Wat waren jullie symptomen?? - Zwanger worden forum

kesy98 - schreef op 30-11 om 20:37
Hallo dames 
Alweer een berichtje sorry hiervoor..
Heb 3 weken terug een vraag gesteld of ik zwanger kon zijn naar mijn menstruatie  nu zijn er 3 weken bijna om en ik heb een beetje stress over dat ik zwanger ben .. (is wel welkom hoor !)
Heb afgelopen vrijdag ineens licht roze afscheiding gehad (eenmalig) en heb soms ineens steken in me tepels en heb een opgeblazen gevoel me darmen ? Rommelen en ben super moe en vaak spontaan misselijk  heb ook elke keer steekjes in me onderbuik  en veel afscheiding.. kunnen dit symptomen zijn nu al of maak ik me druk om niks ?
En wat waren jullie eerste symptomen? 

Bedankt alvast en sorry voor me lastige vragen..

101 antwoorden en 30617627x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 30-11 om 21:22
Een positieve test is een heel mooi symptoom. Zou daar voor gaan, succes.
Merel - schreef op 01-12 om 06:36
Veel dikke romige afschreiding, beetje duizelig, een dag rond nod pijn in mijn buik alsof ik ongi zou worden en die dag echt een klodder afscheiding in mijn string. Dat was echt het meest afwijkende voor mij. Hoe is dat bij jou en wanneer denk je dat je nod is?
noortje28 - schreef op 01-12 om 07:42
ik had (en heb nog steeds) de symptomen die jij beschrijft.. het zou dus heel goed op zwangerschap kunnen duiden. maar helaas ook op een naderende ms. er is geen pijl op te trekken... inderdaad wat hierboven wordt gezegd een positieve test is een mooi symptoom  spannend hoor! succes!
anoniem22 - schreef op 01-12 om 18:15
Eigenlijk de eerste week rondom me
Positieve test alleen maar gevoelige borsten en minder eetlust de weken erna pas hoofdpijn misselijk overgeven etc
kesy98 - schreef op 07-12 om 09:16
Dames ! Ik hoop zo dat iemand me kan helpen.. alweer pfff sorry !

Ik ben nog niet ongesteld geworden en voel me nog niet goed .. darmen nog onrustig opgeblazen gevoel in buik .. ben ontzettend moe en duizelig sinds eergisteren avond pijn in me buik / lies ? En rugpijn en soort spierpijntje in me buik 
Heb dus vanmorgen getest maar die was negatief ! Is het misschien tw vroeg  of ?? 
help help help 

Bedankt !
kesy98 - schreef op 07-12 om 09:18
Owjaa en veel rommige afscheiding en veel speeksel in me mond?
kesy98 - schreef op 07-12 om 11:51
Ma laatste menstruatie was 10 november afgelopen ..  maar is best onregelmatig  maar dit voel ik normaal allemaal niet als ik het ga worden 
Clautjuh - schreef op 07-12 om 12:07
Oh 10 november pas. Dan zou het idd nog wat te vroeg kunnen zijn voor een positieve test. Om de 3 dagen een testje doen zou beter zijn als je je in kan houden tenminste. Succes !
kesy98 - schreef op 07-12 om 13:36
Dankjewel ! Test volgende week nog wel keer als ik nog niet ongi ben maar is wel zenuwslopend dit pff haha 
Hou jullie op de hooogte !
Merel - schreef op 08-12 om 06:43
Spannend!! Welke sympten heb je nu nog?
kesy98 - schreef op 08-12 om 07:57
Hee merel !
Ik ben nog steeds met vlage erg misselijk vooral als ik net opsta en steekjes in me buik en zeurende rugpijn en opgeblazen gevoel..
En het erste is de vele afscheiding! Snap er niks van heb ik nog nooit zo veel gehad .. is dit normaal stel ik ben zwanger ?? 

Xxx
Merel - schreef op 08-12 om 11:26
Welke kleur is het? Ik had veel romige afscheiding en vlak voor mijn nod opeens een klodder in mijn string toen het raak was!
Clautjuh - schreef op 08-12 om 11:33
Ik had eenmalig wat afscheiding net na mn eisprong. En verder juist heel weinig. Maar heb zoiezo niet zoveel afscheiding altijd. 
kesy98 - schreef op 08-12 om 14:32
Erg watterige afscheiding heb ik nooit zo erg is laatste week beetje doorzichtig geweest en voelde het gewoon lopen elke keer dacht ik dat ik ongesteld was geworden en toevallig net ineens dikke witte klodder maar heb ik normaal nooit zelfs nie voor me menstruatie of met eisprong ofzo dus totaal nieuw voor mij ... 
Merel - schreef op 08-12 om 15:55
Kesy, dat klinkt echt veelbelovend! Heb je nog andere symptomen? Borsten, duizelig, reuk? En die klodder, hoe groot was die?
kesy98 - schreef op 08-12 om 17:34
Hee merel !
Me borsten een beetje maar heb sinds een jaar nepborsten dus weet niet of dat andera voelt dan heb wel vooral avond steken in me tepels en heb gevoel dat me tepels wat groter zijn ( of ik wil het zien kan ook haha ) 
En duizeligheid ook beetje vooral ochtend of met snel opstaan wat ik normaal nooit heb.
Klodder was best wel redelijk groot schrok er beetje van ! 

Merel - schreef op 09-12 om 12:55
Zou best wel raak kunnen zij lieffie! Wanneer ga je testen?
kesy98 - schreef op 09-12 om 13:04
Owww wat spannend... ik ren elke keer als ik onder wat voel naar de wc omdat ik dan denk dat ik ongesteld ben maar is elke keer nog steeds afscheiding!
Heb paar dagen terug getest was negatief dus denk dat ik even afwacht tot na het weekend en dan test als ik nog niet ongi ben ..
Ben jij nu ook zwanger merel en hoever ?? 
Xx
Merel - schreef op 10-12 om 11:49
Hoi Kesy! En wat voor afscheiding heb je nu dan? 

Ik ben niet zwanger, willen wel graag voor een tweede dus zijn aan het werk, hihi!
kesy98 - schreef op 10-12 om 12:54
Hee merel !
Is nog steeds afscheiding die wit is en nog steeda veel en nog steeds niet ongesteld heb gister middag een testje gedaan want werd er gek van maar was negatief.. was in de middag dus geen ochtend urine.. doe er over paar dagen nog een en als die dan nog negatief is wacht ik me menstruatie wel af .. word er gek van !!
Enne oww spannend hoop dat je snel een test in handen hebt !
Merel - schreef op 10-12 om 20:26
Jammer Kesy! Wel gek toch dat ne dan deze maand zoveel afscheiding hebt maar het toch niets zou zijn? Wanneer is je nod? 

Lief van je, ik hoop het ook!
kesy98 - schreef op 10-12 om 20:35
Is best onregelmatig maar meestal rond 4 a 5 weken ben ik wel echt ongi is nu week 4 dus ik weet het niet.. toch blijf ik me andera voelen en alle kwaaltjes heb ik nog echt ook een ongi gevoel maar geen enkel spoor van de duiveltjes tw bekennen .. test over 2 dagen nog een keer in de ochtend en daarna wacht ik het wel af ..
Merel - schreef op 10-12 om 20:57
Spannend lieverd! Wat voel je anders als je ongi wordt?
kesy98 - schreef op 10-12 om 21:02
Jaa dan meestal alleen beetje buikpijn en last van me onderrug verder niks eigelijk.. dus vind allemaal maar raar pff.. is niet dat ik bezig was om zwanger te raken maar als het wel zo zou zijn zou ik wel mega blij zijn ! Dus ben bamg dat ik me stiekem er te veel op verheug en dadelijk alsnog ongi ga worden..
Merel - schreef op 11-12 om 06:24
Spannend Kesy! Heb je geen last van je borsten/tepels dan?
kesy98 - schreef op 11-12 om 07:55
Klein beetje wel ma niet constant heb gevoel dat ze wat groter zijn maar kan tussen me oren zitte. Haha
Ellen (Gast) - schreef op 11-12 om 11:30
Hoi, 

Ik ken dit gevoel. 
Ik heb een beetje hetzelfde. Ben nog niet super regelmatig. Pas sinds september met de pil gestopt. Soms ineens misselijk. Heb best wat afscheiding gehad, nu weer wat minder. Had zere tepels! Nu ook weer iets minder. Droge lippen, soms een vieze smaak in mijn mond. En een opgeblazen gevoel. Ik had wel een beetje verwacjt dat ik dit weekend ongesteld zou worde... Niks dus. Gisteren getest: negatief...
Ik wacht nog tot donderdag, anders donderdag ochtend weer testen... 

Pffff spannend altijd he!!! 
kesy98 - schreef op 11-12 om 12:01
Hee ellen
Erg he die onduidelijkheid ! 
Van mijn mogen die rode duivels gewoon komen word hier gek van 
Ben benieuwd hoe het afloopt voor je hou je me op de hoogte ?
Ik duim voor je !!
Ellen (Gast) - schreef op 11-12 om 15:10
Ja ik vind dit ook echt helemaal niks. Ik ben er toch stiekem de hele dag mee bezig! En dan duren de dagen toch wel lang en het aftellen naar donderdag duurt dan ook wel lang. Mezelf kennende heb ik woensdag ochtend weer getest. Maar ben toch bang dat ik teleurgesteld ga worden met een negatieve test. En dat ik gewoon vrijdag pas ongesteld wordt ofzo. Terwijl we natuurlijk pas sinds september dit besloten hebben, en het nog super lang kan duren natuurlijk... moet er niet aan denken als dit nog een jaar zo door blijft gaan. Snap nu wel al meer hoe killing dat voor die mensen is. jeetje...
Hou jij me ook op de hoogte?! ben erg benieuwd!!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat waren jullie symptomen??' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan