Testen worden niet donkerder - Zwanger worden forum

Saartje2014! - schreef op 29-05 om 12:29
Hallo dames, vraagje! Ben zo zenuwachtig, mijn tests lopen niet op. Zakken ook niet af maar ben nu 4/5 weken zwanger wie kan mij helpen?! Foto met digitale clearbleu is van zaterdag, alleen test van kruitvat van vandaag. 
Vorige week woensdag eerste keer ligt positief getest. 
Zou erg fijn zijn als iemand mij kan helpen 
93 antwoorden en 28106362x bekeken
Faith1990 - schreef op 29-05 om 12:48
Hey saartje! Ik zou gewoon een verloskundige gaan zoeken en bellen hoe en wat. Hoeft niks te zeggen hoor dat het nog niet oploopt  hcg verdubbelt ongeveer elke 3 dagen maar is bij iedereen anders! Neem gewoon even contact op met een verloskundige om te vragen hoe en wat
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 14:27
Wat lief je reactie! Ga ik vanmiddag gelijk doen. 
Kimberley - schreef op 29-05 om 16:37
Saartje, mijn kv test was net zo licht terwijl mijn cb test zei dat ik 1-2 weken was.
Hoeveel dagen voor/na je nod ben je nu?
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 17:33
Wilde foto plaatsen maar plaatst het op mijn form, lief dat je reageerd Kimberly. Het maakt mij zo onzeker ???? zit nu op dag 6 na nod, heb altijd lange cyclus gehad dus misschien dat daar aan ligt. Kwaaltjes komen en gaan ook alleen maar. Sinds vandaag ook veel afscheiding. Hoop zo dat het goed gaat 
Orchidea - schreef op 29-05 om 16:43
Ziet er allemaal wel positief uit hoor. Zoals bovengenoemd al is gezegd het kost ook tijd dat het Hgc hormoon oploopt. Afspraak maken bij de VK en zij kan je verder helpen, op naar de eerste echo! 
Moedertjuh - schreef op 29-05 om 17:47
Die testen met wekenindicatie deed ik pas later. Ik keek eerst met dezelfde merk testen of ze opliepen. Ik testte met sensitest en die liepen iedere dag op. De ronde hiervoor gebeurde dat niet en dat werd helaas een vroege miskraam. Ik denk dat ieder lichaam anders is en ook letterlijk iedere zwangerschap. Dus misschien loopt bij jou het Hcg wat langzamer op. Of ben je een paar dagen minder ver dan je denkt. Ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt !
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 18:23
He clautjuh! Bedankt voor je reactie, hoop natuurlijk niet op een miskraam. Zolang ik geen gekke dingen voel, en bloed verlies heb ik vertrouwen. Moet misschien wat geduld hebben, is moeilijk he als je iets zo graag wilt ????????
Moedertjuh - schreef op 29-05 om 18:28
Nee idd en ik zeg ook zeker niet dat dit een miskraam word hoor. Helaas kan je enkel geduld hebben. Het is nog wat vroeg voor een echo maar misschien kan je wel eerder terecht. 
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 18:56
Kan heb echt geen idee... ben wel heel erg benieuwd of ze iets gaan zien. Blijf hopen, xx
Orchidea - schreef op 29-05 om 18:36
Saartje, zonde van je geld meid. Ik snap heel goed dat je wilt blijven testen, maar daar schiet je weinig mee op om eerlijk te zijn. Morgen heb je dan een afspraak bij de VK en daar komt sowieso duidelijkheid uit. Zou je sowieso niet druk erom maken want je testen zien er super netjes uit. Het is niet zo dat je echt moeite moet doen om een 2de lijn te zien. Succes morgen en hou ons op de hoogte? 
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 18:59
Moet aankomende maandag om 2uur dus even geduld hihi. Weet dat het zonde is van mijn geld maar wil graag zekerheid maar weet nu ook door jullie berichtjes dat dat niet daardoor bevestigd gaat worden! Klopt het dat je zwangerschaps symptomen kunne schommelen ?! Ene keer wel last van borsten dan weer niet. 
Tuurlijk hou ik jullie op de hoogte x
Faith1990 - schreef op 29-05 om 19:51
Ja dit kan zeker continu verschillen meis je symptomen!
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 22:44
Lief bedankt voor je reactie’ ben gewoon bang door die niet oplopende strepen dus vandaar dat ik me dan ook bang ga maken over symptomen. Maar het gaat goed komen. Positief blijven 
Orchidea - schreef op 29-05 om 20:59
Oeps, sorry. Helemaal in de war, zwangerschaps dementie denk ik..? Jeetje wat zit je dan in de zenuwen zeg, maar goed het is zo ook alweer maandag en dan ben je uiteindelijk blij dat je wat meer weet, en vast en zeker ook positief nieuws dat je dan met ons kan delen!
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 22:27
Heb voor mij zelf gezegd dat ik zaterdag nog keer test en dan hoop natuurlijk dat hij stuk donker is geworden en anders zien we maandag wel hoe verder. Lief dat jullie me zo suporten. 
Hoe is jou zwangerschap verlopen tot nu toe orchidea ?! 
Moedertjuh - schreef op 29-05 om 21:51
Houd er wel rekening mee dat een vk nu ook geen zekerheid kan geven. Dat kan enkel met een echo. En daar ben je nog wat te pril voor. Ze kunnen er wel 1 inplannen maar dat doen ze het liefst vanaf 6 weken. 
Saartje2014! - schreef op 29-05 om 22:28
Heb wel gevraagd of ze willen kijken dus ze zei dat ze dat best wilde doen maar niet wist of je dan al echt iets goed kon zien. Spannend...
Hoe gaat jou zwangerschap clautjuh ? 
Lief dat je mee denk x
Orchidea - schreef op 30-05 om 08:26
Met 5 a 6 weken is zeker al wel iets te zien! Maar VK zal wel meerdere manieren hebben om er achter te komen of daar een klein mensje groeit.
Mijn zwangerschap eigenlijk wel prima, wel veel klachten, en een bloeding gehad waarvoor ik naar het ziekenhuis moest voor controle om half 10’savonds.. gelukkig is alles goed met de kleine, maar ben toch blij dat ik nog maar een paar weekjes hoef!
Moedertjuh - schreef op 30-05 om 08:37
Ik dacht dat je nog rond je nod zat. Snap wel dat ze wat zien, maar je kan nog geen hartje zien kloppen. Vandaar dat ik aangeef dat ze dat liever vanaf 6 weken doen. Als je zwangerschapstesten positief zijn is dat al reden genoeg om aan te nemen dat je zwanger bent. De enige manier om te zien of alles goed is is toch echt een echo. Ik had de ronde hiervoor een miskraam wat en kreeg deze ronde ook op 5 weken en 3/4 dagen een echo vanwege wat bloedverlies. Toen zagen ze wel een vruchtje maar het hartje kon ze nog niet goed zien kloppen. Anderhalve week later gelukkig wel. Zwangerschap verloopt nu prima. Weinig klachten en de baby is gezond. Succes bij de vk ! Als ze gelijk gaan kijken hoop ik dat ze een mooi vruchtje zien ! 
Saartje2014! - schreef op 30-05 om 10:13
Goedemorgen clautjuh!! 
Zojuist wat roze afscheiding ben zo bang dag het verkeerd gaat.
Gelukkig nog geen buikpijn ofzo, hier onder de oploop. Zou vandaag 5 weken moeten zijn.

Saartje2014! - schreef op 30-05 om 10:23
Zojuist beetje roze afscheiding ben echt bang voor het ergste!!’ Moet positief blijven, heb nog geen krampen ofzo dus hopelijk gaat het goed 
Orchidea - schreef op 30-05 om 10:56
Jeetje wat spannend zeg Saartje, hopelijk zet het niet door en is er een kindje in je buik aan het groeien! 
Saartje2014! - schreef op 30-05 om 12:22
Gelukkig zet het niet door tot nu toe, nu weer gewoon witte afscheiding. Las op internet dat het een bloed vaatje kan zijn. Hopelijk vrijdag betere zwangerschapstest 
Moedertjuh - schreef op 30-05 om 11:24
Ja ik weet niet hoe donker deze testen worden. Ze lijken idd nog wat licht voor 5 weken maar er zijn meer dames die dat hadden en toch een goede zwangerschap. Ik denk dat het echt nog beide kanten op kan. Snap wel dat je hier onzeker van word. Ik hoop dat je niet gaat bloeden. 
Saartje2014! - schreef op 30-05 om 12:21
Misschien ben ik nog niet zo ver als ik denk heb wel altijd onregelmatige cyclus! Dus blijf maar duimen. Gelukkig nu alleen maar weer witte afscheiding. Hoop houden.. 
Faith1990 - schreef op 30-05 om 16:51
Saartje stoppen met testen meis!! Hoeft echt niks te zeggen bij mij waren die kruidvat testen ook mega licht steeds! Vandaag mooie echo gehad met kloppend hartje. Lekker je echo afwachten en genieten 
Saartje2014! - schreef op 30-05 om 17:38
Lief van je faith stelt me best gerust dat ik niet de enige was!  Wilde graag iemand horen die het zelfde heeft gehad waar het nu goed mee gaat. Moet positief blijven maar denk dat ik pas echt kan gaan genieten als maandag goed nieuws krijg!! Wachten duurt dan zo lang he’ 
Wat fijn dat jou echo zo mooi is, al wat klachten ?! Zoals pijn in je borsten enzo of misselijk 
Faith1990 - schreef op 30-05 om 17:54
Ik snap je onzekerheid hoor maar indd we moeten positief blijven
Ik heb echt pas sinds deze week dat ik heel veel misselijk ben. Borsten had ik bij 4 weken al toen ik het wist. Ben nu bijna 4 weken verder en al bijna twee cupmaten geroeid loodzware dingen zijn het haha. Verder weinig klachten dus mag niet klagen alleen heeeel moe en oh ja wel echt ernstige obstipatie, maar ik was van mezelf al een darmpatiënt dus dan wordt dat sowieso al erger helaas. Hoe voel jij je meis? 
Faith1990 - schreef op 30-05 om 20:00
Oh dat is echt al een heel lijstje zeg jeetje. Is het je eerste zwangerschap? Ja hoop ik ook voor je meis maar je hebt iig al een hele mooie clear blue test. Duidelijker kan niet mijn cb test gaf destijds ook 1/2 weken aan toen ik het net wist en de kruidvat test zo licht was. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Testen worden niet donkerder ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan