prikken ook hier blijven de testen negatief. Mijn cyclus is best wel regelmatig en na 28 dagen heb jj mijn menstruatie. Succes met testen. 
kesy98 - schreef op 11-12 om 20:12
Hoi mamavanvier 
Ennu wat gaan ze nu doen ?? Pff geeft me geen moed dit haha balen voor je zeg !!

Merel - schreef op 12-12 om 04:31
Geeft je geen moed dit? Ze herkenthet EN heet “moeder van vier”, geeft mij wel moed!  maar wat is er met jouw afscheiding dan moeder?
mamavanvier - schreef op 12-12 om 05:11
Meer afscheiding dan normaal, wat kan duiden op een zwangerschap. 
@kesy ik ben bloed wezen prikken omdat de testen negatief blijven bij mij, dit komt mij bekend voor, heb dit namelijk altijd gehad, heb dus 4 kinderen en schijnt voor te kunnen komen, bij mijn oudste was het zelfs zo dat ik al 16 weken zwanger was en daarna pas positief testte. Schijnt bij 1 op de zoveel vrouwen voor te komen. 
Merel - schreef op 12-12 om 07:10
Mama, had ik ook! Herken je dan ook dat je een keer opeens ook een klodder afscheiding had? Dat was voor mij het duidelijkste teken! Baal zo dat ik daar toen geen foto van heb genomen, had ik wellicht meiden kunnen helpen als herkenning!
Ellen (Gast) - schreef op 12-12 om 07:43
Ik merk dat juist jullie verhalen mij hoop geven! Ik had zondag een negatieve test. Maar zou nu toch wel zo ongeveer ongesteld moeten zijn... Ik wil morgen ochtend denk ik weer testen. Al ben ik heel bang op weer een dikke nee... Maar als ik jullie verhalen zo lees, komt dat best vaak voor dat het zelfs pas na een week overtijd een keer positief is. Of dus zelfs nog later... Oh wat ben ik blij dat ik toch naar deze site ben gegaan
mamavanvier - schreef op 12-12 om 07:49
Merel, ja die klodder is heel herkenbaar 

@Ellen daarom test ik ook niet meer, herkenbare symptomen, in je achterhoofd eigenlijk al weten dat je zwanger bent en dan negatief testen, is heel erg frustrerend. 
kesy98 - schreef op 12-12 om 08:49
Alweer negatief dames... ik denk dat ik me er maar bij neer moet leggen.. 
Succes dames hoop voor jullie wel een streepje meer !!
Ellen (Gast) - schreef op 12-12 om 09:23
Aaah balen joh!!!
Misschien dat toch maar afwachten inderdaad... Ik test morgen ochtend. Ik laat het dan weer weten. 
kesy98 - schreef op 12-12 om 10:12
Jaa zeker balen pff 
Om naar dokter te gaan vind ik ooj zowat omdat die wel zal denken komt ze weer aan ( best vaak dokter ivm fibromyalgie) en hij neemt me al nooit serieus.. begin echt aan me eigen te twijfelen of ik het me níet gewoon verbeeld en ik het onbewust te graag wil .. bloedprikken gaat mijn dokter denk ik echt niet doen
Ellen (Gast) - schreef op 13-12 om 07:05
Helaas. Hier weer een negatieve test... Ik wacht dan maar gewoon af tot ik ongesteld wordt... Volgende ronde nieuwe kansen. 
kesy98 - schreef op 13-12 om 08:00
Pff balen... voelt echt niet tof he..
Ik voel nog steeds dat er iets niet klopt maar wacht idd ook me ongi maar gewoon af..
Succes met volgende ronde en dikke knuff!
Ellen (Gast) - schreef op 13-12 om 08:17
Jaa inderdaad. Toch heb je hoop ofzo.. Ik moet zeggen dat ik nu ook wat buikpijn krijg die ik normaal krijg als ik ongi wordt... Dus denk dat ik te vroeg was met testen...
2018 wordt dan maar een perfect jaar 
Maar ik hou je zeker op de hoogte. Je zal me hier nog wel eens voorbij zien komen. 
Knuffel 
kesy98 - schreef op 14-12 om 08:03
Ahh ! Snap je helemaal hoor wou dat ik ook ongesteld was nu ..( wow dat ik dat ooit zou zeggen hahah ) ben namelijk nog niet ongi en ochtend of 3 als ik wakker word kei misselijk en nog steeda me kwaaltjes pfff..
Ik ga voor je duimen !! 
Ellen (Gast) - schreef op 14-12 om 11:00
Oh jeetje. Hoeveel dagen nu overtijd? Toch gek eigenlijk he. Ook die misselijkheid in de ochtend... Anders morgen ochtend toch nog testen? Wie weet...
Ik zal duimen!! 
kesy98 - schreef op 14-12 om 11:03
Is nu 5 weken geleden me laatste ongesteldheid maar is onregelmatig dus ik weet het niet.. pff om gek van te worden ! Ben gewoon schijnzwanger denk ik haha 
Denk dat ik test volgende week doe als ik dan nog nket ongi ben 
Maar kan toch niet dat ik negatief blijf testen en uit eindelijk toch zwanger ben ?
Merel - schreef op 15-12 om 06:32
Volgens mij kan dat wel, dan maak je gewoon weinig hgc aan of veel later. Wat voel je precies Kesy? Borsten, afscheiding, bmm, misselijk, smaak anders of sterkere reuk?
kesy98 - schreef op 15-12 om 09:47
Ik voel me buik die is hele dag door opgezet heb echt steekjes in me buik heel laag (mss me blaas haha) me rug heb ik last van echt idee dat ik zwaaar ongi ga worden maar komt niks heb echt nog steeds afscheiding al dik 2 2 weken nu en blijf misselijk vooral in ochtend en duizelig voel me echt zwanger met al die symptomen... pff me borsten zijn beetje gevoelig maar niet echt pijnlijk. 
Dames ik word gekk!!!
mamavanvier - schreef op 15-12 om 13:21
Waarom ga je dan niet naar de huisarts Kesy? Toch maar wel even bloedprikken, ik ben afgelopen maandag geweest en hier wees alles op een prille zwangerschap of geen zwangerschap, aangezien ik vandaag 12 dagen overtijd ben mag ik aankomende woensdag naar de gynaecoloog. En heb bijna dezelfde symptomen als jij
kesy98 - schreef op 15-12 om 16:46
Mamavanvier een voorzichtige gefelciteerd !! Laat je weten woensdag?
Ik wacht nog weekje af want ben bang dat ik toch ongi ga worden.. als ik over week nog niet ben ga jk de dokter even bellen .. word er nie goed van laat die duivels ma komen want dit is echt niks zo ..
Merel - schreef op 15-12 om 21:02
Goede tip!
mamavanvier - schreef op 16-12 om 15:30
Ik laat het weten, ik dacht precies hetzelfde als jij nu hoor, weekje wachten want ik word toch wel ongesteld  . Heb jij nu ook, als je denkt dat je iets voelt lopen, snel naar de wc en hopen dat je geen bloed ziet? En dan stiekem opgelucht zitten zijn? 
Maar aan de andere kant is wat ik nu wel heb, bijna twee weken overtijd, negatieve testen, bloedtest minimale hcg, woensdag een echo die twee kanten op kan gaan of een prille zwangerschap of geen, laat ik dan maar ongesteld worden dan weet ik waar ik aan toe ben, die onzekerheid is ook niet fijn hoor. 
kesy98 - schreef op 17-12 om 16:43
Ow ging iets niet goed haha sorryyy
Merel - schreef op 17-12 om 19:46
Tepels zijn ook een signaal hoor!
kesy98 - schreef op 17-12 om 22:03
Merel jaa dat weet ik maar denk dat ik me gewoon zwanger aant praten ben kan toch niet negatief blijven testen met 5 weken over tijd..

Ellen (Gast) - schreef op 18-12 om 07:28
@Kesy98: hoe is het nu met je? Heb je nog een keer getest?
En mamavanvier, van mij toch ook een heel voorzichtige proficiat!!! Ik ben heel benieuwd naar woensdag.
Mijn cyclus gaat weer van start.. Dus op naar een nieuwe poging en wie weet test ik half januari wel positief. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat waren jullie symptomen??' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan