Testen worden niet donkerder - Zwanger worden forum

Orchidea - schreef op 01-06 om 12:50
Uiteraard, meer kunnen we ook niet doen, en dat zal ook wel zo blijven. Soms gaat het hoe dan ook fout, en daar kunnen wij, maar verder ook niemand wat aan doen!
93 antwoorden en 28166958x bekeken
Kimberley - schreef op 01-06 om 12:56
Ik heb eerder een week gehad bij mijn eerste zwangerschap (januari) dat ik de hele week positief testte heel licht, er stond duidelijk een tuurstreep en omdat ik het graag wilde vertellen aan mijn vriend ben ik maar geen bloed prikken ook op advies van heel mensen hier. Later bleek dus wel zwanger maar te weinig hCG en het liep ook niet op dat was dus ook te zien aan mijn testen en na een week werd het toch een vroege miskraam maar ik moet zeggen dat ik dat vier/vijf dagen na mn nod al kreeg en jij zit daar al voorbij geloof ik?

Ik heb ook heel veel gelezen wat orchidea zegt, dat vrouwen gewoon nooit dik positief testen en wel gewoon zwanger zijn.

Enige wat je kunt doen is geduldig afwachten. Neem je nu geen testje meer af? Ik was echt elke dag aan het testen om te kijken wat het deed en te vergelijken. Veels te nieuwsgierig ik....
Saartje2014! - schreef op 01-06 om 14:30
he Kimberly, ja klopt ik ben al voorbij mijn nod.
Nod was 23 mei zou dus betekenen dat ik vandaag op + 8 zit en dus 5 weken + 2 dagen ben. Echter geloof ik dit nooit aan de hand van mijn testen.
wil zondag nog testen en dan maar de afspraak. elke dag testen doe ik niet meer, het maakt me zo gek
---- - schreef op 01-06 om 13:45
Ik vind je laatste test wel een beeeetje opgelopen, maar naar mijn weten had dit veel meer moeten zijn. Nu hopen dat je bij de uitzonderingen hoort meis, maar ik zou wel een beetje realistisch blijven, wat clautjuh al zegt. 
Ik duim voor je!
Saartje2014! - schreef op 01-06 om 14:32
hoop het ook heel erg !!! zou misschien wel graag vouwen willen spreken die dit ook hebben gehad, als jullie iemand weten hoor ik het graag
ps vind jullie allemaal toppers, gaat mij echt aan het hart dat jullie zo lief voor mij zijn ( terwijl jullie mij niet ene kennen )
xxx
Nieke - schreef op 01-06 om 17:10
Ik weet nog wel dat ik ook en hele lichte test had wel aardig richting de 5 weken. Was trekpleister huismerk met meten. Heb daarna alleen niet nog een keer getest omdat wel vrij duidelijke symptomen waren verder. Maar elke zwangerschap is anders sowieso zoals mij ook steeds verteld wordt en hormonen zijn ook anders voor iedereen.
Saartje2014! - schreef op 01-06 om 17:19
Dankje wel Nienke dit helpt me weer een beetje! Hoop gewoon maandag op goed nieuws, al moet ik inderdaad wel realistisch zijn en weten dat het natuurlijk fout zou kunnen gaan. Is alleen zo welkom en we willen het zo graag  
Bedankt voor je berichtje xx
Nieke - schreef op 01-06 om 17:13
Woordje 'vroeg' was weggevallen voor 'meten'  in bovenstaand bericht
Saartje2014! - schreef op 01-06 om 22:27
Beetje vieze foto dames! Maar dit heb ik nu al 2/3 dagen bruin/wit gemengde slierten 
Saartje2014! - schreef op 01-06 om 22:31
Moedertjuh - schreef op 01-06 om 22:52
Nou ik ben verpleegkundige dus vind iets niet snel meer vies 
Dit is wat afscheiding met wat oud bloed. Is lastig te zeggen wat de reden is. 
Saartje2014! - schreef op 01-06 om 22:56
Hihi Ooh nou dan weet ik bij wie ik terecht moet met mijn gekke vragen. Hihi 
Heb af en toe wat steekjes en ook heel erg hoofdpijn en moe hoop zo dat mijn lichaam nu extra hormoon aan het aanmaken is. En dat het snel maandag is dat we snel van die onzekerheid af zijn 
Lief dat je even mee denkt clautjuh xx

Orchidea - schreef op 02-06 om 09:40
Oud bloed inderdaad, ik ben ook wel wat gewend, werk in de veiligheid sector. Dan maak je wel meer mee dan wat bloed haha! Maar zoals clautjuh zegt, oud bloed inderdaad, meestal is dit ook aanwezig bij de innesteling toch?
emma - schreef op 02-06 om 11:26
Ik had een regelmatige cyclus maar mijn testen waren nu ook veel lichter dan bij mijn 1e kind en liepen niet zo snel op uiteindelijk bij de 8 weken echo bleek ik 4 dagen minder ver zwanger te zijn dan ik dacht.. er zijn zoveel redenen voor.. en iid wat clautjuh ook zegt.. geen bloed en een echo met een mooi kloppend hartje geven pas wat vertrouwen en zekerheid.. ook afscheiding of zelfs bloed zegt niks. Hoop dat het gewoon goed blijft gaan
Saartje2014! - schreef op 02-06 om 18:36
Hallo lieve dames, 
Mijn dag is vandaag niet gelopen zoals ik had gehoopt. Zojuist met spoed bij de verloskundige geweest. Dit omdat ik bloed verloor met pijnlijke onderrug en steken in mijn schaamstreek. 
Op de echo was een klein rondje te zien, zo klein dat ik nog geen 5+3 dagen zou kunnen zijn. 
Nou kan dit van de innesteling zijn of toch een miskraam , waar ik zo vreselijk bang voor was. Zojuist is er bloedgeprikt om de waardes van hcg te bekijken aan de hand daarvan kunnen ze zeggen hoe het er een beetje voor staat. Al vrees ik voor het ergste. 
Ik heb geen tranen meer over, het voelt als of iets of iemand mij in de steek heeft gelaten. Al weet ik nog niks zeker ben bang voor mijn voorgevoel.
Over uurtje word ik gebeld,
Ps foto hier onder was van vanmorgen, testen waren naar mij idee iets beter. Ook de nieuwe clearbleu gaf 1+2 weer aan dus denk dat het fout zit 
Saartje2014! - schreef op 02-06 om 18:37
Orchidea - schreef op 02-06 om 19:07
Wow meid!! Wat een verschil die testen. Loopt dus echt zeker wel dik op. Hoe gaat het nu met je?
Saartje2014! - schreef op 02-06 om 19:16
Zoals verhaaltje boven de foto 
Hallo lieve dames, 
Mijn dag is vandaag niet gelopen zoals ik had gehoopt. Zojuist met spoed bij de verloskundige geweest. Dit omdat ik bloed verloor met pijnlijke onderrug en steken in mijn schaamstreek. 
Op de echo was een klein rondje te zien, zo klein dat ik nog geen 5+3 dagen zou kunnen zijn. 
Nou kan dit van de innesteling zijn of toch een miskraam  , waar ik zo vreselijk bang voor was. Zojuist is er bloedgeprikt om de waardes van hcg te bekijken aan de hand daarvan kunnen ze zeggen hoe het er een beetje voor staat. Al vrees ik voor het ergste. 
Ik heb geen tranen meer over, het voelt als of iets of iemand mij in de steek heeft gelaten. Al weet ik nog niks zeker ben bang voor mijn voorgevoel.
Over uurtje word ik gebeld,
Ps foto hier onder was van vanmorgen, testen waren naar mij idee iets beter. Ook de nieuwe clearbleu gaf 1+2 weer aan dus denk dat het fout zit 
Ps net gebeld door ziekenhuis, waardes maar 56 dus veel te laag dus een miskraam  ben echt kapot van verdriet. 
Faith1990 - schreef op 03-06 om 02:02
Lieve Saartje wat een verschrikkelijk nieuws  verdorie waarom nou ik hoop dat je op dit moment al wat minder pijn hebt. Wat was dan dat rondje nog dat ze zagen? Gaan ze je nog wel een keer goed nakijken? Meissie ik wil je ontzettend veel sterkte wensen had het zo erg anders gehoopt voor je ik snap dat je nu even alle moed verloren bent maar jouw kindje komt er echt
Orchidea - schreef op 02-06 om 19:23
Ik las dat je over een uurtje werd gebeld, ik denk misschien weet je al meer, niet dus? 
Orchidea - schreef op 02-06 om 19:25
Ohjee lees net je berichtje, WiFi is onzettend slecht op het moment bij mij sorry. Heftig allemaal dit zeg, dus op dit moment is vast gesteld dat het allemaal niet goed zit... of is er nog iets van hoop?
emma - schreef op 02-06 om 19:48
Oohjee wat erg... heel veel sterkte gewenst..
Moedertjuh - schreef op 02-06 om 20:03
Wat erg meid, ja bloed en krampen is geen goed iets. En dat de testen nog oplopen kan hoor. Was bij mij ook na de mk. Neem de tijd om dit allemaal te verwerken, ik denk dat jou gevoel al zei dat het niet goed zat maar desalnietemin blijft het heel vervelend. Sterkte ! 
Beagle - schreef op 02-06 om 20:37
Heel veel sterkte saartje,wat een vreselijk nieuws.
---- - schreef op 02-06 om 20:50
He bah meis dus toch fout, wens je heel veel sterkte met dit verlies en jouw kleintje komt er echt nog!! 
Saartje2014! - schreef op 03-06 om 11:10
Dank jullie wel lieve dames! We gaan met opgeheven hoofd verder voor een nieuwe wondertje. Al is dat nu even heel moeilijk. Hoop jullie snel weer goed nieuws te kunnen brengen. 
Bedankt voor alle steun en hulp,  
Veel Suc6 met jullie zwangerschappen en mooie momenten xx
Moedertjuh - schreef op 03-06 om 11:20
Daar is dit forum voor. Om elkaar te steunen. Sterkte de komende tijd. En met het opnieuw zwanger raken, kan zomaar zijn dat je zo weer zwanger bent hoor. 
Orchidea - schreef op 03-06 om 15:14
Komt goed lieve Saartje! Dit is even een tegenvaller maar voor je het weet heb je een super positieve test in je handen!
sah (Gast) - schreef op 03-06 om 19:03
hallo allemaal ik ben nu enkele maanden niet meer ongesteld geworden en mijn borsten zijn wel gegroeid ook heb ik intussen enkele tijden veel last van misselijkheid gehad nu heb ik vorige maand test van kruidvat gedaan 1 donker streepje en 1 licht streepje deze maand weer getest en het zelfde resultaat ook heb ik nu de afgelopen 2 dagen last van buikkrampjes en pijn in de onderug mijn vraag is wat nu ?? moet ik de cb test gaan doen zijn die wel betrouwbaar genoeg ik hoop op snel hulp en antwoorden
---- - schreef op 03-06 om 20:08
Als je 2 streepjes hebt dan ben je gewoon zwanger, je hoeft niet perce een clearblue te doen.
 Al paar maanden niet meer ongesteld? Ik zou maar een afspraak inplannen bij de verloskundige en een echo maken, je zou zomaar allang zwanger kunnen zijn!! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Testen worden niet donkerder ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan